|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
5.1.2009 20:48:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

.......meni se je danes srček strl na milijon delcev......izgubila sva najina palčka......

srčice moje zlate pošiljam vam Zarjine lubčke v zahvalo.....rada vas mam

...joj Zarči potolaži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.1.2009 20:56:28   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 08.01.
Naska - začetek špikanja

Petek, 09.01.

pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Torek, 06.01.
Sonček33 - pregled (38 t)
Kisci - pregled
Bumo - UZ

Sreda, 07.01. 
Kisci - pregled pri porodničarju
Serendipity - pregled in UZ

Petek, 09.01.
Dakec - UZ
Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

Ponedeljek, 12.1.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Zarja - UZ
Kruce Fiks - UZ

Torek
, 13.1.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.1.
mojsonček - pregled

Sreda, 21.1.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.1.
Lučka 25 - posvetovalnica

Torek, 03.02.
ledenka - pregled

user posted image  
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarjauser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajatina greje user posted image user posted image test 05.01.2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , dakec user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image  user posted image , Jazzz27user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka25user posted image , Blančuser posted image , Sulfinijauser posted image , Shadowuser posted image , Rebyuser posted image , Bumouser posted image , Serendipityuser posted image , Obayifouser posted image , Krucefiksuser posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image         

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
  • Neposredna povezava do sporočila: 352
    5.1.2009 20:56:35   
    Shadow
    Zarja... ne znam si predstavljati, kaj prestajaš... drži se! Tukaj nas je ogrooooomno, ki mislimo nate.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 353
    5.1.2009 20:58:22   
    mismis

.......meni se je danes srček strl na milijon delcev......izgubila sva najina palčka......

Zarja, dobra stran časa je, da se tudi strti srčki zacelijo...
    Boš videla, s časom bo bolje, sedaj pa le jokaj, včasih je potrebno samo jokati user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 354
    5.1.2009 21:00:17   
    Shadow
    Še kratko poročilce od mene: danes sem imela pregled pri svoji G, vse je ok, srčka bijeta, dobila materinsko knjižico, enih par slik kup napotnic za krvne preiskave. Sem pa v 8t 2d. Za naslednji pregled me še obvestijo.

Kar slabo vest imam, da je pri meni (zaenkrat) vse ok, ko pa je življenje tako kruto do nekaterih izmed vas. Ampak kolikor vas poznam, ste tukaj same borke in čez 10 let se bomo vsemu temu samo še smejale.

(odgovor članu Shadow)
    Neposredna povezava do sporočila: 355
    5.1.2009 21:10:58   
    ledenka

Zarjica moja draga, moj najljubši teddy... te močno močno objemčkam in stiskam user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 356
    5.1.2009 21:49:29   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, midva mava namen v ponedeljek Rešovo vprašat kako naprej. Pa sva se tudi pogovarjala, da bi še en teden jemala po 1tbl, potem pa prenehala. Pa saj bomo videli kakšno bo navodilo. Čeprav so mi vsak dan bolj v napoto, me zadnje dni tako nožnica peče, ko se mi izloča ven. Si moram potem nežno umiti nožnico s kamilicami, da se mi umiri.

Lučka, jaz sem imela isti problem, kot veš in sem omenila prejšnji teden Rešu in je rekel, da jih naj raje jem, po 2 dneh se je vse umirilo...

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 357
    5.1.2009 21:50:51   
    dajamaja
    Čerko še tukile!

Zarja, popolnoma te razumem. Vzamita si čas zase in svojo žalost. Srček boš spet sestavila. Nikoli ne bo tak kot prej, bo pa kmalu bil za novo borbo. Mi bomo pa ob tebi in ti nudile podporo, zdaj in kasneje!! 

Oby, user posted image  za srčka!

Blanchy user posted image user posted image  za manekena! Naj bo zdaj vse po planu in mirno do poroda, pol pa polna bajta dretja user posted image  

Abra, super, da sta z gimnastičarko že doma in da lepo napreduje. Samo da so lička polna, rito bo kmal dobila user posted image

Ammm, ostalo mi je pa že iz glave padlo. Vsem seveda obilo sreče in na končno zmago user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 358
    5.1.2009 21:51:13   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Še kratko poročilce od mene: danes sem imela pregled pri svoji G, vse je ok, srčka bijeta, dobila materinsko knjižico, enih par slik kup napotnic za krvne preiskave. Sem pa v 8t 2d. Za naslednji pregled me še obvestijo.

Kar slabo vest imam, da je pri meni (zaenkrat) vse ok, ko pa je življenje tako kruto do nekaterih izmed vas. Ampak kolikor vas poznam, ste tukaj same borke in čez 10 let se bomo vsemu temu samo še smejale.

Super za dva user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  in da je vse ok s tabo!!!

(odgovor članu Shadow)
    Neposredna povezava do sporočila: 359
    5.1.2009 21:54:11   
    zup2
    Dober večer vsem skupaj!

Bolj malo se vam oglašam, vas pa redno berem in obljubim, da bom sedaj bolj pridna in večkrat kaj tudi napisala.

Zarja, res mi je žal da se ti je zgodilo kar se je. Vem, da te nobena beseda ne more potolažiti, ker tudi mene ni, bo pa sčasoma bolečina manjša.

Jaz sem pa danes začela z novim postopkom. Vem, da ste tukaj same poznavalke, pa me zanima kako ste kaj reagirale na Superfact in Menogon. V prejšnjih dveh postopkih sem imela Dipherline in Menopur, pa se mi zdi, da ni bilo nekih stranskih učinkov, sedaj pa me malo skrbi kako bo s tem. Za vsak info bom vesela. 
    Pa če je bila katera v kratkem pri dr. Rešu samoplačniško, koliko sam postopek stane?

Hvala in lp.

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 360
    5.1.2009 22:05:21   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Jaz sem pa danes začela z novim postopkom. Vem, da ste tukaj same poznavalke, pa me zanima kako ste kaj reagirale na Superfact in Menogon. V prejšnjih dveh postopkih sem imela Dipherline in Menopur, pa se mi zdi, da ni bilo nekih stranskih učinkov, sedaj pa me malo skrbi kako bo s tem. Za vsak info bom vesela. 
    Pa če je bila katera v kratkem pri dr. Rešu samoplačniško, koliko sam postopek stane?

Hvala in lp.

Čer. Jaz sem bila pri Rešu samoplačniško, postopek stane 800 EUR, vsa zdravila pa nekje okrog 300 EUR.  Imela sem Suprefact in Menogon in brez stranskih učinkov. Kdaj pa pričneš s postopkom?

(odgovor članu zup2)
    Neposredna povezava do sporočila: 361
    5.1.2009 22:09:51   
    zup2
    Reby hvala za tako hiter odgovor.
    S postopkom začnem ubistvu že danes, saj je dr. Reš rekel, da naj začnem s sprejom takoj ko ga dobim. Midva sva pa danes po pregledu takoj šibala v Italijo, tako da se že kar začenjauser posted image . Ker pa moram sprej jemati na 8 ur, sem se odločila, da ga bom prvič probala ob 11-ih zvečer in tako naprej. M pričakujem nekje konec tedna, po prvo špiko k rešu moram pa drugi dan.

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 362
    5.1.2009 22:57:12   
    gigi1
    Senčka ti ga pa biksaš. HB da je vse OK.user posted image user posted image user posted image Tako naj ostane user posted image  user posted image  user posted image

Kruce 100x hvala user posted image

Ajsi še tukaj čestitke za super pregled user posted image  user posted image

Lučka upam, da se ti ta infekcija porihta ko nehaš pit čajčke in Bpanten.user posted image user posted image user posted image Robčke pa priporočam Toddies od Nivee, ker so nežni in se jih lahko v školjko vrže.

Zup2 lepo, da si spet z nami in naj bo tokrat uspešno user posted image

Dajči, Miška, Reby pozdravček.

Vsem pa želim mirno nočko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zup2)
    Neposredna povezava do sporočila: 363
    5.1.2009 23:51:42   
    miska73
    Lubike moje en lep večerni (ups. nočni) pozdravček.

Zarja ti pošiljam še lubčkov in objemlkov, ker vem, da jih rabiš. Drži se.

Obika čestitke za srčka.

Blančetka kako lepo je prebrati, da si začela verjeti, da boš mama.

Senčka tudi tebi čestitke.

Abra lepo da sta z gimnastičarko doma. Upam, da boš le našla kak prosti trenutek tudi za nas tle gor.

Ajsi čestitke za uspešen pregled.

Kruce ti si pa tako priden, ko si še naše pupe vse po vrsti preskrbel z arcnijami.

Sekica smo te pogrešale. Sam da si nam bolje.

Hedi, Noki me veseli, da sta še v enem kosu.

Žiži močno upam, da je tisto z zamrznjenčki dezinformacija. Ma mi sploh ni logično. Saj s postopkom z zamrznjenčji je ja manj dela kot s tistim osnovnim. user posted image
    Kajši in Mišmiš držim pesti za januarski postopek.

In kaj sem jaz počela? Kaj le? Šla sem malo zjala past po razprodajah. Zdaj pa ne vem, al sem jst postala zbirčna, al pa res nimajo nič pametnega...

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 364
    6.1.2009 0:01:52   
    Grethy
    VEČERKOOOOOOOOO !!!!!!!!

Ja šit no user posted image user posted image Zarja srčece moje zlato ... zdej pa ne vem, al sem fulllll žalostna, al sem pa fullllll besna ... to pa res ni fer noooooooooo ... nimam drugih besed kot : jokam z vama ... lavju lubika ...  ko boš pripravljena me pa najdi, da ti pomagam zlepit srčka skupej, to fajn obvladam, nau blo nč brazgotinc videt ... pol se bova pa spet borile, ane ???

Zdej pa za vas druge nimam teksta ... upam da ste vse ostale po P.s.-u , ker drugač nam mogla spat ... že tole me je čist znerviral ... user posted image user posted image drek ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 365
    6.1.2009 0:02:40   
    kajsica
    Miška, ti morem povedat...ja je res da je malo manj dela celo v postopku z zmrznjenčki, sam je en drug VELIK user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Zavarovalnica ne plača....to je problem, ker se šteje pod postopek, kjer je bila opravljena punkcija...to je problem...sam jaz se pa sedaj ne dam....res ne....Ej imaš pa en tk mali mali zs, pa bi te res prosila, če mi lahko samo tako za info malo poveš. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 366
    6.1.2009 0:08:23   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Miška, ti morem povedat...ja je res da je malo manj dela celo v postopku z zmrznjenčki, sam je en drug VELIK user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Zavarovalnica ne plača....to je problem, ker se šteje pod postopek, kjer je bila opravljena punkcija...to je problem...sam jaz se pa sedaj ne dam....res ne....Ej imaš pa en tk mali mali zs, pa bi te res prosila, če mi lahko samo tako za info malo poveš. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!

Čaki mal, česa ne plača zavarovalnica ????

Meni je bilo razloženo, da spada v en postopek štart in pa vsi zamrznjenčki kar jih je iz tiste punkcije uspelo ... ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 367
    6.1.2009 0:09:23   
    miska73
    Kajši maš odgovor na ZS.
    Zdaj pa res grem na spavanje. Matr, sej je že jutri.

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 368
    6.1.2009 0:22:49   
    kajsica
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Čaki mal, česa ne plača zavarovalnica ????

Meni je bilo razloženo, da spada v en postopek štart in pa vsi zamrznjenčki kar jih je iz tiste punkcije uspelo ... ????

Ja draga moja, saj v tem je fora.....plačan je postopek, v katerega spadaju tudi zmrnjenčki. Samo lej primer, mene pri zmrznjenčkih morajo glih tk kontrolirat kot eno, ki je šla v nov stimuliran postopek....sam z mano imajo dvojno delo in potem je en postopek manj....tako da stimuliran je plačan, zmrznjenčki pa so še dodatno delo.....in pač ne kasirajo ekstra!!!

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 369
    6.1.2009 5:33:22   
    Kruce Fiks
    user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 370
    6.1.2009 7:40:40   
    Shuka
    Dobro jutro

En kakavček za tiste k kave ne pijemo
    user posted image

pa za tiste k ste bolj za zdrav začetek dneva
    user posted image

pa če bi kdo kej konkretnega rad
    user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Kruce Fiks)
    Neposredna povezava do sporočila: 371
    6.1.2009 7:53:41   
    dajamaja
    Senčica, kako sem mogla  nate pozabit user posted image  ISKRENE čestitke za dva srčka. Me je zgleda tole od Zarje tolk misleno prevzelo, da sam mal ostale spregledala. Samo, da je s tabo vse OK, jaz bom že na zbranosti razdelala user posted image  

Kajsi, kaj ti to pišeš!? Da tebi vstavitev zmrznjenčkov štejejo kot postopek!? To pa meni ni pošteno!!! Saj ti delajo samo UZje, kar je stroškovno dosti manj kot cel ICSI!? Amaš ti to kje drugje še preverjeno, ne le na KC!?
    Držim pesti, da obe z Mišmiš še januarja dobita pingvinčke v varstvo. Če ne gremo pa na cesto, pa štrajk!! Kot da pri 20tih tja hodmo user posted image  Joj, kolk sem hudok.. dans, upam, da bom čimanj kontakta s strankami user posted image  

Pikovit, kje se mi ti skrivaš !? !?!?!??!?

Marjetka, jaz tebe pogrešam, a ti mene nič!?!?!?!?

Kruce, Shuka, hvala za kofe in zajtrk ...moj je bil dost bol špartanski ... pa saj bo malca kmalu.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 372
    6.1.2009 8:00:02   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Kajsi, kaj ti to pišeš!? Da tebi vstavitev zmrznjenčkov štejejo kot postopek!? To pa meni ni pošteno!!! Saj ti delajo samo UZje, kar je stroškovno dosti manj kot cel ICSI!? Amaš ti to kje drugje še preverjeno, ne le na KC!?
    Držim pesti, da obe z Mišmiš še januarja dobita pingvinčke v varstvo. Če ne gremo pa na cesto, pa štrajk!! Kot da pri 20tih tja hodmo user posted image  Joj, kolk sem hudok.. dans, upam, da bom čimanj kontakta s strankami user posted image  
    Pod to se pa podpišem in res ne vem kaj tolk komplicirajo k s tem pa res ni tolk dela kt s samim postopkom. Joj men se tud kocine dvignejo k vidm, da vas za pingvinčke kr prestavljajo na nemogoče datume, k da ma veze al je to januar al mares, postopkov bojo mel zmer velik, naj še to nekam vrinejo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 373
    6.1.2009 8:39:19   
    Grethy
    Naaaaaaaaaaa aaaaaaaaa Kajsi, to te pa eden hoče mal nategnit user posted image user posted image user posted image ...

kako so pa naša druge pupce hodile po zamrznjenčke na GK LJ ...

ala da slišmo !?!?!?!?! ... zdej sem pa pisstoffff user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res prvič slišim, da moraš za zamrznjenčke sam plačevat ... to spet eden neki po svoje prčka, pa kaj zdej tko šparajo z UZ-ji, nej grejo v maloro ...user posted image user posted image vse je samo denar pro..kl..eti user posted image user posted image user posted image user posted image .... se nea damo, ane ....

Kruce, tale kavica dons je pa spet neki posebnega, hvala ...user posted image user posted image

Šuki, hvala za zdrav zajtrk user posted image user posted image user posted image

A je kdo našo Dejziko srečal zadnje čase, kukr da so jo nekam zaprli srotko, pa se ne more javljat, sej ona bi se, jz vem, da bi se, sam ji ne dajo ...user posted image user posted image user posted image

Mismis že aktivna ??? Še trikrat ane ??? user posted image user posted image user posted image

Dajčimajči vidm da imava dons mal enih tajflnov v zasedi ... naj ni za dražit user posted image user posted image user posted image user posted image , sej bo minlo ...

sej res, naša WP je bla pa snoč v nočni, sem jo srečala v enem križišču, ko sem se peljala domov iz šihte okol pol triindvajsete user posted image user posted image ... no razen če imajo še kako podobno blondno bejbo na polciji tam k ji je fejst podobna user posted image user posted image , ampak mislm da je bla ona, a se sploh še kej javi al bo treba polcijo za njo poslat ????

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 374
    6.1.2009 9:14:22   
    mismis
    Dobro jutro vsem skupaj

Shadow, čestitke za user posted image user posted image , ob vseh teh slabih novicah, se prav prileže kakšna dobra novička.

zup2, tudi tebi čestitke za začetek postopka, tokrat ma da rata

Gretka, kako je tvoj, sem včeraj mislila na vaju, ko sem poslušala poročila. Upam, da ni tudi tvoj vmes med tistimi, ki so jim podaljšali kolektivca

Shuka, hvala za zajtrk, se prav prileže v teh mrzlih zimskih jutrih.

Dajamaja, hvala za dobre želje. Kdaj bomo pa spet držale pesti zate?

Žiži, tudi tebi pozdravček, kako je gospod? Je že kaj bolje? Kdaj pa se je tista tvoja prijateljica prijavila za prenos zamrznjenčkov in aktero številko ima. Ali je možno, da samo ne jemljejo na novo za prenos zamrznjenčkov, da pa tiste, ki smo se že zdavnaj prijavile pridemo zraven?

Kruce, tudi tebi hvala za kavico, kakšno je stanje pri vas, je gospa še tečka user posted image user posted image

Sonček, upam da ste še vedno 2v1, čeprav se čez vikend obeta polna luna

Kajsica, kdaj pa ti kličeš, mislim a je tvoja user posted image ? Jaz bom počakala, da pride, potem pa kličem sestro Miro in ji bom kar zatežila, da že od septembra čakam na to, če pa bo rekla, da marca, se bom vadila na službene obveznosti. Ma sploh ne vem, kaj narediti, so mi vse načrte pokvarili s tole informacijo.

Kar se tiče postopkov, se mi zdi, da ste se narobe razumele s Kajšico, in sicer Kajši ni mislila, da je plačljiv postopek z zamrznjenčki, temveč da je plačljiv celoten postopek od stimulacije, punkcije in ET-ja. To plača zavarovalnica, glede na to da so pa zamrznjenčki iz postopkov ne dobi GK LJ nobenega denarja za prenos le teh. Kar pomeni, da praktično delajo zastonj, dela je pa skoraj ravno toliko kot s postopkom, če upoštevaš, da ti morajo vsak dan vzeti kri, pa lulaš na palčko, pa UZ in nato ET.
    Predvidevam, da so zato ustavili postopke z zamrznjenčki, saj so imeli decembra bolj malo postopkov, sedaj bodo pa začeli s polno paro in se bojijo, da ne bodo sfolgali vsega.

Grem še na MON prašat, če katera kaj ve...

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.1.2009 9:19:05 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?