Blacky30
|
Liju, štima za naslednji teden, se bova še potipkali, da dorečeva zadevo. Pa kaj ga zdaj Žan to nekaj svira s hranjenjem???? Upam, da bo kmalu bolje in da bo lepo zizal, ti pa da boš imela ogromno mleka. Jaz sem te pogrešala, veš, sem ravno danes razmišljala, kak dolgo se že nisi javila. Čestitke vsem za plazenje in uspešno prestane P in pikece!!!! Auroraa, super posnetek. Flower, že en mesec krvaviš zaradi mirene???? Sranje, to pa je potem nikakva zaščita, itak ne moreš prav jagod obirat. Kaj je pri vseh tako??? Aha, pri nanki tudi, še katera?? Men je ravno zaradi tega g. ni priporočal. Metuljcek, ja, sem danes gledala tudi te vodne čistilnike. Je to precej težka zadeva, ko vodo not natočiš??? In s tem dejansko tla pomiješ in je to to? Je tudi za parket? Riževa kašica - jaz imam od Alete. A samo to je rekla, naj ji začneš dodajat, kaj pa vso ostalo GH? Ker sta še med redkimi, ki še nič ne papcajo, pa sta na AM. Aha, vidim, da v ponedeljek. Super, da ni več šuma slišat na srčku!!!! Zavidaš majuski za datum rojstva Aleksandra, kaj? Ti jaz povem, da je moja sestrična rojena 8.8.1980 (obrnjeno od Aleksandra, ki je '08, ona pa '80 ), najlepše pa je to, da ji je ime Anja. Smrekica je že šla po gobe, ja, ker sem morala malo dnevno spraznit. Zdaj bo po tleh začela kraljevat Teja in rabi prostor. Pa na živce mi je že šla vsa navlaka, prazniki so se kar razblinili, ko je bil prvi delovni dan, ni mi bilo več nekega pravega vzdušja. Rebeca, že imaš to elektronsko cigareto???? Če se ne motim, bi jo naj tebi dragi kupil? Pa kaj to tud smrdi kot cigaret al nima vonja al kak? In s tem naj bi postopoma nehal? Neboglasnica, tudi jaz vedno znova jokam ob tej žalostni zgodbi. Prekleti pijani vozniki! Zimska, ful lep avtek, kateri je to? Glu3, srčno upam, da bo vse ok jutri z urinom in da ni nič za sprejem v P. Midve imava jutri oz. danes P, pa je en teden pred 6m, pa ni bilo nič rečeno za urin, niti vrečke mi niso dali. Je pa res, da decembra nisva imeli P, tak da bova verjetno šele v februarju šteti kot 6m, ko bo že dejansko toliko stara, pa še nekaj zraven. Netki , bo boljše, bo! Mora bit! Zdaj berem dalje - hmmm, kdo pa je kriv??? Bravo za Tilnovo hranjenje danes! *anamor*, si le prišla malo povohljat k nam. Te pogrešam, veš. Jaz vem, da si spremenila nick, sem tudi že takrat, ko si ga menjala, popravila na seznamu julijk, tak da si tam gor že z novim nickom napisana. Pa kje se skrivaš?????? Aja, zdaj vidim, k junijkam si ušla?? Škoda. Te bom potem dala dol z našega seznama, da ne boš na obeh. Ostale babike so ostale pri nas, če so imele PDP julija, rodile pa so maja, junija in avgusta. Majar., pa kje ti hodiš???? Si se nam izneverila. Šele Družinski dvoboj te je pripeljal spet malo nazaj. Hja, kaj vse morajo julijke počet, da se vrneš. DD - ja, kaj naj rečem, res ste bile megastične. HD in Inigo se zelo čudim, kaj iščeta med julijskimi mačkami, ker nimata kam hujšat. Mi je mama rekla, ko je vidla HD, vidiš, ona je tud julija rodila, pa je tak suha. Pa je samo čudno pogledala, ko sem ji rekla, da hujšaš z nami. Glede enakih misli pa nimam kaj druga rečt, kot scaryyyyyy. Neverjetni sta bili, vsi odgovori skoraj enaki. Se pa strinjam z nanko, tokrat vprašanja sploh niso bila lahka. Tinky, tebe še razumemo, da nimaš tv3, ko živiš bogu za leđima, samo metuljcek pa je menda sredi LJ. Zakaj pa ti nimaš, metuljcek??? Tims, hvala za pozdrave. Sem ravno imela namen vprašat, kje se potepa in kak je z njo. Rebeca, fajn zrihtajte pri Remsu. V isti stavbi pa dela moj g., dr. Rosič. Mirjam, torej je film P.S. I love you ful dober??? Ker ga še namreč nisem gledala, odkar mi je zadnjič metuljcek povedala, da je zaspala zraven. Bom vseeno en večer tvegala. Almera, jojjjjjjjjjjjjjjjjj, kakšne trepalnice ima tvoj Bor. Res ima neverjetne očke. Bi ful lepo pasal k Viti, ki tud raztura s trepalnicami, če ne bi že imel z Laro vse zmenjeno. Ilatic, nisi podala mer od današnje P, za seznam, saj veš. Pa želim vama mirno noč. Tak, zdaj pa se lahko pohvalim, da sem vse skozi prebrala. Ja, tak je, če si nočni ptič in nisem niti malo zaspana. Še zdaj gledam kot čuk. Samo kak pa bo jutri zjutraj, ko ne bom mogla spat dalje kot do 6h, pa tudi raje ne razmišljam. Jutri bova spoznali našo novo P, baje je iz Celja prišla, naša je šla namreč v porodniško. Nočko, drage moje.
|