|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
18.12.2008 10:10:10   
aprilčica07
Jutro,

na hitro, ker imamo guuužvo:)

karolina: upam, da se boste pocajtale, kašelj je trdovraten, to vem iz svojih izkušenj
MID: kako je tvoja deklica?' je ozdravla?
LOIS: ma veš, da kar imam jst izkušenj so ponavadi babe hujše šefice, tudi glede nege in bolovanja... sicer v mojem oddelku TRKAM, glede tega ni problemov in je naša šefica glede tega res zlata ženska, ma poznam primere, kot i gre kr na bruhanje, ko čuješ kaj vse izjavijo in to ženske z otroci, ki so čisto po slučajo ratale šefice.... user posted image
anakarin: kako se počutiš? je vsak dan lažje it delat? kako je minil rojstni dan od tamelga?
ona: si že zašila zavese?

Včeraj je bil eden bolj gnilih dnevov, cel dan dež in mi2 oba doma.... blo za znoret, ker nismo mogli it nikamor, pol sva se pa še spičila.. ma  pač spada zraven tudi to..user posted image

Grem ker me preganjajo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.12.2008 11:00:38   
mucka25
Živjo.

Anakarin najprej čestitam tvojemu kavbojcu za prvo upihnjeno svečko.user posted image user posted image user posted image Da bo še naprej tko fajn dečko in bo ubogal mamico, očija in sestrice. Lepo praznujte in čim manj obremenjevanja z zabavami.

No to je za enkrat z moje strani vse, moram šibat, imam polno dela in še tamali bi se spet rad mal cartal. Uživajte.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.12.2008 15:44:18   
lois
Oj,

se vam prav nahitro oglašam, v službi imam tako gužvo, popoldne pa imam skoz kar nekaj, tko, da vas bom drugič malo po komentirala.

Anakarin tvojemu kavbojcu pa želim veliko vsega dobrega user posted image pa en lupček na lička mu še namesto mene pritisni.

Punce zanima me samo, ali verjamete v vedeževanje in vedeževalke? Prosim, odgovorite.

Otroci so naše največje bogastvo!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
18.12.2008 20:45:14   
MID

Živjo!
Evo mene spet imam par minutk za vasuser posted image .
Naj se vam najprej zahvalim za lepe želje moji hčerki.Ja,v bistvu tamala ni glih ok,ma smo se vsaj vročine rešli.Danes sem že oddelala svoj prvi dan v tem tednu,sem ful vesela,da je moj na dopustu,da grem lahko v to posrano službo,da mi ta stara ne razbija jajc.
Ne vem katera točno me je vprašala,ali ta stara nima otrok,da se tako obnaša.O,ima,ima,dva že zelo odrasla sinova,za se ženit.
Je res kot si napisala ti APRILČICA,obstajajo ženske,ki jim je z rožicami postlano,ki so z levo roko postale šefice in kljub temu,da imajo otroke se zdi,kot,da bi jih posvojile in ne rodile.Pa še tista ki jih posvoji sigurno bolj čuti z otrokom,kot kakšna takšna stara vešča,ki predseduje meni.
APRILČICA praviš,da si šla sinku kupovat bundico in nisi nič našla.Sicer ne dvomim,da nisi šla v oviesse v NG in ne vem,kako so tam založeni,ma v Trstu v tej isti trgovini,ti garantiram,da bi našla bundico za njega .Ne da sama hodim tja,ma vem,ker je moja mama dostikrat tam ,saj ima med drugim tudi 2 vnučka in jim vedno prinese čudovite stvari,karkoli naša nevesta naroči in tudi mama je ful navdušena nad njihovo pestro izbiro in vedno pravi,da se ne more spravit ven.Verjamem pa,da se nasplošno po trgovinah dobi več za punčke kot fantke.
Ja,nič,bo treba v drugo naročit punčko!user posted image Kako kaj stojite z naročilom?user posted image
ANAKARINtvojemu mišku pa tudi iz moje strani vse naj,naj za rojstni dan,pa da bi bil predvsem zdrav.
user posted image
ONA,sem ful vesela,da si me prišla malo pogledat.Oprosti,ker ti ne posvetim več časa za kakšno besedo,ma želim ti pa vseeno vse najboljše.Vsa čast ti,da si tako močna,da greš čez vse te nebodijihtreba tako pogumno.Kot sem že napisala,vem,da si močna,da boš vse to premagala in da velja rek,kdor se zadnji smeje se najslajše smeje!Nič se ne sekiraj,prepusti se toku,bori se,pa čeprav z zadnjimi močmi in bo vse ok.user posted image Me ti stojimo ob strani.
Bi pa se tudi jaz pridružila k mnenju LOIS,kar se tiče sodnikov.Vse bo ok,boš vidla,kljub vsemu.
LOIS glede vedeževalk...Hmmm,nam imaš za povedat kaj skrivnostnega?user posted image
Se hecam.Moram reči,da sem jih kot mlada in še neporočena dala kar nekaj skozi in kaj naj ti rečem...verjamem,kar mi je všeč.Tako naj bi načeloma tudi bilo.Pa ne rečem,da nič ne zadanejo.Mogoče en majhen delček.Ne morem pa pozabit mojega prvega obiska pri 15-ih letih v srednji šoli,pri enem stricu,ki je bil že takrat star 73 let na Markovcu,ki mi sprva ni hotel nič povedat,ker nimam še niti 16 let,pa se je potem udal,kako mi je neštetokrat ponovil,da zdaj usodo poznam in jo lahko spremenim.Mi je pa on mimogrede povedal največ od vsh,kar pomnim.In ja,to je bil dokler sem bila mlada pa luda eden izmed mojih največjih hobijev,če temu lahko tako rečemuser posted image .Zdaj,ko sem poročena in srečna,pa kar nimam jajc,da bi še šla v to.Sej ne da toliko verjamem,ma saj veš,kako te lahko ena kriva informacija vrže s tira.
Če te še kaj več zanima,ti kar vprašaj,lahko tudi na ZS.Imam praksouser posted image .
Ej,sem pa že neštetokrat imela v mislih,da te tudi jaz poprosim,za tvoje fotke na e-mail,pa vedno pozabim.Če imaš voljo mi jih pošlji,ti na ZS pošljem svoj e-mail naslov.
KAROLINA vidim,da ste tudi pri vas bolni.Ma ni druge kot potrpet in preživet,saj je vse bolano.Tudi mi kašljamo z vseh strani kar se da.Sej bo boljše boš vidla!user posted image
Glede silvestrovanja-super sta si vidva tole izbrala.Kaj za eno predstavo bosta pa gledala.Jaz sem ful navdušena nad gledališčem,sploh komedijami in mi je ful žal,da se nisem zagrebla za abonma v Sežani.Sem šla pred cca.1mesecem s taščo,ker je bil tast glih na bolniški(imata 2 abonmaja) gledat eno komedijo ki jo je zrežiral in med drugim odigral glavno vlogo Iztok Mlakar.Svjetsko je bilo,res.
Drugače smo pa mi dobili za silvestrovat eno kočo pod Sviščaki,idilično za najdaljšo noč,da si več nebi mogli želet,ma jaz tako nimam nobenega filinga...user posted image Če pomislim,da bo že drugi teden božič,jaz se pa počutim,kot bi bili tam nekje v aprilu...Res nimam nobenih občutkov,nobenega navdušenja,nobenih pričakovanj...Še nobeno leto tako.Vem,da je v največji meri kriva moja služba,ki me baše,da še zadihat ne morem,drugo pa je tudi to poscano vreme.
In še nekaj sem začela opazovat-v našem koncu mislim.Ful nima folk tako okrašeno z lučkami kot druga leta.Ne vem ali je res vreme krivo,ali je kriva ta svetovna kriza,ali kajuser posted image .Kako je kaj v vaših koncih?
Me pa vsekakor zanima kam se odpravljate ve za silvestrovo.
MUCKA-bo treba malo izprečt s tem delom!user posted image Varuj se!
Ma jaz sem neverjetna!user posted image Malokrat me dobite na spregled in takrat ne moram nehat.Upam,da ste me imele voljo brat.user posted image user posted image
Mirno noč vsem!
MID
user posted image  

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.12.2008 7:07:07   
aprilčica07
Jutro bejbe,

MID: bundico smo pol dobila v Oviesse v NG, je taka res lepa, frajerska, taka kot jo imajo ameriški piloeti, in je moj prav to hotel kupit, pa sem pol popustila. Jst mu bi sicer kupla navadno, ma se mi ni dalo preganjat z njim v trgovini:)user posted image user posted image user posted image user posted image Glede naročila, pridno delamo na user posted image pa bomo vidli če bo kaj ratalo:):)

LOIS: jst vedeževalkam verjamem en tolko, sem bla tudi sama pri njih pred leti, pri eni stari babnici, pa dvakrat tle v NG pri eni teti, in mi je kr povedala stvari, ki so se pol zgodile.. Nevem takrat sem rabla tolažbo, da bo še vse ok, ker sem bla vsa sestuta in tako dalje.... Zdaj pa tudi jst isto kot MID nimam jajc, da bi se odpravila tja. Sem zadovoljna sama  s sabo in s svojim življenjem, tako, da ne vidim potrebe, da bi se zatekala k njim.. Verjamem, pa v to, da nekaj zadenejo

Danes je petek, mi je prav lepo. Sem takoj boljše počutim, ni blo panike vstat zjutraj.

Grem na kafe in pol akcija:)

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.12.2008 8:10:52   
Anonimen
Jutrouser posted image ,

sm še zaspana, kr nism celo noč spala. ta mali je kašljal do 3, nato mirno zaspal v vozičku. Vmes se neki ta mala vreščala. in celo noč dežurala ob tv-ju, gledala filme,risanke,...
Hvala za čestitke, sm veliko lubčkov mu dala v imenu vasuser posted image . Ko smo pihali svečko, sm še jokala zravn. ne me vprašat zakaj, ma sm take sorte, da me neki piči in jokam al od veselja al od sreče al od bilokoga.

Zabava je bila super. namesto narezkov sm naredila namaze, en pladenj tuninega namaza, en pa s šinko, kumaricami in sirčka za mazat. Potem pa en pladenj obloženih kruhkov (na zobotrebih nataknjeno četrtino toast kruhka, čajna salama, šunka, sir, kumarica in spet čajna salama) in dva pladnja namazani kosi četrtink toast kruha paštet za mulce. ma vam povem, da je vsega zmanjkalo do ta zadnjega kosa. In še sm delala kruhke z namazom, ker mi ga je ostalo. Torta tudi pošla. Danes sm odnesla malo vzgojiteljicam od ta malega in malo v službo.
Moram pa povedat, da so me v pekarni totalno razočarali s torto. Opoldne pridem ponjo in mi prinesejo torto, na kateri je bilo okrašeno z božičkom, jelenčkom, dreveščki, hiško,...in gor še napis za mojega sineka. Sm mislila, da je zamešala, da mogoče še kak obstaja. Sm povedala, da jo zavračam in bom sama nardila doma. Nič ni bilo prav na tej torti. Pa so mi rekli, da jo bodo popravili do popoldneva in sm jim dala 2 uri časa. Ma ko sm pršla nazaj, je bilo vse skracano. Jooooooj in to za prvi rojstni dan, haalooooo. Tako sm bila žalostna no. Dobro da sm imela doma smartis bonbone, da sm torto bolj veselo nardila. In sm zahtevela tudi, da mi kr zbijejo ceno. Od zdej naprej se bom raje potrudila sama jih delat. Do zdej nism mela prilike jih delat, ma zdej se bom potrudila, pa če mi vsi mulci na rokah visijo.

MID želim ti, da imaš uspešen in vesel delovni dan. ne se toliko obremenjevat s šefico, ker ni vredna tega. Zdej naj se princeska pocajta s tatijem, saj ve, da komaj  čakaš pridet domov k njej. pa čimprejšnjo drugo user posted image vama želim, da rata.

LOIS glede vedeževanja ti moram priznat, da me mika že od 20 leta,ko sm bila v krizi in se nikakor ne upam, kakor je rekla MID, da te lahko kaka informacija vrže iz tira. Te dneve me spet drži, da bi šla, pa pri tolikih vedeževalcih ne veš komu. Glede tarota se lahko skoraj vsak drugi nauči, glede drugega načina pa nevem (ala kava, ala fižol,...). MID me prav firbca kake izkušnje imaš al v slabi al v dobri luči. Katera bi bila na našem območju v redu v takih zadevah? Vem, da je ONA enkrat o tem razpravljala.

Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.12.2008 9:46:44   
ona
Oj,drage moje!
Ne vem ali se bo meni počasi utrgalo ali bom preživela!user posted image
Skratka dela imam res toomuch,zdej se še te jezike učim,včeraj sem šla k italijanščini,bom mela nekaj invidualnih ur in sem bila tako navdušena,da smo cel dan italijansko govorili domauser posted image
Včeraj je naša tamala mela nastop v plesu in so bli tako simpatični,da so me kar do solz spravili tej cukrčki mali!Je blo prav lepo jih gledat!
No in potem imam veliko za šivat,pomagam nekaj uni punci,ki me je prosila,da pridem delat k njej in ji raje tako pomagam,kot,da hodim tja k njej!Potem tej jeziki z se učit,samo vsak dan moram pri angleščini brat vsaj pol ure na glas,potem italijnaščina....mogoče sem si preveč dala na grbo,ma bo že,sem pa tako trmasta,da se moram oba jezika naučit dobro!
Pol se mi še včeraj hišni računalnik skoraj sesuje,tako,da sem cel dopoldne reševala file na njemu,da ga nesem k enemu tipu,da mi spet naloži windovse kot je treba!
Evo,zdej še kafe in spet šivat...po bajti imam kot,da je bomba padla,bom mogla danes še kaj spucat....pol danes naj bi bivši prišel po sina in bom po 12 peljala otroka k zdravniku,in mu rekla,da ima prebavne motnje,da bom imela opravičilo da ne gre z očetom,ker bogi otrok je res prav ves iz sebe kaj se bo zgodilo,zato sem se odločila,da ga bom čimmanj obremenjevala in ga peljem k dohtarju,magari povem dohtarju po pravici zakaj sem prišla saj nimam kaj zgubit,kaj pravite?
Popoldne pa bom bivšemu že jaz šla povedat,da se slabo počuti in tudi res se sin ne dobro počuti,ker samo razmišlja bogi revček,da pride danes oče....katastrofa!
Vidim,da že imate plane za silvestrovo,jaz pa še nič,ma niti nimam nobene volje in sem kot MID,kar ni nekega vzdušja letos....
MID,dej enkrat pa le gremo na kafe,ok!Ja,jaz imam tudi občutek,da je malo okrašeno z lučkami,no Sežana pa je kar uredu napram druga leta!
KAROLINA,pri nas tudi moj mož tako grdo kašlja in je prav slab,tako,da bo moral verjetno it k zdravniku,ne vem!So pa to kar čudne viroze!Tisti slezov sirup kupujem jaz že odkar sem živa in je dobra stvra,jaz ga vedno otrokom dajem ko so bolani,prehlajeno,pa mi ga tudi pijemo.Boš vidla da je kar uredu!
Te pa drug teden pridem kaj pogledat,ok!ne drugi,zadnji,ko delaš!
LOIS pri vedeževalkah sem tud jaz bla,ko sm bla v stiski in ene včasih trefijo ene ne.Sem bla poleti pri eni v Postojni,ki mi je napovedala še enega otroka,pa da bo sin kar dolgo ostal pri očetu,ma se to ni uresničilo.Sem pa tudi eno dobila na uni številki 090,ki mi je vse točno povedala,pa tudi,da bom ta mesec šla na sodišče in,da bo bivši kmalu nehal težit s temi stiki.Ma jo bom prav še enkrat poklicala,ker je dosti uganila kar se je zgodilo.Moraš it provat,ni druge!
APRILČICA še zame spij eno kofe ok!Sta se že pobotala s tvojim?
Kaj češ,tudi skregat se je treba vsake tolko!user posted image
ANAKARIN;tvojemu sinčku pa želim vse najlepše,pa en kup poljubčkov!!!!Pa še eno slikco na koncu!
Tej tvoji namazi so me pa naravnost navdušili,jaz sem prav razmišljala,da bi tamali januarja tud kaj takega naredila in tudi verjetno bom,ker teh narezkov so že vsi siti se mi zdi!
Ma kako si pa te kose kruha nataknila z zobotrebci,tega nisem razumela,oz. kako so stali na krožniku,si pretaknila skozi in skozi zobotrebec!
Če bom še rabla tole kaj naredit te bom vprašala januarja ok?Kdo si bo zapomnil kje si to napisalauser posted image
Glede torte pa prav škoda,da so jo zašuštrali,še dobra si,da si jo zavrnila,joj,jaz ne vem če bi si upala,verjetno bi tako nesla domov in se potem na samem jezila!
Ma glavno,da ste se imeli lepo!!!
Ok,še ena slikca za tvojega angelčka:
user posted image

Fajn se imejte se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.12.2008 13:54:30   
lois
OJ,

Kako ste kaj danes?

Pri nas je kar nekaj okrašeno, je kar lepo. Ma filinga, da bo božič in novo leto pa nimam, mogoče manjka sneg user posted image

Zakaj sem vas spreševala o vedeževanju; zato, ker me zanima, ker sta meni dve vedeževalki povedali prav slabo novico.   Zdaj pa probam malo pozabiti na to, in se ne obremenjevati, ker bodo tu prazniki in zaradi sinka. Tko, da sploh ne vem, ali jim je zaverjeti ali ne; te pa šokira, ko ti nekdo pove tako slabo novico.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.12.2008 21:42:57   
mucka25
Dober večer. Kam ste se vse izgubile, pa ja niste vse tolk vpete v službe. No saj jaz tud nisem prov pridna za pisanje, sem pa rekla, da vas moram mal pozdravt.

Zdaj smo kar par dni skupaj praznovali od tamalega prvi rojstni dan, ki ga je imel danes. Kar nemorem verjet, da je leto že okol, pa komaj sem rodila. Sama fešta je prov super izpadla, zdaj sem res bolj cunji podobna, ker sem skoz bla na nogah. O kakšni pavzi za počitek pa ni ne duha in sluha. Zdaj moram še vse prpravt za božič (darila pa jaslice in smrekco) in pol še tretja runda rojstnega dne. Pol pa do poroda sam počivanjeuser posted image .

Aja Lois jaz do vedeževalke osebno še nisem šla, so pa drugi zame spraševali in se je večina do sedaj že uresničla ( tud to da bomo imel dvojčkeuser posted image ), mi pa res niso nič slabega napovedali. HB. Morde bi pa enkrat tud sama do katere šla.

Še še kaj oglasim, lepo se imejte in ne pretiravajte z delom. TO REČE NOSEČNICA, KI NI NIČ PRIMERUuser posted image . Pa pa

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
23.12.2008 6:58:38   
aprilčica07
Jutro,

sem zasuta z delom, pa mi ne rata se oglasit...user posted image pa doma se mi je računalnik sesul, skratka nič mi ni blo prav te dniuser posted image

LOIS: ma jst vedeževalkam verjamem, tisto, kar sama hočem verjet.. kar se mi zdi, da je zame ok:):):):), ne obremenjuj se s slabo novico, pusti cajtu, da nardi svoje..  veš kako reče moja nona, ki ima 83 let in je izkušena ženica; dobrega itak ni nikoli zadosti, za slabo pa ne rabiš vedet, kdaj in kako pride, ker itak pride in mu ne utečeš.. Alora, glavo gor in uživaj praznike!
mucka: joj, kako gre cajt hitro, ima malček že eno leto.....čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ¨ma sem te mislila prašat, ma a ti delaš, ali si še doma oziroma zdaj ko čakaš dvojčka na bolniški?

OSTALE KJE STE?

Mene boli hrbet za znoret, spali celo noč slabo, lih ko sem zaspala, ga je začel tamali sračkat, nevem ali ga je kej bolelo, je težil in težil, pol je pa le omagal.. Kar ni blo zadosti, da je tamali težil, zraven je ta stari smrčaluser posted image user posted image user posted image So imeli službeno zabavo in je blo lih nu malčk preveč alkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V sobi je blo res nepopisno lepo, ob 4 zjutraj sem obupala in šla na kavč spat naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dopusta ne bom imela nič, itak gremo 11 januarja smučat in trenutno se tega ful veselim, bom takrat kašen dan več doma, da napravim cunje  v miru:):)

Ala, grem še na kafe.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.12.2008 10:00:46   
lois
Oj, vidim, da ste mi kar pridno odpisale, kaj si mislite o vedeževanju, in pri parih sem zasledila, da kar verjamete, mucka tebi praviš je kar veliko oz. vse do sedaj zadela. No pa vam povem, kaj je meni rekla in ne to ena, ampak dve vedeževalki; da me moj vara. Kaj pa pravite na to? Bi ji to verjele? Ena mi je celo dala namig, kakšna je ta oseba. Ma sem prav žalostna, pa se prazniki so tu.

Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.12.2008 10:51:19   
mucka25
Lois v takem primeru ti pa čisto verjamem, da neveš kaj bi s tako informacijo. Prvo kar ti želim je, da se vedeževalka moti ali pa gre za kakšno napačno razlago. Zdaj so ravno prazniki in poskusi malo pozabit, kar je težko, ker če je morde kaj res ni vredno, da tebi in sinku pokvari praznike. Po praznikih bi mu pa jaz, če bi mi še vedno ta stvar ne dala miru, kar tako v šali rekla, veš sem bla pri vedeževalki pa mi je namignila, da me mož vara. Pa boš videla reakcijo. Ti pa resnično želim, da gre le za kakšen lažni preplah. Jaz se s takimi stvarmi drugače kar težko spopadam, poskusim pa vedno priti stvari na dan. Vse naj naj.

Aprilčica jaz sem ena tistih srečnic brez dohodka, ki je lahko doma z otrokom, možek pa denarčka služi. No sem bla še študentka, ko sem rodila in sem bila do sedaj na nekakšni porodniški, zdaj sem se pa z eno res dobro šefico zmenila, da me zaposli in sem na bolniški, važno je pač, da bom potlej dobla porodniško. Se mi bo vsak evro poznal.

Danes sem kot ena cunja, prov zmatrana od vseh teh praznovanj rojstnega dneva od tamalga, bom danes vse počela bolj na izi, da ne bo kaj narobe. Za božič bi bla pa resnično rada doma in z mojima dvema fantoma. To bo naš prvi pravi skupni božič , lani sva bila s tamalim tko sama v porodnišnici.

Se kasneje še kaj oglasim. Papa

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.12.2008 10:59:51   
aprilčica07
LOIS: uffa, ta je pa težka... nevem, ma vedeževalki  ne bi kr verjela, bi se pa pogovrila z možem oziroma partnerjem, mu ne bi rekla, da mi je kao vedež.. povedala, ampak bi ga postavila na realna tla in ga vprašala.. Veš, mene je moj bivši varal in to en lep cajt, vsi so vedli, jst budalo pa sem bla slepa za vse ... znaki so bli pa očitni. Tako, da malo opazuj partnerja in če je res karkoli na tem boš opazila, če boš le hotela videt. Ti pa srčno želim, da je vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

mucka: 
super, da si dobila možnost, da si nekje zaposlena, da pol dobiš neki porodniške. Je res, da vsak dinarček prav pride:):) Si pa mlada mamica v primerjavi z mano, spadam že v kljub 30+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem delat.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.12.2008 15:07:43   
mucka25
Saj tud jaz nisem več tko rosno mlada, grem tud kar s hitrim korakom prot 30user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.12.2008 16:56:27   
Anonimen
Čer, lih mam cajt, da se na hitr poslikam tu in grem. namreč ta teden ne deam, so mi muloti zboleli, danes ponoči pa še jz. kašljamo, šmrcamo, vročični npadi do 39 stopinj. Nismo več pametni kaj še iz domače lekarne uporabit. Danes smo bli vsi pr dohtarju in jutri mamo kontrolo (škripanje v pljučih). Pijemo summamed in jemo ventolin (to samo ta mali). tud ne vem al čem bolniško odprt al dopust koristit? Sej bi si ga rada kr našparalauser posted image .
Čujte a ste dobile slike od rd?

MUCKA tudi z moje strani vse naj naj za malega, da bo priden mamici in očkotu. user posted image user posted image user posted image , zdrav in vesel.

Ala, jutr kej več natipkam

< Sporočilo je popravil anakarin -- 23.12.2008 16:57:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1915
24.12.2008 9:03:30   
ona
user posted image

Ojla!!

Zdej mi je pa prav dovolj in se vam moram prav malo posvetit!Imam tolko vsega,da ne vem kje se me glava drži....zdej,ko končam se grem učit italijanščino,pol pa kej pospravit,pa pripravit še darila(zaviti),pa v šoping za jutri!Imam najavljene obiske na kosilo in sicer moje starše,pa tasta z njegovo....joj,pri vsemu delu bi mi prav pasalo,da meni kdo pripravi,ma se bom že za novo leto kam povabila na kosilouser posted image
S šivanjem sem nekako končala uni pomagat,samo me čaka po novem letu spet nekaj za delat,ma dobro,da imam vsaj zdej fraj,da se lahko toliko naučim italijanščine,da z novim letom nadaljujem z skupino naprej v tečaju!
Kako kaj,ste vse zdrave,se pripravljate kaj na te praznike ali ste kot jaz,ki letos prav nimam nekega veselja in mi kar ne potegne,da so prazniki...
Edina želja,ki jo imam je da bo čimprej poletjeuser posted image ,ko nimam toliko dela in jo lahko mahnem na plažo kadarkoli z otroci,vsaj takrat,da sem malo več fraj.Če samo pomislim me po novem letu čaka inventura,pa začet iso standard na novo odpret leto in končat staro.Saj je vse ok,ma pri temu standardu je en kup pisarije in en kup map za odpirat,pa cilje pisat,....
Mah,bo že,kajne!
LOIS,glej sem kar pretresena,ko si napisala kaj je rekla šlogarca(vedeževalka).Jaz ne vem,če bi kar tako verjela.Na tvojem mestu bi malo možu sledila kaj počne kam gre(ga bi malo več spraševala) in mu počasi povedala oz. vprašala kaj v tej smeri,da pač imaš take dvome.Verjamem,da ti ni enostavno,samo ne si pokvarit vsaj praznikov,boš videla,da ni nič narobe!Po slkah,ki si mi jih pokazala,mi tvoj mož deluje ful uredu,samo eno so slike,eno je realnost.Res provaj najprej malo sledit mu kaj počne.Evo ti bom napisala eno telefonsko od ene šlogarce,ki je meni doti uganila,ko sem poleti imela kažin z sinom in je točno vedela kdaj se vrne domov in kdaj bom imela sodišče,je res uganila,pa nekaj da bomo še eno delo dobili za firmo,ki bo sigurno komaj po novem letu(to še čakam,da se uresniči).Pa za bivšega je točno povedala kakšen je in kako se je z sinom godilo,ko je bil pri njemu.Evo št. 0904260.Sem pa jaz zdej provala klicat,ma se ne javi,mogoče je fraj,...
Jaz ti vsekakor želim,da bo vse se lepo uredilo in da ni nič narobe user posted image user posted image user posted image
APRILČICA,kako danes boš verjetno prej končala,ko je sreda,kajne?Kaj tamalega tudi že učite smučat?Imam eno kolegico,ki je ful zgodaj začela učit otroka smučat,tam pri 2,5 letih,samo meni je to kar prezgodaj,booo
ANAKARIN,sem dobila slike in pogledala,samo nisem imela časa ti sploh napisat.Ma saj je bla lepa torta,glavno pa,da je bila dobra!
Ma revčki vi,spet bolani!Ma kako se ne morete otrest teh bolezni,upajmo,da boste spomladi boljše!
Tiste kruhke pa ko sem jih videla sem se začela prav smejat,ker jaz si nikakor nisem predstavljala kako to leži na krožniku,pol mi je pa takoj kapnilo,da v bistvu stojijouser posted image
Je pa res super ideja!
MUCKA,samo,da si fajn in se dobro počutiš!Zdej pa kar počivat kolikor se da!
Tvojemu sinčku pa želim vse najlepše in,da ti bo delal čimmanj sivih lasuser posted image
Pa za njega:
user posted image

Ok,imejte se lepo čez praznike,mogoče se še kaj preberemo!Uživajte,pa čimmanj skrbi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
24.12.2008 9:12:12   
aprilčica07
Jutro

jst sem kr dobre volje danes, se pozna, da bojo prazniki kmali:):)

ona: ne, tamalga ne bomo še učili smučat. Meni ni, da take male daš na smučke, sej še hodijo komaj, ne pa da bi smučali.  Nekako smo se odločli, da bi ga provali da tam med 3 in 4 letom. Saj bo takoj vider, če bo po tatu bo takoj obvaldal (je začel smučat skoraj pri 30user posted image , smuča pa res super), jst pa dosti prej, pa smučam bistveno slabše, sem bolj nerodne sorteuser posted image user posted image user posted image

lois: kako ste? daj oglasi se, da bomo vedle, da si okuser posted image user posted image user posted image user posted image
anakarin: kako ste pr vaši bajti?

ostale, ste vse ušle na sneg?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
24.12.2008 12:04:20   
lois
Evo mene, sem uredu, sem se sama pri sebi odločila, da bom to stvar malo dala na stran zaradi sinčka in praznikov. Zdaj gremo skupaj s prijatelji na Veliko Planino se sankat, sem že hotela odpovedati, vse samo zaradi tega, kar se mi dogaja, pa sem se premislila, ker sinko prav komaj čaka, da gremo, smo mu že prej pred vsem tem povedala, da gremo, tako, da ne bom prelomila moje obljube njemu. Bom pa sigurno malo še bazala po praznikih.

Aprilčica, Ona, Mucka, Anakarin, MID, Trixi, ..... želim vam vesele praznike, se pa še slišimo, ko pridem iz Velike Planine. Do takrat pa neskončno uživajte, se imejte rade, rade imejte svoje najbližnje, se veliko smejte, ...    pijačo pa le malo po pameti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
25.12.2008 13:57:24   
MID
samo na hitrco...

VSEM SKUPAJ,VAM IN VAŠIM DRUŽINICAM ŽELIM VESEL BOŽIČ!

user posted image
MID z družino

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
25.12.2008 18:21:26   
trixi
jaz vam samo na hitro pomaham, potem grem pakirat, jutri gremo na ene mini počitnice, ampak samo do nedelje, tako, da naslednji teden pa upam, da si vzamem čas in pokomentiram za nazaj in še malo za naprej.
Punce, mejte se super lepo in se pišemo.
Čau, čau

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.12.2008 12:06:36   
Anonimen
Ojla,
eko dva praznika dali skozi, zdej pa taka gužva po trgovinah in v lekarni, da je joj. jz in otroci smo se nekako pozdravili od ta hudega, zdej je možek najbolj, pa delat je mogel it. In bo delal do sredeuser posted image . Se bojim, da se bo še kej staknil.
Otroci so odpirali darila že 24.12 popoldne, saj so bili že neučakani, ker so drugi že prej nosili darila. Zvečer pa smo dali še mi darila. Ma kako veselje trgat papirjeuser posted image .

Na božični dan pa smo samo preležavali po tleh in kavčku, kihali, šmrcali, termometer je non stop meril vročino,....Lekarno smo spraznili, da sm jo danes obnovila. včeraj pa obiski, pa spet poležavanje, pa spet nekoga vročina tolkla, ma ta gripa se ne ustavi.

Punce so pr mojih, tako, da imam kr dela v bajti. me je pa moja m. včeraj v tako slabo voljo spravila, da bom drugič o tem razpravljala. zdej me že mobi baše, ala

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.12.2008 7:17:06   
aprilčica07
Jutro,

kako ste preživele praznike? Mi smo v glavnem samo jedli, od jutra naprej. Malo pr mojih, malo pr tašči, pa sestra od mojga je pršla iz Bistrice za nekaj dni sem, skratka, se mi zdi, da mi bo hlače na  riti razneslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je blo pa lušno, to pa...

V petek in soboto sta bla sicer moj in moja mama neki slaba, ma je blo v soboto malo bolše, včeraj sta bla pa oba že čisto ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst delam te tri dni, se mi zdi, da če sem 4 dni skupaj doma mi je kr zadosti. Itak gremo pol smučat, tako, da ni neke panike. Kam bomo šli v sredo tudi še ne vemo. Najbrž bomo tle v NG kje zunaj, če bo volja. Če ne bomo pa kašno dobro flašo vina doma spila, z svakinjo in njenim možem, bo lih tako lušnouser posted image user posted image

Danes moram ti zrihtat sposojo smuči, samo nevem kašen urnik imajo in se mi lih ne da med službo tja gor skakat.. Ma moram, da slučajno ne ostanemo brez. Itak imamo namen si kupit nove, ampak dokler oba hkrati ne smučava je brezveze, ker spet ni tako poceni štos s temi smučkami.

Evo, grem na kavo in pol migat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.12.2008 15:36:30   
ona
Ojla!
Ja,en del praznikov je za nami,prihaja še drugi...mi smo te dni doma in samo nekaj lenarimo(beri lenarijo) saj jaz skoz nekaj delam,pa učim se italijanščino,ker grem jutri spet na tečaj zjutraj.Bi mogla it že danes pa mi je učiteljica prenesla na jutri,tako,da verjele ali ne smo danes prav vsi spali do 11 ure,vključno z otrociuser posted image
Zdej sem pa polomljena kot že dolgo neuser posted image
Prej sem šla s tamalo po trgovinah,nakupit tiste osnovne stvari,ki so zmanjkale,pa do unega hoferja sem skočila po pisarniške stvari,ki jih imajo zdej poceni.A,ja mimogrede,kupujete kaj v temu hoferju?
Meni se zdi kar neka čudna roba in nisem nič drugegag vzela kot papir in kuverte,pa folka tudi ni dosti tam,sem naštela celo 5 ljudi v trgoviniuser posted image
Pol sem šla pa v tuš in grozna gužva,tako,da se mi zdi da tale hofer ne bo preveč delal,vsaj na našem koncu ne!user posted image
Čez te praznike sem za božič naredila tako kosilo in pogrinjek,da sem bla kar važna,pa so moji starši in tast z lady prišli na kosilo in smo se meli prav luštno.V petek smo lepo počivali,v soboto sva šla z mojim v casino tle v Sežani in celo priigrala 100e.Saj prav paše it tako vsake tolko,samo mero moraš imet,da v bistvu končaš ko začneš dobivat in tle je cel špas teh cazinojev!
V nedeljo smo šli na kosilo,pol še malo do Trsta v tori past oči in evo je že ponedeljek!Zdej se nekaj napravljam pospravljat shrambo,samo sem rekla,da vas prej tle pogledamuser posted image
Zdravje se nas zaenkrat še drži,razen sina,ki je tako občutljiv,da je kar skozi prehlajen!
Joj,prejšnji teden sem sinu rekla,naj očetu magari napiše pismo kaj čuti in je res napisal,samo ko sva z mojim pol prebrala nisem vedela ali naj ga pošljem ali kaj.Je kar 10x ponovil naj ga pusti na miru in je npisal,da on ima rad to družino in naj ga pusti na miru in ko bo pripravljen,da mu bo že povedal kaj čuti.Jaz sem bivšemu to potem poslala in bomo videli kaj bo sedaj.Ali bo zelo jezen ali bo pa mogoče imel toliko pameti,da bo razumel,da ga otrok sam noče videt,ne da ga jaz pumpam,kot on misli.Bomo videli kaj bo!
Sem pa prav razmišljala,če bi mu bilo toliko do sina bi mu poslal vsaj voščilnico za Božič,saj ima naslov ali pa magari kakšno darilce po pošti...kaj pravite!Ma nič od tega,saj tle se vse vidi,da hoče samo mene zafrkavatuser posted image
Nič grem kaj delat,imejte se lepo,pa seveda naj se vas zdravje drži!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1923
30.12.2008 13:35:06   
Anonimen
user posted image

Ojla
ma sm jezna, kr vam že 3x pišem, eno in isto. najprej mi mali potrga kable iz vtičnice, nato pa kr sama skenslam okenček.
Mi smo bolje. Spremlja nas samo še kašelj. Za ta malega sm pogruntala, da spi brez kašlja, če popije mleko z medom. Ja punce pa ne morem v to prepričat, samo malega gledajo kako lahko to pijeuser posted image . One vsaj čaj z medom pijejo.
Danes sm mela čistilno akcijo, saj jutri bo akcija v trgovini, da vzamemo kej zaloge hrane.
Moj se je oborožiluser posted image za novo leto in bo pokalo daleč naokrog. upam, da ne bo kak senik zapalil, če ne bo nehalo pihat.
Saj smo cele dneve notri zaprti zarad burje.

ONA s pismom sta s sinkom nardila pravo potezo. naj bivši vidi, da vsaj na en komunikavtiven način sin sporoča kakšne občutke ima do njega. Lepo preživljate praznike s pohajanjem, saj drugače se ne da, če ni snega, a ne?
APRILČICA IN MID vama želim čimkrajši delovni urnik.
TRIXI kam ste jo mahnili?

punce kako vama gre "lov na user posted image "? Želim vama, da vsaj do naslednjih božičnih praznikov pestvate.

grem otroci se zbujajo in se tipkamo drugo letouser posted image

ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO, VESELO, USPEŠNO IN DEBELO NOVO LETO 2009
user posted image

ANAKARIN z družino (d, k, a, b)

user posted image

uživajte user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
30.12.2008 20:25:44   
trixi
ojla,
no, pa dajmo kaj napisat. Mi smo prišli v nedeljo domov, sem mislila, da bomo šli direta v dežurno. ha, se vam že sveti, kako se je končal naš dopustek, ki je bil na koncu res samo en mičken mini dopustek. V petek smo štartali, vreme je blo super, sončno, samo mraz pa tako, ajaj, - 10. no, čez dan se je segrelo do - 4, ma na soncu se je dalo prav lepo zdržat. Jaz sicer ne smučam, mali tudi ne in sva se sankala, ker pa je bilo sankališče v dolini na osojni strani hriba je kar kmalu postalo mraz. Takrat sva se pa preselila na vrh, smo se malo pošvercali s kartami in hajdi na sedežnico. Nas je pa bilo ful, smo zasedli pol hotela, taka pisana druščina, sosedje, prijatelji od enih sosedov in tako. Ma vam povem pupe, saj hotel je bil fajn, prijazni in to in zame, ki nisem za luksus čisto ok, samo kaj jim je treba tolko šparat na kurjaviuser posted image . Jaz sicer nimam izkušenj s temi zadevami, sam en prijatelj, ki je bil z nami, je imel s sabo kalorifer, je reku, ima več izkušenj, ker veliko smuča, da ene 80 procentov hotelov kjer je bil, da je zeblo. Ma ja no, če so telje hribovci tako utrjeni, samo mi prihajamo iz toplih krajev. Dobro, da zdaj vem za drugič. No, pol smo v soboto še enkrat ponovili en tak lep dan, čez noč pa jamranje tamalega, da ga boli uho. Tako smo sev nedeljo takoj po zajtrku odpravili domov. Ampak, ker je bil mali kar živahen in ni jamral(imam izkušnje, kaj pri njemu pomeni zares boleti uho), vročine mu nisem niti izmerila, se je stvar sama obrnila na bolje in smo se izognili še eni dozi antibiotikov.
Aja, pa v soboto smo šli na en izletek- tak, da še iz avta nismo stopli, smo se samo malo zapeljali okoli- v Cortino. Ma smo vsi složno ugotovili, da nismo mi za tak luksus. Aja, mi smo bili v Auronzu, to je ene 30 km pred Cortino. Saj tale Auronzo je kar luškan kraj, more bit lepo poleti. Še eno malo jezerce ima, mogoče bomo šli pogledat.
In kako je z vami? Bom pokomentirala v drugem delu, šibam poslat,ker se bojim, da sem že predolga da me ne skensla, čau, aču

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.