womanpolice
|
Punce drage in fanta... Ne, nism vas pozabila... Ampak je "hudič", če ne prideš do računalnika niti doma... Kajšica že ve zakaj... Ma, sej mojmu ne zamerim... fant se mora učiti in potrebuje računalnik... Torej... Najprej dolgujem dve stvari... Prva je novoletna želja vsem: Staro leto se poslavlja, spet prijatelj vam nazdravlja, vam pošilja kup želja, saj nova spet bo letnica, v vse načrte pa zares, naj sreča prste vtakne vmes. Upam, da ta sreča bo prstke vtaknila vmes vsem nam, ki tako nestrpno pričakujemo naše srčke... In Mišek73... ti ti ti... nč nis povedala, da si imela rojstni dan... upam, da sprejmeš čestitko, kljub zamudi... Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obrača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj najboljše za rojstni dan! Mišek, želim ti, da tudi vidva letos dobita v roke svojo srečo!!!! p.s. vidim, da začneš 16.1. Jst pa imam jutri pri dr. Bokal, ampak s postopkom bom pa začela naslednjo menstruacijo, in sicer v februarju... V januarju imam še toliko stvari (predvsem v službi... spisat zadeve), pa še rojstni dan 28.1. Na rojstni dan pa moram bit fraj, ane, in ne na kakšni bolniški.. al pa nafilana s hormoni.. PUNCE IN FANTA! Slišim, da ste se imeli lepo na srečanju... kako žal mi je... in po vrh vsega mi jo še mehur zakuha... No, sedaj sm kupila brusnifem (sva bile s Kajšico mal v šopingu) Kaj je novega pri nama? Nič... Tablete še vedno pridno jemo... No, to je tudi eden od razlogov, da bova počakala do februarja, saj sva vse tablete dobila šele novembra in jih jemljeva šele dva meseca. Sva se pa odločila, da jih bova kr tri mesece. Ja, moj se je kr poboljšal, kar se tega tiče. Sedaj ga še sam moram pripravit na to, da se ne bo z menoj kregal, ko bom v postopku in po transferju (da sm takrat pač totaln zatežena do vseh, in da mora to sprejet v tistem obdobju). Aja, novo je to, da je ZELOOOOOOOOOOOOOOO MRZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO In jst imam zdajle dve službi peš ; eno imam od 14 do 22.00 (jutri), v četrtek pa od 10 do 17.00 ... Imam občutek, da bom ratala ledena kocka... Pija76 jutri sem na tvojem območju... a bi skuhala čajeka? Da se s kolegico mal odtaliva pri tebi...
|