Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 20:59:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer februarka to pa je sprememba men je ful dobr, če lahko povem boljš kot prej ej, sem se ravno spomnila, so Larisi zginile pikice po obrazu hvala ja, so ji izginle pikce pa tud po KM ni nobene reakcije skratka zaenkrat vse BP
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:03:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Zdej dam pa še posodo v stroj in grem počasi proti spalnici... Lepo nočko vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:04:19
|
|
|
|
listek1
|
februarka - huuuudddddddooooooooo dobr, res ti bolj tole paše ti me kr poklič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:09:45
|
|
|
|
Maj78
|
Februarka a sem ti dala zagon za še krajšo frizurco od moje? Full ti paše!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:11:57
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala punce Zdej sem pa že mal bolj volje... se morm še mal navadt barve pa bo Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:12:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Danes sva s Carico sla na sprehod... in sla pogledat v en vrtec v blizini... . Ne boste verjele... v njemu 15 otrok cuva 60 stara baba ... otroci so ne glede na starost skupaj ... v dveh sobah brez vrat ... spati jih nese v zgornji stuk po strmih lesenih stopnicah ... baje pa jedo tako da sedijo v krogu in jim recino zupco, baba daje z isto zlicko... ... To tazadnje mi je rekla ena tukaj ziveca Slovenka, ki je svojo hcer izpisala od tam... . Cena je pa 25 EUR na dan... Svasta in to je center Evrope. S Seflo bova res morala najti nekaj kvalitetnega za Carico... sem se sokiran od Tega Alan Ford vrtca... Vse razen da jedo z isto zlico sem videl... OK,tole morda je res, morda tudi ne, ampak mene pa bolj moti to, da 15 malih otrok čuva samo ena oseba . Pri nas morata v vrtcu čuvat dve vzgojiteljici 12 otrok, ki so v jaslih. Edin če so različnih starosti v tem varstvu . Pa je to prav vrtec ali je privat varstvo? Sicer bo pa šefla najdla najboljše za svojo najnaj punčko no, pri nas pa dve čuvata 14 otrok... to je max
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:15:13
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Še glede otr. dodatka - sem šla gledat odločbo in sem lani vložila 31.3. se pravi, morm do konca februarja vložit novo meni na odločbi piše, da jo moram oddat do konca januarja..ker mi je začela veljati z 1.2. (Neža je rojena 29.2.) s tistim mesecem kot je otrok rojen.. v bistvu oddaš v mesecu.preden se ti izteče.. smo ravno danes oddali na Csd Jaz sem jo tudi oddala lansko leto marca, junija sem jo dopolnila (vlogo mislimi n dobila izlačila za nazaj), in danes sem klicala in mi je rekla da jo moram ponovno oddati do 31.1., pa da bom itak po pošti dobila obvestilo baje. Vpisujejo se pa podatki za 2007
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:23:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Drugače pa moja pogodba isto govori kot tvoja, da je v vrtec sprejeta za šolsko leto 2008/2009 in z dnem 1.1.2009 začne otrok obiskovati vrtec, oziroma se mu prične računati rezervacija. In tisti VIII.odstavek mi pravi, da se otroka lahko vključi v vrtec le s potrdilom o njegovem zdravstvenem stanju, ki ga izda pediater (to mi je jasno). Meni sta šele sedaj podčartani besedici bolj jasni, ker to pri meni zdaj očitno izvajajo . človek ne more verjet... jaz sem potrdilo od pediatra dobila tako, da me je čakalo v mapi v ZD, ker naše zdravnice ni bilo. Zakaj se pa tako ne dogovoriš?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:26:06
|
|
|
|
mlavla
|
čer..jst pa mal slikce nalagam...mogoče vam še kakšno sem gor pripopam.. februarka...za frizurco luštno..jst pa še nimam poguma za take spremembe..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:29:19
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..jst pa mal slikce nalagam...mogoče vam še kakšno sem gor pripopam.. februarka...za frizurco luštno..jst pa še nimam poguma za take spremembe.. sej zraste meni je pa vedno vseeno...če se mi zlušta met kratke grem in se pošišam...pol pa si želim dolge in hitro zrastejo je pa res da mam frizeko v sorodu in na dosegu roke kadarkoli(sem se že ob 12 ponoči tud strigla, ker sem si butara glavnik v lase zapletla ) in zastonj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:30:41
|
|
|
|
mlavla
|
evo našo pupi... no na tej čist ta zadnji pa ne glih gledat..kako je pospravljeno (sem se ravno pripravljala k peki)..v bistvu pa sem iskala kakšno slikco, da vidte še moj trebušček.. .. Neža je pa na tej sliki tud vsa neki žalostna...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:31:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, sva se s tamalo neki igrale prej in slikale zravn bravo, super ti paše, frizurca in Larisa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:32:58
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..jst pa mal slikce nalagam...mogoče vam še kakšno sem gor pripopam.. februarka...za frizurco luštno..jst pa še nimam poguma za take spremembe.. sej zraste meni je pa vedno vseeno...če se mi zlušta met kratke grem in se pošišam...pol pa si želim dolge in hitro zrastejo je pa res da mam frizeko v sorodu in na dosegu roke kadarkoli(sem se že ob 12 ponoči tud strigla, ker sem si butara glavnik v lase zapletla ) in zastonj. sej jst mam pa prijateljico frizerko...tko,da če bi hotla..bi me tud skor kadar koli frizirala..sam mi trenutno ni tolk do tega..a ko me bo pičlo..pol pa gremo v akcijo.. Sej sem se pred porodom Neže tud full postrigla..no zdej mam pa spet dolge...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:33:46
|
|
|
|
Janey
|
mlavla ti imaš pa že zeeelo lep buši joj kak je blo finoooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:34:31
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..kdaj si ti delala izpit za statistiko?..jst sem trenutno v fazi priprave nanj..maš kakšen dober nasvet...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:35:04
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..a maš ti zdej kakšen izpit?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:36:40
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla ti imaš pa že zeeelo lep buši joj kak je blo finoooo bo treba še kej naročit..a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:37:19
|
|
|
|
mlavla
|
očitno mam samogovore..al pa smrdim.. sej grem zdej pod tuš...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:37:32
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo našo pupi... no na tej čist ta zadnji pa ne glih gledat..kako je pospravljeno (sem se ravno pripravljala k peki)..v bistvu pa sem iskala kakšno slikco, da vidte še moj trebušček.. .. Neža je pa na tej sliki tud vsa neki žalostna... ja mami na 2... lušne slikce... pa sploh ni razmetano buši pa raste, raste...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:38:57
|
|
|
|
Janey
|
mlavla nič ne smrdiš statistiko sem delala,....hja kaj pa vem jaa jaz mam zdaj stare, pa raziskovalnega, pa skupnostno....se mi bruha...menda sem stat delala septembra. ni bla tak težka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:39:28
|
|
|
|
blaža
|
Čer! Lih na hitro se javim. februarka za spremembo, meni je barva las všeč, pa frizura tudi. bamby, katastrofa. je treba pa res vse prebrat kar dobimo za podpisat, jaz sem dostikrat površna. No moj me je danes presenetil, ki je končal že ob 12.30 in sem se zapeljala do postojne malo potrgovinah. sem si par kosov oblačil kupla. od kar sem skinla 10 kg, sem si samo ene kavbojke kupla ene pa kar sama zožala , tako, da sem si zdej še ene kupla( nora sem na jeans), pa še eno belo srajčko z globokim dekoltejem, pa še en črn pulover, pa črne hlače. Moram bit lepa za v soboto. no frizer pa odpade, ki sem dovolj zapravla oz še bom v soboto, ko povabim kolegice ven. Če bi mela dinarčke bi šla še do frizerja, samo bo kar dovolj. Preden sem šla v postojno mi je pa moj zagrozil, da ne bi kej za otroke kupla. vedno se znajdem na otroškem oddelku in pol sebi nikoli ne kupim nič. Imate pa tam v Lj neprimerljivo boljše trgovine z tekstilom, tle je beda od bede, tako šlampasto zašito, da je joj. poceni, ma več niti ni vredno. no pa sej dokler ne začnem hodit v službo, ne rabim dosti elegantnih oblačil. Si bom že pol kej kupla. pa nekaj še imam, od takrat, ko sem delala v Krimu. mam pa vse bolj šprtno, ki sem na porodnišli, bolj jeans. no dovolj o mojih cotah.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:41:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo našo pupi... no na tej čist ta zadnji pa ne glih gledat..kako je pospravljeno (sem se ravno pripravljala k peki)..v bistvu pa sem iskala kakšno slikco, da vidte še moj trebušček.. .. Neža je pa na tej sliki tud vsa neki žalostna... Joj kakšen lep trebušček že imaš , ta mala ma pa po tebi take lepe modre, velike učke!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:41:51
|
|
|
|
Blacky*
|
listek kako uvajanje? pri nas zaenkrat laufa... Jutri gre ob 8 in ostane do 14 (po spanju). Me zanima kako bo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:42:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! Lih na hitro se javim. februarka za spremembo, meni je barva las všeč, pa frizura tudi. bamby, katastrofa. je treba pa res vse prebrat kar dobimo za podpisat, jaz sem dostikrat površna. No moj me je danes presenetil, ki je končal že ob 12.30 in sem se zapeljala do postojne malo potrgovinah. sem si par kosov oblačil kupla. od kar sem skinla 10 kg, sem si samo ene kavbojke kupla ene pa kar sama zožala , tako, da sem si zdej še ene kupla( nora sem na jeans), pa še eno belo srajčko z globokim dekoltejem, pa še en črn pulover, pa črne hlače. Moram bit lepa za v soboto. no frizer pa odpade, ki sem dovolj zapravla oz še bom v soboto, ko povabim kolegice ven. Če bi mela dinarčke bi šla še do frizerja, samo bo kar dovolj. Preden sem šla v postojno mi je pa moj zagrozil, da ne bi kej za otroke kupla. vedno se znajdem na otroškem oddelku in pol sebi nikoli ne kupim nič. Imate pa tam v Lj neprimerljivo boljše trgovine z tekstilom, tle je beda od bede, tako šlampasto zašito, da je joj. poceni, ma več niti ni vredno. no pa sej dokler ne začnem hodit v službo, ne rabim dosti elegantnih oblačil. Si bom že pol kej kupla. pa nekaj še imam, od takrat, ko sem delala v Krimu. mam pa vse bolj šprtno, ki sem na porodnišli, bolj jeans. no dovolj o mojih cotah. cote
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:43:34
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla nič ne smrdiš statistiko sem delala,....hja kaj pa vem jaa jaz mam zdaj stare, pa raziskovalnega, pa skupnostno....se mi bruha...menda sem stat delala septembra. ni bla tak težka ma bomo vidli kako bo s to statistiko..nas ma pa Rihtejeva zdej na izpitu in ne Rode..pa me mal skrbi kako bo to zgledal.. sploh pa nevem kako naj se lotim učit to goro metodologije..računanje me niti ne skrbi..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?