Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 13:31:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dan, evo javljanje iz službe. mal sem še odveč, zdejle šele dobila rač - oz priklopila, nasl teden kao selitev v nove prostore... kr neki. spala spet nič, ker je jakob tko kašljal, da je bil 2 ure pokonc oz ni mogu nazaj zaspat. sem čist skurjena. še dobr, da nimam nič za delat ŠE!! oooo končno imam soborko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 13:31:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dan, evo javljanje iz službe. mal sem še odveč, zdejle šele dobila rač - oz priklopila, nasl teden kao selitev v nove prostore... kr neki. spala spet nič, ker je jakob tko kašljal, da je bil 2 ure pokonc oz ni mogu nazaj zaspat. sem čist skurjena. še dobr, da nimam nič za delat ŠE!! da se spanje uredi...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 13:41:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Blacky, hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 14:19:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Blacky, hvala ni za kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 14:23:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem klicala frizerko in prestavila za pol urce nazaj, da bom hitrej doma, pa tamala še vedno spi sej kdaj pa ne prav na vodi čuti zgleda no, saj mam še čas, samo spet bo treba vse na brzino pa še kosila ne bo hotla jest k se bo glih zbudila jest pa že lačna da mi kruli sem si prej privoščila celo 3 fige vauuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 14:32:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dan se me še spomnite Mi smo novo leto začeli z obiski zdravnikov. Ker se Nejčev kašelj še ni nič izboljšal smo dobili napotnice z ORL in pulmologa, da začnejo vsaj malo odkrivat kaj se mu dogaja Sicer me je strah, ko enkrat začneš okrog dohtarjev skakat, ampak bomo pa morda vsaj odkrili kaj se dogaja pri našem malčku Tud malo ne vem kaj se na RR dogaja, zato ne morem nič komentirat. A imamo že kako novo mogoče Počasi bomo zaključile porodniško in sedaj se bo začela prava akcija. Vsem en lep pozdravček, februarčkom pa koš poljubčkov Seveda se te spomnimo, ti si tista kratkoostrizena crnolasa...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 14:40:37
|
|
|
|
misar
|
dober dan da vas malo kulturno pozdravim torej danes sva dopoldan šli za dobro urico v varstvo. tamla se je imela fino, takoj ko je prišla je hotela dol z mojih rok in gas v raziskovanje. celo uro me ni niti pogledala ...bravo punca jutri greva najverjetneje spet za kako urco...v ponedeljek jo pa taprvič samo tam pustim za urco al pa dve. zjutraj sem pa mela tako tremo, da sem pred odhodom menda kar ene 5x na wc letela varuška ma tam že dva mulčka stara 1.5 leta in se mi zdi, da bo res njima težko sprejeti nova 2 člana, ker sta oba jokala ko dež, pa se ji stiskala k nogam, pa se skrivala... ... no ja se bodo že unesli
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 14:43:58
|
|
|
|
misar
|
aja še to, sva bli pa še mal v štacuncah, tako na hitro, je lana bogatejša za ene copatke in trenerkico, nekaj drugih drobnarij, mama pa revnejša za kar nekaj evrčkov no zdaj pa že spimo, se je v avtu od citycentra do doma drla ko žival, sem jo sam mal poguncala pa je že spančkala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 14:58:55
|
|
|
|
misar
|
mogoče glupo vprašanje ampak ne vem točno...za katero leto se vpišejo dohodki za otr. dodatek, 2007 ali 2008
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 15:03:41
|
|
|
|
pina-1
|
dan. mi hodimo oz. delamo prve saostojne korake drugače smo pa super spali. Ana se je sicer zbudila okoli 5, dobila joško in spala do 6.30. Sva ble danes malo okoli in zdej se že kuhajo sarme in golaž iz perutk in nogic. Sitpe a prideš? vidim,da se že vsi uvajate v varstvo. Joj, nas to čaka čez dober mesec. Me je kar groza, ker je ana kar navezana name. ma bomo preživeli. grem se igrat z ano, ker če ne mi bo s kavča zlezla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 15:11:41
|
|
|
|
misar
|
sem dobila pravi odgovor, da se vpiše dohodek za leto 2007, ker uveljavljam pravico do dodatka v januraju, februarju ali marcu?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 15:17:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. mi hodimo oz. delamo prve saostojne korake drugače smo pa super spali. Ana se je sicer zbudila okoli 5, dobila joško in spala do 6.30. Sva ble danes malo okoli in zdej se že kuhajo sarme in golaž iz perutk in nogic. Sitpe a prideš? vidim,da se že vsi uvajate v varstvo. Joj, nas to čaka čez dober mesec. Me je kar groza, ker je ana kar navezana name. ma bomo preživeli. grem se igrat z ano, ker če ne mi bo s kavča zlezla Ej... ves da bi prisel... ma sem predalec, ostija . Pina, kako Pinotu rata taksno linijo imet ob taki obilici kvalitetne hrane ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 15:18:05
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar mogoče glupo vprašanje ampak ne vem točno...za katero leto se vpišejo dohodki za otr. dodatek, 2007 ali 2008 vpisuješ iz dohodninske odločbe, no vsaj jaz sem, zdaj bom pa odnesla na csd, ker je sonček in greva na sprehod
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 15:27:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. mi hodimo oz. delamo prve saostojne korake drugače smo pa super spali. Ana se je sicer zbudila okoli 5, dobila joško in spala do 6.30. Sva ble danes malo okoli in zdej se že kuhajo sarme in golaž iz perutk in nogic. Sitpe a prideš? vidim,da se že vsi uvajate v varstvo. Joj, nas to čaka čez dober mesec. Me je kar groza, ker je ana kar navezana name. ma bomo preživeli. grem se igrat z ano, ker če ne mi bo s kavča zlezla Ej... ves da bi prisel... ma sem predalec, ostija . Pina, kako Pinotu rata taksno linijo imet ob taki obilici kvalitetne hrane ? telovadba doma z ženo in uala sanja vinja kukuruz
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:10:17
|
|
|
|
blaža
|
samo na hitro. GLEDE OTROŠKEGA DODATKA: Sem zdej klicala in mi je g. rekel, da se odda različno glede na datum. velja pa eno leto. In ker se je Blaž rodil 3.2, so mi priznali spremembo od 1.2. in moram do konca januarja vložit nov obrazec. Kar sem se pa najbolj razveselila, je to, da mi je reklel, da moram dat podatke za leto 2007. Takrat pa sem bla kao brezposelna in dobim enako otroškega kot lani, ki leta 2006 sem bla tudi kao brezposelna. Tako še celo leto dobim za oba skupaj 190e. No to je pa lepa novica. glede nato, da bom dobila od zavoda samo enih 500e, pol pa še manj, me bo spet otroški rešil.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:11:00
|
|
|
|
blaža
|
Verjetno je najboljše da se pokliče na csd, pa ti tam točno povejo do kdaj velja lanski obrazec. Se javim kaj kasneje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:22:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. mi hodimo oz. delamo prve saostojne korake drugače smo pa super spali. Ana se je sicer zbudila okoli 5, dobila joško in spala do 6.30. Sva ble danes malo okoli in zdej se že kuhajo sarme in golaž iz perutk in nogic. Sitpe a prideš? vidim,da se že vsi uvajate v varstvo. Joj, nas to čaka čez dober mesec. Me je kar groza, ker je ana kar navezana name. ma bomo preživeli. grem se igrat z ano, ker če ne mi bo s kavča zlezla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:33:26
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Še glede otr. dodatka - sem šla gledat odločbo in sem lani vložila 31.3. se pravi, morm do konca februarja vložit novo meni na odločbi piše, da jo moram oddat do konca januarja..ker mi je začela veljati z 1.2. (Neža je rojena 29.2.) s tistim mesecem kot je otrok rojen.. v bistvu oddaš v mesecu.preden se ti izteče.. smo ravno danes oddali na Csd
< Sporočilo je popravil mlavla -- 7.1.2009 16:38:19 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:42:10
|
|
|
|
mlavla
|
drugač pa vidim, da so ti že odgovorile... Blaža..kako je pa v primeru, ko imaš dva otroka..a za oba hkrati vlagaš?.. Ker to zame pomeni,da bom ponovno vložila v aprilu za našega dojenčka+Nežo..in se mi bodo takrat šteli dohodki od leta 2008 in 2007..kot je to trenutno za Nežo.. ma sem mal zakomplicirala... pa da se še malo pohvalim...sem se dones kar velik naučila...mislim,da bo za danes dovolj Neža zdele pančka..jst bom šla pa mal pospravt..da nam glih padla čez kakšen kup...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:44:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
Danes sva s Carico sla na sprehod... in sla pogledat v en vrtec v blizini... . Ne boste verjele... v njemu 15 otrok cuva 60 stara baba ... otroci so ne glede na starost skupaj ... v dveh sobah brez vrat ... spati jih nese v zgornji stuk po strmih lesenih stopnicah ... baje pa jedo tako da sedijo v krogu in jim recino zupco, baba daje z isto zlicko... ... To tazadnje mi je rekla ena tukaj ziveca Slovenka, ki je svojo hcer izpisala od tam... . Cena je pa 25 EUR na dan... Svasta in to je center Evrope. S Seflo bova res morala najti nekaj kvalitetnega za Carico... sem se sokiran od Tega Alan Ford vrtca...
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 7.1.2009 16:45:43 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:46:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Danes sva s Carico sla na sprehod... in sla pogledat v en vrtec v blizini... . Ne boste verjele... v njemu 15 otrok cuva 60 stara baba ... otroci so ne glede na starost skupaj ... v dveh sobah brez vrat ... spati jih nese v zgornji stuk po strmih lesenih stopnicah ... baje pa jedo tako da sedijo v krogu in jim recino zupco, baba daje z isto zlicko... ... To tazadnje mi je rekla ena tukaj ziveca Slovenka, ki je svojo hcer izpisala od tam... . Cena je pa 25 EUR na dan... Svasta in to je center Evrope. S Seflo bova res morala najti nekaj kvalitetnega za Carico... sem se sokiran od Tega Alan Ford vrtca... tole pa je malo čudno... čeprav je tud moja mami v teh letih..in nimam kaj rečt...se z Nežo zelo ujameta..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:51:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Danes sva s Carico sla na sprehod... in sla pogledat v en vrtec v blizini... . Ne boste verjele... v njemu 15 otrok cuva 60 stara baba ... otroci so ne glede na starost skupaj ... v dveh sobah brez vrat ... spati jih nese v zgornji stuk po strmih lesenih stopnicah ... baje pa jedo tako da sedijo v krogu in jim recino zupco, baba daje z isto zlicko... ... To tazadnje mi je rekla ena tukaj ziveca Slovenka, ki je svojo hcer izpisala od tam... . Cena je pa 25 EUR na dan... Svasta in to je center Evrope. S Seflo bova res morala najti nekaj kvalitetnega za Carico... sem se sokiran od Tega Alan Ford vrtca... tole pa je malo čudno... čeprav je tud moja mami v teh letih..in nimam kaj rečt...se z Nežo zelo ujameta.. ej... 15 otrok... baje se nic kaj prevec ne ukvarja z njimi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:55:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Danes sva s Carico sla na sprehod... in sla pogledat v en vrtec v blizini... . Ne boste verjele... v njemu 15 otrok cuva 60 stara baba ... otroci so ne glede na starost skupaj ... v dveh sobah brez vrat ... spati jih nese v zgornji stuk po strmih lesenih stopnicah ... baje pa jedo tako da sedijo v krogu in jim recino zupco, baba daje z isto zlicko... ... To tazadnje mi je rekla ena tukaj ziveca Slovenka, ki je svojo hcer izpisala od tam... . Cena je pa 25 EUR na dan... Svasta in to je center Evrope. S Seflo bova res morala najti nekaj kvalitetnega za Carico... sem se sokiran od Tega Alan Ford vrtca... tole pa je malo čudno... čeprav je tud moja mami v teh letih..in nimam kaj rečt...se z Nežo zelo ujameta.. ej... 15 otrok... baje se nic kaj prevec ne ukvarja z njimi No no, mal se umiri, rekla kazala.... Jaz grem zjutraj mimo tega vrtca in sedijo v stolčkih in jih hranijo, pa ima vsak svojo žlico in krožnik Tega nisi videl, tako da ne moreš komentirat.... Sem pa zdajle preklicala še 5 vrtcev in nekaterim je normalno, da otrok od 8h do 18h dobi 2x za jest No, sej zjutraj mu da zajtrk sam vseen Še v javnem vrtcu me je spraševala kaj je to čudnega
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 16:57:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla drugač pa vidim, da so ti že odgovorile... Blaža..kako je pa v primeru, ko imaš dva otroka..a za oba hkrati vlagaš?.. Ker to zame pomeni,da bom ponovno vložila v aprilu za našega dojenčka+Nežo..in se mi bodo takrat šteli dohodki od leta 2008 in 2007..kot je to trenutno za Nežo.. ma sem mal zakomplicirala... pa da se še malo pohvalim...sem se dones kar velik naučila...mislim,da bo za danes dovolj Neža zdele pančka..jst bom šla pa mal pospravt..da nam glih padla čez kakšen kup... ko rodiš dat not novo vlogo in ti pol dajo za oba. na eno vlogo oba vpišeš.Po moje ker je isto leto kot bi sedaj vložla( sedaj bi blo za leto oz. bo za leto 2007, pol bo tudi za dojenčka za 2007)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?