yania
|
Kaaaajjjjj???? Persida je rodila?...ja hudooo....čestitkeeeee!!!!!! PA res vse pestke držimo za pljučka, miška mala....kolk lepo...hoho, zdej se pa res začenja.... Jaz nisem bila včeraj nič gor, ker je moj dagi praznoval RD, pa polna hiša...zvečer sem se priklopila gor ob ene 11ih zvečer, pa ni bilo žive duše, zdej pa ne vem, al sem že napisala kako je bilo na pregledu?...no vseeno bom pa še enkrat..res se ne spomnim....nosečniška demenca zdaj sem vas malo prebrala nazaj ene 10 strani.... SPPS ja itak da je na slikici .....nogici in tista mala bulica so jajčka...... jasna čestitke za RD...malo z zamudo Pregled: poslušali sva srčka ki veselo bije, imam pa malo nižji pritisk, in morm začet ....je rekla G da preveč počivam ...seveda je moj čist štekal njo, in se povsem strinjal.... Drugače pa sem dobila vse papirje za socialno, ki sem jih danes že nekaj urejala, v petek dobim že potrjene plače od službe...je pa bila ful prijazna na socialni, začuda, je rekla: GLEDE NA TO, DA STE NA BOLNIŠKI, PRINESITE TELE PAPIRJE ČIMPREJ POTRJENE NAZAJ, DA SE VAM NE BO ŠTELA JANUARSKA PLAČA, KER JE VERJETNO NIŽJA ZARADI BOLNIŠKE, SE PRAVI MI BOJO ŠTELI 12 PLAČ OD DEC.NAZAJ..... Naslednji pregčed imam 27.1., zredila sem se 9 kg, čeprav nekaj opažam, da imam otečene noge, okrog kolen vidim, ko se vse maje koža..ne vem, sva ravno prej ugotavljale z mojo mami...ali to, da ti zaostaja voda v telesu kaj čutiš, kake bolečine? Kaj bi lahko bilo narobe? Res se mi zdi čudno, da bi šla zdaj kar 3 kg gor, pa še en mesec ni minil od zadnjega pregleda...pa niso prazniki nič krivi, ker ne pojem veliko... Mi je pa tudi rekla naj pridem čez ene 14 dni (moram jutri poklicati v P) na UZ....to je moj 4.brezplačni....mi nič nikoli ne reče, da bi mogla plačati, pa napotnico mi je že zadnjič dala, pa so mi v sprejemni rekli, da ne rabim nove, če bom še kaj naročena....tako da sem imela že kar nekaj UZ...ta bo zadnji...naj bi bil..plačala sem le NS in THT,,,,kolegica je plačala zadnjič 60 E v Domžalah za 3.UZ, kontrolo rasti ploda, v 33.tednu....kr nekaj no...kr pobirajo denar kakor se jim zdi..... Če se še kaj spomnim, pa napišem kasneje....
|