Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 13:58:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem izvedela, da imajo 5 moških.com poslovilno turnejo in bodo tudi v MS in sem že klicarila naokrog priateljice, da bomo šle pogledat to predstavo. Se že veselim jst bi tud, bo kej v Celju? Kje si to našla?? Enako, kje si to zvedela? Jaz sem preden sva dobila Manco hodila v Mengeš na kako predstavo sem in tja. Mislim pa da se lahko na spletni strani špasteatra tudi naročiš na novičke in te obveščajo kdaj in kje je kaka predstava mi2 sma jih šla decembra gledat, ko so bli v Žalcu in so bli super! sma se do solz nasmejala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:00:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, vidim, da so sami moji posti, tako da je bolje da grem, da ne boste dale na stop listo Grem narediti testo za pico, da bom potem še stvari gor nametala predn moj pride
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:04:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da so sami moji posti, tako da je bolje da grem, da ne boste dale na stop listo Grem narediti testo za pico, da bom potem še stvari gor nametala predn moj pride Jaz bi tudi pico jedla, pa ne smem .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:06:35
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste danes kuhale za čmrleke male? Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola špelin@ danes imamo enako kosilo , jaz bom tudi zmiksala ričet za AT pa da vidmo kako ji bo všeč, ej a fižola pa še kar ne smejo jaz sem ji včeraj zvečer dala malo fižola, pa ni bilo nič narobe oj jaz ji bom tudi danes dala malo fižola za probat, pa kruh bom notr še dala mislim, da ji bo všeč. Nekatere že z fižolom in ješprenom hranimo naše , ene pa še mlečnih izdelkov ne upajo jst ji dajem lečo že nekaj časa, ker je ful zdrava, pa tudi pravijo, da ne tako zgodaj - ampak Brina itak nič ne napenja za mlečne pa ni razlog, da ne upamo, ampak samo delamo po navodilih - pač nečesa se moraš držat... baje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:14:56
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel bom takoj, ko jo nabavim že en teden jo nabavljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:17:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel gregi moram še jaz probat, sam da se zbudi mali, me prav zanima kaj bo s slamico počel, po mojem jo bo samo grizel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:19:06
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana; če misliš, da premalo pije pri tebi in predstavlaj tudi to problem je težka. Najbolj idealno bi bilo, če bi pila pri tebi, ti pa bi povečevala GH in ji širila repertuar. Mislim, da pri dobrih 7m skorajda nima pomena navajat na flaško, vasj ne navadno. Mogoče pa bi bilo v tvojem primeru bolje, da ji začneš uvajat mlečne izdelke, ker roko na srce, ji manjka smo še 14 dni do 8m. Jaz na tvojem mestu bi jo dojila kolikor bo pač hotela in ji začela uvajat mlečne izdelke. Ponujala bi ji za pit. Mislim, da otrok ne bo ne žejen ne lačen v kolikor mu ponujaš hrano 5-6x dnevno.Potem bo samo na njej, da stavr sprejme in jo tudi bo, če boš vztrajala. Naša ni hotela mlečnih kašic, pa sem vztrajala in jih sedaj je, ne veliko okoli 100-150 na obrok, a sem dosegla svoje. moj se v celoti strinja ampak to je racio bomo videli, kako naprej prej pa ni pojedla skoraj NIČ sadne kašice - naribana huška in jabolko, pa zmiksano suha sliva, suha marelica in riževi kosmiči - za znoret dobro, vsaj meni pojedla je mogoče 4 žličke in sem jo pustila in jo nehala silit, sedaj spi ob 14.00 ima ponavadi kosilo... me prav zanima, ali sedaj misli kaj pojest pa ne morem jo za sadne in zelenjavne obroke po slabo uro prosit,d a kaj poje!!! sem že čisto na koncu z živci zaradi te GH pa igrat se je treba - če nima kaj v rokah, sploh ust ne odpre frača fračasta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Od naštetih znamk imam samo Intelov procesor v računalniku. Drugega nimam, niti ne kupujem. McDonalds nas pa tudi le 2x letno vidi. Mobitel je SonyEricsson. Drugače pa: grozljivo ****, kako kaj pri vas? Zdravi? Zdravi? Ja no recimo da gre na bolje... se vedno pa sta oba na zdravilih. Samia jemlje neke kapsule Broncho vaxom, ki so v bistvu oslabljene bakterije in virusi...in to naj bi bilo kot cepivo in bi jo ojacalo. Da Bog da, da jo bo res. Drugace pri nas razen te napetosti zaradi Palestine vse po starem. Moz dela... Ma saj ves.... Je pa vceraj bila ena RR-jevka pri nas na kosilu..sem bila tok vesela obiska iz Slovenije. Samo ker ne vem ce ji bi bilo prav da povem, javno bom raje tiho. Pa pri vas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jooooooooooj, mali je spal DVE MINUTIIIIII Obesila sem brisačo in dva bodija, potem je pa že klical In sva šele zdajle s skupnimi močmi obesila bogo banjico perila ja kaj za njega tako matra, da ne more spat v kosu vsaj ponoč nevem 5h. Res ga mora nekaj orng kljuvat. Se niti ne spomnim več, koliko ti je ponoči najdlje spal v kosu? Pomoje je res čas, da obiščete še bioenergetika. bogica vsaj kako uro bi ti pa ja lahko poklonu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:20:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, tkole pa pr mojmu Vidku se vidta dve enkici (k sta zunej)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:21:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Oprostite ker tezim... ampak se enkrat se na vas obracam z prosnjo.Prosim pomagajte tudi vi, po svojih moceh pac z nekupovanjem teh znamk. Vem, da tezim...ampak pri nas je KLIK Sej ce ne utegnete brat ...mislim da vam ze fotke dost povejo.. ****, vidim, da je hudo in ne vem kako naj pomagam, ker žal je to stvar vodilnih. Jaz ne vem, če katero znamko od teh kupujem razen nestle, pa mislim, da je malo nerealno prosit nekoga, da ne kupuje določenih izdelkov, ker s tem ne bomo rešili ničesar. Bo treba pogruntati kakšno drugačno taktiko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vsem ki danes prazujete božič, želim VESEL BOŽIČ Se pridružujem voščilu saj se neki v smislu KRISTUS SE RODIO vošči, sam ne vem če ravno tako , saj ni važen važen je dober namen No tud jaz se pridruzujem... Pri nas je danes dela in sole prost dan. Zardi pravoslavnega Bozica...pa smo muslimanska drzava. Samo toliko za predstavo... ko je tok govora okrog ene uboge moseje v Ljubljani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:23:38
|
|
|
|
tana7
|
****, glede dogajanja na svetu, saj veš katerega... se čisto stinjam s tabo, itak sem polna gneva do vseh "pomembnežev" na tem svetu, ki nimajo jajc in leporečijo, medtem ko... saj veš... zadnje dni ful spremljam, kaj se dogaja, žal je treba tudi po tujih medijih stikat, ker so naši "preobremenjeni" s plinom in recesijo pa sem poskušala čimbolj abstraktno napisat, da ne bom brezveze razburjala punc tukaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:25:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Pozdravček! Vidim, da je danes ričet na jedilniku. Pri nas je tudi Jana81, za spanje Anitka, za Gala Za vse zobeke Za bolne pa pikepoke Več pa skor ne morem komentirat, ste prehitre ... Eva bi morala biti včeraj cepljena, pa smo prestavili zaradi bolezni čez praznike. Datum cepljenja in P pri 9. mesecih je 18.02. Smo jo pa tehtali in izmerili: 6.770g in 65 cm; OG pa ni izmerila. Špelin@, kako kaj tvoje zdravje? Bo za kavico ta teden? za mere. Se je pa kar lepo poredila zadnji mesec in zrastla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:25:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je sonček Se greva hitro obleč in ven - po malo piko v vrtec Saj je samo - 3 st. C A ste videle, kakšen mraz je v Nemčiji?? Ne, kje si brala? Pa mal sončka pošli, pri nas je temaaaaaa ponoči so imeli ponekod -27 Kajjjjjj So popokale cevi s pitno vodo in so imeli poplave, posledično so bili brez elektrike in s tem brez ogrevanja. estrella evo pošiljam sonček, jst pa čakam Nejca da se zbudi, se najeva in greva ven, če bo še sonček, če ne pa mal po trgovincah. hvala jana81, sem ga dobila in greva sedaj tudi mi2 ven. Pojedla je cel krožnik polente in golaža, pol pa še mal pri meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:25:19
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vsem ki danes prazujete božič, želim VESEL BOŽIČ Se pridružujem voščilu saj se neki v smislu KRISTUS SE RODIO vošči, sam ne vem če ravno tako , saj ni važen važen je dober namen No tud jaz se pridruzujem... Pri nas je danes dela in sole prost dan. Zardi pravoslabnega Bozica...pa smo muslimanska drzava. Samo toliko za predstavo... ko je tok govora okrog ene uboge moseje v Ljubljani vesel božič tudi od mene mi na Fužinah ga pa vsi praznujemo zvečer so petarde pokale, pa danes tudi občasno kaj poči Slovenci smo pa itak čist drugačnofobični
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:29:27
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika. moj se tud na cajte kr sam oglasi, me ma da bi ga izklopila pa se mi ne da takrat vstat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ****, glede dogajanja na svetu, saj veš katerega... se čisto stinjam s tabo, itak sem polna gneva do vseh "pomembnežev" na tem svetu, ki nimajo jajc in leporečijo, medtem ko... saj veš... zadnje dni ful spremljam, kaj se dogaja, žal je treba tudi po tujih medijih stikat, ker so naši "preobremenjeni" s plinom in recesijo pa sem poskušala čimbolj abstraktno napisat, da ne bom brezveze razburjala punc tukaj HVALA! Mi zelo veliko pomeni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:30:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj znorela bom s tem pametnim kužkom, se mi kr sam oglaša in jst se ful ustrašim, pa je na tleh in se ga noben ne dotika. Ugasni ga. Na hrbtu pod oblekco ima gumbek. vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča. zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:31:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eVO ZVEZDICA ZASPANKA IS BACK usp CAPS LOCK MIdve z Manco sva spali od 8-11h . vSej nič čudnega če pa sredi niči vstajava . Sam je pa ful pasal jaz pa za računalnikom malo kinkam in malo berem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:32:17
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ****, glede dogajanja na svetu, saj veš katerega... se čisto stinjam s tabo, itak sem polna gneva do vseh "pomembnežev" na tem svetu, ki nimajo jajc in leporečijo, medtem ko... saj veš... zadnje dni ful spremljam, kaj se dogaja, žal je treba tudi po tujih medijih stikat, ker so naši "preobremenjeni" s plinom in recesijo pa sem poskušala čimbolj abstraktno napisat, da ne bom brezveze razburjala punc tukaj saj čist ne glede na dogajanje zadnjih dni - kdo prvi začel in kdo se brani.... zakaj teh I ne postavijo znotraj ozemlja, ki jim je bilo (na zame sicer napačen) način dodeljeno - kako svet tolerira, da so si po tistem vzeli še dodatno ozemlje..še več kot 1/3 - to je meni nerazumljivo no, saj postane razumljivo, ko se spomnim na keš, lobije in vse povezave, ki jih imajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:33:48
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vem, pa sem prelena da dvignem rit s kavča. zbiram energijo, da grem na sonček z Nejcem, ko se zbudi. A mate sonček? Pri nas je pa taku turobno oblačno vreme, pa nikjer nobenega sončka. Pa še na čase kaka snežinka-mraznica prileti ej ja a ti ga pošljem, ti pa meni kako snežinkico? ej a si že smučala na Voglu? midva bova zdej kak dan šla, pa mi reč a se splača? Ja, dejva midve zamenjat s tem vremenom že enkrat, pa bova obe zadovoljne Ne, na Voglu pa še nisem smučala, tako da ti ne vem rečt kako in kaj Jaz sem pred leti tam smučala in je bilo dobro. Sam ne vem pa če se ti splača iz Celja do Vogla vozit Al na Rogli ni snega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:35:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jooooooooooj, mali je spal DVE MINUTIIIIII Obesila sem brisačo in dva bodija, potem je pa že klical In sva šele zdajle s skupnimi močmi obesila bogo banjico perila ojej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:37:22
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je sonček Se greva hitro obleč in ven - po malo piko v vrtec Saj je samo - 3 st. C A ste videle, kakšen mraz je v Nemčiji?? Ne, kje si brala? Pa mal sončka pošli, pri nas je temaaaaaa ponoči so imeli ponekod -27 hudoooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 14:38:52
|
|
|
|
tana7
|
joj, špelin@, imate tudi vi slab dan Brina pa zdaj že uro in pol spi...kar nikoli ne in danes, odkar je vstala ob 6.00 (!!!!) je pojedla kakih 5 žlic mlečne kašice in 4 žličke sadne kašice spila pa 3 požirke vode ko se zdaj spomnim na dojenje, ko še ni bilo GH, se mi zdi, da pa spet ni bilo tako hudo...
|
|
|
Ime za fantkametuljčica87Katero vam je najlepše?Jernej (
22%)
Aljaž (
46%)
Urban (
31%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!