MID
|
Živjo! Evo mene spet imam par minutk za vas . Naj se vam najprej zahvalim za lepe želje moji hčerki.Ja,v bistvu tamala ni glih ok,ma smo se vsaj vročine rešli.Danes sem že oddelala svoj prvi dan v tem tednu,sem ful vesela,da je moj na dopustu,da grem lahko v to posrano službo,da mi ta stara ne razbija jajc. Ne vem katera točno me je vprašala,ali ta stara nima otrok,da se tako obnaša.O,ima,ima,dva že zelo odrasla sinova,za se ženit. Je res kot si napisala ti APRILČICA,obstajajo ženske,ki jim je z rožicami postlano,ki so z levo roko postale šefice in kljub temu,da imajo otroke se zdi,kot,da bi jih posvojile in ne rodile.Pa še tista ki jih posvoji sigurno bolj čuti z otrokom,kot kakšna takšna stara vešča,ki predseduje meni. APRILČICA praviš,da si šla sinku kupovat bundico in nisi nič našla.Sicer ne dvomim,da nisi šla v oviesse v NG in ne vem,kako so tam založeni,ma v Trstu v tej isti trgovini,ti garantiram,da bi našla bundico za njega .Ne da sama hodim tja,ma vem,ker je moja mama dostikrat tam ,saj ima med drugim tudi 2 vnučka in jim vedno prinese čudovite stvari,karkoli naša nevesta naroči in tudi mama je ful navdušena nad njihovo pestro izbiro in vedno pravi,da se ne more spravit ven.Verjamem pa,da se nasplošno po trgovinah dobi več za punčke kot fantke. Ja,nič,bo treba v drugo naročit punčko! Kako kaj stojite z naročilom? ANAKARINtvojemu mišku pa tudi iz moje strani vse naj,naj za rojstni dan,pa da bi bil predvsem zdrav. ONA,sem ful vesela,da si me prišla malo pogledat.Oprosti,ker ti ne posvetim več časa za kakšno besedo,ma želim ti pa vseeno vse najboljše.Vsa čast ti,da si tako močna,da greš čez vse te nebodijihtreba tako pogumno.Kot sem že napisala,vem,da si močna,da boš vse to premagala in da velja rek,kdor se zadnji smeje se najslajše smeje!Nič se ne sekiraj,prepusti se toku,bori se,pa čeprav z zadnjimi močmi in bo vse ok. Me ti stojimo ob strani. Bi pa se tudi jaz pridružila k mnenju LOIS,kar se tiče sodnikov.Vse bo ok,boš vidla,kljub vsemu. LOIS glede vedeževalk...Hmmm,nam imaš za povedat kaj skrivnostnega? Se hecam.Moram reči,da sem jih kot mlada in še neporočena dala kar nekaj skozi in kaj naj ti rečem...verjamem,kar mi je všeč.Tako naj bi načeloma tudi bilo.Pa ne rečem,da nič ne zadanejo.Mogoče en majhen delček.Ne morem pa pozabit mojega prvega obiska pri 15-ih letih v srednji šoli,pri enem stricu,ki je bil že takrat star 73 let na Markovcu,ki mi sprva ni hotel nič povedat,ker nimam še niti 16 let,pa se je potem udal,kako mi je neštetokrat ponovil,da zdaj usodo poznam in jo lahko spremenim.Mi je pa on mimogrede povedal največ od vsh,kar pomnim.In ja,to je bil dokler sem bila mlada pa luda eden izmed mojih največjih hobijev,če temu lahko tako rečem .Zdaj,ko sem poročena in srečna,pa kar nimam jajc,da bi še šla v to.Sej ne da toliko verjamem,ma saj veš,kako te lahko ena kriva informacija vrže s tira. Če te še kaj več zanima,ti kar vprašaj,lahko tudi na ZS.Imam prakso . Ej,sem pa že neštetokrat imela v mislih,da te tudi jaz poprosim,za tvoje fotke na e-mail,pa vedno pozabim.Če imaš voljo mi jih pošlji,ti na ZS pošljem svoj e-mail naslov. KAROLINA vidim,da ste tudi pri vas bolni.Ma ni druge kot potrpet in preživet,saj je vse bolano.Tudi mi kašljamo z vseh strani kar se da.Sej bo boljše boš vidla! Glede silvestrovanja-super sta si vidva tole izbrala.Kaj za eno predstavo bosta pa gledala.Jaz sem ful navdušena nad gledališčem,sploh komedijami in mi je ful žal,da se nisem zagrebla za abonma v Sežani.Sem šla pred cca.1mesecem s taščo,ker je bil tast glih na bolniški(imata 2 abonmaja) gledat eno komedijo ki jo je zrežiral in med drugim odigral glavno vlogo Iztok Mlakar.Svjetsko je bilo,res. Drugače smo pa mi dobili za silvestrovat eno kočo pod Sviščaki,idilično za najdaljšo noč,da si več nebi mogli želet,ma jaz tako nimam nobenega filinga... Če pomislim,da bo že drugi teden božič,jaz se pa počutim,kot bi bili tam nekje v aprilu...Res nimam nobenih občutkov,nobenega navdušenja,nobenih pričakovanj...Še nobeno leto tako.Vem,da je v največji meri kriva moja služba,ki me baše,da še zadihat ne morem,drugo pa je tudi to poscano vreme. In še nekaj sem začela opazovat-v našem koncu mislim.Ful nima folk tako okrašeno z lučkami kot druga leta.Ne vem ali je res vreme krivo,ali je kriva ta svetovna kriza,ali kaj .Kako je kaj v vaših koncih? Me pa vsekakor zanima kam se odpravljate ve za silvestrovo. MUCKA-bo treba malo izprečt s tem delom! Varuj se! Ma jaz sem neverjetna! Malokrat me dobite na spregled in takrat ne moram nehat.Upam,da ste me imele voljo brat. Mirno noč vsem! MID
|