|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
7.1.2009 13:58:20   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Sem izvedela, da imajo 5 moških.com poslovilno turnejo in bodo tudi v MS in sem že klicarila naokrog priateljice, da bomo šle pogledat to predstavo. Se že veselimuser posted image user posted image user posted image

jst bi tud, bo kej v Celju? Kje si to našla??

Enako, kje si to zvedela?

Jaz sem preden sva dobila Manco hodila v Mengeš na kako predstavo sem in tja.
Mislim pa da se lahko na spletni strani špasteatra tudi naročiš na novičke in te obveščajo kdaj in kje je kaka predstava

mi2 sma jih šla decembra gledat, ko so bli v Žalcu in so bli super! sma se do solz nasmejala! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
7.1.2009 14:00:46   
Soncnica Sandra ***
Evo, vidim, da so sami moji posti, tako da je bolje da grem, da ne boste dale na stop listo user posted image

Grem narediti testo za pico, da bom potem še stvari gor nametala predn moj pride

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 2552
7.1.2009 14:04:09   
hijenca

Evo, vidim, da so sami moji posti, tako da je bolje da grem, da ne boste dale na stop listo user posted image

Grem narediti testo za pico, da bom potem še stvari gor nametala predn moj pride

Jaz bi tudi pico jedla, pa ne smemuser posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.1.2009 14:06:35   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Kaj boste danes kuhale za čmrleke male?

Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola user posted image

špelin@ danes imamo enako kosilouser posted image , jaz bom tudi zmiksala ričet za AT pa da vidmo kako ji bo všeč, ej a fižola pa še kar ne smejouser posted image

jaz sem ji včeraj zvečer dala malo fižola, pa ni bilo nič narobeuser posted image

oj

jaz ji bom tudi danes dala malo fižola za probat, pa kruh bom notr še dala mislim, da ji bo všeč.

Nekatere že z fižolom in ješprenom hranimo naše user posted image , ene pa še mlečnih izdelkov ne upajouser posted image user posted image

jst ji dajem lečo že nekaj časa, ker je ful zdrava, pa tudi pravijo, da ne tako zgodaj - ampak Brina itak nič ne napenja
za mlečne pa ni razlog, da ne upamo, ampak samo delamo po navodilih - pač nečesa se moraš držat... bajeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.1.2009 14:14:56   
tana7

tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel user posted image

bom takoj, ko jo nabavim
že en teden jo nabavljamuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.1.2009 14:17:35   
*Tiana*

tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel user posted image

user posted image user posted image user posted image gregi
moram še jaz probat, sam da se zbudi mali, me prav zanima kaj bo s slamico počel, po mojem jo bo samo grizel

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.1.2009 14:19:06   
tana7

tana; če misliš, da premalo pije pri tebi in predstavlaj tudi to problem je težka.
Najbolj idealno bi bilo, če bi pila pri tebi, ti pa bi povečevala GH in ji širila repertuar. Mislim, da pri dobrih 7m skorajda nima pomena navajat user posted image  na flaško, vasj ne navadno. Mogoče pa bi bilo v tvojem primeru bolje, da ji začneš uvajat mlečne izdelke, ker roko na srce, ji manjka smo še 14 dni do 8m.

Jaz na tvojem mestu bi jo dojila kolikor bo pač hotela in ji začela uvajat mlečne izdelke. Ponujala bi ji za pit. Mislim, da otrok ne bo ne žejen ne lačen v kolikor mu ponujaš hrano 5-6x dnevno.Potem bo samo na njej, da stavr sprejme in jo tudi bo, če boš vztrajala.

Naša ni hotela mlečnih kašic, pa sem vztrajala in jih sedaj je, ne veliko okoli 100-150 na obrok, a sem dosegla svoje.

moj se v celoti strinja
ampak to je racio
bomo videli, kako naprej
prej pa ni pojedla skoraj NIČ sadne kašice - naribana huška in jabolko, pa zmiksano suha sliva, suha marelica in riževi kosmiči - za znoret dobro, vsaj meni
pojedla je mogoče 4 žličke
in sem jo pustila in jo nehala silit, sedaj spi
ob 14.00 ima ponavadi kosilo... me prav zanima, ali sedaj misli kaj pojest
pa ne morem jo za sadne in zelenjavne obroke po slabo uro prosit,d a kaj poje!!! sem že čisto na koncu z živci zaradi te GH
pa igrat se je treba - če nima kaj v rokah, sploh ust ne odpreuser posted image frača fračasta

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.1.2009 14:19:49   
Anonimen

Od naštetih znamk imam samo Intelov procesor v računalniku. Drugega nimam, niti ne kupujem. McDonalds nas pa tudi le 2x letno vidi. Mobitel je SonyEricsson.

Drugače pa: grozljivo user posted image user posted image user posted image

****, kako kaj pri vas? Zdravi?

Zdravi? Ja no recimo da gre na bolje... se vedno pa sta oba na zdravilih.

Samia jemlje neke kapsule Broncho vaxom, ki so v bistvu oslabljene bakterije in virusi...in to naj bi bilo kot cepivo in bi jo ojacalo. Da Bog da, da jo bo res.

Drugace pri nas razen te napetosti zaradi Palestine vse po starem. Moz dela...

Ma saj ves....

Je pa vceraj bila ena RR-jevka pri nas na kosilu..sem bila tok vesela obiska iz Slovenije. Samo ker ne vem ce ji bi bilo prav da povem, javno bom raje tiho.

Pa pri vas?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.1.2009 14:20:00   
Anonimen

Jooooooooooj, mali je spal DVE MINUTIIIIII user posted image  Obesila sem brisačo in dva bodija, potem je pa že klical user posted image user posted image  In sva šele zdajle s skupnimi močmi obesila bogo banjico perila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja kaj za user posted image  njega tako matra, da ne more spat v kosu vsaj ponoč nevem 5h. Res ga mora nekaj orng kljuvat. Se niti ne spomnim več, koliko ti je ponoči najdlje spal v kosu?
Pomoje je res čas, da obiščete še bioenergetika.

bogica vsaj kako uro bi ti pa ja lahko poklonuuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.1.2009 14:20:46   
Srčekgirll
No, tkole pa pr mojmu Vidku se vidta dve enkici (k sta zunej)

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.1.2009 14:21:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Oprostite ker tezim... ampak se enkrat se na vas obracam z prosnjo.Prosim pomagajte tudi vi, po svojih moceh pac z nekupovanjem teh znamk.

Vem, da tezim...ampak pri nas je user posted image user posted image user posted image

KLIK

Sej ce ne utegnete brat ...mislim da vam ze fotke dost povejo..

****, vidim, da je hudo in ne vem kako naj pomagam, ker žal je to stvar vodilnih. Jaz ne vem, če katero znamko od teh kupujem razen nestle, pa mislim, da je malo nerealno prosit nekoga, da ne kupuje določenih izdelkov, ker s tem ne bomo rešili ničesar. Bo treba pogruntati kakšno drugačno taktikouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.1.2009 14:23:22   
Anonimen

Vsem ki danes prazujete božič,

želim

VESEL BOŽIČ
user posted image

Se pridružujem voščilu user posted image

saj se neki v smislu KRISTUS SE RODIO vošči, sam ne vem če ravno takouser posted image , saj ni važenuser posted image

važen je dober namen user posted image user posted image user posted image

No tud jaz se pridruzujem...

Pri nas je danes dela in sole prost dan. user posted image  Zardi pravoslavnega Bozica...pa smo muslimanska drzava. Samo toliko za predstavo... ko je tok govora okrog ene uboge moseje v Ljubljani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.1.2009 14:23:38   
tana7
****, glede dogajanja na svetu, saj veš katerega...

se čisto stinjam s tabo, itak sem polna gneva do vseh "pomembnežev" na tem svetu, ki nimajo jajc in leporečijo, medtem ko... saj veš...
zadnje dni ful spremljam, kaj se dogaja, žal je treba tudi po tujih medijih stikat, ker so naši "preobremenjeni" s plinom in recesijo user posted image

pa sem poskušala čimbolj abstraktno napisat, da ne bom brezveze razburjala punc tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.1.2009 14:25:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Pozdravček!

Vidim, da je danes ričet na jedilniku. Pri nas je tudi user posted image user posted image

Jana81, za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image
Anitka, za Gala user posted image user posted image user posted image

Za vse zobeke user posted image user posted image
Za bolne pa pikepoke user posted image user posted image user posted image

Več pa skor ne morem komentirat, ste prehitre ...

Eva bi morala biti včeraj cepljena, pa smo prestavili zaradi bolezni čez praznike. Datum cepljenja in P pri 9. mesecih je 18.02. Smo jo pa tehtali in izmerili: 6.770g in 65 cm; OG pa ni izmerila.

Špelin@, kako kaj tvoje zdravje? Bo za kavico ta teden?

user posted image user posted image user posted image  za mere. Se je pa kar lepo poredila zadnji mesec in zrastlauser posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.1.2009 14:25:10   
Estrella*

Pri nas je sonček user posted image  Se greva hitro obleč in ven - po malo piko v vrtec user posted image  Saj je samo - 3 st. C user posted image  A ste videle, kakšen mraz je v Nemčiji?? user posted image

Ne, kje si brala?

Pa mal sončka pošli, pri nas je temaaaaaa

ponoči so imeli ponekod -27

Kajjjjjjuser posted image user posted image user posted image

So popokale cevi s pitno vodo in so imeli poplave, posledično so bili brez elektrike in s tem brez ogrevanja.

estrella evo pošiljam sonček, jst pa čakam Nejca da se zbudi, se najeva in greva ven, če bo še sonček, če ne pa mal po trgovincah.

hvala jana81, sem ga dobila in greva sedaj tudi mi2 ven. Pojedla je cel krožnik polente in golaža, pol pa še mal pri meniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.1.2009 14:25:19   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Vsem ki danes prazujete božič,

želim

VESEL BOŽIČ
user posted image

Se pridružujem voščilu user posted image

saj se neki v smislu KRISTUS SE RODIO vošči, sam ne vem če ravno takouser posted image , saj ni važenuser posted image

važen je dober namen user posted image user posted image user posted image

No tud jaz se pridruzujem...

Pri nas je danes dela in sole prost dan. user posted image  Zardi pravoslabnega Bozica...pa smo muslimanska drzava. Samo toliko za predstavo... ko je tok govora okrog ene uboge moseje v Ljubljani user posted image

vesel božič tudi od mene
mi na Fužinah ga pa vsi praznujemouser posted image zvečer so petarde pokale, pa danes tudi občasno kaj počiuser posted image

Slovenci smo pa itak čist drugačnofobičniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.1.2009 14:29:27   
*Tiana*

joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika.

moj se tud na cajte kr sam oglasi, me ma da bi ga izklopila pa se mi ne da takrat vstat

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.1.2009 14:30:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

se čisto stinjam s tabo, itak sem polna gneva do vseh "pomembnežev" na tem svetu, ki nimajo jajc in leporečijo, medtem ko... saj veš...
zadnje dni ful spremljam, kaj se dogaja, žal je treba tudi po tujih medijih stikat, ker so naši "preobremenjeni" s plinom in recesijo user posted image

pa sem poskušala čimbolj abstraktno napisat, da ne bom brezveze razburjala punc tukajuser posted image

HVALA!  Mi zelo veliko pomeni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.1.2009 14:30:32   
*Tiana*

joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika.

Ugasni ga. Na hrbtu pod oblekco ima gumbek.

vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča.user posted image  zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.1.2009 14:31:15   
*Tiana*

eVO ZVEZDICA ZASPANKA IS BACK user posted image  usp CAPS LOCK

MIdve z Manco sva spali od 8-11h user posted image user posted image user posted image . vSej nič čudnega če pa sredi niči vstajava user posted image . Sam je pa ful pasal user posted image

user posted image user posted image user posted image jaz pa za računalnikom malo kinkam in malo berem

Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.1.2009 14:32:17   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

saj čist ne glede na dogajanje zadnjih dni - kdo prvi začel in kdo se brani....
zakaj teh I ne postavijo znotraj ozemlja, ki jim je bilo (na zame sicer napačen) način dodeljeno - kako svet tolerira, da so si po tistem vzeli še dodatno ozemlje..še več kot 1/3 - to je meni nerazumljivo
no, saj postane razumljivo, ko se spomnim na keš, lobije in vse povezave, ki jih imajouser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.1.2009 14:33:48   
*Tiana*

vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča.user posted image  zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi.

A mate sonček?
Pri nas je pa taku turobno oblačno vreme, pa nikjer nobenega sončka.
Pa še na čase kaka snežinka-mraznica prileti user posted image

ej ja a ti ga pošljem, ti pa meni kako snežinkico?

ej a si že smučala na Voglu? midva bova zdej kak dan šla, pa mi reč a se splača?

Ja, dejva midve zamenjat s tem vremenom že enkrat, pa bova obe zadovoljne user posted image

Ne, na Voglu pa še nisem smučala, tako da ti ne vem rečt kako in kaj

Jaz sem pred leti tam smučala in je bilo dobro. Sam ne vem pa če se ti splača iz Celja do Vogla vozit user posted image Al na Rogli ni snega?

Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.1.2009 14:35:44   
*Tiana*

Jooooooooooj, mali je spal DVE MINUTIIIIII user posted image  Obesila sem brisačo in dva bodija, potem je pa že klical user posted image user posted image  In sva šele zdajle s skupnimi močmi obesila bogo banjico perila user posted image

ojej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.1.2009 14:37:22   
*Tiana*

Pri nas je sonček user posted image  Se greva hitro obleč in ven - po malo piko v vrtec user posted image  Saj je samo - 3 st. C user posted image  A ste videle, kakšen mraz je v Nemčiji?? user posted image

Ne, kje si brala?

Pa mal sončka pošli, pri nas je temaaaaaa

ponoči so imeli ponekod -27

user posted image user posted image user posted image hudoooo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.1.2009 14:38:52   
tana7
joj, špelin@, imate tudi vi slab danuser posted image
Brina pa zdaj že uro in pol spi...kar nikoli ne

in danes, odkar je vstala ob 6.00 (!!!!) je pojedla kakih 5 žlic mlečne kašice in 4 žličke sadne kašice
spila pa 3 požirke vode
user posted image user posted image user posted image
ko se zdaj spomnim na dojenje, ko še ni bilo GH, se mi zdi, da pa spet ni bilo tako hudo... user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

tampon ponoči?
muška

pri šibki menstruaciji

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!