|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
7.1.2009 11:23:26   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

zdej sem jo pa kar mal na 'hladno' nesla - v postlo user posted image user posted image user posted image se ponavadi nakulira al pa zaspi user posted image user posted image user posted image
kako naj mojga prepričam, da se postrižen na kratko, ne pa tako da si bom spet dolge puščala user posted image

čigumi si v lase zalepe in se boš mogla postrižt user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.1.2009 11:26:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

zdej sem jo pa kar mal na 'hladno' nesla - v postlo user posted image user posted image user posted image se ponavadi nakulira al pa zaspi user posted image user posted image user posted image
kako naj mojga prepričam, da se postrižen na kratko, ne pa tako da si bom spet dolge puščala user posted image

čigumi si v lase zalepe in se boš mogla postrižt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam res user posted image bom rekla da mi ga je Zoja notr zafoclala user posted image user posted image user posted image
evo, dete je zaspalo user posted image

misar sej jaz sem enako naredilakot ti, sam da sem najprej iz blond dolgolaske postala, temna dolgolaska, potem pa temna kratkolaska. Pa bi imela spet kar krajše, k je velik manj dela... pa sej tok švok s kratkimi pa tudi nisem user posted image user posted image user posted image no, zdej sem že poteno zaraščena user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.1.2009 11:27:02   
Stipe air force
Glede na dolzino, barvo in obliko friza, ste res v prednosti user posted image  user posted image  user posted image ... zato akcija... ce pa sprememba friza popestri dolocene zadeve... je to dobrodoslo user posted image  user posted image  user posted image , ce pa ne.... pol je itak brez veze... user posted image

Se na balin je tud frizura... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.1.2009 11:28:32   
Janey
dan

mi2 sma danes je tolko nardilauser posted image zdaj sma pa pri mami, zaenkrat še sama. pikec spančkajaz pa zraven njega brskam po netu. je bošček tako prehlajen da se zbuja neprenehoma. danes sma bila pri varuški (če slučajno ne dobimo vrtca) in je kar ok. pomoje maš malo odpora v vsakem primeru. prijetna je, zdravo kuha, je dokaj mlada ampak izkušena, pazi emo(mojo pikico, ki sem ji botra) tako da jo jaka pozna in jo ima rad. ema jo ima ful rada, to je važno. je tudi veliko zunaj z otroci in zelo je pozorna. tako da...bo kar šlo če bo pri njej. še vedno upam na vrtec, da se čimprej rešim teh skrbi.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.1.2009 11:50:10   
Februarka08
Ella, jaz se grem danes tud ostrižt, in ne sam 1 cmuser posted image user posted image komaj čakam, da bo mal spremembeuser posted image moj pa pravi, da sem bolj sexi s kratkimi, tako da bo to zanj nebeškouser posted image

No, midve sva ble na obisku, je blo fajn, Ella, enkrat bi pa še k tebi prišle mal pogledat, če naju boš povablauser posted image user posted image

Matr me je zdele dec razkuruuser posted image user posted image zdej bo mogu pa delat popoldne k naj bi mel varstvo, tašča in tast mata pa tud nekam za it in zdej morm jest k mojmu na šiht avto zamenat da bosta lahko šla in bog ve če bosta do frizerja nazaj in oh in sploh...... naj gre vse v pmuser posted image user posted image user posted image user posted image čist vedno je neki, če hočem kam ituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
7.1.2009 11:57:46   
ella79
februarka lepo vabljena user posted image lahko pa danes Lariso v varstvo prišelješ user posted image aja, gremo na kavo... v qlandijo jo pripelji, dolgčas ji ne bo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
7.1.2009 12:13:56   
blaža
Evo Blaž spi drugo rundo. prvo je spal 35 min.user posted image  katastrofa. jaz bi raje da mi spi 1 uro pa pol v kosu, kot da se zezam po trikrat, pa od vsega skupaj nič.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
7.1.2009 12:15:33   
MetiLu
Midva sva nazaj, sva že mela sadno malco, zdej pa čakam, da bo zaspan, da gre pančat in grem jest kuhat ... Zdele se igra s škatlo od piškotov, mater ma velik dela user posted image   ej jest mu tud ene igrače več ne kupim user posted image  

Ella, naredi tako kot prvič user posted image  user posted image  Ma jest se še kar ne morem ločit od teh dolgih griv user posted image  ...

Janey, super za varuško... sej naša je tud fajn, sam tko kot si rekla, vedno maš en tak "odpor" otroka nekje pustit user posted image  jaz komaj čakam, da bo pomlad, da bo uvajanje za nami, da se navadim na reden šiht in na nov ritem, ker tole obdobje, ki nas čaka ni prov nič prijetno user posted image  pa kakšne stopinje zunaj več ne bo viška, a ne? user posted image   

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
7.1.2009 12:17:06   
Februarka08

februarka lepo vabljena user posted image lahko pa danes Lariso v varstvo prišelješ user posted image aja, gremo na kavo... v qlandijo jo pripelji, dolgčas ji ne bo user posted image user posted image

veš da sem mislila vse skenslat in it na kavo... pa me je prejle tašča naštimala da naj grem, da jo bo ona mela... je rekla, saj se morš navadit k boš šla v službouser posted image ah ja....
ampak mi je pa moj živc dvignu na 100... user posted image vedno je neki... pa še zoprna sem (priznamuser posted image ) ker sem predčasno user posted image doblauser posted image user posted image user posted image upam da bo vsaj frizer uspel, če ne naj gre tale dan nekamuser posted image
Aja, vabilo pa velja, hvalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
7.1.2009 12:19:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Midva sva nazaj, sva že mela sadno malco, zdej pa čakam, da bo zaspan, da gre pančat in grem jest kuhat ... Zdele se igra s škatlo od piškotov, mater ma velik dela user posted image   ej jest mu tud ene igrače več ne kupim user posted image  

Ella, naredi tako kot prvič user posted image  user posted image  Ma jest se še kar ne morem ločit od teh dolgih griv user posted image  ...

Janey, super za varuško... sej naša je tud fajn, sam tko kot si rekla, vedno maš en tak "odpor" otroka nekje pustit user posted image  jaz komaj čakam, da bo pomlad, da bo uvajanje za nami, da se navadim na reden šiht in na nov ritem, ker tole obdobje, ki nas čaka ni prov nič prijetno user posted image  pa kakšne stopinje zunaj več ne bo viška, a ne? user posted image   

kakšnih 10 stopinj ne bo viška, neuser posted image ker tole oblačenje in slačenje tamale je že nočna morauser posted image

Zaspala je samauser posted image user posted image user posted image jo grem pokukatuser posted image pol pa mal pospravit, da se bosta meli s taščo kje za igratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.1.2009 12:25:47   
Blacky*
evo, sva že nazaj..

danes sem pomagala biti varuška user posted image in sem ugotovila, da ni to niti tako težko... samo morajo biti v starostnem razponu user posted image . SKratka, ko sva prišla je vzgojiteljica mogla na sestanek k direktorici, na hitro, za pol ure. Jaz sem ostala v skupini, da bi malo pogledala in če bo treba priskočila na pomoč. No, pol ure je bilo na koncu 2 uri. Bilo je pa lušno... smo se igrali, jedli... Val je pojedel cel krožnik ješprenove juhe in čokoldano tortico. Vsi otroci jejo večinoma sami, na koncu jima še pomagajo, ko vidijo koliko so pojedli. Lepo žlice v roke in gremo. Začetnikom pomagajo, a jih probajo hitro navaditi na žlico. Tortico so jedli kar z rokami... in vse pojedli... tudi Val. Nato smo si vsi umili roke in usta ter se pripravili za spat. Seveda Val ne, ker je doživel skoraj živčni zlom, pa ga je mami malo ponosila... ko se je vrnila vzgojiteljica je rekla da naj grem in pridem nazaj... da ga bodo probale uspavat... sem ga samo predala pa je začel jokat... ja normalno, če sem bila non stop tam.... pa sva šla domov in zdaj že spi v svoji postelji...

Jutri pa začnemo ob 8 in bo tam sam do 14:00, pa da vidimo kako bo šlo. Po moje ne bi smelo biti težav.... ker danes je bilo do spanja enkratno...

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 7.1.2009 12:27:18 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.1.2009 12:27:48   
Blacky*

So mi pa rekle, da rabijo cca 3 mesece, da se navadijo na njihovo spanje. Kaj to pomeni... mene je skor kap.¸.. otroci pojejo, se umijejo in grejo vsak na svoj ležalnik, se uležejo in zaspijo...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.1.2009 12:28:03   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

evo, sva že nazaj..

danes sem pomagala biti varuška user posted image in sem ugotovila, da ni to niti tako težko... samo morajo biti v starostnem razponu user posted image ,. SKratka, ko sva prišla je vzgojiteljica mogla na sestanek k direktorici, na hitro, za pol ure. Jaz sem ostala v skupini, da bi malo pogledala in če bo treba priskočila na pomoč. No, pol ure je bilo na koncu 2 uri. Bilo je pa lušno... smo se igrali, jedli... Val je pojedel cel krožnik ješprenove juhe in čokoldano tortico. Vsi otroci jejo večinoma sami, na koncu jima še pomagajo, ko vidijo koliko so pojedli. Lepo žlice v roke in gremo. Začetnikom pomagajo, a jih probajo hitro navaditi na žlico. Tortico so jedli kar z rokami... in vse pojedli... tudi Val. Nato smo si vsi umili roke in usta ter se pripravili za spat. Seveda Val ne, ker je doživel skoraj živčni zlom, pa ga je mami malo ponosila... ko se je vrnila vzgojiteljica je rekla da naj grem in pridem nazaj... da ga bodo probale uspavat... sem ga samo predala pa je začel jokat... ja normalno, če sem bila non stop tam.... pa sva šla domov in zdaj že spi v svoji postelji...

Jutri pa začnemo ob 8 in bo tam sam do 14:00, pa da vidimo kako bo šlo. Po moje ne bi smelo biti težav.... ker danes je bilo do spanja enkratno...

user posted image user posted image user posted image  Boš vidla, da bo jutri tudi z spanjem vse ok. danes ni šlo, ki si bla ti zraven, jutri, te pa ne bo in ga bojo že porihtali. sej ga ne bojo pustili jokat, ki bi vse otročke prebudil...user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
7.1.2009 12:29:08   
Blacky*
zdaj pa grem hitro malo pospravit, ker imam danes srečanje s puncami.

Možek je zbolel, sem ga okužila, tako sem zrihtala varstvo, ker srečanju se pa ne bom odpovedala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
7.1.2009 12:30:45   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

evo, sva že nazaj..

danes sem pomagala biti varuška user posted image in sem ugotovila, da ni to niti tako težko... samo morajo biti v starostnem razponu user posted image ,. SKratka, ko sva prišla je vzgojiteljica mogla na sestanek k direktorici, na hitro, za pol ure. Jaz sem ostala v skupini, da bi malo pogledala in če bo treba priskočila na pomoč. No, pol ure je bilo na koncu 2 uri. Bilo je pa lušno... smo se igrali, jedli... Val je pojedel cel krožnik ješprenove juhe in čokoldano tortico. Vsi otroci jejo večinoma sami, na koncu jima še pomagajo, ko vidijo koliko so pojedli. Lepo žlice v roke in gremo. Začetnikom pomagajo, a jih probajo hitro navaditi na žlico. Tortico so jedli kar z rokami... in vse pojedli... tudi Val. Nato smo si vsi umili roke in usta ter se pripravili za spat. Seveda Val ne, ker je doživel skoraj živčni zlom, pa ga je mami malo ponosila... ko se je vrnila vzgojiteljica je rekla da naj grem in pridem nazaj... da ga bodo probale uspavat... sem ga samo predala pa je začel jokat... ja normalno, če sem bila non stop tam.... pa sva šla domov in zdaj že spi v svoji postelji...

user posted image user posted image user posted image  Boš vidla, da bo jutri tudi z spanjem vse ok. danes ni šlo, ki si bla ti zraven, jutri, te pa ne bo in ga bojo že porihtali. sej ga ne bojo pustili jokat, ki bi vse otročke prebudil...user posted image

se strinjam... vem da bo jutri ok s spanjem, ker tudi zdaj je npr. zaspal brez težav... čista koma je že bil

Sem mu pa dala danes zjutraj malo rižolina v mleko in je vse pojedel. Prav super mu je bilo... tako bomo to danes zvečer prakticirali... oziroma bodo, ker mene ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
7.1.2009 12:31:33   
blaža

evo, sva že nazaj..

se strinjam... vem da bo jutri ok s spanjem, ker tudi zdaj je npr. zaspal brez težav... čista koma je že bil

Sem mu pa dala danes zjutraj malo rižolina v mleko in je vse pojedel. Prav super mu je bilo... tako bomo to danes zvečer prakticirali... oziroma bodo, ker mene ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kam pa lepega greš zvečer?

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
7.1.2009 12:41:33   
Blacky*

evo, sva že nazaj..

user posted image user posted image user posted image  kam pa lepega greš zvečer?

vsako prvo sredo v mesecu se dobimo s frendicami na pijački. Dobimo se že popoldan, ostanemo pa do večera... prav paše malo odklopa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
7.1.2009 12:42:51   
bamby

Se opravičujem, če smetim s temi tortami, ma ima mogoče katera kakšen res simpl recept za kakšno torto, pa ko ni dosti dela s kremo, samo ne z smetano. Lahko je z orehi al kej s čokolado. Mojadva mi jo bosta v soboto spekla, ma hočesta met recept.user posted image  Moj še nikoli v življenju ni nič speku od sladic, še manj pa od tort, tako, da mora bit res nekaj simpl, pa dobro. Nutella torto pa noče nardit, ki jo vedno dela en kolega in on bi hotu kej drugega.user posted image

Kaj pa če bi probala kremo s kokosom? (kisla smetana, sladkor in kokos) Je čist simpelj kot pasulj, pravi šefica user posted image user posted image user posted image .

tole pa pošilja vozičkar stipe user posted image
user posted image user posted image user posted image

U, kako dober objektiv imaš Stipe user posted image user posted image . Tale tazadnja je ful dobra, ker ima res zelo širok kot user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Za danes so napovedali mrzlo in soncno... user posted image , Belgijci so pa zadeli samo to da bo mrzlo, drugi del pa ne.... ker zunaj je oblacno in snezi user posted image , tako da novih fotk od zun verjetno ne bo...

Pa poslikaj skozi okno, kako sneži user posted image user posted image user posted image !!!!

Glede na dolzino, barvo in obliko friza, ste res v prednosti user posted image  user posted image  user posted image ... zato akcija... ce pa sprememba friza popestri dolocene zadeve... je to dobrodoslo user posted image  user posted image  user posted image , ce pa ne.... pol je itak brez veze... user posted image

Sam to je moška frizura, a ne?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Matr me je zdele dec razkuruuser posted image user posted image zdej bo mogu pa delat popoldne k naj bi mel varstvo, tašča in tast mata pa tud nekam za it in zdej morm jest k mojmu na šiht avto zamenat da bosta lahko šla in bog ve če bosta do frizerja nazaj in oh in sploh...... naj gre vse v pmuser posted image user posted image user posted image user posted image čist vedno je neki, če hočem kam ituser posted image

Najbolše, da tamalo s sabo vzameš!!! Daj jo v voziček, kakšno igračo, ki jo obožuje, v lonček pijačo, da bo lahko sama pila.....

blacky, kako super se mi zdi, ko pripoveduješ, kako je v vrtcu user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem tudi danes šla delat z Anajo sistematskega, pa nisva nič opravili user posted image . Dobila sem edino laboratorijski izvid, zdaj moram pa do ponedeljka čakat, da pride pediatrinja nazaj, njena med. sestra je pa trenutno na drugem delovnem mestu in ima ful gužvo in pravi, da nikakor ne gre. Je mislila, da bo morda imela vmes kaj časa, pa ga ni bilo user posted image .
Očitno bomo mogli kakih 100 € ali pa še več dat za to presneto rezervacijo user posted image user posted image user posted image . Je rekel moj, da so mu novi pancarji očitno že splavali po vodi user posted image .
Nisem pa do konca vedela, ali bova lahko šli v ZD nazaj ali ne, zato ji še kosila nisem kuhala. Sem ji dala le jogurt in en fruchtswerrge za pojest, pol sem jo dala pa spat. Zdaj bo po 14 uri jedla z nami, če se bo že zbudila.
Tim je danes boljši, sinoči je pa še celo posteljo pobruhal in po steni in omari in po tleh user posted image . Sem samo pralni stroj zalaufala.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
7.1.2009 12:54:01   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Se opravičujem, če smetim s temi tortami, ma ima mogoče katera kakšen res simpl recept za kakšno torto, pa ko ni dosti dela s kremo, samo ne z smetano. Lahko je z orehi al kej s čokolado. Mojadva mi jo bosta v soboto spekla, ma hočesta met recept.user posted image  Moj še nikoli v življenju ni nič speku od sladic, še manj pa od tort, tako, da mora bit res nekaj simpl, pa dobro. Nutella torto pa noče nardit, ki jo vedno dela en kolega in on bi hotu kej drugega.user posted image

Kaj pa če bi probala kremo s kokosom? (kisla smetana, sladkor in kokos) Je čist simpelj kot pasulj, pravi šefica user posted image user posted image user posted image .

tole pa pošilja vozičkar stipe user posted image
user posted image user posted image user posted image

U, kako dober objektiv imaš Stipe user posted image user posted image . Tale tazadnja je ful dobra, ker ima res zelo širok kot user posted image !

Za danes so napovedali mrzlo in soncno... user posted image , Belgijci so pa zadeli samo to da bo mrzlo, drugi del pa ne.... ker zunaj je oblacno in snezi user posted image , tako da novih fotk od zun verjetno ne bo...

Pa poslikaj skozi okno, kako sneži user posted image user posted image user posted image !!!!

Sam to je moška frizura, a ne?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolše, da tamalo s sabo vzameš!!! Daj jo v voziček, kakšno igračo, ki jo obožuje, v lonček pijačo, da bo lahko sama pila.....

blacky, kako super se mi zdi, ko pripoveduješ, kako je v vrtcu user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem tudi danes šla delat z Anajo sistematskega, pa nisva nič opravili user posted image . Dobila sem edino laboratorijski izvid, zdaj moram pa do ponedeljka čakat, da pride pediatrinja nazaj, njena med. sestra je pa trenutno na drugem delovnem mestu in ima ful gužvo in pravi, da nikakor ne gre. Je mislila, da bo morda imela vmes kaj časa, pa ga ni bilo user posted image .
Očitno bomo mogli kakih 100 € ali pa še več dat za to presneto rezervacijo user posted image user posted image user posted image . Je rekel moj, da so mu novi pancarji očitno že splavali po vodi user posted image .
Nisem pa do konca vedela, ali bova lahko šli v ZD nazaj ali ne, zato ji še kosila nisem kuhala. Sem ji dala le jogurt in en fruchtswerrge za pojest, pol sem jo dala pa spat. Zdaj bo po 14 uri jedla z nami, če se bo že zbudila.
Tim je danes boljši, sinoči je pa še celo posteljo pobruhal in po steni in omari in po tleh user posted image . Sem samo pralni stroj zalaufala.

upam, da bo Tim kmalu čisto ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
7.1.2009 12:59:34   
Februarka08
Bamby user posted image user posted image user posted image za Tima da se čimprej pozdravi. Pa da vam ne bi blo treba plačat rezervacijeuser posted image user posted image user posted image
Blacky user posted image user posted image za vrtec. Res je fino vidt da nima otrok težav. Tud včeraj ko je listek razlagala je bla tud ful vesela da je David tako lepo sprejel.user posted image Pa uživaj zvečer.user posted image

Evo, repa se kuha, krompir je narezan, krvavica je pa v pečici in se že pečeuser posted image kosilo je pripravljeno, zdej bi mogla pa še kej narest, ker jutri me bo sploh trebuh bolel in bom sam še slabšauser posted image ampak danes nimam nobene motivacije in bo pomoje prah ostal tam kot jeuser posted image

Aja, zgleda je moja kri ok, ker me niso nič klicaliuser posted image sem v ponedeljek čakala telefon k dela moja dr. pa ga ni blouser posted image no, upam da tako tud ostaneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
7.1.2009 13:02:53   
larisa
Dan user posted image

se me še spomnite user posted image

Mi smo novo leto začeli z obiski zdravnikov. Ker se Nejčev kašelj še ni nič izboljšal smo dobili napotnice z ORL in pulmologa, da začnejo vsaj malo odkrivat kaj se mu dogaja user posted image  Sicer me je strah, ko enkrat začneš okrog dohtarjev skakat, ampak bomo pa morda vsaj odkrili kaj se dogaja pri našem malčku user posted image

Tud malo ne vem kaj se na RR dogaja, zato ne morem nič komentirat.  A imamo že kako novo user posted image  mogoče user posted image user posted image user posted image  
Počasi bomo zaključile porodniško in sedaj se bo začela prava akcija.
Vsem en lep pozdravček, februarčkom pa koš poljubčkov user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
7.1.2009 13:04:09   
Februarka08
Še glede otr. dodatka - sem šla gledat odločbo in sem lani vložila 31.3. se pravi, morm do konca februarja vložit novouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3872
7.1.2009 13:23:30   
itata
dan,
evo javljanje iz službe. mal sem še odveč, zdejle šele dobila rač - oz priklopila, nasl teden kao selitev v nove prostore... kr neki. spala spet nič, ker je jakob tko kašljal, da je bil 2 ure pokonc oz ni mogu nazaj zaspat. sem čist skurjena. še dobr, da nimam nič za delatuser posted image  ŠE!!

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3873
7.1.2009 13:28:45   
Blacky*

Še glede otr. dodatka - sem šla gledat odločbo in sem lani vložila 31.3. se pravi, morm do konca februarja vložit novouser posted image

poglej do kdaj imaš priznano pravico do dodatka... ko ti piše od tega in tega meseca do tega in tega meseca... vložiš v mesecu ko ti poteče pravica

Neposredna povezava do sporočila: 3874
7.1.2009 13:30:45   
Blacky*

poglej do kdaj imaš priznano pravico do dodatka... ko ti piše od tega in tega meseca do tega in tega meseca... vložiš v mesecu ko ti poteče pravica

Za koliko časa se prizna pravica do otroškega dodatka?

Pravica do otroškega dodatka se prizna za dobo enega leta. Vsako leto je torej potrebno vložiti novo vlogo za priznanje pravice do otroškega dodatka, in sicer v mesecu, v katerem se izteče pravica do otroškega dodatka.
Več pa na linku:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?