Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:50:09
|
|
|
|
misar
|
evo jaz pa cela zasvinjana tle gor packam...me ne marate???
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:51:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar evo jaz pa cela zasvinjana tle gor packam...me ne marate??? Te, ki jaz sem tudi!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:51:36
|
|
|
|
misar
|
drugač pa pinceso smo dal ob osmih spat, zdele sem mal net prečekirala, ker je šel moj na košarko... prav paše mal ljubega miru, brez dodatnih obveznosti...no saj kup cunj za likanje me čaka...ma ne bo šel nikamor
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:52:06
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar evo jaz pa cela zasvinjana tle gor packam...me ne marate??? Te, ki jaz sem tudi! joj blaža, naju bojo izločili
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:52:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Sem se glih natelovadla in stuškala, zdej sem pa par minutk vaša a me marate frišno vedno jaz sem tudi izpod tuša , se nisem upala drugač javit pridna si hitro osvojila RR manire sem mogla... drugač pa... jota se kuha... PRAVA JOTA Jaz mam jutri tudi Joto, am tapravo!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:53:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar evo jaz pa cela zasvinjana tle gor packam...me ne marate??? Te, ki jaz sem tudi! joj blaža, naju bojo izločili
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:53:20
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Sem se glih natelovadla in stuškala, zdej sem pa par minutk vaša a me marate frišno vedno jaz sem tudi izpod tuša , se nisem upala drugač javit pridna si hitro osvojila RR manire sem mogla... drugač pa... jota se kuha... PRAVA JOTA ti pejt raj uno skuhat... ne ta pravo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:54:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar evo jaz pa cela zasvinjana tle gor packam...me ne marate??? Te, ki jaz sem tudi! joj blaža, naju bojo izločili
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:55:18
|
|
|
|
misar
|
sem sam hotela javit, da juti pa greva prvič mal v varstvo pogledat. ful me je strah tisoč in ene stvari...da ne bo mogla zaspat, ker zaspi sam na rokah, da ne bo jedla, ki je zbirčna ku sam vrag ...ma neham, ker mate verjetno tud ve kakšne strahove
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:56:38
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Sem se glih natelovadla in stuškala, zdej sem pa par minutk vaša a me marate frišno vedno jaz sem tudi izpod tuša , se nisem upala drugač javit pridna si hitro osvojila RR manire sem mogla... drugač pa... jota se kuha... PRAVA JOTA ti pejt raj uno skuhat... ne ta pravo točno to sem hotela jez pokomentirat, ker taprava ni pol tolko dobra
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:56:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar sem sam hotela javit, da juti pa greva prvič mal v varstvo pogledat. ful me je strah tisoč in ene stvari...da ne bo mogla zaspat, ker zaspi sam na rokah, da ne bo jedla, ki je zbirčna ku sam vrag ...ma neham, ker mate verjetno tud ve kakšne strahove v varstvu je vse drugo. tam sami zaspijo, vse pojejo, lulajo na kahlico,... Pa brez zejbancije to je dokazano. Moja mam je ful otrok čuvala in pri njej je blo vedno vse ok, samo pri mamicah je kažin.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 20:58:52
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar sem sam hotela javit, da juti pa greva prvič mal v varstvo pogledat. ful me je strah tisoč in ene stvari...da ne bo mogla zaspat, ker zaspi sam na rokah, da ne bo jedla, ki je zbirčna ku sam vrag ...ma neham, ker mate verjetno tud ve kakšne strahove v varstvu je vse drugo. tam sami zaspijo, vse pojejo, lulajo na kahlico,... Pa brez zejbancije to je dokazano. Moja mam je ful otrok čuvala in pri njej je blo vedno vse ok, samo pri mamicah je kažin. ja saj mi to vsi pravijo, da doma imajo probleme, v varstvu pa tamali vse super funkcionirajo...joj srčno upam, da bo tako...ressss
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:01:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar sem sam hotela javit, da juti pa greva prvič mal v varstvo pogledat. ful me je strah tisoč in ene stvari...da ne bo mogla zaspat, ker zaspi sam na rokah, da ne bo jedla, ki je zbirčna ku sam vrag ...ma neham, ker mate verjetno tud ve kakšne strahove v varstvu je vse drugo. tam sami zaspijo, vse pojejo, lulajo na kahlico,... Pa brez zejbancije to je dokazano. Moja mam je ful otrok čuvala in pri njej je blo vedno vse ok, samo pri mamicah je kažin. ja saj mi to vsi pravijo, da doma imajo probleme, v varstvu pa tamali vse super funkcionirajo...joj srčno upam, da bo tako...ressss če špmislim da carica duplo je in spi od kar je pri Stipetu, lahko to samo potrdim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:01:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar sem sam hotela javit, da juti pa greva prvič mal v varstvo pogledat. ful me je strah tisoč in ene stvari...da ne bo mogla zaspat, ker zaspi sam na rokah, da ne bo jedla, ki je zbirčna ku sam vrag ...ma neham, ker mate verjetno tud ve kakšne strahove v varstvu je vse drugo. tam sami zaspijo, vse pojejo, lulajo na kahlico,... Pa brez zejbancije to je dokazano. Moja mam je ful otrok čuvala in pri njej je blo vedno vse ok, samo pri mamicah je kažin. ja saj mi to vsi pravijo, da doma imajo probleme, v varstvu pa tamali vse super funkcionirajo...joj srčno upam, da bo tako...ressss Sej jih tudi v varstvu pocartajo, pa ni panike, da jim ne bi bilo všeč. No ma poznam vseeno ta grd občutek, pa za dosti ur si ločen od otroka kar naenkrat, ko smo cele dneve zdej z njim. Vse nas isto čaka. Ne skrbi, vse bo šlo kot je treba. Sej kdo pa ne bi v varstvu take male srčke pocartal?! ko so tako zlati!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:02:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar sem sam hotela javit, da juti pa greva prvič mal v varstvo pogledat. ful me je strah tisoč in ene stvari...da ne bo mogla zaspat, ker zaspi sam na rokah, da ne bo jedla, ki je zbirčna ku sam vrag ...ma neham, ker mate verjetno tud ve kakšne strahove v varstvu je vse drugo. tam sami zaspijo, vse pojejo, lulajo na kahlico,... Pa brez zejbancije to je dokazano. Moja mam je ful otrok čuvala in pri njej je blo vedno vse ok, samo pri mamicah je kažin. ja saj mi to vsi pravijo, da doma imajo probleme, v varstvu pa tamali vse super funkcionirajo...joj srčno upam, da bo tako...ressss če špmislim da carica duplo je in spi od kar je pri Stipetu, lahko to samo potrdim Nimaš kaj, Stipe obvlada!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:02:46
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar sem sam hotela javit, da juti pa greva prvič mal v varstvo pogledat. ful me je strah tisoč in ene stvari...da ne bo mogla zaspat, ker zaspi sam na rokah, da ne bo jedla, ki je zbirčna ku sam vrag ...ma neham, ker mate verjetno tud ve kakšne strahove v varstvu je vse drugo. tam sami zaspijo, vse pojejo, lulajo na kahlico,... Pa brez zejbancije to je dokazano. Moja mam je ful otrok čuvala in pri njej je blo vedno vse ok, samo pri mamicah je kažin. ja saj mi to vsi pravijo, da doma imajo probleme, v varstvu pa tamali vse super funkcionirajo...joj srčno upam, da bo tako...ressss če špmislim da carica duplo je in spi od kar je pri Stipetu, lahko to samo potrdim ta je pa dobra
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:03:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Me že moj kliče.... Hause se bo začel
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:04:27
|
|
|
|
misar
|
blaža...hvala za tolažbo...verjetno me bo še fejst stiskalo, ma smo mi vsi to mogli preživet, bodo pa tud naši otroci. ampak občutek je pa kot da bom glih drisko fasala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:04:53
|
|
|
|
blaža
|
Mi smo danes dobili baby vac in je super posesal Blaža. No nosek, no šmrklje!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:06:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar blaža...hvala za tolažbo...verjetno me bo še fejst stiskalo, ma smo mi vsi to mogli preživet, bodo pa tud naši otroci. ampak občutek je pa kot da bom glih drisko fasala sej bo, pomisli, da sem imela jaz že pred enim dobrim mesecem takole driskico pa me marca spet čaka, samo v veliko hujši obliki
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:06:31
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Mi smo danes dobili baby vac in je super posesal Blaža. No nosek, no šmrklje! super, jaz tega še nimam ampak mam namen nabavit. nič grem zdaj na hitro pod tuš, da se mal ofriškam...bova mogoče z mojim, ko pride kaj jotice skuhala, pa narediva Lani sestrico al pa bratca
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:07:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar blaža...hvala za tolažbo...verjetno me bo še fejst stiskalo, ma smo mi vsi to mogli preživet, bodo pa tud naši otroci. ampak občutek je pa kot da bom glih drisko fasala ta občutek, si pa dobro opisala, ritko pa le stiskaj skupaj! Vem tudi meni je tako, oz. bo, ko bo šel v vrtec. zdej mam pa še cmok v grlu, ki nimam službe, čeprav moj pravi, da naj se ne sekiram, da itak plan B imamo, če je ne najdem, pa da je vse že napisano kako bo. sej ima prav. ma vsake toliko me pa stisne. Še posebaj, ko boste šle vse delat, jaz pa,...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:08:25
|
|
|
|
misar
|
draga dolenjka in blaža. lepo noč želim...se tipkamo na hitro še zjutraj, ker mamo meeting šele ob 9:30...lepo spite, ker mi pričakujemo sam 5 budnic, no mogoče tud 6
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:09:45
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Me že moj kliče.... Hause se bo začel midva ga tud čakava ... Jest sem pa umita, jota je že mimo , Janez pridno spi že od 20.00, je zaspal v 5 minutah kakšen luksuz Bi ful klepetala, sam grem dohtarja gledat Nočko P.S.: A bi mi katera prosim na mail poslala obrazce za otroški dodatek prosim. Pa še eno ? A vašim mulčkom tud ful nogice švicajo v copatkih?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 21:10:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar draga dolenjka in blaža. lepo noč želim...se tipkamo na hitro še zjutraj, ker mamo meeting šele ob 9:30...lepo spite, ker mi pričakujemo sam 5 budnic, no mogoče tud 6 hvala enako.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?