Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:03:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, že dežujejo ZS o tem, koliko časa se snema, kako bo jutri...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:06:01
|
|
|
|
nosečka maja
|
Vsi bolančkani da se čimprej pozdravite .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 20:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:30:43
|
|
|
|
ilatic
|
Bogi Tariq.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:32:34
|
|
|
|
Inigo
|
aaaaaaaaaaa kk smo ble fajne!!! HD - tvoj nosek je prav luštn! pa tut široka nisi. imaš zelo lepo postavo. ilatic - men je bla pa frzurca ok. je pa res, da boš jutri spet tako lepo "urejena". boš mogla pojasnit kako se da spat s tako frizurco, da ostane nespremenjena malo te hecam! saj veš... neboglasnica - pa ka se ti tu zdj buniš?! dj nehi... prav lepe smo ble. vse! s teboj vred. take lepe mamice smo... vsi so to rekli! boljše vodje skupine neb mogle met tk si nas lepo opisala, povedala za knjigico... super si bla! in jst... se mi zdi da sploh nism taka u resnic neka taka friski sm na TV. hvala vsem ki ste navijale! aprila gremo baje spet
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:37:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
_rebeca_: upam,d a bo mali čimprej bolje, res je zoprno, ko otročkom nekaj fali... inigo: ma ja, res smo ble fajn in seveda gremo aprila spet
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:39:58
|
|
|
|
karamela6
|
Bejbike, super ste ble!!!! Joooj, če ne bi vedela, da niste dobile v finalu bi bla 100%, da boste! Pa tako dobro je kazalo! Kakorkoli, kapo dol za pogum, vse ste ble krasne! Pa vam zdajle čist po pravici povem, moje misli, ko sem vas gledala: Neboglasnica - kje so odvečne kile? A ni rekla, da je debela? .... in zdaj, ko si povedala, koliko kg imaš - na tv ti niti slučajno ni blo videt, res! Inigo - lušna, mlada, trema je bla videt v finalu, ko si globoko dihala prej ne ... pa dobra si bla, men ne bi ratal tko hitr odgovarjat po vseh teh " novih odgovorih" HD - prvi moj komentar: u matr, kok je velika sem si te predstavljala bolj majhno. Kar se miganja z usti tiče, jst tud to delam, ko sem živčna. O velikem nosu pa ne duha ne sluha. Ilatic - frizura je bla fajn, samo po mojem spominu so ti tudi spuščeni lasje full pasali. Tko, čist po pravic.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 20:43:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 20:47:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:47:35
|
|
|
|
lidija***
|
Rebeca- prosim napiši mi številko od Remsa. Sem slišala za njega, da je ful dober. Sama imam ful probleme z kožo na dlaneh in podplatih. V SG-ju mi dermatologinja ne more najti prave kreme in diagnoze. Prosim!! Pa povej približno koliko stane en obisk.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:49:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera A dejte no, jaz sem si pa glih avto zrihtala za jutri No, sem že dala dragemu avto nazaj. Da ne bi se zdaj spomnile, da pa srečanje bo, ker pol bom štopala. To bi bilo šele za CSD, mislim, da bi bila takoj na 24 ur.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:50:59
|
|
|
|
lidija***
|
GR Evo, že dežujejo ZS o tem, koliko časa se snema, kako bo jutri... Lahko kasirate
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 20:57:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 20:58:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 20:58:50
|
|
|
|
lidija***
|
anamor Haj punce, nevem če se me še spomnite, sem bila en čas z vami na forumu, ko smo bile noseče. Bila sem pod imenom ROMY1612 (sem spremenila nick). Zdaj sem pod junijke, ker sem rodila 30 junija. Uradni rok pa sem imela 5. julija. No spomnila pa sem se na vas ker gledam družinski dvoboj in koga vidim Julijke. Čestitam, da ste se tako organizirale in šle na Tv. Držim pesti in se še vam javim kaj. Aja imam pa sineka Taja, star je seveda že 6 mesecev. Težek 8080 g in 69 cm velik. Ko se je rodil je bil težek 3770 g in 51 cm velik. Jaz se te spomnim Romy. Pridi kdaj počvekat tudi z nami, saj k julijkam spadajo tudi tiste, ki niso rodile julija in so imele julija rok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 21:01:08
|
|
|
|
lidija***
|
Rebeca hvala!!! Častim , ko se vidimo. Bom poklicala jutri in se naročila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 21:03:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
KDO TI JE VZORNIK??? Poskušaj brez gledanja v odgovore 1) Izberi najljubšo številko od 1-9 2) Pomnozi s 3 3) Prištej 3, ponovno pomnozi s 3 (pocakal bom, da bos vzel kalkulator....) 4) Dobil bos 2 ali 3 mestno število 5) Seštej stevilki Zdaj poglej rešitev............. Z dobljeno številko poglej kdo ti je vzor ....... 1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Jacob Zuma 4. Tom Cruise 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. Brad Pitt 8. Steven Spielberg 9. neboglasnica 10. Barack Obama Vem, vem....takšen vpliv na ljudi imam....nekega dne boš tudi ti takšen, kot sem jaz.... :-)Verjemi in ne obupaj!!!! PS. Nehaj izbirati druge številke. Jaz sem tvoj idol, sprijazni se!!!
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 7.1.2009 21:05:12 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 21:04:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - zakaj za CSD? štopanje z malčkom pri - 10
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 21:04:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu šit, sem pozabila gledati DD, sem se s ta večjima igrala monopoli in imela na AKanalu in čisto pozabila , šele sedaj ko sem prišla na RR sem videla, joj kolk sem jezna, res bi si mogla uro naštimat, pa ilatic še danes sva se pogovarjali in evo sem zamočila, brrrr. ej ni panike, jaz sem snemala, tudi jutri bom ... ob naslednjem srečanju lahko prinesem CD-je oz. DVD-je. Bolj oddaljenim dekletom lahko tudi pošljem. BTW, ne vem kaj se tekmovalke nekaj bunite - ful ste bile lepe, lepo ste ble zrihtane in ste dobr razturile nasprotnice
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 21:05:59
|
|
|
|
Netta
|
KDO TI JE VZORNIK??? Poskušaj brez gledanja v odgovore 1) Izberi najljubšo številko od 1-9 2) Pomnozi s 3 3) Prištej 3, ponovno pomnozi s 3 (pocakal bom, da bos vzel kalkulator....) 4) Dobil bos 2 ali 3 mestno število 5) Seštej stevilki Zdaj poglej rešitev............. Z dobljeno številko poglej kdo ti je vzor ....... 1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Jacob Zuma 4. Tom Cruise 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. Brad Pitt 8. Steven Spielberg 9. neboglasnica 10. Barack Obama Vem, vem....takšen vpliv na ljudi imam....nekega dne boš tudi ti takšen, kot sem jaz.... :-)Verjemi in ne obupaj!!!! PS. Nehaj izbirati druge številke. Jaz sem tvoj idol, sprijazni se!!! draga gospa idol...klanjam se....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 21:06:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 21:06:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 21:08:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 21:11:32
|
|
|
|
Netta
|
gledam film p.s. i love you in vas vmes berem...najboljš film res
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 21:11:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kr nekikhurdeA se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?da (
46%)
ne (
41%)
ne vem (
13%)
Število vseh glasov: 425Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!