Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 8:12:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Tamala se je glih prejle zbudila, jo je pa spet preklemani pes zbudil ponoči je moj pop****tis fasal in jo šel dol ozmerjat da se nima kaj dret sred noči Zdej se greva pa oblečt pa zajtrk narest, potem pa na obisk eno februarčico pogledat se bosta lahko mal skup igrale Aja, listek, a si mogoče pogledala za št. bundice? Hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 9:16:10
|
|
|
|
blaža
|
evo Blaž že spi prvo rundo. Mislim, da se bom še jaz malo fliknla na kavč.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 9:24:53
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, šibava v vrtec, se javim kasneje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 9:25:40
|
|
|
|
Blacky*
|
do takrat pa samo to: Voze se Mujo I Haso u autobusu, vrucina, kaze sofer. - Da vam pustim air condition? - Nemoj, pusti neke narodnjake, nismo mi za taj hard rock
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 9:55:18
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. na hitrco vas pozdravljam...ker moram dat še Nežo v varstvo (za cca 2-3uri), da se bom mal učila... včeraj pa sem pekla tiste razpokane piškotke..pa so zelo dobro uspeli..pa še zelo dobri so.. če katero zanima je recept na kulinariki...Ponarejeni rženi hlebčki...priporočam naša nočka je bila ok...samo dve budnici..pa spali smo do 7h...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:12:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutroooooooooooo Carica spi prvo rundo po zajtrku . Ponoci... standardno, flaska soka in ob 4.15 se flasko aptamila, spali pa do 7.15 . Sefla je v sluzbi in jo spet zebe ker EU spara na ogrevanju... pol pa recejo da smo mi balkanci zaostali... . Za danes so napovedali mrzlo in soncno... , Belgijci so pa zadeli samo to da bo mrzlo, drugi del pa ne.... ker zunaj je oblacno in snezi , tako da novih fotk od zun verjetno ne bo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:21:10
|
|
|
|
mlavla
|
evo Nežo sem oddala v varne roke moje mami..zdej pa grem za knjige..pa se mi tko ne da... a se še katera uči..Janey..misar..? rabim mal spodbude, motivacije.. da me en mal brcne v rit...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:22:14
|
|
|
|
ella79
|
jutro itata želim ti uspešno in čim manj stresno ponovno v službi misar vama pa uspešno uvajanje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:25:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo Nežo sem oddala v varne roke moje mami..zdej pa grem za knjige..pa se mi tko ne da... a se še katera uči..Janey..misar..? rabim mal spodbude, motivacije.. da me en mal brcne v rit... Namesto brce... probi tole: http://www.youtube.com/watch?v=gZGkJdTZRHw
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:26:45
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo Nežo sem oddala v varne roke moje mami..zdej pa grem za knjige..pa se mi tko ne da... a se še katera uči..Janey..misar..? rabim mal spodbude, motivacije.. da me en mal brcne v rit... Namesto brce... probi tole: http://www.youtube.com/watch?v=gZGkJdTZRHw po tem se vsekakor ne bi bila sposobna učit..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:27:55
|
|
|
|
mlavla
|
nič zdej je pa še poštar pršu..šibam dol..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:28:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo Nežo sem oddala v varne roke moje mami..zdej pa grem za knjige..pa se mi tko ne da... a se še katera uči..Janey..misar..? rabim mal spodbude, motivacije.. da me en mal brcne v rit... Namesto brce... probi tole: http://www.youtube.com/watch?v=gZGkJdTZRHw po tem se vsekakor ne bi bila sposobna učit.. ... no potem pa...brca v rit...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:30:11
|
|
|
|
ella79
|
Zoja danes tečna k pomoje jo še drugi zobek matra zdej sem ji kar dudo dala, da je vsaj 5 min mir očitno dopoldan ne bova šli nič vn, k čakam unga strica da maso pripelje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:34:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Zoja danes tečna k pomoje jo še drugi zobek matra zdej sem ji kar dudo dala, da je vsaj 5 min mir očitno dopoldan ne bova šli nič vn, k čakam unga strica da maso pripelje More bit pa res hudo, ker cool mama nikoli ne jamra Sej bo, Zoja ne more bit čist po mamici
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:46:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Zoja danes tečna k pomoje jo še drugi zobek matra zdej sem ji kar dudo dala, da je vsaj 5 min mir očitno dopoldan ne bova šli nič vn, k čakam unga strica da maso pripelje More bit pa res hudo, ker cool mama nikoli ne jamra Sej bo, Zoja ne more bit čist po mamici sej veš da jamranje ni moja navada, sam tole danes... no zdej je mir, k ma dudo sem pa z mami govorila in ima malo morje živilskih barv jeeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:49:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Zoja danes tečna k pomoje jo še drugi zobek matra zdej sem ji kar dudo dala, da je vsaj 5 min mir očitno dopoldan ne bova šli nič vn, k čakam unga strica da maso pripelje More bit pa res hudo, ker cool mama nikoli ne jamra Sej bo, Zoja ne more bit čist po mamici sej veš da jamranje ni moja navada, sam tole danes... no zdej je mir, k ma dudo sem pa z mami govorila in ima malo morje živilskih barv jeeeee ja, kaj bi mi brez dude za barve
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:50:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! No dons smo spet malo boljše spali, midva spet kampirala, budnica ob 2.00 in 5.00, pol sva se pa do 8.30 crkljala v posti, ati je mel pa že ob 7.00 šiht ... Dones in jutri grem popoldan delat, jutri začneva tudi z uvajanjem v varstvo. Tud jaz upam, da nam bo steklo brez težav ... Ella, tenksi za link je naš tud siten dons, mi skoz v naročje pleza, tud za pojest nimam miru ... zdele sem mu dala moj mobi, da mam vsaj 5 min miru Najboljš da ga oblečem in greva ven, ker sije sonček pol pa pančkat, jaz pa za šporget
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 10:51:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo Nežo sem oddala v varne roke moje mami..zdej pa grem za knjige..pa se mi tko ne da... a se še katera uči..Janey..misar..? rabim mal spodbude, motivacije.. da me en mal brcne v rit... Namesto brce... probi tole: http://www.youtube.com/watch?v=gZGkJdTZRHw ej meni bi se podplati zalimali za sneg od mraza . Brrrrrr. Zebe!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 11:16:06
|
|
|
|
ella79
|
zdej sem jo pa kar mal na 'hladno' nesla - v postlo se ponavadi nakulira al pa zaspi kako naj mojga prepričam, da se postrižen na kratko, ne pa tako da si bom spet dolge puščala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 11:19:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej sem jo pa kar mal na 'hladno' nesla - v postlo se ponavadi nakulira al pa zaspi kako naj mojga prepričam, da se postrižen na kratko, ne pa tako da si bom spet dolge puščala Kakšna pa si zdaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 11:20:26
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej sem jo pa kar mal na 'hladno' nesla - v postlo se ponavadi nakulira al pa zaspi kako naj mojga prepričam, da se postrižen na kratko, ne pa tako da si bom spet dolge puščala jaz svojega nič ne prepričujem kaj bom naredila sama s sabo. sem pač zaenkrat še lastnik lastnega telesa ...njemu sem bla hudo všeč kot dolgolasa blondina...se je pač sprijaznil, da sem temnolasa kratkolaska
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 11:20:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej sem jo pa kar mal na 'hladno' nesla - v postlo se ponavadi nakulira al pa zaspi kako naj mojga prepričam, da se postrižen na kratko, ne pa tako da si bom spet dolge puščala Naredis tko k Sefla... in se kar ostrizes
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 11:22:39
|
|
|
|
blaža
|
moj mi pa pravi, da naj se kar ustrižem. njemu , pravi, je čisto vseeno kakšne lase mam.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 11:22:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej sem jo pa kar mal na 'hladno' nesla - v postlo se ponavadi nakulira al pa zaspi kako naj mojga prepričam, da se postrižen na kratko, ne pa tako da si bom spet dolge puščala čigumi si v lase zalepe in se boš mogla postrižt
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 11:23:05
|
|
|
|
blaža
|
Prilimaj kako slikico, da vidim kakšna si.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?