Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:37:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce ki hujšate, kaj boste danes jedle? mene čaka skleda motovilca z jajčko (dons ni treba kuhat še za atija), pa mogoče kaka juhica, ker jo bom verjetno za Nejčka delala. estrella a ti daš jušno kocko v govejo juhco? lahko tudi jaz odgovorim jaz ne dajem odkar juho je tudi Varja...pri tašči pa ne delajo izjem, ker kuha tast, ki vedno doda tudi kocko. Meni se zdi dodajanje jušne kocke v pravo domačo govejo juho, v kateri se kuha meso in veliko vrst zelenjave in začimb, popolnoma brezveze. Ker dobi juha ves okus že iz osnovnih sestavin Jušno kocko uporabljam, kadar nimam ravnokar zgoraj omenjene juhe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:37:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina evo imaš prav sama bi isto napisala. Veš mene to matra predvsem zato ker po naravi nisem noben kolerik ali pa živčko zdej pa to postajam in to čedalje bolj intenzivno.Jst sem tak dobrovoljček in me boli ko vidim da je Lara prej slabe volje kot dobre.Najbrž se moja slaba volja in zaskrbljenost odražata na njej pa čeprav to skrivam pred njo sam po moje že kaj čuti Hvala ti za pozitivne besede Tudi jaz včasih znorim, predvsem zaradi tavečjih dveh, ...a se probam pri sebi umirit, ker če ne bi me že v norišnico spravli...veliko več živčkov pa rabim za njiju kot pa za Varjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:38:20
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste danes kuhale za čmrleke male? Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola Jaz bi pa nekaj iz testenin danes nardila, nekaj kaj še lahko mama je(da ni tako redilno ). Ups, zopet sem brez zajtrka, pa sploh nisem lačna. To ni dobro. naredi testenine, pa sirovo omakco Jana dej mi napiš recept za sirovo omakco receptov je ful..jst delam takole: v ponev dam malo masla, pol pa mal moke in mešam dokler ni gladko, potem dam mleko in različne vrste sirov, pa mešam dokler se ves sir ne stopi..maš pa variante tud s smetano...ti bom poiskala na netu Kalorična bomba, ampak njaaaaaaaamiiiiiiii neka varianta bešamel s sirom...njami...sem lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:39:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Za našo točno veš kdaj ji zobki rastejo,mene pa spravla v obup k vidm kak karakter šele takrat postane.Včer me je gledala in me z roko tako počla po obrazu da so se mi zvezde prkazale.Sem jo po rokici sam mal pokrcala in rekla da to pa ne sme je bil tak jok da ga še ne pomnem.Še dober da je moj to vidu k kr ni mogu verjet kak šamr mi je mala stisnla in to še ne pr 8-ih mesecih.Sam je pa res da je blo to prvič in je bla res slabe volje sam nisem pa tuk butasta da bom to pustila k pol bo pometala z mano kadarkol bo hotla. Še hitro bo vedela kaj pomeni beseda ne sme in je prav, da ji zdaj poveš. Ni te imela namena počit, ker se ne zaveda svoje moči in motorika še ni izpiljena v nulo, je pa prav, da ji daš vedet, da se to ne bo ponovilo. Verjetno se še bo kdaj pa vsakič ji povej, da to ni prav. Se bo že naučila. Še mnogo drugih fint te čaka ob katerih boš izgubljala živce, samo nikoli ne popuščaj. Barbaw hvala ti za odgovor in nasvet,tvoje res upoštevam 100% pa sej od drugih tud no,ker mi vedno po zdravi logiki poveš kako in kaj. Aja še to,mala me je res počla načrtno ker me je gledala in usekala ni blo to kr eno lovljenje ampak direkten šamer,ko bi vidla izraz bi se najbrž strinjala.Še posebi jok pol potem se je vidl da ji ni najbolj jasn kaj je nardila sam je pa zastopla da ne sme. Še prehitro skapirajo kaj se dogaja in nas probajo motat okrog prsta. Se pa strinjam s Špelino, da ti bo kmalu začela vračat tisto za kar se splača otroke imet. Prvi koraki, prve besede, prvi stavki, mami rada te imam, pogrešala sem te, ..... veliko je takih stvari, ko se raznežiš in veš, da bi naredila vse zanje. Tudi v vrtcu ko boš dobivala prve risbice, prvi nastopi in ..... Še in še je tega za kar se splača potrpet. Zna biti zelo hudo na momente, tudi jaz obupujem in se zjokam, potem pa guram dalje. So slabi dnevi in vedet moraš da je tudi veliko dobrih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:39:56
|
|
|
|
jana81
|
joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:40:17
|
|
|
|
špelin@
|
ok, mogoče bo Gregi zdaj končno za par minut mrknil, grem do konca obesit perilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:40:58
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce ki hujšate, kaj boste danes jedle? mene čaka skleda motovilca z jajčko (dons ni treba kuhat še za atija), pa mogoče kaka juhica, ker jo bom verjetno za Nejčka delala. estrella a ti daš jušno kocko v govejo juhco? lahko tudi jaz odgovorim jaz ne dajem odkar juho je tudi Varja...pri tašči pa ne delajo izjem, ker kuha tast, ki vedno doda tudi kocko. Jaz dam jušno kocko noter. Pa kuham tudi kakšne druge juhe kot samo govejo. Danes bom skuhala hrtišno juho, jaz bom jedla kuhan mesek, Videk pa juhico s korenčkom, pa zakuhano z jušnimi zvezdicami. Ker pa pride ati domov, pa bosta jedla še špagete z bolonjsko omako, mama pa solato.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:41:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce ki hujšate, kaj boste danes jedle? mene čaka skleda motovilca z jajčko (dons ni treba kuhat še za atija), pa mogoče kaka juhica, ker jo bom verjetno za Nejčka delala. estrella a ti daš jušno kocko v govejo juhco? NIč. Zelo malo pa res. Jaz bom imela zelenjavne kroketke pečene v pečici. Malo količino pa kak paradjz zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:41:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika. Ugasni ga. Na hrbtu pod oblekco ima gumbek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:43:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce ki hujšate, kaj boste danes jedle? mene čaka skleda motovilca z jajčko (dons ni treba kuhat še za atija), pa mogoče kaka juhica, ker jo bom verjetno za Nejčka delala. estrella a ti daš jušno kocko v govejo juhco? NIč. Zelo malo pa res. Jaz bom imela zelenjavne kroketke pečene v pečici. Malo količino pa kak paradjz zraven. joj barbaw kak bi jst rada imela tvojo voljo do hujšanja, ampak ne gre, sem tolk lačna da bom znorela...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:43:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika. Ugasni ga. Na hrbtu pod oblekco ima gumbek. vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča. zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:45:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika. Ugasnit ga je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:46:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika. objemi me
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:46:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
eVO ZVEZDICA ZASPANKA IS BACK usp CAPS LOCK MIdve z Manco sva spali od 8-11h . vSej nič čudnega če pa sredi niči vstajava . Sam je pa ful pasal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:48:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča. zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi. A mate sonček? Pri nas je pa taku turobno oblačno vreme, pa nikjer nobenega sončka. Pa še na čase kaka snežinka-mraznica prileti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:48:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika. objemi me rad te imam, vidim te, grrrrrrrrrr jst tud tebe, sam utihn že,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:49:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro. Se vam na hitrco oglasim, ker imam dela čez glavo. Tiana, še kako dobro te razumem, kako ti je pri srcu, ker jaz tudi zdaj vsak drugi dan pošiljam Varjo v varstvo. Mi je zelo hudo, ker se mi zdi še premajhna . Sem razmišljala, da bi ponoči delala, a mi nikakor ne znese...sem preveč utrujena. Mejte se fajn in pridno čvekajte. Uf tale bi bila pa precej huda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:49:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Srčekgirll dobra si s temi vici Tudi jaz se vedno nasmejim ob njenih vicih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:50:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eVO ZVEZDICA ZASPANKA IS BACK usp CAPS LOCK MIdve z Manco sva spali od 8-11h . vSej nič čudnega če pa sredi niči vstajava . Sam je pa ful pasal hej hej, uuuuu vidve sta pa mele rundo, bravo Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:50:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še barva portala: je boljša kot prejšnja, samo meni deluje preveč medlo bolano. Anitka, danes bo pa pri nas polenta za kosilo in golaž. Jaz bom jedla samo polento in solato Estrella, kaj pa vsaj omako od golaža da bi jedla zraven?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:50:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča. zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi. A mate sonček? Pri nas je pa taku turobno oblačno vreme, pa nikjer nobenega sončka. Pa še na čase kaka snežinka-mraznica prileti ej ja a ti ga pošljem, ti pa meni kako snežinkico? ej a si že smučala na Voglu? midva bova zdej kak dan šla, pa mi reč a se splača?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:50:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eVO ZVEZDICA ZASPANKA IS BACK usp CAPS LOCK MIdve z Manco sva spali od 8-11h . vSej nič čudnega če pa sredi niči vstajava . Sam je pa ful pasal hej hej, uuuuu vidve sta pa mele rundo, bravo Manca se mi je oddložila za nočno spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:51:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce ki hujšate, kaj boste danes jedle? mene čaka skleda motovilca z jajčko (dons ni treba kuhat še za atija), pa mogoče kaka juhica, ker jo bom verjetno za Nejčka delala. estrella a ti daš jušno kocko v govejo juhco? NIč. Zelo malo pa res. Jaz bom imela zelenjavne kroketke pečene v pečici. Malo količino pa kak paradjz zraven. joj barbaw kak bi jst rada imela tvojo voljo do hujšanja, ampak ne gre, sem tolk lačna da bom znorela... Mene je ponoči lakota šlatala samo me je do jutra minila. Sploh ne čutim lakote. Ti tak nimaš kam hujšat, ker si šlang. Če te pa kaj moti na sebi pa migaj na aerobiki pa je. Res ne vem kam bi ti rada shujšala. Jaz imam motivacijo, ki pa je polna omara premalih cunj. Mogoče sem za koga glih prav, ampak si ne mislim nove garderobe kupovat, in hočem biti taka kot prej. Saj ne rabiš pod majčko kužka ugasnit, samo po tački ga tapni da reče pa pa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:52:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eVO ZVEZDICA ZASPANKA IS BACK usp CAPS LOCK MIdve z Manco sva spali od 8-11h . vSej nič čudnega če pa sredi niči vstajava . Sam je pa ful pasal hej hej, uuuuu vidve sta pa mele rundo, bravo Manca se mi je oddložila za nočno spanje Pridna, sej Nejc tud spi že 45 minut, upam da bo še malo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:52:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča. zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi. A mate sonček? Pri nas je pa taku turobno oblačno vreme, pa nikjer nobenega sončka. Pa še na čase kaka snežinka-mraznica prileti ej ja a ti ga pošljem, ti pa meni kako snežinkico? ej a si že smučala na Voglu? midva bova zdej kak dan šla, pa mi reč a se splača? Ja, dejva midve zamenjat s tem vremenom že enkrat, pa bova obe zadovoljne Ne, na Voglu pa še nisem smučala, tako da ti ne vem rečt kako in kaj
|
|
|
IME ZA PUNČKOguglaKatero ime za punčko bi izbrali?Tara (
20%)
Neli (
15%)
Mishel (
5%)
Lori (
5%)
Zala (
56%)
Število vseh glasov: 342Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!