|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
8.1.2009 18:07:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ojla!

končno prišla do računalnika!user posted image  mamo skoz pestrouser posted image
vidim, da ste pridne, otroci pa še boljuser posted image  drug teden če se ne motim, bodo nekateri pihali prve svečkeuser posted image
počitnic je za nas konec, danes sva začela spet fizio. nič novega, se pa počasi pozna napredek. na žalost ne gre tako hitro, kot bi si želela mamiuser posted image  je pa naš fant pogruntal masturbacijouser posted image tko da, ko je zaspan, se zna zda sam uspavatuser posted image
od novega leta smo bogatejši za tri zobke, pa vsaj še en je že skoraj zunaj.
se je začel tudi zelo lepo sam igrt, sam na mojo žalost se zmeri neha 5 min prekmaluser posted image  murphy pač.user posted image  nč, grem zdej probat dat gospoda spat.

če ma ktera čas, naj napiše obnovo al pa da link od posta od mesečniceuser posted image

uživajte v sončku

Oooooo, Lillchy.... wellcome... a si ti tista blond, plavooka ? user posted image  user posted image

user posted image user posted image  tista ki ma veze v gostilni, ki slovi po pohanem pšancu! jim bom tvojo sliko nesla, pa prepovedala, da ti ga postrežejo! user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.1.2009 18:11:50   
Februarka08
Kako je blo fletno lani takle časuser posted image user posted image pa kolk časa smo imele.......... vse smo si povedale (no, saj si še vednouser posted image ), pri naslednji user posted image ne bo več toliko časa...
Sem pa vidla, da se nekatere mamice ne javljajo večuser posted image npr. Katka in Patricija... user posted image

Grem dalje bratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.1.2009 18:12:34   
Janey
a ima katera link do 4 dela?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.1.2009 18:12:48   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dan, user posted image

dolenjka - si me okužila s tem linkom in že iščem, kaj sem nazadnje napisala preden sem šla rodit user posted image  Sem že pri datumu 12.01 user posted image

Sem našla poste po moji objavi, da se že cartamo, pa sem kar mravljince dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bolj ko se bliža naš veliki dan, bolj pogrešam user posted image , velikega trebuščka in čakanje na tisti veliki dan. s to razliko, da drugič bom zihr mela net, da bom lahko čvekala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.1.2009 18:13:56   
Janey
ja jaka je zaspaluser posted image user posted image popoldan je tak slabo spal in se je zbudil že pred 2 uro. celo sranje spetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.1.2009 18:15:26   
lillchy123
v nedljo sem se dobila z bivšo cimro, ki je drugič user posted image , rok ima 7.3.,  in že komaj čakajo, da se jim pridruži Luka. user posted image user posted image user posted image
soseda je pa tudi drugič user posted image  in ima rok na isti dan, kot sem ga mela jaz. samo leto je drugo user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.1.2009 18:20:57   
srečka nosečka
janey - a bosta prišla jutri? Odloči se sama.

4. del: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2415925&mpage=1&key=

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.1.2009 18:24:44   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

ojla!

končno prišla do računalnika!user posted image  mamo skoz pestrouser posted image
vidim, da ste pridne, otroci pa še boljuser posted image  drug teden če se ne motim, bodo nekateri pihali prve svečkeuser posted image
počitnic je za nas konec, danes sva začela spet fizio. nič novega, se pa počasi pozna napredek. na žalost ne gre tako hitro, kot bi si želela mamiuser posted image  je pa naš fant pogruntal masturbacijouser posted image tko da, ko je zaspan, se zna zda sam uspavatuser posted image
od novega leta smo bogatejši za tri zobke, pa vsaj še en je že skoraj zunaj.
se je začel tudi zelo lepo sam igrt, sam na mojo žalost se zmeri neha 5 min prekmaluser posted image  murphy pač.user posted image  nč, grem zdej probat dat gospoda spat.

če ma ktera čas, naj napiše obnovo al pa da link od posta od mesečniceuser posted image

uživajte v sončku

Oooooo, Lillchy.... wellcome... a si ti tista blond, plavooka ? user posted image  user posted image

user posted image user posted image  tista ki ma veze v gostilni, ki slovi po pohanem pšancu! jim bom tvojo sliko nesla, pa prepovedala, da ti ga postrežejo! user posted image user posted image

to bi blo neki za stipeta, k smo ravno zadnjič govorili o tej gostilni user posted image user posted image no, če mislimo isto seveda user posted image

Zoja je dila danes v varstvu, pa sem najprej mislila, da bo sam do dvanajstih, pa sem jaz mal zamujala, tako da je odspala kar tam, jaz pa še mal sama pohajkovala user posted image sem že mal bolj mirna, kar se varstva tiče. No, itak bo pri tašči, tako da posebne panike itak ne smem imet

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.1.2009 18:26:56   
Blacky*
uf, smo dobili teto na obisk, pa smo prestavili sprehod za eno uro

No, potem pa ni bilo več sonca, pa sem mogla nujno knjige v knjižnico vrnit, ker sem že zamujala in smo nazaj grede skoraj zmrznili.

Zdaj je pikec pojedel keksolino z KM in je že full utrujen, a ga ne bom dala pred 19 spat. Saj to bo hitro tu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.1.2009 18:30:35   
Blacky*
aja, danes Val podira rekorde v hranjenju...

V vrtcu je pojedel kosilo, z nama je jedel in to s svojo žlico. Očitno to copy pastanje iz vrtca deluje. Dala sem mu podobno žlico kot jih imajo v vrtcu in juho. Pa je zajemal in nosil v usta. Res da je bilo po tleh in po njemu veliko rezancev, a nekaj pa je pojedel user posted image user posted image user posted image user posted image No pa še par krhlov pomaranče je zmazal, piškot, pa puding, zdaj cca 100 ml keksolina...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.1.2009 18:40:56   
Janey

kaj te vem...bom vidla kak bo ponoči, zdaj popoldan je bil kar vredu, tudi z noska mu ni teklo.

Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.1.2009 18:44:40   
Februarka08
Ok, jaz imam kurjo polt in očke v očeh... sem prebrala zadnje besede ko sem šla rodit in potem vaše čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa če to ni nekaj najlepšega v življenju, potem tud ne vem... rojstvo.... ah, mal filozofiram, ampak je res lepo bratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.1.2009 18:48:41   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kaj te vem...bom vidla kak bo ponoči, zdaj popoldan je bil kar vredu, tudi z noska mu ni teklo.

OK, vidva kar pridita če bosta OK user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

V vrtcu je pojedel kosilo, z nama je jedel in to s svojo žlico. Očitno to copy pastanje iz vrtca deluje. Dala sem mu podobno žlico kot jih imajo v vrtcu in juho. Pa je zajemal in nosil v usta. Res da je bilo po tleh in po njemu veliko rezancev, a nekaj pa je pojedel user posted image user posted image user posted image user posted image No pa še par krhlov pomaranče je zmazal, piškot, pa puding, zdaj cca 100 ml keksolina...

A imajo v vrtcu kakšne posebne žlice? user posted image  
Jaz si kar ne morem predstavljat, da bi Lana sama juhico jedla. user posted image user posted image
Ostale - čvrste stvari, pa res lepo sama je. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.1.2009 18:50:20   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ok, jaz imam kurjo polt in očke v očeh... sem prebrala zadnje besede ko sem šla rodit in potem vaše čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa če to ni nekaj najlepšega v življenju, potem tud ne vem... rojstvo.... ah, mal filozofiram, ampak je res lepo bratuser posted image

točno tako, kot sem to jaz občulila malo prej user posted image

Pa včeraj je od kolegice sestra rodila (februarčica), sem kar podoživljala porod. Res nekaj najlepšega, ko zagledaš to majhno štručko. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.1.2009 18:59:43   
bamby
Jaz sem tudi zdaj kar noter padla v tole branje iz lanskega leta. Saj je bilo res luštno, samo zame ne preveč, če sem iskrena. Po svoje mi je bila nosečnost kar dost težka user posted image . No, če bi bilo treba, bi pač še enkrat prestajala..... Je bilo veliko lepše, ko sva bili z Anajo vsaka v svojem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midve sva pa po dolgem času šli mal ona sprehod popoldan. Sva bili zunaj malo več kot eno uro. Ob 16h sva šli, in ko sva se po 17h vračali domov je bila že kar tema in mraz. Sva šli pa Timove položnice plačat (me je na pošti vprašala, če že v šolo hodi, ker so bile vse njegove user posted image user posted image user posted image ), potem sva šli v štacuno po jajca in vegetko in še v Mano sva zavili, da sem spet obogatena za eno majčko user posted image . Ma tam je bila Anja že tečna, ker ji je postalo vroče, drugače bi si verjetno še kakšno izbrala.

Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.1.2009 19:22:43   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

OK, vidva kar pridita če bosta OK user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

A imajo v vrtcu kakšne posebne žlice? user posted image  
Jaz si kar ne morem predstavljat, da bi Lana sama juhico jedla. user posted image user posted image
Ostale - čvrste stvari, pa res lepo sama je. user posted image

imajo kar navadne žlice, samo ne te velike jušne, ampak "sredinske"... manjše kot jušne in večje kot desertne. Ne vem kako se jim reče user posted image Jaz imam eno tako doma od enega starega jedilnega pribora.

Pa ne se sekirat... jaz si do danes nisem predstavljala da lahko Val sam je. Čeprav temu še ne moremo rečt da sam je user posted image , a je glede na včeraj napredek, da ne morem verjet. Žlico lepo nosi v usta. V vrtcu jim dajo pač dva slinčka okoli vratu, stol porinejo čisto k mizi, da hrana pada direkt na mizo in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.1.2009 19:23:49   
Blacky*
drugače pa, Val je že v postelji in bo vsak čas zaspal, jaz grem pa uživat na kavč

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.1.2009 20:00:44   
bamby
Ja, verjetno če bi jim vsi doma dali takoj žlice v roke, bi hitro znali sami jesti, tako se pa bojimo še za vse okrog nas, da nam ne napackajo vsega. Jaz moji še nisem dala žlice v roke, da bi poiskušala sama jest. Ona bi tudi krožnik takoj naokrog obrnila. Ne vem, kako bodo to v vrtcu zrihtali user posted image . Pa saj verjetno imajo ves čas eno snažilko na razpolago, da za malčki pucajo, ko nehajo jest.
Se sploh ne bom s tem obremenjevala. Tudi Tim je začel sam jest, pa čeprav malce kasneje.

Anaja je pa že vsaj pol ure v postelji. Je bila fajn zaspana. Zmazala celo flašo mleka in je šla. Aja, pa ona nič drugega ne večerja, le malce več mleka spije, odkar pije samo KM user posted image . Je pa danes neverjetno veliko kosila tudi pojedla. Je jedla pražen krompir in piščančje pečene zrezke, pa malo okisanih listov solate. Za pozno malico je pa pojedla nekaj žlic koruzne polente z mlekom.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.1.2009 20:06:42   
ella79
čer user posted image
jaz raj ne grem brat, k smo bile še 2 v 1, k bom čist v depro padla user posted image user posted image user posted image bi raj vidl,a da bi bil sedajle jan 08 user posted image sej vem, skromna sem user posted image user posted image user posted image

si ne predstavljam, da bi Zoja jedla sama user posted image sicer ima vedno žlico v roki ko je, sam prazno v usta nosi user posted image user posted image no, do takrat k bo šla v vrtec, se bo že naučila, zdej jo bomo pa kar sami še mal pitali user posted image

blacky Zoja tudi spi in grem sam še na kavč user posted image no, prej še mal v kopalnico user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.1.2009 20:10:57   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ja, verjetno če bi jim vsi doma dali takoj žlice v roke, bi hitro znali sami jesti, tako se pa bojimo še za vse okrog nas, da nam ne napackajo vsega. Jaz moji še nisem dala žlice v roke, da bi poiskušala sama jest. Ona bi tudi krožnik takoj naokrog obrnila. Ne vem, kako bodo to v vrtcu zrihtali user posted image . Pa saj verjetno imajo ves čas eno snažilko na razpolago, da za malčki pucajo, ko nehajo jest.
Se sploh ne bom s tem obremenjevala. Tudi Tim je začel sam jest, pa čeprav malce kasneje.

Anaja je pa že vsaj pol ure v postelji. Je bila fajn zaspana. Zmazala celo flašo mleka in je šla. Aja, pa ona nič drugega ne večerja, le malce več mleka spije, odkar pije samo KM user posted image . Je pa danes neverjetno veliko kosila tudi pojedla. Je jedla pražen krompir in piščančje pečene zrezke, pa malo okisanih listov solate. Za pozno malico je pa pojedla nekaj žlic koruzne polente z mlekom.

pospravi kar pomočnica vzgojiteljice

ko sem bila jaz tam, je skrbela za 9 otrok, jim dala slinčke, razdelila kosilo, pregledala koliko pojejo, jih umila, enega previla, vsakemu pokazala kam naj gre spat in nato pometla po tleh in pospravila krožnike. Je pa res, da so otroci v starostnem razponu in starejši kar malo pomagajo, vsi so pa ob 11:30 taka koma, da komaj čakajo da se vržejo v posteljo... no ne čisto vsi, večina pa. En fantek je kar sam šel na posteljico se vlegel na trebuh in ga ni bilo več user posted image

Jaz se od včerajšnjega obiska ne pritožujem več user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.1.2009 20:12:16   
Blacky*

je očitno nekaj v zraku... jaz sem tudi lačna, da bi vse pojedla kar vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.1.2009 20:14:21   
itata
dan,
ne vem kaj so mi v službi z računalnikom naredili, amapk nekaj so "zaklenili", ker vas lahko samo berem, posta pa ne morem gor datuser posted image  kr neki. sploh se mi ne odpre ikona "odgovori". tko da na tekočem sem, povedat pa ne morem nič.
drugi dan je bil že zelo delaven. tudi spletke se že dogajajo, ampak zaenkrat se me še ne tičejo oz me ne ogrožajo, tko da ni panike.
jakob je že bolj zdrav, čeprav se je zjutraj dobesedno davil ene 20 min... bogi je. je pa ponoči bolš spal, tko da nisem bila taka koma. zdej že spi, ker zdej k ga mata dedi in babi gre sam enkrat spat tko cca 11h do 13h in je ob 19h že čist fertik. smotan je sicer, ker se vidiva sam od 17h do 19h, ampak po drugi strani mi je pa fajn da gre zgodi spat in skupi vstaneva ob 6h... tko da zaenkrat kar ok. počuti se pa itak super z mojima in jih je navajen, tko da nimam nobenih skrbi ali pomislekov.
je bla pa taka cesta zjutri, nič splužena, da sem se vozila 40km/h po avtocestiuser posted image  ne moreš verjet.
moj tamalo čuva in ga še ni. jo bo probal dat spat, pa da vidimo. po eni strani me je kar strah, ko bo kdaj kle prespala...
pridne bodite. grem jaz mal relaksiratuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.1.2009 20:17:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
ne vem kaj so mi v službi z računalnikom naredili, amapk nekaj so "zaklenili", ker vas lahko samo berem, posta pa ne morem gor datuser posted image  kr neki. sploh se mi ne odpre ikona "odgovori". tko da na tekočem sem, povedat pa ne morem nič.
drugi dan je bil že zelo delaven. tudi spletke se že dogajajo, ampak zaenkrat se me še ne tičejo oz me ne ogrožajo, tko da ni panike.
jakob je že bolj zdrav, čeprav se je zjutraj dobesedno davil ene 20 min... bogi je. je pa ponoči bolš spal, tko da nisem bila taka koma. zdej že spi, ker zdej k ga mata dedi in babi gre sam enkrat spat tko cca 11h do 13h in je ob 19h že čist fertik. smotan je sicer, ker se vidiva sam od 17h do 19h, ampak po drugi strani mi je pa fajn da gre zgodi spat in skupi vstaneva ob 6h... tko da zaenkrat kar ok. počuti se pa itak super z mojima in jih je navajen, tko da nimam nobenih skrbi ali pomislekov.
je bla pa taka cesta zjutri, nič splužena, da sem se vozila 40km/h po avtocestiuser posted image  ne moreš verjet.
moj tamalo čuva in ga še ni. jo bo probal dat spat, pa da vidimo. po eni strani me je kar strah, ko bo kdaj kle prespala...
pridne bodite. grem jaz mal relaksiratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo...  sem vidla da so tudi nekaj jih odpustili... a glede na trenutno stanje v gospodarstvo to sploh ni presenetljivo

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.1.2009 20:23:22   
dolenjka
Čer user posted image

Itata, oni ti na šihtu ne morejo opcije odgovori skenslat, ampak če nisi logirana na RR te opcije nimaš user posted image  Si se logirala user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.1.2009 20:24:30   
bamby
No, tole sem našla, kakšno idejo je imela dolenjka, ko bo končala porodniško user posted image user posted image user posted image   (9.1.2008)

Kdo bi vedel, kakšne veze imata vidve vse povsod user posted image . Sploh pa meti samo denarnico odpre, pa je vse njeno. Saj veš, daje rojena za šoping user posted image . Pa kakšna HALO SLAŠČIČARNA verjetno tudi obstaja.

Uf bamby, to je pa hudičevo dobra ideja! Ko mi porodniška izteče jo odprem, v Grosupljem naredim dobro reklamo in pomojem bom sam v en blok vozila, pa imela vseen v iber velik prometa user posted image  user posted image  user posted image

dolenjka, kaj torej delaš zdaj v Bruslju ?????? Takoj domov v SLO!!! Doma je lepše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 8.1.2009 20:25:23 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

poporodna depresija
nataly33

ali ste kdaj (ali trpite) trpele za poporodno depresijo?

DA (45%)

NE (55%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!