ona
|
Ojla, pa še moja melnkost Sem mislila danes nest računalnik na prenovo,pa mi je zatajil prenosnik,tako,da sem nesla najprej njega na remont in,da vam povem kaj se je zgodilo v vednost!! Torej pred prazniki naložim jaz na prenosnika antivirus bit diffender,ki ga dobiš zastonj na siolovi strani,če si njihov naročnik in valda sem ga vzela in inštalirala.Potem vžgem internet in dela ko urca,drug dan pa mi kljub temu,da mi piše,da je povezava oh in sploh excellent noče in noče odpret interneta.Grem provat z mozzilo,isto noče delat.se ukvarjam s tem ene par ur,ker tolko se že spoznam,da znam kaj popravit in NE dela.Nič ga nesem danes unemu mojemu fantu,ki mi štima kar jaz ne zmorem in mu je še njemu bilo vse čudno,ker povezava je kao ok,samo interneta ne vžge oz. ne spusti podatkov noter ne ven.Se tale kolega zaj...kar dolgo časa in kaj takega pravi,da ni še videl,pa čeprav je računalničar,ki mu ni para!In potem mi je odstranil tale antivirus in dela ko urca!No,tale zastonj antivirus je bolje da ne dajete gor,da se ne isto zgodi,ker zgleda,da vse zašteka,čeprav je bilo z njim vse ok,samo na internet je zablokiral!Toliko v vednost! Jutri grem po prenosnika,pa nesem tekega hišnega tja in potem upam,da bo mir en cajt! Drugače je vse po starem,zdej peljem tamalo na plesne,a,ja so imeli nastop pred novim letom in so bli tako simpatični,da smo se do dolz nasmejali kako so lepo plesale punce! Zdej sem se vrgla še na eno dietico,ker moram dat par kil dol,ker če ne bom počla!Jaz ne vem ali sem samo jaz ko napihnjen balon al ste vse na podobnem s tem novoletnim nažiranjem? V glavnem moram it dol kakšno kilo,ker se ne počutim ok!Sem pa tako lačna,da je joj,niti pomislit ne smem na hrano LOIS,ma boga ti,zdej si že zdrava?Glede tvojega kako je kaj z slutnjami?Dej provaj še uno mojo šlogarco poklicat,saj nimaš kaj izgubit,a?Če si že itak tole izvedela,nima kaj škodit še eno mnenje,kaj praviš? KAROLINA,po moje se tud ne sekiraj zaradi tamale,se bo že uredilo,zgleda,da jo res prehitevajo možgančki in hoče vse naenkrat povedat in bi ona rada govorila in govorila zato to jecljanje.Boš videla,da se bo uredilo.Magari,ko govori jo provajte malo zaustavit,da bolj počasi pove,ne vem samo ugibam kaj bi blo za naredit.Saj bo ok,ne skrbi! ANAKARIN,srečna ti v tako mrzli službi,no!"Pa kaj ni nobenega da vam zakuri zjutraj,kar ne morem verjet! MUCKA,ala kakšno slikco frizure! APRILČICA vi ste že uredu,kajne?Za tvojega malega tud se ne sekiraj glede govora,bo že...eno prej eni kasneje!Za druge se pa ne oziraj,če se čudijo,da še ne govori,nima smisla! Ok,zdej pa res na plesne,imejte se lepo!Upam,da se kaj kmalu javim,če ne bom imela preveč dela s temi računalniki saj me čaka vse na novo nalagat od tiskalnika do vsega drugega
|