špelin@
|
Ma je.be.š ta plin KLIK Že tako so nas krepko nategnili, da smo se morali priklopiti na mestni plinovod. Zdaj ej ta vrag tako drag, da je vse drugo cenejše Na začetku je bil plin za "đabe", zdaj pa je najdražja opcija!!!!!!! Potem pa še tole sranje... IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! lep pozdravček! ma, jst sm obupala - vam sploh ne sledim več! itak mam v službi gužvo, popoldne ma maksimalno izkoristim, da sem z evo. za praznike sem bila doma in je tal pasalo. drug teden pa tud gremo mi 3je od srede do sobote na roglo! kak bo fino! bomo uživali! eva lepo napreduje! zdej že sama sedi, pa na vse 4 se počasi postavlja. v hojici tud že ful šiba, pa kristjanu po predalih brska, ko sta sama doma! radovedna je ful! kar se pa spanja tiče, pa je ful pridna. ponoči mi spi od 9ih do 6ih, 7ih brez zbujanja (včasih jo še kaj prime), čez dan pa tud na 2-3 spi po slabo uro. je pa začela na trebuščku spat, pa me je mal strah! mama pa problem glede varstva. kristjan začne februarja s službo, ker je menjal službo in boma rabla varstvo do aprila, ko bo šla v jaslice. nisem si mislila, da bo tak težko najdit privat varstvo! če bi našla kakšno resno varuško, bi evo pustla v privat varstvu vsaj do 2. leta. sam to bo težko! bomo vidli! nič, šibam delat! me čaka gooora papirjev! lep pozdravček vsem hroščkom in njihovim mamicam! (kak je blo na večerji? nisem utegnila brat za nazaj!) Vidim, da vam gre super Stiskam pestke, da dobite fajn varstvo za Evo Na večerji smo se ornk načvekale IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jooooooooooj, mali je spal DVE MINUTIIIIII Obesila sem brisačo in dva bodija, potem je pa že klical In sva šele zdajle s skupnimi močmi obesila bogo banjico perila ja kaj za njega tako matra, da ne more spat v kosu vsaj ponoč nevem 5h. Res ga mora nekaj orng kljuvat. Se niti ne spomnim več, koliko ti je ponoči najdlje spal v kosu? Pomoje je res čas, da obiščete še bioenergetika. Nazadnje je noč skoraj prespal (no, če odštejem zbujanja za jest) avgusta!!! Potem je decembra po obisku homeopata 4x spal po 4 ure na noč v kosu. Pa pred nekaj dnevi je spal 4,5 ur v kosu. Drugače je pa dobre volje, poln energije, igriv, aktiven,... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo, smo vstali po uri in pol in zeksali 120 ml Hippovega rdečega sokeca razredčenega z vodo . Gal danes preseneča na celi liniji . Bravo, Gal IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naju nazaj. Nekaj malega juhice je Manca spravila vase, vendar ji ni najbolj dišala. Potem sem ji pa eno breskvico pretlačila in jo je je z veseljem pojedla, pa pohrh pa še en breskov jogurt O, saj potem je pa dosti pojedla Estrella*, za nemški mraz sem izvedela, ker dostikrat na TV gledam RTL IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Greva midva papcat in se potem počasi pakirat na inhalacijo. Dobro opravita IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva bi morala biti včeraj cepljena, pa smo prestavili zaradi bolezni čez praznike. Datum cepljenja in P pri 9. mesecih je 18.02. Smo jo pa tehtali in izmerili: 6.770g in 65 cm; OG pa ni izmerila. Eva je pa lepo zrasla in se poredila, če gledam podatke od decembra Špelin@, kako kaj tvoje zdravje? Bo za kavico ta teden? Danes sem že precej bolje. A si za kavico jutri?
|