|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
7.1.2009 10:55:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
vem za špelino, ja
a pa je to Ok, al samo izhod v sili, špelin@?

mi še nismo papali mlečnih izdelkov, ker čakamo 8. mesec, tako sta nam rekli p in patronažna, da se priporoča

Naša P je rekla, da po 6. mesecu ni več panike okrog mlečnih izdelkov, se lahko začne tudi drugače uvajat, ne le kot izhod v sili.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
7.1.2009 10:56:36   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Katina super za potovanje,kje ste pa bili?Pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje

Mya ful lepe mere ime Maj a zobka že imate kakšnega?

Edina ja super za biserčka,a je blo hudo?Men se zarad naše že trga tolk je boga.user posted image

Špelina kako prehlad?

ne noben znakov ni oddajala, da bi lahko slutili da je zobek na potiuser posted image user posted image , mislim da je tudi drugi že na potiuser posted image .

A tvojo miško pa takole matrajo tile zobkiuser posted image

Za našo točno veš kdaj ji zobki rastejo,mene pa spravla v obup k vidm kak karakter šele takrat postane.Včer me je gledala in me z roko tako počla po obrazu da so se  mi zvezde prkazale.Sem jo po rokici sam mal pokrcala in rekla da to pa ne sme je bil tak jok da ga še ne pomnem.Še dober da je moj to vidu k kr ni mogu verjet kak šamr mi je mala stisnla in to še ne pr 8-ih mesecih.Sam je pa res da je blo to prvič in je bla res slabe volje sam nisem pa tuk butasta da bom to pustila k pol bo pometala z mano kadarkol bo hotla.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
7.1.2009 10:57:41   
tana7

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

vem za špelino, ja

mi še nismo papali mlečnih izdelkov, ker čakamo 8. mesec, tako sta nam rekli p in patronažna, da se priporoča

Naša P je rekla, da po 6. mesecu ni več panike okrog mlečnih izdelkov, se lahko začne tudi drugače uvajat, ne le kot izhod v sili.

pa res vsak drugače reče

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
7.1.2009 10:58:20   
katy82

Tana 7 jst tud naši dajem mlečne izdelke že od 6.meseca ker mi je P tko svetovala ker mi je čez noč nehala piti mleko.HB nima alergije na nič tko da sem ji brez skrbi to dajala.

Za našo fračo bom pa skuhala zelenjavno juhico in not skuhala ribano kašico,ima zlo rada juhouser posted image user posted image user posted image

Niti enga požirka mi ne popije več,včasih mi ga je v spanju spila zdej pa kak lino pa jogurt in skutko in to je to.Zvečer ji pa dam kravje mleko in mal benkota noter k samega noče-je po men.user posted image

nič AM?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
7.1.2009 10:59:40   
Anitka

vem za špelino, ja

pa res vsak drugače reče

Potem naj smo pa mi pametniuser posted image user posted image . Jaz mislim, da je najbolje vzeti eno sredino in sprobavati in potem itak vidiš, če otroku paše ali ne.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
7.1.2009 11:00:16   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Kaj boste danes kuhale za čmrleke male?

Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola user posted image

špelin@ danes imamo enako kosilouser posted image , jaz bom tudi zmiksala ričet za AT pa da vidmo kako ji bo všeč, ej a fižola pa še kar ne smejouser posted image

jaz sem ji včeraj zvečer dala malo fižola, pa ni bilo nič narobeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
7.1.2009 11:00:19   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Moj sonček še spiuser posted image , jaz grem pa  user posted image  

Moj pa ni hotel zaspat, sem se 1 uro matrala, ampak je pri zaprtih očeh ves čas težil... user posted image  Perilo mene še čaka. Oz. jaz čakam nanj, da se opere user posted image

Enako. Mislim, da bo čez kakae pol urce akcijauser posted image Alja ni nič narinila, pa tako je cvililauser posted image Sedaj se obeša po lamelnih zavesahuser posted image nejn fetiš

user posted image user posted image user posted image
Upam, da se bo zraven tudi fajn pokakala user posted image

kje sem pa tole zgrešila user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da so lamelne pomagale, je pririnila eno konjsko figouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
7.1.2009 11:01:39   
tana7

Tana 7 jst tud naši dajem mlečne izdelke že od 6.meseca ker mi je P tko svetovala ker mi je čez noč nehala piti mleko.HB nima alergije na nič tko da sem ji brez skrbi to dajala.

Za našo fračo bom pa skuhala zelenjavno juhico in not skuhala ribano kašico,ima zlo rada juhouser posted image user posted image user posted image

Niti enga požirka mi ne popije več,včasih mi ga je v spanju spila zdej pa kak lino pa jogurt in skutko in to je to.Zvečer ji pa dam kravje mleko in mal benkota noter k samega noče-je po men.user posted image

nič AM?

kolk pa spije čaja/vode čez dan?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
7.1.2009 11:01:53   
Anitka
Špelin@ kdaj bodo fotke?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
7.1.2009 11:02:57   
Anitka

nič AM?

Naš včasih le 30-40 ml. Se pa dojiva le še zvečer pred spanjem in zjutraj.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
7.1.2009 11:04:03   
Estrella*
tana; če misliš, da premalo pije pri tebi in predstavlaj tudi to problem je težka.
Najbolj idealno bi bilo, če bi pila pri tebi, ti pa bi povečevala GH in ji širila repertuar. Mislim, da pri dobrih 7m skorajda nima pomena navajat user posted image  na flaško, vasj ne navadno. Mogoče pa bi bilo v tvojem primeru bolje, da ji začneš uvajat mlečne izdelke, ker roko na srce, ji manjka smo še 14 dni do 8m.

Jaz na tvojem mestu bi jo dojila kolikor bo pač hotela in ji začela uvajat mlečne izdelke. Ponujala bi ji za pit. Mislim, da otrok ne bo ne žejen ne lačen v kolikor mu ponujaš hrano 5-6x dnevno.Potem bo samo na njej, da stavr sprejme in jo tudi bo, če boš vztrajala.

Naša ni hotela mlečnih kašic, pa sem vztrajala in jih sedaj je, ne veliko okoli 100-150 na obrok, a sem dosegla svoje.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
7.1.2009 11:05:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola user posted image

špelin@ danes imamo enako kosilouser posted image , jaz bom tudi zmiksala ričet za AT pa da vidmo kako ji bo všeč, ej a fižola pa še kar ne smejouser posted image

jaz sem ji včeraj zvečer dala malo fižola, pa ni bilo nič narobeuser posted image

oj

jaz ji bom tudi danes dala malo fižola za probat, pa kruh bom notr še dala mislim, da ji bo všeč.

Nekatere že z fižolom in ješprenom hranimo naše user posted image , ene pa še mlečnih izdelkov ne upajouser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
7.1.2009 11:05:41   
špelin@
Špelina kako prehlad?

Po starem: zadevam se s Coldrexi, potem je par ur super in spet jovo na novo user posted image
Vidim, da tebe še vedno fajn matra user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
7.1.2009 11:06:12   
barbaw

Za našo točno veš kdaj ji zobki rastejo,mene pa spravla v obup k vidm kak karakter šele takrat postane.Včer me je gledala in me z roko tako počla po obrazu da so se  mi zvezde prkazale.Sem jo po rokici sam mal pokrcala in rekla da to pa ne sme je bil tak jok da ga še ne pomnem.Še dober da je moj to vidu k kr ni mogu verjet kak šamr mi je mala stisnla in to še ne pr 8-ih mesecih.Sam je pa res da je blo to prvič in je bla res slabe volje sam nisem pa tuk butasta da bom to pustila k pol bo pometala z mano kadarkol bo hotla.

Še hitro bo vedela kaj pomeni beseda ne sme in je prav, da ji zdaj poveš. Ni te imela namena počit, ker se ne zaveda svoje moči in motorika še ni izpiljena v nulo, je pa prav, da ji daš vedet, da se to ne bo ponovilo. Verjetno se še bo kdaj pa vsakič ji povej, da to ni prav. Se bo že naučila. Še mnogo drugih fint te čaka ob katerih boš izgubljala živce, samo nikoli ne popuščaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
7.1.2009 11:06:18   
špelin@

Moram dat Gregca iz rok, potem pa bodo user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
7.1.2009 11:06:24   
Anitka

tana; če misliš, da premalo pije pri tebi in predstavlaj tudi to problem je težka.
Najbolj idealno bi bilo, če bi pila pri tebi, ti pa bi povečevala GH in ji širila repertuar. Mislim, da pri dobrih 7m skorajda nima pomena navajat user posted image  na flaško, vasj ne navadno. Mogoče pa bi bilo v tvojem primeru bolje, da ji začneš uvajat mlečne izdelke, ker roko na srce, ji manjka smo še 14 dni do 8m.

Jaz na tvojem mestu bi jo dojila kolikor bo pač hotela in ji začela uvajat mlečne izdelke. Ponujala bi ji za pit. Mislim, da otrok ne bo ne žejen ne lačen v kolikor mu ponujaš hrano 5-6x dnevno.Potem bo samo na njej, da stavr sprejme in jo tudi bo, če boš vztrajala.

Naša ni hotela mlečnih kašic, pa sem vztrajala in jih sedaj je, ne veliko okoli 100-150 na obrok, a sem dosegla svoje.

Se strinjamuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
7.1.2009 11:06:46   
Estrella*

nič AM?

Naš včasih le 30-40 ml. Se pa dojiva le še zvečer pred spanjem in zjutraj.

Punce, saj je v sadnih kašicah ogromno vode in mleče kaše naredite tudi z vodo ali mlekom, to vse vsebuje tekočino in očitno dovolj, ker če ne bi user posted image  pili ostalo od tekočin, ki jim ponujate.
Naša popije zadnje dni spet manj tekočine okoli 100ml časja cel dan in očitno ji je dovolj

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
7.1.2009 11:06:58   
špelin@
Špelin@ kako narediš ričet?

Po receptu iz delovnega zvezka za gospodinjstvo iz l. 1989 user posted image  A ti poskeniram?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
7.1.2009 11:07:15   
Anitka

Saj ni panikeuser posted image user posted image , vidva se kar cartajta.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
7.1.2009 11:07:40   
Anitka

Po receptu iz delovnega zvezka za gospodinjstvo iz l. 1989 user posted image  A ti poskeniram?

A bi bila tako dobra? Hvalauser posted image user posted image A maš tam še kake druge recepte?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
7.1.2009 11:09:12   
Anonimen

Saj ni panikeuser posted image user posted image , vidva se kar cartajta.

me smo tudi ferbčne za slikceuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
7.1.2009 11:09:22   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

oj

jaz ji bom tudi danes dala malo fižola za probat, pa kruh bom notr še dala mislim, da ji bo všeč.

Nekatere že z fižolom in ješprenom hranimo naše user posted image , ene pa še mlečnih izdelkov ne upajouser posted image user posted image

edina, ti ti jezičnicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
7.1.2009 11:10:32   
špelin@
tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.1.2009 11:10:32   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image 7 ali 8 razred

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
7.1.2009 11:11:45   
Estrella*

tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel user posted image

Andraž je tud pri 7m že pil po slamci, Alja jo pa gleda kot svetovno čudo in ne  ve kaj naj z njo počneuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

mu bo premrzlo?
tina202

Rok imam konec aprila in bi novorojenčka iz bolnice odnesla v : body z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, majco z dolgimi rokavi, eno jopico ki je bolj tanka,štunfke, kapica in povrh dekica. Se vam zdi dovolj, ker eni vidim dajo še v tistega pajaca?

To je super (60%)

Še kaj dodaj (5%)

Še preveč bo (35%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!