Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Se opravičujem, če smetim s temi tortami, ma ima mogoče katera kakšen res simpl recept za kakšno torto, pa ko ni dosti dela s kremo, samo ne z smetano. Lahko je z orehi al kej s čokolado. Mojadva mi jo bosta v soboto spekla, ma hočesta met recept. Moj še nikoli v življenju ni nič speku od sladic, še manj pa od tort, tako, da mora bit res nekaj simpl, pa dobro. Nutella torto pa noče nardit, ki jo vedno dela en kolega in on bi hotu kej drugega. Kaj pa če bi probala kremo s kokosom? (kisla smetana, sladkor in kokos) Je čist simpelj kot pasulj, pravi šefica . IZVIRNO SPOROČILO: ella79 tole pa pošilja vozičkar stipe U, kako dober objektiv imaš Stipe . Tale tazadnja je ful dobra, ker ima res zelo širok kot ! IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Za danes so napovedali mrzlo in soncno... , Belgijci so pa zadeli samo to da bo mrzlo, drugi del pa ne.... ker zunaj je oblacno in snezi , tako da novih fotk od zun verjetno ne bo... Pa poslikaj skozi okno, kako sneži !!!! IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Glede na dolzino, barvo in obliko friza, ste res v prednosti ... zato akcija... ce pa sprememba friza popestri dolocene zadeve... je to dobrodoslo , ce pa ne.... pol je itak brez veze... Se na balin je tud frizura... Sam to je moška frizura, a ne?? IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Matr me je zdele dec razkuru zdej bo mogu pa delat popoldne k naj bi mel varstvo, tašča in tast mata pa tud nekam za it in zdej morm jest k mojmu na šiht avto zamenat da bosta lahko šla in bog ve če bosta do frizerja nazaj in oh in sploh...... naj gre vse v pm čist vedno je neki, če hočem kam it Najbolše, da tamalo s sabo vzameš!!! Daj jo v voziček, kakšno igračo, ki jo obožuje, v lonček pijačo, da bo lahko sama pila..... blacky, kako super se mi zdi, ko pripoveduješ, kako je v vrtcu . Jaz sem tudi danes šla delat z Anajo sistematskega, pa nisva nič opravili . Dobila sem edino laboratorijski izvid, zdaj moram pa do ponedeljka čakat, da pride pediatrinja nazaj, njena med. sestra je pa trenutno na drugem delovnem mestu in ima ful gužvo in pravi, da nikakor ne gre. Je mislila, da bo morda imela vmes kaj časa, pa ga ni bilo . Očitno bomo mogli kakih 100 € ali pa še več dat za to presneto rezervacijo . Je rekel moj, da so mu novi pancarji očitno že splavali po vodi . Nisem pa do konca vedela, ali bova lahko šli v ZD nazaj ali ne, zato ji še kosila nisem kuhala. Sem ji dala le jogurt in en fruchtswerrge za pojest, pol sem jo dala pa spat. Zdaj bo po 14 uri jedla z nami, če se bo že zbudila. Tim je danes boljši, sinoči je pa še celo posteljo pobruhal in po steni in omari in po tleh . Sem samo pralni stroj zalaufala. upam, da bo Tim kmalu čisto ok
|