ona
|
Ojla, ma jaz kar ne utegnem vas niti brat...še dobro,da se niste preveč razpisale Vidim,da ste ene v službi,ene na dopustu!Super,kajne? MID,kako je s tamičkeno,ste uredu?Upam,da ni nič hujšega!Prav,da si v službi vzela fraj,saj te tamala potrebuje!Jaz sem tako delala,ko sem živela še na obali.Ker sem se bala vzet bolniško sem včasih še malega peljala v vrtec bolanega,da so me potem v službo klicali.Katastrofa,če se zdaj spomnim ne bi te napake delala,samo kaj,ko nimaš izhoda in se prav bojiš te službe!Ti pa kar bodi doma in pocartaj tamalo,saj te potrebuje! Dišava,ki sem jo zadnjič vzela je pa super in sem prav zadovoljna! ANAKARIN,ti pa tudi že v službi!Joj,kako ta cajt beži,se spomnim,ko si bila še noseča.... Jaz sem glede računovodstva hodila na en tečaj 3 mesece v Koper,samo toliko,da sem se osnov navadila.Saj knjigovodstvo niti ni tako zahtevno delo,samo te zakone sledit je pa drugo.Nam to storitev opravljajo zunaj,ker jaz si nisem upala še to imet čez,ker je bilo preveč vsega,pa še izkušenj nisem mela,samo tisti tečaj!Saj,če boš to delala v firmi,boš verjetno samo določeno stvar,ne celega knjiženja? Jaz se zdej raje s tem iso standardom ukvarjam,ker tega pa,da nam kdo dela bi koštalo uko z glave! Kako so otroci,so zdravi? APRILČICA,imaš še dopust?Ste uredu? MUCKA,kako si ti? LOIS,nate sem se pa včeraj spomnila,zakaj pa sledi v nadaljevanju! KAROLINA,tebi pa še enkrat hvala za nasvet!Zdej imaš tudi ti verjetno veliko dela,ali ste že na dopustu? No,pa moje dogajanje!Zdej sem se ta teden vpisala še v dva tečaja-angleščina in italijanščina.Na angl. sem šla v ponedeljek in sem bila ful zadovoljna,ker je to konverzacija in se v bistvu samo pogovarjaš v angleščiini in to meni manjka,ital.pa grem zdej ob 10 uri na testiranje,da vidijo koliko znam.To sem se odločila,da grem naredit,ker pri angleščini mi manjka malo znanja,da se lahko tekoče pogovarjam,pri italijanščini pa kar več rabim.Mi je prejšnji teden počil film,ker se menimo z nekimi italijani za posel in sem govorila prav brez repa in glave in sem se prav razjezila,da grem tole izpopolnit,da se lahko pogovarjam,ker doma pri nas noben ne zna nobenega jezika Tako,da imam res pestro,še dobro,da imam moj manj dela,da je lahko za varuško! Včeraj sem bla na sodišču 2 uri in ko sem šla domov sem razmišljala,da so ta sodišča prav za en klinc(LOIS,sorry)...samo je tole en sistem,da verjet ne moreš>! Dve uri smo razglabljali,kaj se dogaja oz se je dogajalo poleti,mi smo bili proti stikov,odvetnica se je super izkazala,predlagali smo zbiranje dokazov,skratka naredili kar je v naši moči,samo sodnica je bila prav ena kokoš,da ne rečem drugega.Na koncu ona razpiše nov datum obrvnave-20.1 in da bo samo psihologinjo zaslišala do takrat in na koncu še reče,naj bo ta dan,ko bova z bivšim vse pozabila in začela noramlno se pogovarjat in delat v dobro otroka in v zapisniku še predlagala,da bi ga bivši prišel obiskat v petek in ga peljal na pico od 16.30 do 19. 30.Sodnici sem rekla,da bom tole sinu rekla,da pa če ne bo hotel it,da ga ne bom slilia.Itak,ko sem Janu om,enila je znorel,tako,da nisem več drezala vanj.samo mi se zdi tako vse bedasto že počasi,da moram stalno otroka vznemirjat.Jezi pa me kako se ne najprej pozanimajo in potem nekaj določijo.Sodnica sploh zglda ne razume vseh okoliščin in ji ni nič čudno,če otrok noče k očetu,pač njeno mnenje je da bo počai moral it Mater sem bla res jezna in to je samo za ta petek napisala v zapisnik,ni pa nič narobe če otrok ne bo šel! Pa da se bomo na naslednji obravnavi pogovorili kako je blo v petek! Jaz sem res zgubila vse zaupanje in bom delala po svoji veri,zaščitila otroka kolikor bom lahko edino ko ne bo revček imel mira.Sem porav rekla,da če bo kakšna odločba,da mora it k njemu vsak drugi vikend,da bom vsakič morala bivšemu povedat,da noče it,magari,če me kaznujejo se sploh ne več sekiram.Sem vseeno mislila in upala,da se bojo na sodišču kaj pozanimalio,samo vidim,da je vse en drek(oprostite izrazu) Ja,zgleda,da ne bom imela mira,dokler Jan ne bo polnoleten Če sem vse preživela,bom pa še to,kajne? Moj doma je bil prav jezen včeraj,ko sem mu poročala kako je šlo.Je prav rekel,kaj če se otroku kaj zgodi,se mu strga,kdo bo potem odgovoren?In,brez se pozanimat kar določit,da gre 3 ure z njim?In,če mi ga odpelje,ker smo itak rekli,da je sum,da ga odpelje....mah kar verjet ne morem?In pol se čudimo,koliko sranja je v družinah zaradi sodišč?Al je kaj čudno? Ok,sem se malo razpisala,boste pa za brat imele! Ala,letim na kofe pa spet v Sežano! Uživajte!
|