|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
8.1.2009 20:27:47   
itata
dolenjka: sem se logirala user posted image  in je tam ikonca, sam odpret se noče user posted image  mogoče bo pa jutr bolš...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
8.1.2009 20:30:18   
itata
blacky: ja neki smo odpuščal ja, sam to zato, ker smo ugotovil, da 450 delavcev sproducira isto število produktov kot 400 delavcev, sam niso oni krivi, ampak uni k so jih zaposlil, nasankajo pa delavci ponavadi... tko da to je kr neki men po tej strani. bomo vidl. upam, da se vse skupi lepo umiri pa bo nekak šlo skoz. mal je pa tud umetne panike pa so ljudje previdni pa ne naročajo več na zalogo pa ne zapravljajo preveč trenutno, bomo šele spomlad vidl dejansko kje smo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
8.1.2009 20:34:41   
Februarka08
Čer.

Stuškana, nadišavljena, zmatrana... dost mam vsega počas in grem na kavč, potem se pa samo še prestavimuser posted image

Lepo nočko želim vsemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
8.1.2009 20:39:24   
dolenjka
aja Itata sorči, sem razumela da sploh ni ikonce user posted image

Ej punce, s Stipetom sva naša ful lušten privat vrtec in imajo prostor za Tarico carico user posted image  user posted image  user posted image  Cena je tudi bolj ugodna - 525 EUR, odprto od 7.45 do 18.30, vsak svojo posteljo, max 15 komadov, 3 vzgojiteljice pa še 1 prihaja v pomoč. Spijo v 2 sobah, vsak ima svojo posteljo z ograjico in napisom z imenom...res luštno user posted image  Pa seveda vrt user posted image  in meni na poti do metroja ko grem v službo user posted image  Tako bova okoli 7.15 vstali, pozajtrkovali in šli ob 8h od doma, 10 minut peš, potem pa jaz nadaljujem v službo.... Tam imajo pa potem še 3 obroke. Malico okoli 9h, kosilo 11.30 in potem malico okoli 15h, 15.30, pa seveda prinesem lahko mleko, če bi ga hotela piti kdaj... Vse pleničke in ostalo je njihova skrb, robčki.....Prav lepo opremljeno, polno medi pujev, sneguljčic, miki mišk vsepovsod, sem hotla kar tam ostat user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj sem pa mirna, ker vem, da ne bo lačna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
8.1.2009 20:42:34   
larisa
Čer user posted image

a čem it mal nazaj prebrat user posted image ..........
................................................................no pa grem, mogoče se pa vsaj mal nazaj vklopim user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
8.1.2009 20:43:49   
bamby
dolenjka bravo za dober vrtec user posted image user posted image user posted image . Sem vedela, da boš nekaj dobrega našla zanjo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
8.1.2009 20:45:28   
bamby
Mene je pa prej zvečer mama poklicala po telefonu in mi povedala, da je tudi ona zbolela, isto kot sva midva s Timom. Ta viroza ima očitno kar močne korenine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
8.1.2009 20:46:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej punce, s Stipetom sva naša ful lušten privat vrtec in imajo prostor za Tarico carico user posted image  user posted image  user posted image  Cena je tudi bolj ugodna - 525 EUR, odprto od 7.45 do 18.30, vsak svojo posteljo, max 15 komadov, 3 vzgojiteljice pa še 1 prihaja v pomoč. Spijo v 2 sobah, vsak ima svojo posteljo z ograjico in napisom z imenom...res luštno user posted image  Pa seveda vrt user posted image  in meni na poti do metroja ko grem v službo user posted image  Tako bova okoli 7.15 vstali, pozajtrkovali in šli ob 8h od doma, 10 minut peš, potem pa jaz nadaljujem v službo.... Tam imajo pa potem še 3 obroke. Malico okoli 9h, kosilo 11.30 in potem malico okoli 15h, 15.30, pa seveda prinesem lahko mleko, če bi ga hotela piti kdaj... Vse pleničke in ostalo je njihova skrb, robčki.....Prav lepo opremljeno, polno medi pujev, sneguljčic, miki mišk vsepovsod, sem hotla kar tam ostat user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj sem pa mirna, ker vem, da ne bo lačna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

čer! me vesli, da ste našli vrtec. To je najpomembnejše, da ko oddaš otroka, da nisi v skrbeh kako bo.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
8.1.2009 20:46:29   
bamby
Vas pa zdaj zapuščam, ker očitno smrdim user posted image .   Saj grem pod tuš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
8.1.2009 20:46:46   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Mene je pa prej zvečer mama poklicala po telefonu in mi povedala, da je tudi ona zbolela, isto kot sva midva s Timom. Ta viroza ima očitno kar močne korenine user posted image user posted image user posted image

hitro se pozdravte! user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
8.1.2009 20:47:42   
mary_lou
METI jest Tai-ju od 6 mesca naprej vsak dan po kopanju dol potegnem kožico kokr le gre...je kr treba trenirat vsak dan da se izogneš operaciji...sam pri nas dvomim da se bomo izognil, ker tud sumim na delno fimozo, na srečo samo delno ker do ene točke gre, vrh glavice se vidi naprej pa ne gre...no sej fore mamo še par let samo to gre tok počas da je treba vsak dan da se slučajno ne strga ker lahko nardiš veliko škodo...pa jest na tvojem mestu janezu ne bi z oljem mazala če se je natrgalo ni šans samo spirala bi s kamilicami

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
8.1.2009 20:49:06   
blaža

No, tole sem našla, kakšno idejo je imela dolenjka, ko bo končala porodniško user posted image user posted image user posted image   (9.1.2008)

Kdo bi vedel, kakšne veze imata vidve vse povsod user posted image . Sploh pa meti samo denarnico odpre, pa je vse njeno. Saj veš, daje rojena za šoping user posted image . Pa kakšna HALO SLAŠČIČARNA verjetno tudi obstaja.

Uf bamby, to je pa hudičevo dobra ideja! Ko mi porodniška izteče jo odprem, v Grosupljem naredim dobro reklamo in pomojem bom sam v en blok vozila, pa imela vseen v iber velik prometa user posted image  user posted image  user posted image

dolenjka, kaj torej delaš zdaj v Bruslju ?????? Takoj domov v SLO!!! Doma je lepše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, kdaj odpreva slaščičarno?! jaz bom pekla, ti pa prodajala in nabavljala robo, slaščičarno bom opremla jaz, ki obvladam beljenje in risanje po stenah,  skupaj pa kasirale!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
8.1.2009 20:50:53   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

METI jest Tai-ju od 6 mesca naprej vsak dan po kopanju dol potegnem kožico kokr le gre...je kr treba trenirat vsak dan da se izogneš operaciji...sam pri nas dvomim da se bomo izognil, ker tud sumim na delno fimozo, na srečo samo delno ker do ene točke gre, vrh glavice se vidi naprej pa ne gre...no sej fore mamo še par let samo to gre tok počas da je treba vsak dan da se slučajno ne strga ker lahko nardiš veliko škodo...pa jest na tvojem mestu janezu ne bi z oljem mazala če se je natrgalo ni šans samo spirala bi s kamilicami

ja prav si svetovala edino da se baje kamilice ne uporabljajo več, nam je rekla naša pedijatrinja, da ki so kisle na bazi in je dovolj z fiziološko. ma dovolj je z vodo, ni treba preveč umivat, ki pol se poruši naraven ph.

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
8.1.2009 20:51:41   
Blacky*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za vrtec

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 8.1.2009 20:56:39 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
8.1.2009 20:52:22   
blaža
ej neverjetno kolko fantkov ima to kožico zaraščeno. Pa za kakšnega odraslega, ki je to Fimozo imel v otroštvu pa še nisem slišala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
8.1.2009 21:00:48   
blaža
ma sej sem se stuškala, pa kje ste?!user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
8.1.2009 21:03:06   
srečka nosečka
Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. user posted image

dolenjka - user posted image  za vrtec, Carica bo uživala user posted image

blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini.

blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
8.1.2009 21:04:48   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini.

user posted image user posted image user posted image , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla.

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
8.1.2009 21:09:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla.

naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
8.1.2009 21:10:48   
blaža

naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna user posted image

user posted image user posted image user posted image piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
8.1.2009 21:12:09   
blaža
Ma ne bi res odprli, ko prideš iz Bruslja?user posted image

tam boš dobro zaslužla za začetni kapital, pol ti bom pa že vrnila.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
8.1.2009 21:13:41   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo.user posted image user posted image user posted image

eh,kr po 100 eur po torti usekiva user posted image  ne bo panke za drobiž vračat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
8.1.2009 21:16:13   
blaža

eh,kr po 100 eur po torti usekiva user posted image  ne bo panke za drobiž vračat user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image , za februarčke pa malo popusta. 10%user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
8.1.2009 21:16:14   
larisa
Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za vrtec! Velika skrb manj user posted image

A ve pa kr biznise sklepate user posted image  Slaščičarko imate, meneđerko tud, jaz se pa za varstvo otrok javim, pa mamo vse biznis user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
8.1.2009 21:17:18   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za vrtec! Velika skrb manj user posted image

A ve pa kr biznise sklepate user posted image  Slaščičarko imate, meneđerko tud, jaz se pa za varstvo otrok javim, pa mamo vse biznis user posted image user posted image user posted image

ja en tak komplex, da je poskrbljeno za varstvo otrok, dokler se mame bašejo s tortico.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Sindrom karpalnega kanala
Sadrika

Vprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja. Težave so izginile:

takoj po porodu (33%)

1 teden po porodu (9%)

1 mesec po porodu (26%)

z operacijo (19%)

s pomočjo B-kompeksa (5%)

drugo -prosim za komentar (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!