Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:04:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? hmm očitno pa res. pa saj smo ble prijazne a ne?? sicer pa saj ni čudno, saj revica ni mogla sledit. Jaz sem vsega hudega navajena pa komaj sledim.. tasa jaz več ne sledim, se samo delam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:04:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? hmm očitno pa res. pa saj smo ble prijazne a ne?? sicer pa saj ni čudno, saj revica ni mogla sledit. Jaz sem vsega hudega navajena pa komaj sledim.. sej ti si tud za nekaj časa nekam mrknala sem že skor dala tiralico za teboj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:06:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz ne morem uporablja strani shrani.si ker je samo za slovenske uporabnike... in ne ne bom se še tega šla hehe, kak pravijo..vsak izgovor je dober.. malo pa te res moram jezit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:06:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
aha,aha, vanilijev pudnig, mala čebelica; ma ne tako sprašujem, če vam kaj bolj paše al jeste čisto vse; meni so zdaj zadišale kokice in še dobro da je bila ena vrečka v omari, zdaj ni nobene več.... kaj te nove že bežijo se bojijo klepeta spps, a si že krčla seznam oziroma brisale ne-javljajoče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:06:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? hmm očitno pa res. pa saj smo ble prijazne a ne?? sicer pa saj ni čudno, saj revica ni mogla sledit. Jaz sem vsega hudega navajena pa komaj sledim.. sej ti si tud za nekaj časa nekam mrknala sem že skor dala tiralico za teboj sej se ne upam it spat, ker boste do jutr tok načvekale, da spet ne bom na tekočem... MAMAM ja bom še prej se zadrla DAAAAAAA, da bo končn mir s tem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:06:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz bi tud raje ovna pa moja srečna številka je 27 samo tak dolgo dvomim da bo čakal ma jaz zdaj nisem več prepričana, da bi ovna, ko mi je spps povedala, da je ona oven no, zdaj pa dovolj heca, mi bo še zamerila kje.... ma itak pikice pridejo, ko se same odločijo. Persidi bi pa mogle zdaj neko nagrado dat, ko je čisto prva. Dajmo neke nagrede naredit za prve tri - da bo motivacija večja a mate kake ideje?
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:06:27
|
|
|
|
helimaša
|
čer! vidm da vam kr fajn dogaja.....jst sm dala Mašo spat in sm še jst z njo zaspala.....tko da vas za nazaj ne bom brala ker se mi glih ne da in sigurn nč pametnga ne piše......če pa je kej mi pa prosim povejte.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:06:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felix nauč se slikce popat, ker jaz to ne bom lah podatke vpisujem pa je saj še maš nekaj časa da se naučiš.. jaz ne morem uporablja strani shrani.si ker je samo za slovenske uporabnike... in ne ne bom se še tega šla vidiš,ko si se prestavla med švicarje še dobr,da si na vezi z nami,se zadeva mal uravna ali pa tudi ne....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:07:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz sem oven,če se bi raj odločla za ribo ha ha ha... zdaj si me pa spravla v dvome, ja jaz pač povem kak je na stvari,da včasih moraš pazit kaj si zaželiš (jaz bi morala bit med dvojčki,pa sem šla med ovne gužvo delat )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:07:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz ne morem uporablja strani shrani.si ker je samo za slovenske uporabnike... in ne ne bom se še tega šla hehe, kak pravijo..vsak izgovor je dober.. malo pa te res moram jezit.. tanto, do takrat ne bo več treba bušijev limat ampak težo pa velikost pisat pa pazit da kaka pupa ne rata pubec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:07:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? hmm očitno pa res. pa saj smo ble prijazne a ne?? sicer pa saj ni čudno, saj revica ni mogla sledit. Jaz sem vsega hudega navajena pa komaj sledim.. sej ti si tud za nekaj časa nekam mrknala sem že skor dala tiralico za teboj če pa ne sledim več..tak kot pupa ne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:07:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz bi tud raje ovna pa moja srečna številka je 27 samo tak dolgo dvomim da bo čakal ma jaz zdaj nisem več prepričana, da bi ovna, ko mi je spps povedala, da je ona oven no, zdaj pa dovolj heca, mi bo še zamerila kje.... ma itak pikice pridejo, ko se same odločijo. Persidi bi pa mogle zdaj neko nagrado dat, ko je čisto prva. Dajmo neke nagrede naredit za prve tri - da bo motivacija večja a mate kake ideje? zdaj ti bom jaz zamerla, ker jaz sem tud oven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:08:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy aha,aha, vanilijev pudnig, mala čebelica; ma ne tako sprašujem, če vam kaj bolj paše al jeste čisto vse; meni so zdaj zadišale kokice in še dobro da je bila ena vrečka v omari, zdaj ni nobene več.... ma jaz jem vse in v zelo prevelikih količinah po porodu grem na intenzivno hujšanje ker me je že sram kaka sem
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:08:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felix nauč se slikce popat, ker jaz to ne bom lah podatke vpisujem pa je saj še maš nekaj časa da se naučiš.. jaz ne morem uporablja strani shrani.si ker je samo za slovenske uporabnike... in ne ne bom se še tega šla vidiš,ko si se prestavla med švicarje še dobr,da si na vezi z nami,se zadeva mal uravna ali pa tudi ne.... drgač bi me tko že pelal na PHP
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:09:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy aha,aha, vanilijev pudnig, mala čebelica; ma ne tako sprašujem, če vam kaj bolj paše al jeste čisto vse; meni so zdaj zadišale kokice in še dobro da je bila ena vrečka v omari, zdaj ni nobene več.... kaj te nove že bežijo se bojijo klepeta spps, a si že krčla seznam oziroma brisale ne-javljajoče a zdaj na novo? ne,sem ga zadnjič,kaj pretirano ga pa verjetno niti ne bom,ker ene,ki se javljajo na 2meseca,ponavad napišejo podatke,ko jih že zbrišem iz seznama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:09:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej se ne upam it spat, ker boste do jutr tok načvekale, da spet ne bom na tekočem... MAMAM ja bom še prej se zadrla DAAAAAAA, da bo končn mir s tem mal še bodi gor..saj si popoldan počivala.. DAAAA še malo pa bo ta srečen dan ali Pupa se ženi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:10:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz bi tud raje ovna pa moja srečna številka je 27 samo tak dolgo dvomim da bo čakal ma jaz zdaj nisem več prepričana, da bi ovna, ko mi je spps povedala, da je ona oven no, zdaj pa dovolj heca, mi bo še zamerila kje.... ma itak pikice pridejo, ko se same odločijo. Persidi bi pa mogle zdaj neko nagrado dat, ko je čisto prva. Dajmo neke nagrede naredit za prve tri - da bo motivacija večja a mate kake ideje? saj jaz NISEM OVEN,ampak OVCA tak,da ni panike ,da bi ti zamerla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:10:23
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, kaj pa dvojčkom manjka??? jaz imam dva v hiši oziroma sem kr med tremi dvojčki.......ne vprašaj pupa, rečeš DA in pol v porodnišnico po svoj zakladek ampak da vam povem da sem jaz že prav nestrpna; se mi zdi da prva nosečnost je šla hitreje mimo in je bil Žigec tik tak z nami; no, zadnji 9dni (tistih čez rok) se je malo vleko....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:10:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! vidm da vam kr fajn dogaja.....jst sm dala Mašo spat in sm še jst z njo zaspala.....tko da vas za nazaj ne bom brala ker se mi glih ne da in sigurn nč pametnga ne piše......če pa je kej mi pa prosim povejte..... končno ena pametna, ki ji ni za nazaj brat ker že ve da nič pametnega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:10:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz bi tud raje ovna pa moja srečna številka je 27 samo tak dolgo dvomim da bo čakal ma jaz zdaj nisem več prepričana, da bi ovna, ko mi je spps povedala, da je ona oven no, zdaj pa dovolj heca, mi bo še zamerila kje.... ma itak pikice pridejo, ko se same odločijo. Persidi bi pa mogle zdaj neko nagrado dat, ko je čisto prva. Dajmo neke nagrede naredit za prve tri - da bo motivacija večja a mate kake ideje? zdaj ti bom jaz zamerla, ker jaz sem tud oven u šit. hm.... zaj sem se pa zaštrikala.
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:11:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej se ne upam it spat, ker boste do jutr tok načvekale, da spet ne bom na tekočem... MAMAM ja bom še prej se zadrla DAAAAAAA, da bo končn mir s tem mal še bodi gor..saj si popoldan počivala.. DAAAA še malo pa bo ta srečen dan ali Pupa se ženi.. ja sred februarja pa mogoče res
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:11:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz bi tud raje ovna pa moja srečna številka je 27 samo tak dolgo dvomim da bo čakal ma jaz zdaj nisem več prepričana, da bi ovna, ko mi je spps povedala, da je ona oven no, zdaj pa dovolj heca, mi bo še zamerila kje.... ma itak pikice pridejo, ko se same odločijo. Persidi bi pa mogle zdaj neko nagrado dat, ko je čisto prva. Dajmo neke nagrede naredit za prve tri - da bo motivacija večja a mate kake ideje? zdaj ti bom jaz zamerla, ker jaz sem tud oven u šit. hm.... zaj sem se pa zaštrikala. maksimalno hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:11:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! vidm da vam kr fajn dogaja.....jst sm dala Mašo spat in sm še jst z njo zaspala.....tko da vas za nazaj ne bom brala ker se mi glih ne da in sigurn nč pametnga ne piše......če pa je kej mi pa prosim povejte..... ojla,danes nič kaj ekstra,razen,da mora pocka počivat,da ji ne bo treba predčasno v P.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:12:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čer! vidm da vam kr fajn dogaja.....jst sm dala Mašo spat in sm še jst z njo zaspala.....tko da vas za nazaj ne bom brala ker se mi glih ne da in sigurn nč pametnga ne piše......če pa je kej mi pa prosim povejte..... ojla,danes nič kaj ekstra,razen,da mora pocka počivat,da ji ne bo treba predčasno v P. in pocki zdaj želimo še več
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:12:56
|
|
|
|
tasa_m
|
helimaša a zdaj pa bereš nazaj da se nič več ne javiš??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......