|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 22:48:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
7.1.2009 22:50:44   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

sem vedno pozabla vprašat...se katera ukvarja v filatelistiko ali numizmatiko???

mož je težek numizmatik

u u u u ...a res???? zbira kaj starega? zlatnike , srebernike, evro kovance???? doma imamo firmo z filatelističnim in numizmatičnim priborom in zdej si je po novem moj možek namislil da bi postal numizmatik, pa me zanima....

bom rekla tako, ima vse kar ti srce poželi, vsaj tako jaz pravim
zbira pa samo kovance, bankovce sicer nekaj ima, a večinoma so kovanci

evro kovance, mislim da ima vse

ga kej vprašam?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 22:55:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 22:56:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3504
7.1.2009 23:00:04   
Tinky
ti pošljem zs

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3505
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 23:40:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
7.1.2009 23:58:31   
Blacky30
Vam povem, kolko sem do zdaj prebrala???? NIČČČČČČČČČČČČ!!!user posted image user posted image user posted image  Mala se je prej zbudila in ga žurala do malo prej. Levinja, saj ne vem, kaj je že spet čas za Tejin pižama party al kaj???? Kak je bilo pri vas? Je vriskala, grulila, pihala, pljuvala, jaooooo meni. user posted image  Zdaj sem pripravila torbo za jutrišnjo P, zdaj pa vas čist na kratko preberem, stran ali dve, potem pa spat. Jutri pa bom cel dan brala, da noter spravim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3507
8.1.2009 0:07:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

vse ste luštne!
neboglasnica - teb ne zgleda niti kila preveč tle na tv. Se mi zdi da si ravno pravšnja!
ilatic - frizura je bla itak ena a!
hruška - nos?  Ma kje si pa ti vidla čudn nos? Jaz nisem nič opazla. user posted image
inigo pa itak luštna kot vedno!

Ma carice ste res!!

Alo, alo! Prvič sem prišla k vam na obisk, ker sem mogla it pogledat, če so ble to dons rr julijke pri Vesni...user posted image  Bravo punce! Prov lušne ste ble! Sicer sem bolj BTW gledala, ker se je moj Lovro odločil, da mi ne da miru (aja, drgač sem septembrka). Jest se tud že en cajt spravljam, da bi prijavla ekipo pa vsak dan pozabim. A mi lahko poveste, kolk časa se čaka, da prideš na vrsto.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.1.2009 0:44:00   
lex

lex..sem se na monu pozanimala...savnanje nima učinka na mleko...sam po mojem e bolš da ne greš z čist polnimi not, da ne bo curjalouser posted image user posted image

kaj zbiraš od znamk?? štempljane?? al čiste

slovenija čista, božič in vrtnice glih kar pride - štempljane, čiste, od tu in tam, kuverte, sami žigi, ....................... malo je to trenutno na stranskem tiru, pa ne toliko zarad časa ampak finančno in prostorko. namreč nimam kje znamk dol dobit in jih sušit - mater bi bil masaker če jih linč dobi v rokeuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.1.2009 1:03:24   
Blacky30
Liju, štima za naslednji teden, se bova še potipkali, da dorečeva zadevo. Pa kaj ga zdaj Žan to nekaj svira s hranjenjem???? Upam, da bo kmalu bolje in da bo lepo zizal, ti pa da boš imela ogromno mleka. Jaz sem te pogrešala, veš, sem ravno danes razmišljala, kak dolgo se že nisi javila. user posted image

Čestitke vsem za plazenje in uspešno prestane P in pikece!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Auroraa, super posnetek.user posted image

Flower, že en mesec krvaviš zaradi mirene???? Sranje, to pa je potem nikakva zaščita, itak ne moreš prav jagod obirat. Kaj je pri vseh tako??? Aha, pri nanki tudi, še katera?? Men je ravno zaradi tega g. ni priporočal.

Metuljcek, ja, sem danes gledala tudi te vodne čistilnike. Je to precej težka zadeva, ko vodo not natočiš??? In s tem dejansko tla pomiješ in je to to? Je tudi za parket?

Riževa kašica - jaz imam od Alete. A samo to je rekla, naj ji začneš dodajat, kaj pa vso ostalo GH? Ker sta še med redkimi, ki še nič ne papcajo, pa sta na AM. Aha, vidim, da v ponedeljek.user posted image

Super, da ni več šuma slišat na srčku!!!!user posted image user posted image user posted image

Zavidaš majuski za datum rojstva Aleksandra, kaj? Ti jaz povem, da je moja sestrična rojena 8.8.1980 (obrnjeno od Aleksandra, ki je '08, ona pa '80user posted image ), najlepše pa je to, da ji je ime Anja.user posted image

Smrekica je že šla po gobe, ja, ker sem morala malo dnevno spraznit. Zdaj bo po tleh začela kraljevat Teja in rabi prostor.user posted image  Pa na živce mi je že šla vsa navlaka, prazniki so se kar razblinili, ko je bil prvi delovni dan, ni mi bilo več nekega pravega vzdušja.

Rebeca, že imaš to elektronsko cigareto???? Če se ne motim, bi jo naj tebi dragi kupil? Pa kaj to tud smrdi kot cigaret al nima vonja al kak? In s tem naj bi postopoma nehal?

Neboglasnica, tudi jaz vedno znova jokam ob tej žalostni zgodbi. Prekleti pijani vozniki!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zimska, ful lep avtek, kateri je to?
Glu3, srčno upam, da bo vse ok jutri z urinom in da ni nič za sprejem v P.user posted image Midve imava jutri oz. danes P, pa je en teden pred 6m, pa ni bilo nič rečeno za urin, niti vrečke mi niso dali. Je pa res, da decembra nisva imeli P, tak da bova verjetno šele v februarju šteti kot 6m, ko bo že dejansko toliko stara, pa še nekaj zraven.

Netki user posted image user posted image user posted image user posted image , bo boljše, bo! Mora bit!user posted image user posted image user posted image  Zdaj berem dalje - hmmm, kdo pa je kriv???
Bravo za Tilnovo hranjenje danes!user posted image user posted image user posted image user posted image

*anamor*, si le prišla malo povohljat k nam. Te pogrešam, veš. Jaz vem, da si spremenila nick, sem tudi že takrat, ko si ga menjala, popravila na seznamu julijk, tak da si tam gor že z novim nickom napisana. Pa kje se skrivaš?????? Aja, zdaj vidim, k junijkam si ušla??user posted image user posted image  Škoda. Te bom potem dala dol z našega seznama, da ne boš na obeh. Ostale babike so ostale pri nas, če so imele PDP julija, rodile pa so maja, junija in avgusta.user posted image

Majar., pa kje ti hodiš???? Si se nam izneverila. Šele Družinski dvoboj te je pripeljal spet malo nazaj. Hja, kaj vse morajo julijke počet, da se vrneš.user posted image user posted image user posted image

DD - ja, kaj naj rečem, res ste bile megastične. HD in Inigo se zelo čudim, kaj iščeta med julijskimi mačkami, ker nimata kam hujšat. Mi je mama rekla, ko je vidla HD, vidiš, ona je tud julija rodila, pa je tak suha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa je samo čudno pogledala, ko sem ji rekla, da hujšaš z nami.user posted image  Glede enakih misli pa nimam kaj druga rečt, kot scaryyyyyy. Neverjetni sta bili, vsi odgovori skoraj enaki.user posted image  Se pa strinjam z nanko, tokrat vprašanja sploh niso bila lahka.user posted image
Tinky, tebe še razumemo, da nimaš tv3, ko živiš bogu za leđima, samo metuljcek pa je menda sredi LJ. Zakaj pa ti nimaš, metuljcek???

Tims, hvala za pozdrave. Sem ravno imela namen vprašat, kje se potepa in kak je z njo.user posted image

Rebeca, fajn zrihtajte pri Remsu. V isti stavbi pa dela moj g., dr. Rosič.user posted image

Mirjam, torej je film P.S. I love you ful dober??? Ker ga še namreč nisem gledala, odkar mi je zadnjič metuljcek povedala, da je zaspala zraven.user posted image user posted image user posted image  Bom vseeno en večer tvegala.user posted image

Almera, jojjjjjjjjjjjjjjjjj, kakšne trepalnice ima tvoj Bor. Res ima neverjetne očke. Bi ful lepo pasal k Viti, ki tud raztura s trepalnicami, če ne bi že imel z Laro vse zmenjeno.user posted image user posted image user posted image

Ilatic, nisi podala mer od današnje P, za seznam, saj veš.user posted image  Pa želim vama mirno noč.user posted image

Tak, zdaj pa se lahko pohvalim, da sem vse skozi prebrala. Ja, tak je, če si nočni ptič in nisem niti malo zaspana. Še zdaj gledam kot čuk. user posted image  Samo kak pa bo jutri zjutraj, ko ne bom mogla spat dalje kot do 6h, pa tudi raje ne razmišljam.user posted image  Jutri bova spoznali našo novo P, baje je iz Celja prišla, naša je šla namreč v porodniško.

Nočko, drage moje.user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
8.1.2009 1:04:23   
Blacky30
Uffffffffffff, tale post pa je res okrancljan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
8.1.2009 1:09:00   
Blacky30
PRIČETEK DIETE - 5.1.2009

Julijske mačke:

nick - vrsta diete 

dzanika - ločevalna dieta
začetna teža: 71,5 kg
izgubiti želi:  10 kg

flower - ločevalna dieta
začetna teža: 62,7 kg
izgubiti želi:  8 kg

levinja - ločevalna dieta
začetna teža:
izgubiti želi:  10 kg

24julij - ločevalna dieta
začetna teža:
izgubiti želi: 10 kg

UmpaLumpa - dieta "manj žri"
začetna teža: 89 kg
izgubiti želi:  20 kg

rebeca - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

karamela6 - dieta "manj žri"
začetna teža: 69 kg
izgubiti želi:  9 kg

mirjam80
- dieta "manj žri"
začetna teža: 70 kg
izgubiti želi:  6 kg

netki - dieta "manj žri"
začetna teža: 84,2 kg
izgubiti želi:  15 kg

Blacky - brez sladkarij
začetna teža: 79 kg
izgubiti želi:  15 kg

lex - brez sladkarij
začetna teža: 73 kg
izgubiti želi:  3 kg 

glugluglu - brez sladkarij + prirejen Montignac
začetna teža: 61 kg
izgubiti želi: 6 kg

auroraa - Montignac
začetna teža: 76 kg
izgubiti želi:  6 kg

nanka
- dieta brez OH
začetna teža: 74 kg
izgubiti želi:  10 kg

hruška debeluška - Scarsdale dieta
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

sandrine - brez večerje + telovadba
začetna teža: 57 kg
izgubiti želi:  3 kg

inigo - telovadba
začetna teža:
izgubiti želi: 

maya80 -
začetna teža:
izgubiti želi:  20 kg

Prvo tehtanje 12.1.2009!!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 6:38:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 6:42:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3514
8.1.2009 6:49:30   
neboglasnica
Dobro jutro!

Bor in Tilen, user posted image user posted image

flower: si me nasmejala s tem, da lezeš za dedom...

Tudi jaz včeraj nisem mogla zaspati vse do 00.40, saj potem je bil pa že čas za hranjenje. Spet je bila kratka noč, ampak samo zaradi tega, ker ne morem in ne morem zaspati. Očitno sem kronično preutrujena.

DD: ne morem verjeti, koliko ljudi to gleda. Kar nekaj sms-ov in e-mailov sem dobila.

meta21: cca. 3 mesece, saj je Vesna vmes zbolela. Pa še preden se uskladi cela ekipa, oni že nove pokličejo.

šolnice: ker sem stalna prvošolka, sem dobila vabilo za sestanek za starše bodočih prvošolcev ali kaj že, ne vem, je še jutro, nisem natančno prebrala. To je skoraj tako, kot da bi morala na inventuro. Sem se spraševala, če bom morala iti ravno včeraj in evo, vabilo. Moram še R poklicati.

SNEG imamo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3515
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 6:58:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
8.1.2009 7:15:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

neboglasnica pozabila sem ti včeraj rečt, da se tebi pa res vidi, da si vajena javnega nastopanja.. zgledla si čist na easy, kot da ni niti malo treme.. je res nisi imela? Sicer ste ble vse super.. same luštne babnice..user posted image

Jaz???? Mislim, da sem imela še največ treme. Zato pa izgledam kot ena koza, se spakujem ipd., vse to je posledica strašanske treme. Če ti povem, da sem jo imela še včeraj, ko je bila oddaja na spordeu, pa je bila snemana že veš kdaj. Največ pa to izvira iz tega, ker sem pre-debela in imam občutek, da me vsi ocenjujejo, namesto da bi poslušali kaj čvekam.

Neposredna povezava do sporočila: 3517
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 7:21:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3518
8.1.2009 8:13:38   
Tinky
Jutro, če je dobro za vas, zame ni user posted image

Ne vem, če sem spala 3 ure.
Teo se je celo noč premetaval, enkrat je spal diagonalno, drugič vodoravno, pol je glavo obrnil proti nogam. Pa nos sva mu ne vem kolko krat spucala, pa antibiotik je vmes še moral pit.
Grave, grave, grave

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3519
8.1.2009 8:21:58   
ilatic
Rebeca, škoda ker nisi v Lj. Poznam enega dobrega drematologa, ki je full pazljiv pri otrocih. Moja mlajša je imela bradavico na nogi, sem mislila da jo bo žgal pa je rekel, da nma srca in mi je raje predlagal da grem v Avstrijo po eno zdravilo, Dal mi je bel recept in glej ga zlomka res je zginila.

evo čekirala:
- dnevna soba 17 stopinj
- spalnica 15 stopinj

flower pr nam je isto. Prekleta drva. Čeprav je malo bpljše
dnevna soba 16
spalnica 19

Ampak kaj ko sem sama in morem it jaz zakurt, do kurilnice morm it pa vn. Noro

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
8.1.2009 8:26:43   
neboglasnica
ja, kje pa ste vse? vas je zamedlo na poti do računalnika??user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 8:37:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 8:38:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
8.1.2009 8:40:30   
dzanika
Mi se gremo pa mal namakat zdaj tko da se vam oglasim popoldne kaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3524
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 8:41:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!