|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
7.1.2009 21:39:59   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hahahaha, nebi je tud moja, tak da sebi nebi kradla user posted image user posted image user posted image

pa to je baje moderno da kradeš sam sebi... user posted image user posted image

kak mi je blo danes brezveze v MŠ.. hjoj smo meli 1,5 ure brez pauze,..komaj sem še sedela.. user posted image

te pa špricaj naslednjič, pa pejd sam na nego otroka pa je user posted image (joj že vas krive vere učim hahahaha)

sem že študirala na to, te pa se moramo vpisovat v zvezek.. user posted image

in kolkrat lahko manjkaš?
naj gre enkrat tvoj pa enkrat ti, te pa itak nimate 10x hahaha

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.1.2009 21:45:12   
tasa_m

7-krat mamo. Moj itak šprica vsako drugo ker ma šolo user posted image user posted image . Ma bom že vzdržala,..bom si drugič pojšter cuj prinesla pa malo zalegnila. Saj je danes rekla da lahko zacumamo če mamo željo.. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.1.2009 21:46:13   
Pupa7
in ker niste čist resne, za kak čvek, grem lepo v postlo brat knjigo user posted image pa se beremo jutri...

do takrat pa sladek spanec in še slajše sanje user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
7.1.2009 21:47:14   
spps

in ker niste čist resne, za kak čvek, grem lepo v postlo brat knjigo user posted image pa se beremo jutri...

nočko vseeeem

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
7.1.2009 21:47:43   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

a je že kej več informacij??
kdaj je rodila? danes? včeraj? ponoči?
(mater sm firbčna )

Tudi mene zanima?user posted image
Vem, da se dvojčki rodijo, do 1 meseca prej ampak 2?! PA sam, da je vse ok!

kolegica je 13. oktobra rodila dvojčici, PDP je imela pa 10. januarja, torej 3 mesece prekmalu. Ena je imela 700 g, druga pa 800 g. Si predstavljate to? No, za božič sta punčki prišli domov, vsaka je imela 2200 g. Kaj vse zmorejo ti naši otročički...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
7.1.2009 21:48:19   
Pupa7

7-krat mamo. Moj itak šprica vsako drugo ker ma šolo user posted image user posted image . Ma bom že vzdržala,..bom si drugič pojšter cuj prinesla pa malo zalegnila. Saj je danes rekla da lahko zacumamo če mamo željo.. user posted image user posted image

kaj pa vas pol brez veze matrajo, pa še zavedajo se tega...  trapasto res... tukaj MŠ ni obvezna in je partner vseeno lahko pri porodu, ker zveš novga nič, porod si pa tud lah na netu pogledaš, če že maš tako željo... edin nega otroka, to je vredno it ostalo pa... se mi zdi potrata časa..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
7.1.2009 21:50:09   
Pupa7
no zdej pa res grem...

nočko user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
7.1.2009 21:50:24   
tasa_m

točno tak!! Jz tud grem..ne gre več.. spim itak nena že 5 noči, aktivna sem že 2 dni po cele dneve tak da nujno rabim spanec.. user posted image

Nočko vsem ...
user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
7.1.2009 21:51:58   
tasa_m
kaj pa vas pol brez veze matrajo, pa še zavedajo se tega...  trapasto res... tukaj MŠ ni obvezna in je partner vseeno lahko pri porodu, ker zveš novga nič, porod si pa tud lah na netu pogledaš, če že maš tako željo... edin nega otroka, to je vredno it ostalo pa... se mi zdi potrata časa..

se čist strinjam z tabo!!! user posted image
kako sma enotni a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
7.1.2009 21:54:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

a je že kej več informacij??
kdaj je rodila? danes? včeraj? ponoči?
(mater sm firbčna )

Tudi mene zanima?user posted image
Vem, da se dvojčki rodijo, do 1 meseca prej ampak 2?! PA sam, da je vse ok!

kolegica je 13. oktobra rodila dvojčici, PDP je imela pa 10. januarja, torej 3 mesece prekmalu. Ena je imela 700 g, druga pa 800 g. Si predstavljate to? No, za božič sta punčki prišli domov, vsaka je imela 2200 g. Kaj vse zmorejo ti naši otročički...

to sem tud jaz danes PERSIDI povedala, da so naši bebeki borci in da bo vse ok..ampak vse vemo..en strah vseeno obstaja..kaj pa če... take smo in ne moremo si pomagat. Gre za naše otrokece..

Ampak vse bo ok tak kot smo že milijonkrat napisale vse..
Evo še eno user posted image za Anžeta in user posted image za Tomaža ter user posted image user posted image za PERSIDO...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.1.2009 21:55:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Zdravo babuške...

Čestitke PERSIDI in njenima korenjakoma  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudirja vse se sto na uro bliža mi pa še nič pripravljeni...

Me kr nočne more preganjajo...

Bomo v soboto akcijo mel za otroško sobo, saj imamo vse ostalo od našega Vala, sam spisek pa brž v trgovino...

ja, midva tudi nisva še kaj preveč pripravljena, cunjice še čakajo pranje, no, nekaj je opranih, vse pa ne, posteljica je trenutno v stanju razstavljenosti in razbarvanosti, smo odstranili barvo in jo moramo na novo prebarvati, previjalno mizico začne mizar delati prihodnji teden, o kakšnih drobnarijah, ki jih potrebujemo, pa sploh še pojma nimam... Očitno bo čas, da kaj naredim v tej smeri...

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.1.2009 21:56:09   
tasa_m
tak zdaj pa res grem..oči se mi že zapirajo. Bom jutri bolj pridna in bom nadoknadla za ta 2 dni kaj sem bla manj aktovna..
Sicer pa je že čas bil,da dam mal placa drugim da kaj več povedo.. user posted image user posted image

nočka... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.1.2009 22:00:07   
yania
Kaaaajjjjj???? Persida je rodila?...ja hudooo....čestitkeeeee!!!!!!user posted image PA res vse pestke držimo za pljučka, miška mala....kolk lepo...hoho, zdej se pa res začenja....

Jaz nisem bila včeraj nič gor, ker je moj dagi praznoval RD, pa polna hiša...zvečer sem se priklopila gor ob ene 11ih zvečer, pa ni bilo žive duše, zdej pa ne vem, al sem že napisala kako je bilo na pregledu?...no vseeno bom pa še enkrat..res se ne spomnim....nosečniška demenca user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem vas malo prebrala nazaj ene 10 strani....

SPPS ja itak da je na slikici user posted image .....nogici in tista mala bulica so jajčka......

jasna čestitke za RD...malo z zamudo user posted image user posted image user posted image

Pregled: poslušali sva srčka ki veselo bije, imam pa malo nižji pritisk, in morm začet user posted image ....je rekla G da preveč počivam user posted image user posted image user posted image user posted image ...seveda je moj čist štekal njo, in se povsem strinjal....

Drugače pa sem dobila vse papirje za socialno, ki sem jih danes že nekaj urejala, v petek dobim že potrjene plače od službe...je pa bila ful prijazna na socialni, začuda, je rekla:
GLEDE NA TO, DA STE NA BOLNIŠKI, PRINESITE TELE PAPIRJE ČIMPREJ POTRJENE NAZAJ, DA SE VAM NE BO ŠTELA JANUARSKA PLAČA, KER JE VERJETNO NIŽJA ZARADI BOLNIŠKE, SE PRAVI MI BOJO ŠTELI 12 PLAČ OD DEC.NAZAJ.....
Naslednji pregčed imam 27.1., zredila sem se 9 kg, čeprav nekaj opažam, da imam otečene noge, okrog kolen vidim, ko se vse maje koža..ne vem, sva ravno prej ugotavljale z mojo mami...ali to, da ti zaostaja voda v telesu kaj čutiš, kake bolečine? Kaj bi lahko bilo narobe? Res se mi zdi čudno, da bi šla zdaj kar 3  kg gor, pa še en mesec ni minil od zadnjega pregleda...pa niso prazniki nič krivi, ker ne pojem veliko...
Mi je pa tudi rekla naj pridem čez ene 14 dni (moram jutri poklicati v P) na UZ....to je moj 4.brezplačni....mi nič nikoli ne reče, da bi mogla plačati, pa napotnico mi je že zadnjič dala, pa so mi v sprejemni rekli, da ne rabim nove, če bom še kaj naročena....tako da sem imela že kar nekaj UZ...ta bo zadnji...naj bi bil..plačala sem le NS in THT,,,,kolegica je plačala zadnjič 60 E v Domžalah za 3.UZ, kontrolo rasti ploda, v 33.tednu....kr nekaj no...kr pobirajo denar kakor se jim zdi.....

Če se še kaj spomnim, pa napišem kasneje....

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.1.2009 22:05:33   
dolči
Hej nosečke moje!!!!

KOOOONČNO SEM VAS PREBRALA.

Evo čisto sveži podatki (sem zdaj odtacala dol po meter):
OBSEG TREBUŠČKA: 95 CM
KG: +10
NASLEDNJI PREGLED: 21.01.2009
Sem bila danes pri ginekologu,ker mi že par dni otrdeva leva stran trebuha in to predvsem ponoči,pa sramne kosti me bolijo. Ko nekaj časa ležim ali pa sedim mi je prava muka naredit prvih par korakov. Ponočo,ko hodim lulat se komaj privlečem do WC-ja.
 No danes sem se potem kar preventivno odpravila h G in mi je sam prste not porilna (oprostite izrazu) in rekla,da maternični vrat ni skrajšan. Ni pa mi povedala dolžine. Kako so vam G izmerili dolžino MV???
naročila je da pijem magnezij in počivam. dobila sem tud napotnico,če se mi poslabša,da grem v porodnišnico.
Sedaj sem kar malo prestrašena.

Kometirala vas ne bom,ker sem vas brala celo popoldne in vse pozabila,razen ČESTITKE NOVOROJENČKOMA IN PERSIDI IN VELIKO SREČE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.1.2009 22:17:26   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

SPPS...evo moja sličica v 27. tednu...obseg trebuha je že 100 cm...

user posted image

priuri, supe slikica

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.1.2009 22:20:02   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Pa to so 3 paketi pampersk, jaz sem čist zadovoljna.user posted image user posted image user posted image

Jezersko da tudi 500, sam se tja nisem imela časa preselit, zdej je pa že prepozen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ko imajo enega novorojenčka na leto user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.1.2009 22:23:11   
helimaša
čer!

upam da ne bojo zdej pa vse pobegnle.....zdej mam mal časa da kej natipkam.....Maša je šele mal po deveti zaspala....tko da sm mogla še dnevno pa kuhno mal v red spravt.....ker jutr že navsezgodi zjutri prideta od mojga babi pa dedi......in pol mora bit vsaj mal pospravlen da ne bo koga kap ruknla......sej ni ok panike....sam naša babnca ma kocke in vse zmeče po celi dnevni in jst jih pol pod kavčem in še kje pobiramuser posted image .....
čakam da mooj pride domov pa da se grem lahko v miru stuširat.....ker ponavad glih takrat k se kšn od naju tušira se Maša prebudi......
jst mam pa tud dons en bedn filing k da bi mela mal popadke......sploh ne vem kaj je zdej to.....al pa sm user posted image tok prtiska.....mojmu sploh ne upam nč rečt ker on takoj celo paniko nardi.....bom počakala do jutr.....če se bo ponavlal grem v LJ.......tko da upam da se samo motim......ker Persida je mela na isti dan rok k jst.....pa je že rodila......sicer pa se tolažim da je pr dvojčkih to itak prej......user posted image user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.1.2009 22:24:16   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Pa to so 3 paketi pampersk, jaz sem čist zadovoljna.user posted image user posted image user posted image

Jezersko da tudi 500, sam se tja nisem imela časa preselit, zdej je pa že prepozen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ko imajo enega novorojenčka na leto user posted image

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
7.1.2009 22:31:40   
felix7
a zdej, ko sem pa končno vse prebrala in prekomentirala, ste šle pa vse spat? user posted image  sicer sem res dolgo brala, ampak sem imela še motnje vmes, mi je dragi večerjo naredil, pa potem sva mandarine lupila user posted image  sicer tudi jaz ne mislim ve vztrajati na računalniku, itak sem v službi več kot 8 ur vsak dan na laptopu, pa imam kar utrujene učke.

Aja, danes je bilo na MŠ spet zanimivo, smo imeli nego otročičkov. Luštno res. Imamo eno patronažno sestro, ki predava, ki je res strašno praktična in nas opozori na vse "neumne" nasvete, ki jih dobivamo iz okolice. Ona na primer pravi, da zakaj bi kupovali ene hude banjice, ergonomsko oblikovane, itn. Po njenem je najbolje kupiti eno malo večjo plastično banjico, ki je namenjena za perilo, otroka ravno tako v njej okopaš, ko je pa ne rabiš več, jo imaš pa za perilo user posted image user posted image user posted image  In da je včasih otročička še najlažje okopati oziroma stuširati kar pod pipo. Pa ja, kaj bi si kompliciral življenje, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
7.1.2009 22:32:56   
felix7
helimaša, glih tebe rabim -  a mogoče veš, koliko da naša (tvoja bivša) občina za novorojenčka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
7.1.2009 23:24:42   
yania
Dolči ne se sekirat zaradi bušija...glej tole otrdevanje imam tudi jaz....mislim, da si včasih malo napačno razlagamo kakšne stvari..glej moj user posted image  je na desni strani pa gor do reber in ga čez dan, pa tudi ponoči ful čutim kak se muva...pa se mi naredi taka ogromna trda kepica, čez celo desno stran, pa to ni otrdevanje...mali se le obrne tako, da ven nabunka ritko, al kaj jaz vem kaj.....ko pa mi otrdi trebuh, npr.ko grem po stopnicah, ali ko hodim...to čutim kot neprijetno tiščanje od popka dol, to pa se mi zdi, da je otrdevanje...takrat se pač ustavim, ker je res moteče...ampak tudi to ni panike, če se ne začne nekaj ful ponavljati...
mi pa G vedno reče Magnesol pij...jaja, itak...zdej pijem Donat, tko kar mal po požirkih ali na tešče malo več, če me prebava resno zaheca, tako da ga z Magnesolom potem ne biksam tolk, k se mi zdi, da bi bilo čisto preveč magnezija to...je pa tako, da malo otrdevanja nič ne škodi,,,po mojem si naši user posted image  še malo placa delajo, oz. raste maternica in ni to nič hudega....pazi le, da se ti ne začne ponavljati, oz.te boleti....,,,,če pa bi se začeli resni popadki, pa smo itak čez kritično mejo že, in pa gremo vija Porodnišnica...ni kaj...user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje ,,,,

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.1.2009 6:30:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, tudi UZ sem imela, ja. Spet. Srečna jaz, a ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image a na vsakem pregledu ga imaŠ? saj je prav,da te skrbno spremljajouser posted image user posted image user posted image

Ja, skoraj na vsakem. Enkrat vmes ga nisem imela, zato pa ta teden kar 2x user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.1.2009 6:31:26   
Najaa
pocka, misla sem porod, ja. Pa razno pregledovanje tam spodaj pol na koncu. Pa mene bolj pikne, ko mi vzame kri, no, kakor pa tale injekcija. Res nisem niti čutila, kdaj je zbodla. user posted image

piruri, lep slikca. Ja, zdaj je treba izkoristit naše user posted image  trebuščke in jih čim bolj poslikat.

Denar občine - toliko je, odkar je nov župan. Za Tijo sem tudi jaz dobila knjigo. user posted image

Aja, dobro jutro vsem skupaj! Da bom kdaj jaz prva tukaj... user posted image  Lahko bi s priklopila že ob 4h, ko je Tija začela ful kašljat in sva kar vstali. Se je čisto razbudila. Zdaj grem pa kavo kuhat.

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
8.1.2009 7:47:28   
dana
Dobro jutro še od mene!

A ni lepo ko sneži? Samo kaj ko ga pri nas ni veliko. Ravno toliko da je malce belo po tleh. Je bil tamali čisto nesrečen.

Ko sem brala tasin post so mi šle kar kocine v luft. Kakšna drobižka morata biti Persidina otročka. No jaz močno upam, da bo vse v redu z njima.

Občina pri nas da samo knjigico, žal nobene finančne injekcijeuser posted image

Jaz sem tudi včeraj že mal cujnice na kup metala. Zdaj moram počakat še kaj mi bo svakinja posodila, potem bom pa videla če bo treba še kaj dokupiti.

< Sporočilo je popravil dana -- 8.1.2009 7:48:58 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.1.2009 7:49:59   
KOKICA32
DObro jutro, še od mene...

Dana kje sneži...??? Pri nas pa nič! MOram vas it za nazaj prebrati, ker se že vidi po popisanih straneh, da so prazniki mimo in je tu doolllgggg januar...user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......