|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 21:26:10   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

joooj seznam za hujšanje... tega pa ne bomo imele, kajne? to je preveč krutouser posted image user posted image user posted image

te se boš malo zglagala, pa boš najbolj suha pa je user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
8.1.2009 21:26:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: spps

a nova nam je že pobegnila?

evo me nazaj, mi je internet malo ponagajal, zdaj pa vas berem za nazaj... pa trajaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

vse je treba prebrat, ker so ultra pomembne zadeve user posted image

nea se laži

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
8.1.2009 21:26:26   
tasa_m

joooj seznam za hujšanje... tega pa ne bomo imele, kajne? to je preveč krutouser posted image user posted image user posted image

hehe, ja ko bomo nehale dojit pol bomo imele ja.. user posted image user posted image

glede posteljce..to jo lahko naročiš tudi v BC ker je klubska akcija..ni spletna user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
8.1.2009 21:27:27   
Pupa7

evo me nazaj, mi je internet malo ponagajal, zdaj pa vas berem za nazaj... pa trajaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

nea se laži

hec pa ni laž user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
8.1.2009 21:27:56   
tasa_m

nea se laži

user posted image user posted image

hjoj mene že vse boli..se smejim kot konj.. da nebom še jaz kaj fasala ponoči.. se moram nehat smejat,da nebom res kaka cimra od naše perside..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
8.1.2009 21:29:34   
mama_milchy
preden pridemo do seznama hujšanja in tistega foruma, bomo klepetale in slikice dajale gor še na forum starši čvekamo o naših otrocih; a nismo nekaj časa nazaj zbirale naslov naše nove telenovele, ko bomo mamice in ne nosečke; a smo kaj potem zbrale user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
8.1.2009 21:29:37   
helimaša
nč ne berem za nazaj......tamala se je zbudila in sm jo mogla nazaj v dnevno prnest in se zravn uležt.....in glih pizdim da je spet tko k včer.....za znoret

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
8.1.2009 21:30:20   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

hehe, ja ko bomo nehale dojit pol bomo imele ja.. user posted image user posted image

glede posteljce..to jo lahko naročiš tudi v BC ker je klubska akcija..ni spletna user posted image

jeeeiiii glede posteljice. jutri grem povprašat. samo je še ne bom kupila ker grem z busom v mesto in to ravno ne bi šlo domov spravit...

samo ko nehaš dojit grejo kile baje gor, ker grejo med dojenjem dol zaradi dojenja. ma jaz ne bi mela sploh seznama za hujšanje user posted image user posted image user posted image al pa kot pravi pupa si bom pač vse zmislila. tak da že zdaj povem.... user posted image user posted image user posted image

jaz zdaj letim. ker gre moj spat in mi nore še prej trebuha namazat da ne bojo strije.

laaaaaahkooooo nooooč!!!!!
se čitamo jutri

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
8.1.2009 21:30:46   
Pupa7
pupe moje,

nič jaz se počasi poslavljam, je moj lubi že čist nesrečen brez mene... pa še očke mi že skup vleče, tak da se grem še mal pocartat pa spat...

lepe sanje vsem, pa prosim ne pretiravajte s pisanjem do jutri user posted image

NOČKOOOO

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
8.1.2009 21:31:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

preden pridemo do seznama hujšanja in tistega foruma, bomo klepetale in slikice dajale gor še na forum starši čvekamo o naših otrocih; a nismo nekaj časa nazaj zbirale naslov naše nove telenovele, ko bomo mamice in ne nosečke; a smo kaj potem zbrale user posted image user posted image user posted image  

saj veš..me se samo menimo..naredimo pa nič.. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
8.1.2009 21:34:05   
Tulipan12

ne beri..ni potrebe. Nič pametnega.. user posted image

točno tako,rajše kaj napiši,kako prenašaš nosečnost,kolk časa ste delali na dojenčku....

Ok, prebrala..
aha, nisem vedela, če je taka tema še aktualna, ker ste verjetno vse prediskutirale...
Na kratko: na morju sva se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja nosečauser posted image user posted image
Nosečnost pa do zdaj: 1A, brez slabosti, bruhanja - vsakemu rečem, da če bi bila še zraven suha, bi bila lahko vedno nosečauser posted image user posted image
No, zadnji pregled sem imela 5.1. in je G ugotovila, da se mi je maternični vrat skrajšala iz 49mm na27mm v 4 tednih in mi je takoj predpisala mirovanje! Tak da to je to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
8.1.2009 21:34:13   
tasa_m
nočkaaaa...
jaz tud grem. Mi je nekam slabo ratalo.. user posted image me želodec prav boli..user posted image in žge..
če bo danes ponoči polno mojih postov, to pomeni da sem ponoči bila gor in da sem imela samogovore ker mi je bil dolgčas... user posted image
(upam,da nebo tak hudo)..

tak pobožajte vse svoje bušije in lahkoooo noooočččč...

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
8.1.2009 21:35:32   
spps

pupe moje,

nič jaz se počasi poslavljam, je moj lubi že čist nesrečen brez mene... pa še očke mi že skup vleče, tak da se grem še mal pocartat pa spat...

lepe sanje vsem, pa prosim ne pretiravajte s pisanjem do jutri user posted image

NOČKOOOO

se stanje mal umirja,zgleda,da bomo počas vse krenale v mižule al pa pred tv,aja al pa se šle cartat z našimi dragimi user posted image user posted image user posted image sam moj še more najprej domov prituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
8.1.2009 21:36:40   
mama_milchy
se mi zdi, da bo treba počasi kaj tudi nardit, kaj praviš, tasa_m?

no, vas lepo pozdravljam in se beremo jutri; jaz moram vzet antibiotik pa posesat dnevno, pol pa počasi grem v posteljo;

lahko noč in lepe sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
8.1.2009 21:36:42   
felix7
jaz tudi grem, moram še malo pogledat, kaj bom jutri prala user posted image  je tko luštno te cunjice sortirat

pa nočkoooooooooooooooooo

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
8.1.2009 21:37:31   
spps

ne beri..ni potrebe. Nič pametnega.. user posted image

točno tako,rajše kaj napiši,kako prenašaš nosečnost,kolk časa ste delali na dojenčku....

Ok, prebrala..
aha, nisem vedela, če je taka tema še aktualna, ker ste verjetno vse prediskutirale...
Na kratko: na morju sva se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja nosečauser posted image user posted image
Nosečnost pa do zdaj: 1A, brez slabosti, bruhanja - vsakemu rečem, da če bi bila še zraven suha, bi bila lahko vedno nosečauser posted image user posted image
No, zadnji pregled sem imela 5.1. in je G ugotovila, da se mi je maternični vrat skrajšala iz 49mm na27mm v 4 tednih in mi je takoj predpisala mirovanje! Tak da to je to.
rabimo še kakšno novo,da nismo stare preveč zlajnane user posted image user posted image user posted image
moja prva nosečnost je bila takšna kot ti svojo opisuješ,ta druga je pa druga pesem...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
8.1.2009 21:38:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

se mi zdi, da bo treba počasi kaj tudi nardit, kaj praviš, tasa_m?

no, vas lepo pozdravljam in se beremo jutri; jaz moram vzet antibiotik pa posesat dnevno, pol pa počasi grem v posteljo;

lahko noč in lepe sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a zdajle še greš sesat???

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
8.1.2009 21:39:09   
spps

nočkaaaa...
jaz tud grem. Mi je nekam slabo ratalo.. user posted image me želodec prav boli..user posted image in žge..
če bo danes ponoči polno mojih postov, to pomeni da sem ponoči bila gor in da sem imela samogovore ker mi je bil dolgčas... user posted image
(upam,da nebo tak hudo)..

tak pobožajte vse svoje bušije in lahkoooo noooočččč...

user posted image

če misliš ponoči strašit po forumu,vsaj kaj pametnega napiši,da ne bomo jutri že navsezgodaj depresivne user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
8.1.2009 21:39:19   
helimaša
no pa grete zdej vse spat......sej mene tud kr neki v postlo vleče.....morm še mal po netu pobrskat če bo kej pametnga gor

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
8.1.2009 21:40:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz tudi grem, moram še malo pogledat, kaj bom jutri prala user posted image  je tko luštno te cunjice sortirat

nekaj dela si še za februar pusti,da ti ne bo potem dolgčas,ko boš že imela vse parajt user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
8.1.2009 21:41:12   
spps
dajte mi neka povedat,tiste liste o PDP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji?

< Sporočilo je popravil spps -- 8.1.2009 21:46:12 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
8.1.2009 21:43:59   
helimaša

dajte mi neka povedat,tiste liste o PSP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji?

kaj ti to brbljaš.....jst sm sam dva papirja dobila....o predvidenem datumu poroda.....mogoče si ti tretga dobila zase.....zsa spominčekuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
8.1.2009 21:44:00   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

nekaj dela si še za februar pusti,da ti ne bo potem dolgčas,ko boš že imela vse parajt user posted image user posted image

se strinjam s spps, tudi jaz imam še vse nedotaknjeno, vse cunjice še imajo trgovinske etikete gor in čakajo, da se jih lotim - ampak to sem si res mislila prišparat za februaruser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
8.1.2009 21:45:05   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

dajte mi neka povedat,tiste liste o PSP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji?

jaz mam tut sam dva

kaj ti to brbljaš.....jst sm sam dva papirja dobila....o predvidenem datumu poroda.....mogoče si ti tretga dobila zase.....zsa spominčekuser posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
8.1.2009 21:46:00   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

popravljamuser posted image
jaz mam tut sam dva

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......