Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:26:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joooj seznam za hujšanje... tega pa ne bomo imele, kajne? to je preveč kruto te se boš malo zglagala, pa boš najbolj suha pa je
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:26:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? evo me nazaj, mi je internet malo ponagajal, zdaj pa vas berem za nazaj... pa trajaaaaaaaaaaaaaaaaa vse je treba prebrat, ker so ultra pomembne zadeve nea se laži
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:26:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joooj seznam za hujšanje... tega pa ne bomo imele, kajne? to je preveč kruto hehe, ja ko bomo nehale dojit pol bomo imele ja.. glede posteljce..to jo lahko naročiš tudi v BC ker je klubska akcija..ni spletna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:27:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? evo me nazaj, mi je internet malo ponagajal, zdaj pa vas berem za nazaj... pa trajaaaaaaaaaaaaaaaaa vse je treba prebrat, ker so ultra pomembne zadeve nea se laži hec pa ni laž
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:27:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? evo me nazaj, mi je internet malo ponagajal, zdaj pa vas berem za nazaj... pa trajaaaaaaaaaaaaaaaaa vse je treba prebrat, ker so ultra pomembne zadeve nea se laži hjoj mene že vse boli..se smejim kot konj.. da nebom še jaz kaj fasala ponoči.. se moram nehat smejat,da nebom res kaka cimra od naše perside..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:29:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
preden pridemo do seznama hujšanja in tistega foruma, bomo klepetale in slikice dajale gor še na forum starši čvekamo o naših otrocih; a nismo nekaj časa nazaj zbirale naslov naše nove telenovele, ko bomo mamice in ne nosečke; a smo kaj potem zbrale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:29:37
|
|
|
|
helimaša
|
nč ne berem za nazaj......tamala se je zbudila in sm jo mogla nazaj v dnevno prnest in se zravn uležt.....in glih pizdim da je spet tko k včer.....za znoret
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:30:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joooj seznam za hujšanje... tega pa ne bomo imele, kajne? to je preveč kruto hehe, ja ko bomo nehale dojit pol bomo imele ja.. glede posteljce..to jo lahko naročiš tudi v BC ker je klubska akcija..ni spletna jeeeiiii glede posteljice. jutri grem povprašat. samo je še ne bom kupila ker grem z busom v mesto in to ravno ne bi šlo domov spravit... samo ko nehaš dojit grejo kile baje gor, ker grejo med dojenjem dol zaradi dojenja. ma jaz ne bi mela sploh seznama za hujšanje al pa kot pravi pupa si bom pač vse zmislila. tak da že zdaj povem.... jaz zdaj letim. ker gre moj spat in mi nore še prej trebuha namazat da ne bojo strije. laaaaaahkooooo nooooč!!!!! se čitamo jutri
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:30:46
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe moje, nič jaz se počasi poslavljam, je moj lubi že čist nesrečen brez mene... pa še očke mi že skup vleče, tak da se grem še mal pocartat pa spat... lepe sanje vsem, pa prosim ne pretiravajte s pisanjem do jutri NOČKOOOO
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:31:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy preden pridemo do seznama hujšanja in tistega foruma, bomo klepetale in slikice dajale gor še na forum starši čvekamo o naših otrocih; a nismo nekaj časa nazaj zbirale naslov naše nove telenovele, ko bomo mamice in ne nosečke; a smo kaj potem zbrale saj veš..me se samo menimo..naredimo pa nič..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:34:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? evo me nazaj, mi je internet malo ponagajal, zdaj pa vas berem za nazaj... pa trajaaaaaaaaaaaaaaaaa ne beri..ni potrebe. Nič pametnega.. točno tako,rajše kaj napiši,kako prenašaš nosečnost,kolk časa ste delali na dojenčku.... Ok, prebrala.. aha, nisem vedela, če je taka tema še aktualna, ker ste verjetno vse prediskutirale... Na kratko: na morju sva se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja noseča Nosečnost pa do zdaj: 1A, brez slabosti, bruhanja - vsakemu rečem, da če bi bila še zraven suha, bi bila lahko vedno noseča No, zadnji pregled sem imela 5.1. in je G ugotovila, da se mi je maternični vrat skrajšala iz 49mm na27mm v 4 tednih in mi je takoj predpisala mirovanje! Tak da to je to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:34:13
|
|
|
|
tasa_m
|
nočkaaaa... jaz tud grem. Mi je nekam slabo ratalo.. me želodec prav boli.. in žge.. če bo danes ponoči polno mojih postov, to pomeni da sem ponoči bila gor in da sem imela samogovore ker mi je bil dolgčas... (upam,da nebo tak hudo).. tak pobožajte vse svoje bušije in lahkoooo noooočččč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:35:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje, nič jaz se počasi poslavljam, je moj lubi že čist nesrečen brez mene... pa še očke mi že skup vleče, tak da se grem še mal pocartat pa spat... lepe sanje vsem, pa prosim ne pretiravajte s pisanjem do jutri NOČKOOOO se stanje mal umirja,zgleda,da bomo počas vse krenale v mižule al pa pred tv,aja al pa se šle cartat z našimi dragimi sam moj še more najprej domov prit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:36:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
se mi zdi, da bo treba počasi kaj tudi nardit, kaj praviš, tasa_m? no, vas lepo pozdravljam in se beremo jutri; jaz moram vzet antibiotik pa posesat dnevno, pol pa počasi grem v posteljo; lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:36:42
|
|
|
|
felix7
|
jaz tudi grem, moram še malo pogledat, kaj bom jutri prala je tko luštno te cunjice sortirat pa nočkoooooooooooooooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:37:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? evo me nazaj, mi je internet malo ponagajal, zdaj pa vas berem za nazaj... pa trajaaaaaaaaaaaaaaaaa ne beri..ni potrebe. Nič pametnega.. točno tako,rajše kaj napiši,kako prenašaš nosečnost,kolk časa ste delali na dojenčku.... Ok, prebrala.. aha, nisem vedela, če je taka tema še aktualna, ker ste verjetno vse prediskutirale... Na kratko: na morju sva se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja noseča Nosečnost pa do zdaj: 1A, brez slabosti, bruhanja - vsakemu rečem, da če bi bila še zraven suha, bi bila lahko vedno noseča No, zadnji pregled sem imela 5.1. in je G ugotovila, da se mi je maternični vrat skrajšala iz 49mm na27mm v 4 tednih in mi je takoj predpisala mirovanje! Tak da to je to. rabimo še kakšno novo,da nismo stare preveč zlajnane moja prva nosečnost je bila takšna kot ti svojo opisuješ,ta druga je pa druga pesem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:38:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy se mi zdi, da bo treba počasi kaj tudi nardit, kaj praviš, tasa_m? no, vas lepo pozdravljam in se beremo jutri; jaz moram vzet antibiotik pa posesat dnevno, pol pa počasi grem v posteljo; lahko noč in lepe sanje a zdajle še greš sesat???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:39:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nočkaaaa... jaz tud grem. Mi je nekam slabo ratalo.. me želodec prav boli.. in žge.. če bo danes ponoči polno mojih postov, to pomeni da sem ponoči bila gor in da sem imela samogovore ker mi je bil dolgčas... (upam,da nebo tak hudo).. tak pobožajte vse svoje bušije in lahkoooo noooočččč... če misliš ponoči strašit po forumu,vsaj kaj pametnega napiši,da ne bomo jutri že navsezgodaj depresivne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:39:19
|
|
|
|
helimaša
|
no pa grete zdej vse spat......sej mene tud kr neki v postlo vleče.....morm še mal po netu pobrskat če bo kej pametnga gor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:40:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz tudi grem, moram še malo pogledat, kaj bom jutri prala je tko luštno te cunjice sortirat pa nočkoooooooooooooooooo nekaj dela si še za februar pusti,da ti ne bo potem dolgčas,ko boš že imela vse parajt
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:41:12
|
|
|
|
spps
|
dajte mi neka povedat,tiste liste o PDP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji?
< Sporočilo je popravil spps -- 8.1.2009 21:46:12 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:43:59
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dajte mi neka povedat,tiste liste o PSP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji? kaj ti to brbljaš.....jst sm sam dva papirja dobila....o predvidenem datumu poroda.....mogoče si ti tretga dobila zase.....zsa spominček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:44:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz tudi grem, moram še malo pogledat, kaj bom jutri prala je tko luštno te cunjice sortirat pa nočkoooooooooooooooooo nekaj dela si še za februar pusti,da ti ne bo potem dolgčas,ko boš že imela vse parajt se strinjam s spps, tudi jaz imam še vse nedotaknjeno, vse cunjice še imajo trgovinske etikete gor in čakajo, da se jih lotim - ampak to sem si res mislila prišparat za februar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:45:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps dajte mi neka povedat,tiste liste o PSP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji? jaz mam tut sam dva kaj ti to brbljaš.....jst sm sam dva papirja dobila....o predvidenem datumu poroda.....mogoče si ti tretga dobila zase.....zsa spominček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:46:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps dajte mi neka povedat,tiste liste o PSP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji? kaj ti to brbljaš.....jst sm sam dva papirja dobila....o predvidenem datumu poroda.....mogoče si ti tretga dobila zase.....zsa spominček popravljam jaz mam tut sam dva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......