|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
7.1.2009 14:58:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Spps...meni se zdi kot hrbtenica in na vhu glava...kot, da bi obrnil hrbet pred radovednimi očmi user posted image  user posted image  user posted image ...ma jaz imam od prve slikico iz zadnjega UZ, ki je slikana kot en blob...s črno bulo na sredini...in še dandanes ne vem, kaj je bilo slikano?!

jaz tud zgleda ne bom vedla kaj je to user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
7.1.2009 15:04:42   
Pupa7
pupe, kaj ma katera kako dieto za prebavne težave... mene že cel teden daje 1 dan zaprtost drugi dan obvezno totalna driska user posted image user posted image dans so bli krči taki, da sm skup zlezla in kozlala user posted image res, če ma kera kako idejo naj prosim pove ... hvala!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
7.1.2009 15:05:05   
spps
ma kje ste zdaj vse???????????????????????????če se hitro ne bo kera javila,bom morala it počivatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
7.1.2009 15:06:56   
Grahec
spps jaz pa na tej slikici razberem glavico pa rokico, ostalo pa niti ne kaj preveč jasno -pač trup ali kaj user posted image , ma saj vsaka bo kaj drugega vidla, jaz imam tudi eno s pred par tednov, ko z user posted image  na njej vidiva stvari vsak po svoje user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
7.1.2009 15:10:20   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe, kaj ma katera kako dieto za prebavne težave... mene že cel teden daje 1 dan zaprtost drugi dan obvezno totalna driska user posted image user posted image dans so bli krči taki, da sm skup zlezla in kozlala user posted image res, če ma kera kako idejo naj prosim pove ... hvala!!

Mogoče bi mogla kuharja zamenjatuser posted image user posted image user posted image user posted image
sori.. ne bom več...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
7.1.2009 15:13:19   
Grahec
pupa 7 - Joooj, naj tvoj ne eksperimentira več s kakimi polpetkami, saj to je bil tvoj ane??? user posted image

Dobre so zrele banane, prepečenec, riž, ječmenček s kakim korenčkom in  bolj nežno zelenjavo (cvetača...), kak kos piščančjega mesa. Tudi kaka juhica je OK. Za pit pa pravi čaj, borovničev čaj ali kak planinski, kamilica pa nikakor ne. Pa kak nosečniški čaj, če dobiš je tudi OK in deluje proti prebavnim težavam.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
7.1.2009 15:17:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

spps jaz pa na tej slikici razberem glavico pa rokico, ostalo pa niti ne kaj preveč jasno -pač trup ali kaj user posted image , ma saj vsaka bo kaj drugega vidla, jaz imam tudi eno s pred par tednov, ko z user posted image  na njej vidiva stvari vsak po svoje user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  to bi morala bit nagrada 100000EUR user posted image user posted image user posted image pol bi šele blo zanimivo ugibatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
7.1.2009 15:23:58   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: spps
user posted image user posted image user posted image user posted image  to bi morala bit nagrada 100000EUR user posted image user posted image user posted image pol bi šele blo zanimivo ugibatuser posted image user posted image

Ja saj sem mislila, da je vsaj toliko nagrade, ko si napisala, da je nagradno vprašanje... a potem nič ne dobim? user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.1.2009 15:24:34   
Piruri

Samo, kako bi vedele, katera bi imela prav?...po moje še G ne ve več, kaj slikica predstavlja...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
7.1.2009 15:25:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Samo, kako bi vedele, katera bi imela prav?...po moje še G ne ve več, kaj slikica predstavlja...user posted image
če se bom naslednjič spomnila ,ga bom vprašalauser posted image user posted image ,da vidim kaj bo rekeluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.1.2009 15:48:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

pupa 7 - Joooj, naj tvoj ne eksperimentira več s kakimi polpetkami, saj to je bil tvoj ane??? user posted image

Dobre so zrele banane, prepečenec, riž, ječmenček s kakim korenčkom in  bolj nežno zelenjavo (cvetača...), kak kos piščančjega mesa. Tudi kaka juhica je OK. Za pit pa pravi čaj, borovničev čaj ali kak planinski, kamilica pa nikakor ne. Pa kak nosečniški čaj, če dobiš je tudi OK in deluje proti prebavnim težavam.

grahec hvala ti za nasvet!!! user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
7.1.2009 15:51:01   
novo
drugač pa zelo hitro drisko ustavijo suhe borovnice, ki jih dobiš tudi v lekarni.user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
7.1.2009 15:54:25   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

drugač pa zelo hitro drisko ustavijo suhe borovnice, ki jih dobiš tudi v lekarni.user posted image

hvala, to vem, sem hotla tud preventivno spremenit komplet prehrano, da se vse lepo umiri za dlje časa user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.1.2009 15:56:58   
drevozivljenja
lp javljam se s pregleda.vse je vredu,težauser posted image  ne vem.g je bil neki hude voljeuser posted image ...opseg trebuha 100cm,moja teže 72kg,vse skupaj zredila za 16kguser posted image ..saj ne vem kje jih nosim,sem suha,samo trebuh me jeuser posted image .spol-user posted image mislim da.3krat mi jo je napovedal,danes ni mogel ker je obrnjena tako da se ne vidi

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.1.2009 16:08:30   
spps

hvala, to vem, sem hotla tud preventivno spremenit komplet prehrano, da se vse lepo umiri za dlje časa user posted image

a še imaš kak zamašek od šampanjca?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.1.2009 16:10:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp javljam se s pregleda.vse je vredu,težauser posted image  ne vem.g je bil neki hude voljeuser posted image ...opseg trebuha 100cm,moja teže 72kg,vse skupaj zredila za 16kguser posted image ..saj ne vem kje jih nosim,sem suha,samo trebuh me jeuser posted image .spol-user posted image mislim da.3krat mi jo je napovedal,danes ni mogel ker je obrnjena tako da se ne vidi
user posted image user posted image user posted image sam,da je ok vse.si zdaj kaj bolj pomirjena?kdaj imaš pa naslednji pregled?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.1.2009 16:11:02   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image so dal barabe unga za zašraufat hahahha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.1.2009 16:12:02   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image so dal barabe unga za zašraufat hahahha

sej mogoč bi pa ta bolj držal,ko ima navoje user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.1.2009 16:12:28   
jjasna85

ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj spps user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.1.2009 16:15:15   
Pupa7

sej mogoč bi pa ta bolj držal,ko ima navoje user posted image user posted image user posted image

če bi mela hemeroide mogoč, bi lah še kam našraufala, bi bil od srebrne bolj primern user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.1.2009 16:37:56   
jjasna85
''NEKOMU'' se trga danes a???! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.1.2009 16:58:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

''NEKOMU'' se trga danes a???! user posted image user posted image user posted image
kak dober avataruser posted image user posted image user posted image  mislim,da nas je kr nekaj takih user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.1.2009 16:59:32   
spps

če bi mela hemeroide mogoč, bi lah še kam našraufala, bi bil od srebrne bolj primern user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bi mogla mal v kanti med smetmi prebrskat,mogoč še ga pa najdemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.1.2009 17:07:09   
jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

kak dober avataruser posted image user posted image user posted image  mislim,da nas je kr nekaj takih user posted image user posted image

hvala hvala... sej sm si kar podobna se mi zdi user posted image user posted image user posted image
pa ja kaj... boljše da se nam kakšen dan strga tudi na pozitivno kajuser posted image user posted image

danes praznujemo za PERSIDO pa se mormo malo veselituser posted image
(vsak izgovor je doberuser posted image )

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.1.2009 17:13:18   
Anonimen
jjasna85 - Tale slikca koze, ti pa res nič ne paše.user posted image Sem pričakovala kakšnega pingvina. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......