|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
30.12.2008 22:20:21   
MID
Hej,hej!
Spet jazuser posted image brzinska!
Se mi že kar meša.Malo v službi,malo doma.user posted image V glavnem-se že danes pripavljamo na silvestrovo,ker jutri delam do zadnjega momenta.
Mislim,da vam nisem nič omenla,ker se že nekaj časa nisem javla,v glavnem gremo silvestrovat v eno kočo na Sviščake.Sem,že čisto blesava,ker ne vem katero stvar bi prej prijela v roke,ma bo že boljšeuser posted image !
Skratka...imejte se na jutrišnje silvestrovo kar se da lepo,pa se beremo drugega januarja,ko vam 100% voščim vse naj,naj za novo leto.
Uživajte!!!
user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
31.12.2008 16:25:56   
aprilčica07
BABE, SREČNO, VESELO, ZADOVOLJNO, PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO 2009!

V glavnem naš mali je bolan, tako da bo pestro to noč. Lani sem bla jst, letos mali, drugo leto je pa na vrsti še lubi očitno..

Pokomentiram drugo leto, sem na sposojenem prenosniku od mojga, moja tipkovnica je šla v maloro, ma mi je že deda mraz prinesel novo, samo montirana še ni.user posted image user posted image user posted image

UŽIVAJTE.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
31.12.2008 20:41:24   
ona
user posted image

Vse, kar upate,
se naj izpolni,
vse, kar iščete,
naj se vam odkrije,
vse, kar si želite.
naj se uresniči
in vse, kar v srcu čutite,
se naj v osebno srečo zlije!

Srečno v Novem Letu 2009 in
hvala,ker ste z mano v dobrem in slabem!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
1.1.2009 20:37:05   
aprilčica07
En pozdravček na hitro še od mene,

sem skrokana, ker smo včeraj silvestrovali ko velikiuser posted image user posted image user posted image preveč prevč sem pokadila, pila niti nisem dosti, ampak čikov je blo pa... Danes  jih videt ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image   Imeli smo se lepo, tle smo se najedli (smo v solkanu), pol neki popili, nesli tamalga h tašči spat, pol pa šli z svakinjo in njenim možem peš v mesto. Tam poslušali Šank Rock,  se mi je zdlo, kot da sem se vrnila enih 15 in več let nazaj. Blo je  mraz, dans je grlo že vneto tudi pr meni, ma je blo vredno.. Ko smo se vračali iz mesta nazaj sem, nas je ulovil leden dež in smo bli vsi mokri, pa pihalo je zraven.. Skratka prava zima, ma smo uživali.

Tamali je bolši, vročine ni imel danes več, je pa še tak tečko in antibjotika neče pit. Je vsaka žlička muka.

Zdaj grem pod tuš, pol pa pred tv in spat. Ne smem zaspat pred 22, da dam tamalemu sirup, samo danes bom mogla naštimat zraven budilko, ker sem zaspana ko hudič..

ŠE ENKRAT VSEM SREČNO.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
2.1.2009 12:13:49   
mucka25
Z zamudo vam vsem voščim SREČNO, ZDRAVO, ZADOVOLJNO IN USPEŠNO NOVO LETO 2009. Čim manj hudega in slabe volje in vplivov recesije.

Brala in komentirala vas bom drugič, zdaj res nič ne utegnem, ker imamo polno dela z urejanjem sobce za tamalga. Ko bo končano vam dam gor kako sliko. Zdaj pa hitro uživat še zadnje praznične in fraj dniuser posted image .

Srečno

Neposredna povezava do sporočila: 1930
2.1.2009 14:20:05   
MID
user posted image
...na kratko,od mene.
Drugače,vidim,da ste kar uživaleuser posted image .No,sej ne,da jaz nisem,ma mi je blo tako vsega poln kufer,da sem komaj čakala,da gre vse to mimo.
Da vam ne omenjam,kako sem mrzlično iskala na 31.ob 11.30 dopoldne iz službe urgentnega zobozdravnika in ga na srečo dobila.Mi je že 29.malo čudno nabijalo in pobolevalo v čeljusti pod sedmico spodaj levo(hh,sem kot zobar).30.me je že malo bolj,31.sem že za zajtrk vzela en naprosyn.
In zdaj vam povem,drage moje,kaj je usoda!user posted image Točno ta zob,me je pred cca.12-imi leti isto začel pobolevat na silvestrovo.Takrat seveda mlado pa ludo,sem vrgla čez ramo in rekla,sej bo bolje in se odpravila z družbo v Pulo.Sanja svinja....Še danes ne vem kako sem preživela vse tiste hude bolečine do 3.januarja,ker prej v Bistrci urgenca ni delala.
Tokrat si pa kaj takega nisem želela doživet in zadevo uredila.Hvala bogu.
Sem pa doživela na 1.nekaj kar si vsak želi za praznike.Vstali smo okrog 9.ih zjutraj,v snežno jutro,sneg je padal do cca. 4-ih popoldne.Na podlagi že 25-ih cm zapadlega.Smo šli hodit eno uro po tej milini,samo fajn zaviti brez dežnikov,je hvala bogu padal tak suh sneg in nismo bili skoraj nič mokri.Milina,vam rečem,pa še mačka smo na brzino pregnali.Potem pa nazaj v toplo kočo,na okrepčilen zajtrk in topel čaj.No,to je bilo pa tudi vse kar je bilo meni zanimivega v teh dneh.
Dajmo rečt,da se je samo zaradi tega splačalo...user posted image
Toliko od mene.Zdaj pa dajmo počakat samo še na LOIS in ANAKARIN in njihov raport.user posted image Mi je prov čudno,ker se nista še nič oglasili,ker sem po navadi jaz zadnjauser posted image .
Lep popoldne vam želim še naprej in hvala za lepe želje!
MID

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
2.1.2009 14:23:39   
MID
Pišuka no...user posted image ...sem slabo brala.Zdaj sem šele vidla,da sem vam poslala slikico,da upam,da ste imele lepo novo leto.
Dobrih želja pa od nikjeruser posted image user posted image
Jaz vam v bistvu želim samo srečo,ker pravijo,da če imaš srečo,imaš vse.
Torej...
Pa,pa!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.1.2009 11:18:39   
aprilčica07
En bolan pozdrav, pr nas lahko odpremo bolnico, vsi bolani. No, Jakob je že ok, midva pa čisto končana. On kašlja, jst vneto grlo. Sva fasala na silvestrovo, stara bika, ki noriva, kot da jih imava 20, zdaj so pa tle razultati.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma saj bo bolše, se moramo pocajtat, ker gremo drugo nedeljo smučat. In tam ne smemo bit bolani.

Drgači vse ok, danes ne kuham, nam kuha tašča, tako, da nas malo pocrta, ker smo ko ena mini bolnica. Jst sem sicer brez vročine, ma moj pa kuha kot za stavo.

MID: Upam, da je zob zdaj bolše. Jst sem tudi lani skakala okoli dohtarjev na silvestrovo, sem imela pa jst eno svinjarijo po obrazu in smo slivestrovali na dermatološki v lj. Ni fanj bit bolan za take dni.

Zdaj grem  še malo doležat tja na kavč, pol pa bomo vidli kako in kaj bo... Smo še kr v Solkanu (mi imamo na dveh koncih gnezdece), če bo tako kot je zdaj, bova z tamalim šla sama na Kras,  moj pa naj se tle pajca in zdravi. Se malo bojim, da ne bi tamali spet kaj staknil, ...smo lih dva dni brez vročine, tako da... Načeloma ne paničarim, ma ker je pred nami dopust ...

Lepo se mejte  in se beremo.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.1.2009 13:50:14   
Anonimen
Čau

auuu kaj se vam dogaja. pa sm mislila, da smo edini bolani bli. No zdej je malu buljše. Sm mislila, da se bom kr sama v Idrijo odpeljalauser posted image , kr nism spala od silvestrske noči. Da samo vidite kak kažin je delala ta mala (še zdej ne vemo kaj ji je blu in zakaj) hkrati pa zbudila še malega in adijo pamet. Sej mi je mož pomagal vsaj malega dati nazaj spat ali mu dat flaško čaja in potli mir z njegove strani.
Drugače smo silvestrovali s pooolnooo municijeuser posted image raket, rimskih sveč, pasjih bombic, ...Ta mali je zaspal ob 22.30, ta mala takoj 10min po polnoči, ker se boji pokanja. Bili smo budni do 2, jz se malo vžgala s pivom in bambiijem, pole še 2 čika sledila in juhuhuuuu. Po 2 letih in pol mi je kr pasalu biti k marelauser posted image .
MID sm šele danes pršla k sebi, zato me ni blu tuuser posted image . Pa je zdej zob ok? No si se vsaj fajn imela v koči in moram rečt, da smo tu mi bli happy, ko smo vidli sneg zjutraj. Še ko je padal, smo šli na en sprehod. ma kaj je drug dan začelu pihat in še zdej zaprti notri in začeli kašljat kot da nam zrak škodi.
APRILČICA pocajtite seuser posted image .

Evo mali se že zbuja, grem napravit mu za jest in nekako preživljat popoldan.

Joj k samo pomislim na šiht, mi pa zvija v trebuhu. sm malo razmišljala, da pokličem na 090 (da niste drugo pomislileuser posted image ) in vprašam kako bo z mojo "kariero".

Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.1.2009 21:10:37   
MID
Hej,hoj!
No,pa sem ratala malo bolj tečnauser posted image !Kar nekam visim tu gor,za razliko na prejšnje čase.Se vidi,da sem že tretji dan brez službeuser posted image Ma ni več daleč do njeuser posted image user posted image ...
Skratka dan je minil malo bolj pestro kot ponavadi,ko samo doma visimo.Dopoldne smo šli na sneg z mojima dvemauser posted image  in pa bratom in njegovim sinčkom.Je prov pasalo.Potem smo imeli kosilo in ko je tamala vstala,smo šli še do trgovine in voščit hčerkini bivši varuški,potem pa še malo na obisk k bratu in njegovi družini in je dan v kraju.
APRILČICA in ANAKARIN upam,da se vsi skupaj čimprej pocajtate.Nimate glih lepega začetka novega leta,ma veste kaj pravijo...?Da slab začetek pomeni dober konec!user posted image Tako,da ne obupat!!!V tem času,se mi pa kar normalno zdi,da ko krožijo ti virusi,da prej ali slej podležeš.Mi smo to že dali skozi ene 14 dni nazaj,pa ne rečem,da ne bomo še enkrat.
APRILČICA mogoče tvoja ideja,da se s tamalim odstranita od dragega sploh ni slaba.Sploh,pa če je pred vrati dopust.
ANAKARIN-služba,oh ja...vejameš ali ne,tudi mene zadnje pol leta matra da bi kakšno(varjanta 090)malo povprašala kako kažejo zvezdeuser posted image v naprej,pa nimam jajc niti drezat,ker se mi zdi,da nobena ne ostane zgolj pri teh informacijah.
Ne boste verjele imam eno ful prijetno stranko,ki se ukvarja s temi zadevami(to vem od drugih in tudi moja najboljša prijateljica je bila že pri njej,ne da bi jaz kaj posredovala,saj takrat še nisem vedela zanjo)in me včasih kar jezik srbi,pa nimam jajc.
Ma ko glih pričam o tem,sem se spomnila LOIS.
LOIS,je vse vredu?Nič se ne oglašaš.Upam,da je za to krivo nefunkcioniranje domačega računalnika,da te ni kaj zaneslo in da si si pokvarila praznike.
Dej se kaj oglasi.
ONA,kje za boga se ti šetaš,da te ni sem gor,pa ravno zdaj,ko sem jaz na sceniuser posted image ?!Ala,na raport!!!
In vse ostale,ki se že dolgo niste nič oglasileuser posted image Bo katera voščla to novo leto ali neuser posted image
Se hecam,ma vas vseeno pogrešam!Se ne javljam ravno pogosto,ma berem pa vas.
Ala,javte se kaj!
MID

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.1.2009 21:34:28   
aprilčica07
evo mene,

ja, jst in mali sva pršla sama na Kras, moj je ostal v Solkanu, je tako bogi, da se mi je smilil, da sem ga pustila takega, ma nas je skoraj zalovil, da naj gremo, da se stanje ne še poslabša... V glavnem sem nesla malga spat, in sem zraven tako kašljala, da je tamali komi zaspal.. jao, kaj bo iz tegauser posted image user posted image user posted image

MID: ste imeli pester dan. lepo, paše malo take rekreacije, ne? bo pa treba kmali delat, ja, jst sem itak bla doma na negi za tamalga, ma v pondeljek moram it obvezno, ker moram ene reči skončat, ker delam, če bo vse ok le do srede, pol pa spet neki opravki in pol smučanje...
anakarin: ufa, vi tudi bolani.. jao, ma veš kolko je tega, mi je danes rekla v lekarni, da ji bo zmanjkalo zalogeuser posted image user posted image user posted image teh običajnih zdravil... mislim, da popiz..user posted image user posted image vsi nekam hripavi, šmrkavi, mene tako grlo praska, da je joj...

V glavnem imam novo tipkovnico, je zmontirana, sva jo prej z bratom udesila in je takoo lepo pisat, ker se tipke ne zatikajo, pa vse dela tako ko je treba:)user posted image user posted image user posted image bil priden dedek mraz letos:)user posted image

Tak, zdaj grem pod tuš, pol malo čitat, pol pa kr k tamalemu spat. Upam, da bo moj jutri bolši, me prav malo skrbi zanj,.

Uživajte.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.1.2009 23:23:29   
ona
Ojla!
Evo še mene!Ma mi kar neki internet štrajka,pa pol vas preberem,pa me mine volja kaj napisat preden mi sploh tole okence za pisat odpre...Smo šli zdej na optiko od siola,da bo kao ful hitreje delalo,pa ja,še slabše kot prej,evo še televizija nekaj torkira in kao imamo staro televizijo za njih(6 letuser posted image če je to staro sem jaz papež!Ja,morajo tudi toliko televizij prodat ni kaj!
Zdej sem si še en googlov brskalnik naštimala tako,da je totalna zmeda,pol mi moj prenosnik ne lovi interneta,pri sinu me zaj... tipkovnica,tako,da sem pri treh računalnikih prav mrzla!Bom pa tega taglavnega v pondeljek nesla vse na novo windovse inšalirat,tako,da bom drugi teden bolj malo tle gor,ker bom brez računalnika in dokler vse drugo gor naložim bo šlo nekaj časa!,

Ajoj sem vam prav pozabla zaželet vse mogoče od zdravja,do ljubezni....skratka vsega,ok!
Ste pa kar boge s zemi boleznimi,jaz moram prav potrkat smo vsi zdravi ko ribe in upam,da bo še naprej tako,najboljša je pa tamala nje se pa prav nič ne prime!Super!
APRILČICA,res najbolje,da ste dragega pustile tam,da se res kaj ne nalezete!Pa,da greste vsi skupaj lepo smučat!
MID,tebe moram prit kaj pogledat,ker imam nekaj za prit iskat,mogoče pridem v ponedeljek,če mi bo zneslo,ok!
ANAKARIN,torej si bla v rožicah?Joj,jaz ne pomnim kdaj je to bilo,aja lani spomladi na eni koloni,ko sem kar bruhala zraven....
Mah,bolje,da se ne spominjam,ker sem bla slaba še cel teden od alkiča!user posted image
Saj ne vem,če sem vam kaj povedala kje smo silvestrovali-doma!!!Je bilo tako fajn sedet na kavču,vmes sem eno zadrgo šivala sinu na bundi in to je bilo to,opolnoči smo mi trije (tamala je šla spat ob 22) nazdravili z otroškim šampajncem,za scrknit,ma je bilo fajn!Smo pa prvega šli za cel dan k lady v LJ na kosilo in potem smo kar cel dan tam čepeli,drugega smo šli k mojim na kosilo in potem še k eni moji kolegici,danes pa doma in to je bilo to!Saj smo mislili,da bi šli v LJ silvestrovat,ma se nikakor nismo mogli odločit,da bi tam zunaj praznovali,čez toplo ga ni pravim jaz!
Ok,grem ker ima še nekaj za prebrat,imejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.1.2009 10:43:25   
mucka25
Pozdravljene vse.

Imam zdaj malo volje sploh kaj napisat, pa čeprav sem zaspana kot hudič. Tamali ga pač neki serje ponoči. Se zbudi in kar ne more spat naprej pol sem pa pol noči pokonc z njim in moji tud. Najbrž že komi čakajo, da se spokava dane domov, da se bodo vsaj kaj naspal. No tud pri nas se že od božiča borimo s prehladi, nič posebnega samo šmrcanje in kašljanje, vročine nič. Meni je včeraj spet neki hotlo bolet okol ledvic, kar nevem kaj je to, a so punce tok težke al pa sem jaz tolk občutljiva na vsako sranje zdajuser posted image . Moram res pazit, da ne bi slučajno pristala v bolniciuser posted image .

Aja pa novo frizuro sem si tud omislila včeraj, je kar kratka za moje navade, pa ni blo kaj druzga za narest, so bili čisto izčrpani lasi, novi pa preveč živi in skodrani. No saj se bom navadla kaj iz tega narest. Me pa prov zanima kaj bo moj na to reku. No še na krajše se tud še lahko ustrižemuser posted image . No to je od mene vse.

Anakarin, Aprilčica tud vi se hitro pozdravte, da boste lahko kaj uživali na snegu.
MId tebi želim, da bo v službi zdaj bolj mirno (saj veš recesija in to).

Ona tebi pa predvsem želim, da boste tisto s tvojim bivšim lepo rešli in bo sinko imel spet mirno otroštvo.

Zdaj pa najpomembnejša novoletna želja, da boste vse, ki načrtujete še eno bebico, to tud hitro uresničle in za božič lepo pestvale.

Ala grem na kavč se izležavat, druzga ko ne počnem. Lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.1.2009 7:25:22   
Anonimen
Dobro jutro iz šihtauser posted image

kako smo danes? ste se spočile?

joj jz nism spala celo noč in veste kaj je blo prvo k sm stopla v pisarno-mrrrrrzlooooo, 10 stopinjuser posted image . Direktorje še ni! Vsi smo še v bundah. Je sodelavka klimo vklopila, da se kej pogreje.
Ja in zdej si moram nakopat delo in delam po celih 8ur. vsake toliko sm čez praznike pogledala oglase na netu, ma za moj poklic se vidi oglas 1x na leto, pa še to v oddaljene kraje.
KAROLINA kje si ti? Tud tebe ni dolgo tu, upam, da tud vi ne bolehate.

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.1.2009 8:56:43   
karolina*
Živjo punce!

Naj vam najprej zaželim zdravo, uspešno in prelepo leto 2009.

Se vam kasneje kaj več oglasim, bi vam rada povedala sam to, da je naša pupa začela ful jecljat in me tako skrbi da ne morem sploh funkcionirat. Vsi mi pravijo, da je razvojno, ker da misli prehitevajo jezik (sploh ker je začela tako zgodaj govorit), ma vseeno me tako skrbi, da sploh ne vem, kaj se lotit.

Nč, uživejte pa se še kej beremo, da vam povem, kaj vse smo mi počeli te dni.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
5.1.2009 9:17:18   
aprilčica07
Jutro

brrr, kašen mraz je tudi tle.. ni sier tako hudo kot pr vas anakarin, ma smo pa blizek.... pr nas je blo doma zjutraj - 8, me je skroaj na rit vrglo..

zdravje je tako tako, za silo bo upam. Tamali sicer kašlja, ta stari gre danes še k svojemu dohtarju, tako, da bomo pol vidli kako in kaj bo s smučanjem:)

Dela imamo tle dosti, volje nimam nobene, itak

mucka: čestitke za novo frizuro, jst bi tudi kej spremenila, pa nimam korajže

Grem delat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
5.1.2009 10:26:38   
Anonimen
Evo me nazaj
končno se je pisarna ogrela na 20stopinj. Ma ko bom pršla domov, pa bo spet mrazuser posted image . Ja no ni kaj.Zdej mamo malco,malo čekiram,....
MUCKA sm te že prej hotla vprašat, kako si se ostrigla? mislim na kakšna je frizura? Bi se morale dobiti na kavici en dan preden rodiš, saj boš potem še bolj zaposlena. Oziroma bom prišla k teb, da se ne matraš. čuj kaj mali bo skoz s tabo? na tvojem mestu bi ga vpisala v vrtec, da boš lahko v miru uživala z dvojčicami.

Evo me že delo čaka

Neposredna povezava do sporočila: 1942
5.1.2009 10:34:07   
aprilčica07
karolina: naj te jecljanje ne skrbi, je zihr razvojna faza... ne sekiraj se, ker se bo poštimalo samo od sebe! Če te pa tako skrbi, da ne moreš več funkcionirat, jo pa provaj do kašnega logopeda peljat.. ampak nevem če te bojo sploh resno vzeli, ker je  za karkoli prezgodaj, saj se tvoji pupi govor dejansko šele razvija... Res ne se tako obremenjevat, ker bo vse ok.  En user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate .

Kaj naj rečem pa jst, ko naš še NIČ NE GOVORI? Samo mama in tata, še to takrat kadar je na volji gospod... Pa se sploh ne sekiram, ker vem, da zastopi vse,tudi tisto kar ni treba,   samo je enostavno prelen, da bi karkoli izustiluser posted image

Mi je pa zoprno, ker me vsi sprašujejo kako da še ne govori.. Pač ne, kaj čem, bo že ko bo cajt za to.. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
5.1.2009 13:58:52   
kasso
ojla, že dolgo se nisem nič oglasila.
Želim vsem vam srečno, zdravo in lepo novo leto 2009.....user posted image in čimmanj bolanih dni.

Za vse bolnačke pa želim, da se čimprej pozdravijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
5.1.2009 14:08:49   
lois
Pupe evo mene,

najprej naj vam zaželim veselo, mirno, lepo, brez skrbi novo leto 2009!

Opravičujem se vam, ker se vam toliko časa nisem oglasila, naj vam probam razložit; takoj 24.12. po službi sem s svojo družinico odšla na Veliko Planino s prijatelji, ker smo preživeli Božič, vrnila sem se v nedeljo, že tako bolana, da sem samo še ležala in spala. Res sem bila zelo boga. Celo vročino sem imela, pa se sploh ne spomnim, kdaj sem jo nazadnje imela. Še le danes sem nekoliko bolje, seveda, ker je pa treba iti v službo user posted image , prazniki pa so bili uničeni.

Hitro sem vas prebrala, ste bile pa zelo pridne, vidim pa, da nisem samo jaz bolana ležala doma; pa pravijo, da je zdaj prav tak čas za razne viroze, bronhitise, ....

Kako pa se je izcimilo iz tistega; nič, za praznike sem prav vse pustila pri miru, nič nisem več drgala v to, sem pa zdaj bolj previdna user posted image Kaj naj, jaz pravim, da ko sem bom sama prepričala v to, potem pa bo huuuudooo user posted image user posted image Ma se moram kar malo nazaj držati in ne toliko razmišljati, sploh pa ne pokazati, da je kaj narobe, moram misliti na malga.

Neposredna povezava do sporočila: 1945
5.1.2009 17:18:17   
ona
Ojla,
pa še moja melnkostuser posted image
Sem mislila danes nest računalnik na prenovo,pa mi je zatajil prenosnik,tako,da sem nesla najprej njega na remont in,da vam povem kaj se je zgodilo v vednost!!
Torej pred prazniki naložim jaz na prenosnika antivirus bit diffender,ki ga dobiš zastonj na siolovi strani,če si njihov naročnik in valda sem ga vzela in inštalirala.Potem vžgem internet in dela ko urca,drug dan pa mi kljub temu,da mi piše,da je povezava oh in sploh excellent noče in noče odpret interneta.Grem provat z mozzilo,isto noče delat.se ukvarjam s tem ene par ur,ker tolko se že spoznam,da znam kaj popravit in NE dela.Nič ga nesem danes unemu mojemu fantu,ki mi štima kar jaz ne zmorem in mu je še njemu bilo vse čudno,ker povezava je kao ok,samo interneta ne vžge oz. ne spusti podatkov noter ne ven.Se tale kolega zaj...kar dolgo časa in kaj takega pravi,da ni še videl,pa čeprav je računalničar,ki mu ni para!In potem mi je odstranil tale antivirus in dela ko urca!No,tale zastonj antivirus je bolje da ne dajete gor,da se ne isto zgodi,ker zgleda,da vse zašteka,čeprav je bilo z njim vse ok,samo na internet je zablokiral!Toliko v vednost!
Jutri grem po prenosnika,pa nesem tekega hišnega tja in potem upam,da bo mir en cajt!
Drugače je vse po starem,zdej peljem tamalo na plesne,a,ja so imeli nastop pred novim letom in so bli tako simpatični,da smo se do dolz nasmejali kako so lepo plesale punce!
Zdej sem se vrgla še na eno dietico,ker moram dat par kil dol,ker če ne bom počla!Jaz ne vem ali sem samo jaz ko napihnjen balon al ste vse na podobnem s tem novoletnim nažiranjem?
V glavnem moram it dol kakšno kilo,ker se ne počutim ok!Sem pa tako lačna,da je joj,niti pomislit ne smem na hranouser posted image user posted image
LOIS,ma boga ti,zdej si že zdrava?Glede tvojega kako je kaj z slutnjami?Dej provaj še uno mojo šlogarco poklicat,saj nimaš kaj izgubit,a?Če si že itak tole izvedela,nima kaj škodit še eno mnenje,kaj praviš?
KAROLINA,po moje se tud ne sekiraj zaradi tamale,se bo že uredilo,zgleda,da jo res prehitevajo možgančki in hoče vse naenkrat povedat in bi ona rada govorila in govorila zato to jecljanje.Boš videla,da se bo uredilo.Magari,ko govori jo provajte malo zaustavit,da bolj počasi pove,ne vem samo ugibam kaj bi blo za naredit.Saj bo ok,ne skrbi!
ANAKARIN,srečna ti v tako mrzli službi,no!"Pa kaj ni nobenega da vam zakuri zjutraj,kar ne morem verjet!
MUCKA,ala kakšno slikco frizure!
APRILČICA vi ste že uredu,kajne?Za tvojega malega tud se ne sekiraj glede govora,bo že...eno prej eni kasneje!Za druge se pa ne oziraj,če se čudijo,da še ne govori,nima smisla!
Ok,zdej pa res na plesne,imejte se lepo!Upam,da se kaj kmalu javim,če ne bom imela preveč dela s temi računalniki saj me čaka vse na novo nalagat od tiskalnika do vsega drugegauser posted image

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.1.2009 8:49:15   
Anonimen
čau

no, danes je že malo topleje v pisarni. Delo se mi počasi nabira, drugi bodo šli na teren,jao men se še ne da it na ta mraz.
ONA ti protivirusni programi sm že zdavnaj ugotovila, da vse zaštekajo. jz mam na šihtu tega bit-a in mi ne dela explorer, mozilla pa ja ???zdej bom poskenirala pc, da vidim če je kak virus, potli pa nevem več kaj. požarni zid sm tud izklopla, kr zna tud to zaj....
Doma pa imam od Amisa en protivirusni program in ti povem iz prve roke, da je odličen.
A kej slikate pupco ko pleše, da daš kako fotko gor?

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.1.2009 15:19:09   
lois
Evo mene,

tok mam dela v službi, da tudi ne utegnem se prebiti tuki gor, zdejle pa sem si rekla, da vam malo pišem, pa tudi, če se vse tuki v službi sesuje. Sicer kako ste kaj? Ona, dober, da si tako računalniški tip, da lahko kaj probaš pol popraviti, jaz sem čisti antitelent, zato se tudi ne upam probavati in kaj naložiti na računalnik.
Tudi jaz user posted image tako kot anakarin, da naložiš kako slikico od pupe.
Bi te pa res prosila, če mi daš telefonsko števiklo od te tvoje vedeževalke, lahko na ZS.

Čao, se beremo.

Otroci so naše največje bogastvo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.1.2009 20:42:46   
ona
Ojuser posted image user posted image user posted image
ja,moram prav ploskat,imam na novo naložene windovse in dela vse ko urca!!
Res,da moram še en kup programov naložit,ma bom že,taglavno,da imam internet!In se res pozna zdej brzina sploh na celem računalniku,ker zgleda,da je bil res malo "sfrkan",da je vse štekalo in to po zaslugi bratranca od mojega dragega ki je prej vse to on mi delal in mi stare xp-je povozil z visto,namesto,da bi jih prej izbrisal,pametnjakovič!Kaj,ko se pred 4 leti nisem tolko spoznala na računalnik in sem mislila,da tip vse obvlada in zdej ugotavljam kaj je vse narobe naredil,pa še tako se je hvalil kao on vse obvladauser posted image
Jah,je res take stvari za delat je treba nest nekam kjer res znajo,ni kaj!"

LOIS,če ti pošteno povem sem primorana vse štimat z računalniki in recimo sinov računalnik sem kupila prav prazenag,naložila windovse in vse kar spada zraven,sploh mi ni problem,zdej pri temu pa je bilo treba dosti stvari prej shranit na en drug disk,ga ročno vzet iz računalnika in zbrisat stare windovse in naložit nove.saj nove bi že sama naložila,edino časa bi rabila malo več,s tem brisanjem in vrtanjem po tej škatli pa se raje ne lotimuser posted image
Ja,una številka od une šlogarce,nič ti jo bom kar sem napisala,če bo še katero zanimalouser posted image
090 4260-Terezija.Jaz sem jo ene 2x klicala in mi je vse točno povedala od kdaj se vrne sin domov,pa kdaj bo sodišče....uf,če se samo spomnim na sodišče,ga imam spet 20.1 in po moje ne bo nič novega,ma se niti ne sekiram,edino kar si želim,da bivšemu čimprej zmanjka denarja,da ne bo mogel plačevat teh sodišč,ker kot ga jaz poznam je zmeraj živel iz dneva v dan,zdej je baje že ful zapufan,baje,da so mu lani hoteli rubit tam pri mami in je potem ta revca od matere plačala izvršiteljem...svašta!To mi je njegova sestra povedala in ji kar verjamem!
LOIS,ti pa javi kaj se kaj dogaja s tvojimi slutnjami,upam,da je vse uredu in so samo slutnjeuser posted image user posted image user posted image  tebi pa res ne privoščim tega,no!

ANAKARIN,veš,da mi je uni antivirus vse zaštekal...ja tako je,ko ti nekdo nekaj zastonj ponuja in tega bit-diffenderja ponujajo na sioli,če si njihov naročnik...ma sem prav jezna kako se lahko to zgodi in tale moj računalničar se je kar dosti cajta hecal,je pa cel cajt sumil,da tale antivirus šteka internet in je imel prav!

Ja slikce bom dala gor,imam nekaj od nastopa,ma ne dosti,ker sem jo večinoma snemala z aparatom,ker sem potem mojemu kazala posnetek,ker ni mogel jo it gledat,ker je bil ful bolan glih tisti dan,je kašljal ko en nonouser posted image
Saj mu je bilo ful žal,ker jo ni videl,ma sem pa vse posnela!

Ok,grem še naprej nalagat vse živo sem gor,potem pa še kakšno slikco,ok!
Lepo se imejte

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
7.1.2009 7:28:00   
aprilčica07
Jutro

ma joj, jst sem še tako bolna, še vedno nevem ali gremo v nedeljo ali ne... Mater sem besnauser posted image user posted image user posted image user posted image Tamali kašlja kot nor, moj je ok, jst sem pa še taslabša trenutno.. Imam še vento očke, levo, pa sem res za videt kot en kup nesreče... Joj, upajmo, da se vse izteče tako kot je prav.
Zvečer hodim spat kr z tamalim, ker enostavno ne morem več niti gledat ob 8 zvečer že. Pa zjutraj bi še kr spala, mi ni zadosti spanja.Danes je pa še sreda in bom tle visela do 6, če bom zmogla sicer, če ne bom utekla pa domov prej:)
anakarin: pisarna se vam je segrela, kar je dobrouser posted image
lois: kako ste? sem prebrala, da ste se meli lepo na Veliki planini...
ona: daj gor kašen posnetek pupe, da vidimo kako zgleda ta vaša mala plesalka...

Se oglasim kasneje.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.