|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
6.1.2009 11:54:35   
kajsica
Mišmiš, hvala na odgovoru!!!

Ma men pa sedaj nič ni jasno! Enim rečejo ne, drugim pa ja user posted image . No brez veze se bunit al pa paniko zganjat, jo bomo naslednji teden!

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.1.2009 12:50:19   
sonček33
Ojla
evo jaz sem s pregleda. vse štima. Dete je pridno. Drug teden spet pregled, če ne gremo prej rodit.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.1.2009 12:54:02   
hedviga
Pikovitek, ti uživač mali! Jaz imam en tak filing da bo najina solata zgledala nekako tako, da jo bom pripravila jaz pri nas doma, ti pa lepo s Franclčkom in Micko pod pazduho malo trenirala....user posted image user posted image user posted image

Kajši, mene drug teden ne bo doma, greva z mojim užit še preostale frej dneve v KG. Lahko ti pošljem al po pošti al pa če se ti ljubi v petek na GK ko imam pregled. No, ali pa potem ko se vrnem.

Reby, te pokličem juti enkrat ko mi bo jasno kdaj morm k zobarju...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.1.2009 13:08:45   
cukica
Jaz čakam že od novembra na zamrznjenčke vendar mi vsakič na novo povejo,da do januarja ne jemljejo nič.O.K.
Včeraj mi pa sporočijo da naj prvi dan m pokličem in naj povem da sem za postopek z zamrznjenčki,ker so na konziliju sprejeli nekaj novega da po novem jemljejo samo 2 dekleti na dan za postopek z zamrznjenčki.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.1.2009 14:11:55   
Sulfinija
Vriskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam jeeeeeeeeeee punce user posted image  bije,veliki smo 2cm hi,hi.Jutri se naročim na nuhalno,kontrolo pri gin. pa imam 10.2. po nuhalni.Spasmex dalje,utrogestan porabim do konca potem pa nič več.Punce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  najina pikica raste hi,hi.

LP Mojcauser posted image 8t5dni,slikica celega plodeka bo v albumu.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.1.2009 14:14:35   
mismis
Cukica, saj jaz imam zaporedno številko za postopek že od septembra, itak pa grem v naravni postopek z zamrznjenčki.
Upam, da bom ena od dveh, ki jih bodo vzeli v postopek, kot kaže je najbolje klicati že na vse zgodaj zjutraj.

Zdaj pa še malo fotostimulacije za vse ženske, ki ste v postopku

user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image

user posted image

sej vem, da sem zihr kaj pozabila, ampak za začetek naj bo dovolj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.1.2009 14:15:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla
evo jaz sem s pregleda. vse štima. Dete je pridno. Drug teden spet pregled, če ne gremo prej rodit.

Super, da vse štima, naj še naslednji teden.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.1.2009 14:15:29   
stijan
Najprej , da vam vsem zaželim srečno in uspešno 2009,da se vsaki izmed vas uresniči tisto kar si najbolj želi! Vidim da je bilo decembra veliko  nosečk ,čestitke vsem user posted image .No  mi smo dopolnili  19 teden in danes na pregledu sta user posted image user posted image   glasno tik takala.  user posted image Zdaj  pa bomo čakali na morfologijo ,ki jo imam 30.1.2009 da vidimo spet kako skačeta user posted image user posted image .
Abra čestitke za pupouser posted image .
Zarja za tebe pa žeim da v tem letu posije sonce zateuser posted image . Vsem en lep pozdrav.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.1.2009 14:16:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Vriskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam jeeeeeeeeeee punce user posted image  bije,veliki smo 2cm hi,hi.Jutri se naročim na nuhalno,kontrolo pri gin. pa imam 10.2. po nuhalni.Spasmex dalje,utrogestan porabim do konca potem pa nič več.Punce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  najina pikica raste hi,hi.

Bravouser posted image user posted image user posted image

a to odebeljeno, podčrtano pa z drugo barvo napisano za preglede, UZ, karkoli, se pa tebe ne prime kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.1.2009 14:17:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: stijan

Najprej , da vam vsem zaželim srečno in uspešno 2009,da se vsaki izmed vas uresniči tisto kar si najbolj želi! Vidim da je bilo decembra veliko  nosečk ,čestitke vsem user posted image .No  mi smo dopolnili  19 teden in danes na pregledu sta user posted image user posted image   glasno tik takala.  user posted image Zdaj  pa bomo čakali na morfologijo ,ki jo imam 30.1.2009 da vidimo spet kako skačeta user posted image user posted image .
Abra čestitke za pupouser posted image .
Zarja za tebe pa žeim da v tem letu posije sonce zateuser posted image . Vsem en lep pozdrav.
Lepo da si se oglasila.

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.1.2009 14:35:44   
Shuka
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 08.01.
Naska - začetek špikanja
anna1 - gre po napotnico za ICSI

Petek, 09.01.

pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Torek, 06.01.
Sonček33 - pregled (38 t)
Kisci - pregled
Bumo - UZ

Sreda, 07.01. 
Kisci - pregled pri porodničarju
Serendipity - pregled in UZ

Petek, 09.01.
Dakec - UZ
Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Zarja - UZ
Kruce Fiks - UZ

Torek
, 13.01.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija

Torek, 03.02.
ledenka - pregled

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled

user posted image  
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarjauser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajatina greje user posted image user posted image test 05.01.2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • 74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Julija30user posted image user posted image , Orto2user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image user posted image , Linda25user posted image user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image user posted image , Dobrovoljčicauser posted image user posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image user posted image , Stijanuser posted image user posted image , mojsončekuser posted image user posted image , martin6user posted image user posted image , Mandrejauser posted image user posted image , Kicsiuser posted image user posted image user posted image , Goldyuser posted image user posted image , Sabsauser posted image user posted image , Jazzz27user posted image user posted image , Kalinauser posted image user posted image , anci banciuser posted image user posted image , mlinčkoviuser posted image user posted image , Lučka25user posted image user posted image , Blančuser posted image user posted image , Sulfinijauser posted image user posted image , Shadowuser posted image user posted image , Rebyuser posted image user posted image , Bumouser posted image user posted image , Serendipityuser posted image user posted image , Obayifouser posted image user posted image , Krucefiksuser posted image user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image         

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

KAJATINA OGLASI SE

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 411
    6.1.2009 14:36:07   
    Sulfinija
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

a to odebeljeno, podčrtano pa z drugo barvo napisano za preglede, UZ, karkoli, se pa tebe ne prime kaj.user posted image user posted image user posted image

Shuka,sedaj pa je meni malo user posted image  kaj si z tem milsila,da se me ne prime.

LP Mojcauser posted image 8t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 412
    6.1.2009 14:36:33   
    cukica
    Mismis men niso dal nobene zaporedne številke.
    Sam rekli so naj pokličem ko dobim m,aja pa še to da vprašam a kri za spolno prenosljive bolezni sta morala dat?

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 413
    6.1.2009 14:40:01   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Mismis men niso dal nobene zaporedne številke.
    Sam rekli so naj pokličem ko dobim m,aja pa še to da vprašam a kri za spolno prenosljive bolezni sta morala dat?

to bova naredila ta teden, pa še to zato, ker so najini izvidi krvi oktobra potekli (so sedaj starejši od enega leta). Če tvoji niso, ti ni potrebno ponovno dati kri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
    Neposredna povezava do sporočila: 414
    6.1.2009 14:41:57   
    mismis
    Stijan in Sulfinija, čestitke za  user posted image -ke. user posted image user posted image user posted image

lepo in mirno nosečnost vama želim še naprej

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 415
    6.1.2009 14:42:49   
    Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Shuka,sedaj pa je meni malo user posted image  kaj si z tem milsila,da se me ne prime.

LP Mojcauser posted image 8t5dni
    user posted image user posted image user posted image da vedno napišeš celoten tekst odebeljeno, mamo pa tako navado, da preglede, UZ-je, karkoli, napišemo odebeljeno, podčrtano in v drugi barvi napisano, ker lohk se kej spregleda pa te pol ne damo na seznam. Evo to sem mislila, sej drgač nisi edina marsikatero se to "pravilce" še ni prijelo, no ene so pa zelo pridne kar se tega tiče.user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.1.2009 14:43:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 416
    6.1.2009 14:48:41   
    Sulfinija
    Shuka,sorry sem kopirala iz druge strano zato sem pustila celo odebeljeno.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 417
    6.1.2009 14:49:52   
    Shuka

Shuka,sorry sem kopirala iz druge strano zato sem pustila celo odebeljeno.

LP Mojcauser posted image
    Sej ni panike, jest sam malo tečnarim k nimam komu doma k sem sama.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
    6.1.2009 15:06:58   
    Serendipity
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla

Sončece super za lep pregled! user posted image user posted image user posted image Naj bo malček tudi drugače tak priden, kot je pri tebi! user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 419
    6.1.2009 15:08:07   
    Serendipity
    shuki - kak je tvoj vodnarček? Priden? 

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 420
    6.1.2009 15:22:26   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

shuki - kak je tvoj vodnarček? Priden? 
    Serendipity - ja kar priden je, no mene osrečuje že k mi rebra premika, da ga čutim je nekaj najlepšega, čeprov mu kdaj požugam s prstom, da ne sme bit tolk grob, ma srečo, da ne vidi iz trebuščka.user posted image user posted image user posted image Sam mal mi spat ne pusti, drugače je pa priden ja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
    6.1.2009 15:26:35   
    Serendipity
    Eto, še tukaj ena fotostimulacia za vse v postopku, ta pojbič bo že popazil, da bo šlo vse po pravilih (foliklčki pridno rastejo, potem se zaljubijo, lepo razvijajo in vgnezdijo)!

user posted image

shuki - pa kar vtrofi tisto najbolj občutljivo točko, mar ne? user posted image user posted image Komaj čakam, da bo naš fižolček v akcijo stopil, zdaj me samo s slabostmi opominja, da je tu nekje user posted image user posted image user posted image user posted image

sulfinija - super za srčka! Kdaj imaš uraden rok? Sva obe avgustovki, jaz imam nekje (neuradna varianta, made by me) 18.

shadow - uh, kako lepo, dva srčka in oba v akciji. user posted image

bambi - kako si deklca?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 6.1.2009 15:27:22 >

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 422
    6.1.2009 15:48:33   
    lučka 25
    Dan user posted image

Kajsica in mismis, upam, da se vama uredi glede postopka z zamrznjenčki. Kot sta rekli, dela imajo enako z vami, samo kasirat pa ne morjo, pa jih potem mal v žep zebe, ker ni denarnica toliko debela. Pa, samo da se vse uredi.
    No, pa sem malo nižje prebrala, da se bo dalo vse urediti. Bravo!user posted image  user posted image  user posted image

Blanč, ja pri meni so se pa krvavitve čisto ustavile (evo, že trkam po mizi). Tako, da imam sedaj mir in naj tako ostane. Kot kaže se je drugi zarodek izločil, ker na prvem UZ je bil še viden, potem pa ne več.

Grethy, imaš prav. Vse se ali pa smo se borile za otročke, p naj bo pot kakršna koli, vse moramo imeti čim bolj čisto pot, brez takih ovir, kot se sedaj nekaterim obetajo ali dogajajo. Ma, da vsem uspe.

Kicsi, kot kaže se ti obeta življenje v moški družbi. Bravo.user posted image  user posted image  user posted image

anci banci, bravo za lepe rezultate NS in prelepe občutke ob gledanju svoje pikice, ki pa res lepo raste.user posted image  user posted image  user posted image

Goldy, saj mee tudi še včasih malo špikne v jajčnikih, še posebej v levem, kjer j bilo več foliklov. To se sedaj počasi vravnava, vrača nazaj na prvotno stanje. Mal pa še čutiš, ker se maternica dviguje, pa širi, pa je še to špikanje prisotno.

Pikovitek, pa ti res znaš uživati. Jaz bi bla tudi rada v Strunjanu. A je tvoj na rehabilitaciji, a imata le relaksacijo?

sonček, super, da je t otročkom vse v redu. Naslednji teden pa ponovno na pregled, pa boš šla pol rodit.user posted image  A že kaj komaj čakaš, da boš imela pikico v naročju?

Sulflinija, bravo za srčka, pa za pikico, ki lepo raste.user posted image  user posted image  user posted image

cukica, ti potem padeš v to, da greš sedaj v postopek z zamrznjenčki. Naj bo uspešno.

Stijan, super za glasna user posted image  user posted image .user posted image  user posted image  user posted image

Shuka, soseda moja. Vidim, da v bušiju dogaja. Jaz pa tudi komaj čakam, da bom čutila malega škratka.

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 423
    6.1.2009 16:03:01   
    mojsonček
    Čao lepotičke!

Kako kaj, vas zebe? Mene tale mraz ubija in pri tko prenizkem pritisku mi cirkulacija še slabš dela, skos me zebe edin doma mi je fino, zunaj pa... user posted image

ZARČI LUBIKA mislim nate in ti pošiljam veeeelik objemček... mi je žal za vsako, ki mora dati to skozi... včasih žal ne gre drugače... izjokat bolečino, sestavit srček in z novim upanjem naprej

ŠUKI si pridna, k nam tko lepo urejaš seznamček... hvala user posted image  
    ja, sej vem pa MIŠMIŠKA tutuser posted image

Nosečke, ste se nagledale svojih pikic... jst komaj čakam naslednji teden

SONČI pol dons še nč konkretnega ni povedala G? sej nam boš javila kdaj bo akcija, da bomo pomagale dihat in navijale, da bo korenjak čim prej prijokal na svet user posted image

Vse, ki ste že začele z novim bojem in tiste, ki ste že v nizkem štartu pa... GO GIRLS!!!!

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 424
    6.1.2009 16:37:52   
    kajatina
    No takole punce drage, še malo slabih novic. Tudi nama zopet ni uspelo. Ker pa sva že navajena neuspehov, sva se zelo hitro potolažila in se odločila, da sedaj vse prepustiva mati naravi. Po petih letih, ko sva naredila prav vse, da bi ratalo, se bova končno popolnoma sprostila in kar bo bo. Če ne bo pač ne bo, če pa bo bova pa seveda zeloooooo vesela.
    Za vse vas navijam še naprej, vas bom tudi še naprej brala in punce ne obupajte, za vsakim dežjem posije sonce, pa čeprav je včasih deževno obdobje malo daljše.

Hvala vam za vse pestke in lepe želje.
    Pozdravček vsem

(odgovor članu mojsonček)
    Neposredna povezava do sporočila: 425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?