|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
6.1.2009 12:20:56   
Lara Croft
Če jo čmo vpisat v jasli, kaj je treba naredit?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.1.2009 12:26:12   
pf
Lara Croft po moje ima Lara tudi čisto vredu mere. Meni so tudi bolj všeč tak, da niso predebeli otročki, čeprav takrat ko mi ni jedla tak fejst sem rekla bolje debelušček, kot neješč otrok. Me prav zanima kake mere ima naša kaj. Na prejšnji je imela 60 cm in 5350 in je tudi rekla P da je ok. Takrat je bila stara točno tri mesece.

Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.1.2009 13:11:38   
morango
Ojla v novem letu.

Vidim, da ste se že pridno spravle k dietam:user posted image user posted image to je za vse, da bi dosegle, kar si želite.

Jaz se spravljam na aerobiko, pa zgleda, da bo ta teden šel še mimo. Jah nč, je premraz. Pol bi šla pa še kdaj teč na smučeh. Je tako fajn, čist bliz hiše mamo proge in letos imam končno mal cajta.
Lena pa je malo prehlajena že nekaj dni. Ni kaj hudega, sam nosek morava večkrat čistit, pa mal kašlja. Tako da zaenkrat ne hodiva ven, ker je zrak res premrzel; se mora najprej fajn pozdravit. Je pa še zmeraj prava dobrovoljčica. Aja, pa zadnji teden se je začela ful dvigovat v sedeči položaj. Neverjetno, kako ti škratki hitro napredujejo. Vsak teden nekaj novega.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.1.2009 13:12:48   
morango
user posted image user posted image user posted image  - za praznovalčka Patrika!!!

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.1.2009 13:16:13   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara, jaz bom zdaj enkrat prošnjo poslala, tako da me imajo že prej v evidenci. Čeprav tu ni neke panike, so odprli še en oddelek v vrtcu. Lara, koliko kapljic idroplurivita daješ Lariki?

Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.1.2009 13:39:45   
arabela*
eto,medve sva iz sprehoda.
Super vreme,ni mrzlo,gužva pa taka po mestu,da je jojuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.1.2009 13:41:56   
gold fish
saraya - daj za foro pogled kolko pri tebi kaže stopinj

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.1.2009 13:45:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

saraya - daj za foro pogled kolko pri tebi kaže stopinj

zdaj -2

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.1.2009 13:47:30   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Lara, jaz bom zdaj enkrat prošnjo poslala, tako da me imajo že prej v evidenci. Čeprav tu ni neke panike, so odprli še en oddelek v vrtcu. Lara, koliko kapljic idroplurivita daješ Lariki?

A to se kupi kaj za izpolnit, al kak?

Zdej je na 8 kapljic, ma kaj ku vsak drugi dan pozabim. user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.1.2009 14:14:36   
morango

Jaz bom kar sama napisala. 

Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.1.2009 14:36:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Jaz bom kar sama napisala. 

pri nas v vrtcu (jaslih) izpolniš obrazec.... ne napišeš to kar sam nekam user posted image ..... je prav taka vloga kot recimo za otroške al nekaj takega...

...moraš pa pol prines zdravniško potrdilo...Lara ne vem kako je s tem, če ne bo prej cepljena....mislim, da zahtevajo, da so cepljeni...nisem pa ziher......user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.1.2009 15:52:17   
pf
Pri nas je še kar minus šest. Midve pa danes po dolgem času ne bova šle ven. Zobki jo jezijo ko sto hudičev, pa je malo sitna, tak da sem jo dala raje spančkat v posteljico kot v voziček pa ven na mraz. Itak imava jutri cepljenje, da ne stakneva nahoda dan prej.
Morango pozdravljena. Res je kako napredujejo naši otročki, vsak teden nekaj novega. Jaz bi tudi šla na aerobiko pa pri milem bogu nimam kam Lane dat. Ali pa vsaj tečt, zvečer ko pa moj konča pa ne grem laufat ob pol osmih, ker mi je prepozna ura, pa tudi utrujena sem že, če sem čisto odkrita.
Lara jaz tudi mislim, da moraš dati neko vlogo oz. obrazec za jaslice. Po moje se kupi obrazec v papirnici, ker itak so zdaj že vsi obrazci po papirnicah, nekateri pa tudi na netu. Po moje bo treba počasi dat vlogo, če greš npr. septembra potem v službo. Čeprav se mi zdi, da je MTY napisala, da so ji rekli da dobi odgovor junija, kar je res pozno. Ne moreš potem ravno tak hitro si poiskati varstva na domu. Pozanimaj se raje.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.1.2009 16:59:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Zobki jo jezijo ko sto hudičev, pa je malo sitna,

naša je tud katastrofa.kriči od sile in se napenja,pa roke v usta tiščiuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
6.1.2009 17:09:29   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje………

• Patrik.

user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.1.2009 17:15:05   
lana17

mi gremo pa danes k P.user posted image ker tok kašlja grdo, pa že 3 dni ima občasno drisko. in me kr skrbi. zato ob enih pokličem in upam, da bomo čim prej na vrsti in da bo vse ok.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.1.2009 17:15:53   
lana17
user posted image Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.1.2009 17:21:48   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
user posted image Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je tudi skromna s sračko.... user posted image

Včeraj sem dala Laro v športni del vozička... ma mi je blo čudno... teža drugače razporejena.... tri ljudi sem povozila... pa pogrešala sem njen obrašček. In tudi ona me je ful iskala... sem jo danes takoj dala nazaj v košaro... user posted image

Mi2 dva šle kljub mrazu prej malo ven... lih toliko, da je zaspala pol sem jo pa v sobo nesla in odprla okno... že dve uri spi... sem ugotovila, da rajši spi, če je hladno.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.1.2009 19:38:10   
gloria

Danes pa praznuje………

• Patrik.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.1.2009 19:50:24   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Danes pa praznuje………

• Patrik.

user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.1.2009 19:57:51   
gloria

Larika je pa danes imela posvetovalnico. Ima 60 cm in 5700g. Je rekla pediatrinja, da ni to čisto nič premalo, preveč pa tudi ne... Meni je pa tudi fanj, da ni bajsa... user posted image

Danes bi morala bit tudi cepljana, ma midva sva se odločla, da cepljenje prestaviva do prvega leta, pol bova pa vidla...

bravo Larikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.1.2009 20:00:05   
gloria

bravo Jonuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pol dieta pomagauser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.1.2009 20:02:39   
amor real
user posted image  Patriku

user posted image  Lari za posvetovalnico.

Mi smo jo pa imeli včeraj, Tomaž ima 6350 g in 70 cm, pedijatrinja pravi, da je res velik za njegovo starost, bili smo tudi cepljeni in je šlo vse b.p.. Proti rota virusu pa po posvetu s pedijatrinjo nismo cepili....

Šibam se smejat našemu črvičku, ko se tako jeti na žabo in ji mečka glavo (žaba za na njej past kravice)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.1.2009 20:36:11   
ključek
smo bili pri P, vse je ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker ne pusti pucati nosek, se ji zabije in zato kašlja. jo je poslušal, vse super. driska pa tudi ni nič problemov pustila, ker je živahna in igriva. tako da je v kartoteko napisal-zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa hvala vsem za pestke.user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.1.2009 20:37:00   
ključek

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.1.2009 20:37:36   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image  Lari za posvetovalnico.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......