|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 8:21:15   
dana
Kokica ja v LJ sneži, pa pri nas ki smo ene 30 km stran tudi. A pri vas pa ne?
Je tko lepo gledat ven skozi okono snegecuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
8.1.2009 8:24:19   
helimaša
dobro jutro!

sneeeeg......kaj je fajn k je končno malo snegeca.....sej če bi šla v službo mi zihr ne bi blo tok fajn.....je pa res prov luštn vn gledat......

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

helimaša, glih tebe rabim -  a mogoče veš, koliko da naša (tvoja bivša) občina za novorojenčka?

baje da okol bivših 30.000 sit......to se pravi okol 130 ojru.....tle pa dajo 80 pa oblublajo eno knjigico al eno naročnino na eno revijo.....pa od Maše še do zdej nism nč dubla.....tko da je to bol larifari.......
jst sm še zmer čist fertik.....grlo me ful boli.....komi govorim.....pa še Maša mi ga je ponoč srala.....najprej se je do dveh premetavala in jokala da jo ušesek boli.....potem končno zaspi......in ponoč se je spet zbujala ko nora.......zjutri pa že ob pol sedmih auf......obup....pa še tečna je bla zjutri.....še na WC nism mogla.....je kr naprej neki tulila.....jao......sumim da jo kočniki vn bibajo in jo potem vse boli.....tko da babe kaj nas še vse čaka.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
8.1.2009 8:29:27   
pocka
Dobro jutro še od mene, sem vas malo za nazaj prebrala, pa kavico spila, pa dva toasta pojedla, zdaj me pa čaka misija nemogoče v kopalnici, se moram malo uredit,ker imam pol pregled.
Za persidina fantička še vedno stiskamo pesti in itak,da bo vse dobro.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pocka, misla sem porod, ja. Pa razno pregledovanje tam spodaj pol na koncu. Pa mene bolj pikne, ko mi vzame kri, no, kakor pa tale injekcija. Res nisem niti čutila, kdaj je zbodla. user posted image

Denar občine - toliko je, odkar je nov župan. Za Tijo sem tudi jaz dobila knjigo. user posted image

Ja upam,da niti jaz ne bom čutila kaj dosti, me že tako vse boli, vsaj tazadnja bi lahko bila izvzeta iz vsega tega.user posted image user posted image user posted image

Glede denarja od občine, si ga pa glih zgrešila, po novem letu (z letom 2007) so začeli dajat. Jaz sem za Tajo dobila 2 knjigi, ker sem urejala papirje v decembru in pol z januarjem je začelo veljat,da dajajo denar in sem še denar dobila.user posted image user posted image user posted image

...se javim še kasneje kaj, če se pa do večera ne javim, pol so me v bolnici zadržali, držite pesti, da pridem domov,ker mi res ni za biti tam gor...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
8.1.2009 8:33:54   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

kam ste vse ušle???????????????

kje je pa danes tasa? še katero pripravlja na porod? user posted image user posted image user posted image

večer...
sem bila na MŠ pa pri PERSIDI,..ker sem bila pač mimo user posted image ko sem šla v MŠ.

IIIIIIIIIIIIIIII?????????KAJ DOGAAJA? POROČAJ

no, da vam povem kako težka korenjaka ima..približno sem si zapomnila..
en je težek okol 1800g, drugi pa nekaj čez 1500g. Za enega je vedla da je velik 44cm, za drugega pa je pozabila..
Je še vsa otečena. Rodila z svojimi popadki..full hitro se je odpirala,..porod ni bil težek.
Aja pa Tomaža so pelali na otr. pediatrijo na umetna plučka... user posted image tak da moramo še bolj močno držat pesti.. user posted image user posted image

je pa rekla,da še ni prišla k sebi da ima res že dva čmrla..user posted image

Močno, močno držim pestke za Tomaža in Anžeta, pa seveda, da bo Persida čimprej pri moči!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
8.1.2009 8:57:29   
jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

No naša občina je tudi radodarna in to z celimi 85€user posted image user posted image user posted image user posted image No za plenice bo.user posted image

Sej mojem povedala, da je ena že rodila, pa to dvojčke, pa no je rekel, tej tak prehitevajo, naša pa ne bo.user posted image user posted image
konjiška občina da 125eur,boljš to,kot pa nič,ja na Primorskem,so pa radodarni user posted image

Ja no... khm...
Izola je res (500 €), Koper pa da več kot polovico manj (200 €).

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
8.1.2009 8:57:32   
jjasna85

kam ste vse ušle???????????????

kje je pa danes tasa? še katero pripravlja na porod? user posted image user posted image user posted image

Temu komentarju sm se pa tako narežala spps! user posted image user posted image user posted image
js ne vem kaj bi marčevke brez tebeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
8.1.2009 8:58:07   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

jjasna85 - Tale slikca koze, ti pa res nič ne paše.user posted image Sem pričakovala kakšnega pingvina. user posted image user posted image user posted image

Your wish is my command!!
(al kako se že napiše user posted image )

AL DAM KOZO NAZAJ?!?!
Zbiram predloge user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 8.1.2009 9:07:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
8.1.2009 8:58:26   
jjasna85
DOBRO JUTROOOO!!

Uhhh... ste se razpisale včeraj popoldan in danes zjutraj...

Najaa... čestitke za pregleduser posted image user posted image !!
PS: Kje maš pa ti slikco(avatar)??

Piruri- lepa lepa slikica... vaju že prav pogrešamuser posted image
(Naja, sej vaju tudi user posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
8.1.2009 9:13:03   
Najaa
Persidina sta res drobižka, ampak punce, proti temu kar vidiš na a oddelku Lj porodnišnice, sta prava korenjaka! Pravijo, da sam da pride otrok ćez kilo in je na konju. user posted image  Tako da držim pesti sam da se mala pljučka čim prej navadijo dihat. user posted image

jjasna85 midve tudi tebe pogrešava. user posted image  Avatar pa bom dala v nasl. dneh nazaj.

V Lj sneži, ja. user posted image  Jaz moram pa ven... pa me tak zebe od nespanja... pa še tale injekcija baje povzroča večjo utrujenost...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
8.1.2009 9:25:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

No naša občina je tudi radodarna in to z celimi 85€user posted image user posted image user posted image user posted image No za plenice bo.user posted image

Sej mojem povedala, da je ena že rodila, pa to dvojčke, pa no je rekel, tej tak prehitevajo, naša pa ne bo.user posted image user posted image
konjiška občina da 125eur,boljš to,kot pa nič,ja na Primorskem,so pa radodarni user posted image

Ja no... khm...
Izola je res (500 €), Koper pa da več kot polovico manj (200 €).

tudi pri nas da občina 200,00€! Super, sem vesela vsekega evrčka, ki zastonj prileti...user posted image user posted image user posted image

JJasna85- meni je koza ljubša!

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
8.1.2009 9:40:19   
jjasna85
Kokica32- js sm tudi vesela vsakega evrčka, mi pa ni jasno kako so lahko tako velike razlike med občinami... pa sej dobijo vse enako dnarja (mislim - glede velikosti)... tako da ne razumem kako da lahko ena občina čestitko in knjigo, druga pa 500 €... user posted image

Ok... en glas za kozo! (meni je tudi ljubša, ma js morem bit neutralnauser posted image )
KOZA : PINGVIN
      1  :  0
(se opravičujem, če komu težim s tem, ma reeees nimam kaj bolj pametnega za delatuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
8.1.2009 10:22:48   
MalaČebelica
ojla babike!

pri nas na stajerskem je pa taaaaako sonce in ker vse nekaj grozite s snegom, grem hitro na en giro okrog bloka, preden pride sneg do sem.

samo sem vas prišla malo pozdravit. pol pa morem malo še za nazaj prečekirat zadeve. vidim da se je veliko dogajalo in da nas je Perid vse posekala in to kar konkretno...

se tipkamo.

čao

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
8.1.2009 10:33:37   
trezika
DanDan!
Js sn pa mela dans take fajn sanje...user posted image user posted image  da sn punčko rodila, je bla ful drobna, ampak z dolgimi lasmi, pa ful široko je gledala in nasmejala se mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

mimogrede jasna, meni je tut koza bolj všeč...je prav lušnauser posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
8.1.2009 10:45:45   
KOKICA32
Grem malo na sončka user posted image , tak lepo sije...vzamem user posted image pa en giro po okolici...se slišimo potem...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
8.1.2009 10:48:07   
Piruri
Punce moje...pri nas je taka burja, da se bojim, da mi bo okno v kuhinji ven vrglo...user posted image ...

Slikice...hvala z pohvale...ja, naša Mia je kot en prisesek na mojem trebuhu...vsako jutro najprej zakriči v popek "Kaj si ti naš bunkolo?"...čez dan skozi sprašuje, če se je kaj premaknil...po trgovinah gleda vozičke in dojenčke, če pa vidi nosečnico, reče: "Tak velik trebuh boš imela tudi ti mama!!!"...in pri tem ni glih med tihimi...

Jasna85...tudi meni je bolj všeč koza...

www.by-ab.si

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
8.1.2009 10:56:27   
Pupa7
dobro jutro tudi od mene,

jasna 2:0 za kozo user posted image

piruri full lepa fotka, pa full prisrčni komentarji tvoje pupike user posted image

več se pa ne spomnem kaj sm prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image

bom šla še enkrat brat user posted image

aja pocka  držim pesti da te spustijo domov, če pa že boš ostala pa lepo izkoristi čas, za pravo počivanje user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
8.1.2009 10:59:37   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!
Js sn pa mela dans take fajn sanje...user posted image user posted image  da sn punčko rodila, je bla ful drobna, ampak z dolgimi lasmi, pa ful široko je gledala in nasmejala se mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

mimogrede jasna, meni je tut koza bolj všeč...je prav lušnauser posted image user posted image

čez kako leto pa bo taka ja user posted image user posted image user posted image user posted image ma lepe sanje ni kej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
8.1.2009 11:13:34   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Punce moje...pri nas je taka burja, da se bojim, da mi bo okno v kuhinji ven vrglo...user posted image ...

Slikice...hvala z pohvale...ja, naša Mia je kot en prisesek na mojem trebuhu...vsako jutro najprej zakriči v popek "Kaj si ti naš bunkolo?"...čez dan skozi sprašuje, če se je kaj premaknil...po trgovinah gleda vozičke in dojenčke, če pa vidi nosečnico, reče: "Tak velik trebuh boš imela tudi ti mama!!!"...in pri tem ni glih med tihimi...

hahha... ke kokolaaaaa user posted image user posted image

veste kaj... po glasovih še od trezike, piruri in pupe sm se kr odločla, da bom šla nazaj na kozo... je malo večji pozitivček pa taka čudna je kot js user posted image

=jasna= tebi pa pošiljam pingivna za spomin, da boš vidla da sm se useeno potrudla in bla pingvin za 3 ure user posted image
user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
8.1.2009 11:16:09   
Pupa7

veste kaj... po glasovih še od trezike, piruri in pupe sm se kr odločla, da bom šla nazaj na kozo... je malo večji pozitivček pa taka čudna je kot js user posted image

=jasna= tebi pa pošiljam pingivna za spomin, da boš vidla da sm se useeno potrudla in bla pingvin za 3 ure user posted image
user posted image

lepo da priznaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
8.1.2009 11:24:55   
tasa_m
hei hei.
zdaj boste verjeto vse odšle ko sem gor prišla..tak je ponavadi.

jjasna men je tud koza bolj odštekana..user posted image

naša občina pa da 150e, boljše kot pa Mb.,ko da samo 104e, zato bom obdržala stalni naslov v Lenartu, pa bom tu sam začasno za leto dni..pol pa bomo menjali. user posted image user posted image

SNEEEG?? Kje za user posted image .. pri nam sonček sije in to konkretno fajn..

Ne vem katera je napisala,da sta Persidina drobižeka?? Če gledaš da sta rojena v 30 tednu sta kr korenjaka.. se mi zdi da nista glih tak mala.
Jaz sem bila težka ko sem se rodila 2100g in 47 velika..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
8.1.2009 11:26:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

piruri full lepa fotka, pa full prisrčni komentarji tvoje pupike user posted image

aja pocka  držim pesti da te spustijo domov, če pa že boš ostala pa lepo izkoristi čas, za pravo počivanje user posted image

jaz se kr podpišem pod ta pupin post. Ne da se mi še enkrat pisat..heheuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
8.1.2009 11:27:06   
Pupa7

hei hei.
zdaj boste verjeto vse odšle ko sem gor prišla..tak je ponavadi.

jjasna men je tud koza bolj odštekana..user posted image

naša občina pa da 150e, boljše kot pa Mb.,ko da samo 104e, zato bom obdržala stalni naslov v Lenartu, pa bom tu sam začasno za leto dni..pol pa bomo menjali. user posted image user posted image

SNEEEG?? Kje za user posted image .. pri nam sonček sije in to konkretno fajn..

Ne vem katera je napisala,da sta Persidina drobižeka?? Če gledaš da sta rojena v 30 tednu sta kr korenjaka.. se mi zdi da nista glih tak mala.
Jaz sem bila težka ko sem se rodila 2100g in 47 velika..

jaz sem tu kot vedno user posted image

tebi pa karakter odtehta kolko si jih mela v štartu user posted image user posted image user posted image in se strinjam, da je mela persida v 30 tednu res prava korenjaka, glede na to da sta bila 2!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
8.1.2009 11:29:47   
KOKICA32
Jeeee, koza je zmagala..Super...

Burja, pa sneg, pri nas pa SONČEK!!! user posted image Je pa mrzlo...sem bila na sprehodu......user posted image user posted image !

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
8.1.2009 11:31:00   
tasa_m
jaz sem tu kot vedno user posted image

tebi pa karakter odtehta kolko si jih mela v štartu user posted image user posted image user posted image in se strinjam, da je mela persida v 30 tednu res prava korenjaka, glede na to da sta bila 2!!! user posted image user posted image user posted image

o pupa moja
pridem takoj, grem sam za nek IR grelnik pogledat če mi paše v kopalnico..oki doki? user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
8.1.2009 11:31:40   
jjasna85

user posted image

lepo da priznaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahaha... zdej si me pa zajuser posted image
sej veš da nism misnla tako noooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......