blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka aja Itata sorči, sem razumela da sploh ni ikonce Ej punce, s Stipetom sva naša ful lušten privat vrtec in imajo prostor za Tarico carico Cena je tudi bolj ugodna - 525 EUR, odprto od 7.45 do 18.30, vsak svojo posteljo, max 15 komadov, 3 vzgojiteljice pa še 1 prihaja v pomoč. Spijo v 2 sobah, vsak ima svojo posteljo z ograjico in napisom z imenom...res luštno Pa seveda vrt in meni na poti do metroja ko grem v službo Tako bova okoli 7.15 vstali, pozajtrkovali in šli ob 8h od doma, 10 minut peš, potem pa jaz nadaljujem v službo.... Tam imajo pa potem še 3 obroke. Malico okoli 9h, kosilo 11.30 in potem malico okoli 15h, 15.30, pa seveda prinesem lahko mleko, če bi ga hotela piti kdaj... Vse pleničke in ostalo je njihova skrb, robčki.....Prav lepo opremljeno, polno medi pujev, sneguljčic, miki mišk vsepovsod, sem hotla kar tam ostat Zdaj sem pa mirna, ker vem, da ne bo lačna čer! me vesli, da ste našli vrtec. To je najpomembnejše, da ko oddaš otroka, da nisi v skrbeh kako bo.