Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 12:20:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če jo čmo vpisat v jasli, kaj je treba naredit?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 12:26:12
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft po moje ima Lara tudi čisto vredu mere. Meni so tudi bolj všeč tak, da niso predebeli otročki, čeprav takrat ko mi ni jedla tak fejst sem rekla bolje debelušček, kot neješč otrok. Me prav zanima kake mere ima naša kaj. Na prejšnji je imela 60 cm in 5350 in je tudi rekla P da je ok. Takrat je bila stara točno tri mesece.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 13:11:38
|
|
|
|
morango
|
Ojla v novem letu. Vidim, da ste se že pridno spravle k dietam: to je za vse, da bi dosegle, kar si želite. Jaz se spravljam na aerobiko, pa zgleda, da bo ta teden šel še mimo. Jah nč, je premraz. Pol bi šla pa še kdaj teč na smučeh. Je tako fajn, čist bliz hiše mamo proge in letos imam končno mal cajta. Lena pa je malo prehlajena že nekaj dni. Ni kaj hudega, sam nosek morava večkrat čistit, pa mal kašlja. Tako da zaenkrat ne hodiva ven, ker je zrak res premrzel; se mora najprej fajn pozdravit. Je pa še zmeraj prava dobrovoljčica. Aja, pa zadnji teden se je začela ful dvigovat v sedeči položaj. Neverjetno, kako ti škratki hitro napredujejo. Vsak teden nekaj novega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 13:12:48
|
|
|
|
morango
|
- za praznovalčka Patrika!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 13:16:13
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če jo čmo vpisat v jasli, kaj je treba naredit? Lara, jaz bom zdaj enkrat prošnjo poslala, tako da me imajo že prej v evidenci. Čeprav tu ni neke panike, so odprli še en oddelek v vrtcu. Lara, koliko kapljic idroplurivita daješ Lariki?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 13:39:45
|
|
|
|
arabela*
|
eto,medve sva iz sprehoda. Super vreme,ni mrzlo,gužva pa taka po mestu,da je joj
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 13:41:56
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - daj za foro pogled kolko pri tebi kaže stopinj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 13:45:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - daj za foro pogled kolko pri tebi kaže stopinj zdaj -2
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 13:47:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če jo čmo vpisat v jasli, kaj je treba naredit? Lara, jaz bom zdaj enkrat prošnjo poslala, tako da me imajo že prej v evidenci. Čeprav tu ni neke panike, so odprli še en oddelek v vrtcu. Lara, koliko kapljic idroplurivita daješ Lariki? A to se kupi kaj za izpolnit, al kak? Zdej je na 8 kapljic, ma kaj ku vsak drugi dan pozabim.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 14:14:36
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A to se kupi kaj za izpolnit, al kak? Jaz bom kar sama napisala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 14:36:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A to se kupi kaj za izpolnit, al kak? Jaz bom kar sama napisala. pri nas v vrtcu (jaslih) izpolniš obrazec.... ne napišeš to kar sam nekam ..... je prav taka vloga kot recimo za otroške al nekaj takega... ...moraš pa pol prines zdravniško potrdilo...Lara ne vem kako je s tem, če ne bo prej cepljena....mislim, da zahtevajo, da so cepljeni...nisem pa ziher......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 15:52:17
|
|
|
|
pf
|
Pri nas je še kar minus šest. Midve pa danes po dolgem času ne bova šle ven. Zobki jo jezijo ko sto hudičev, pa je malo sitna, tak da sem jo dala raje spančkat v posteljico kot v voziček pa ven na mraz. Itak imava jutri cepljenje, da ne stakneva nahoda dan prej. Morango pozdravljena. Res je kako napredujejo naši otročki, vsak teden nekaj novega. Jaz bi tudi šla na aerobiko pa pri milem bogu nimam kam Lane dat. Ali pa vsaj tečt, zvečer ko pa moj konča pa ne grem laufat ob pol osmih, ker mi je prepozna ura, pa tudi utrujena sem že, če sem čisto odkrita. Lara jaz tudi mislim, da moraš dati neko vlogo oz. obrazec za jaslice. Po moje se kupi obrazec v papirnici, ker itak so zdaj že vsi obrazci po papirnicah, nekateri pa tudi na netu. Po moje bo treba počasi dat vlogo, če greš npr. septembra potem v službo. Čeprav se mi zdi, da je MTY napisala, da so ji rekli da dobi odgovor junija, kar je res pozno. Ne moreš potem ravno tak hitro si poiskati varstva na domu. Pozanimaj se raje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 16:59:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zobki jo jezijo ko sto hudičev, pa je malo sitna, naša je tud katastrofa.kriči od sile in se napenja,pa roke v usta tišči
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 17:09:29
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje………
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 17:15:05
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi gremo pa danes k P. ker tok kašlja grdo, pa že 3 dni ima občasno drisko. in me kr skrbi. zato ob enih pokličem in upam, da bomo čim prej na vrsti in da bo vse ok.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 17:15:53
|
|
|
|
lana17
|
Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 17:21:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee! Naša je tudi skromna s sračko.... Včeraj sem dala Laro v športni del vozička... ma mi je blo čudno... teža drugače razporejena.... tri ljudi sem povozila... pa pogrešala sem njen obrašček. In tudi ona me je ful iskala... sem jo danes takoj dala nazaj v košaro... Mi2 dva šle kljub mrazu prej malo ven... lih toliko, da je zaspala pol sem jo pa v sobo nesla in odprla okno... že dve uri spi... sem ugotovila, da rajši spi, če je hladno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 19:38:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje………
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 19:50:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje……… ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 19:57:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Larika je pa danes imela posvetovalnico. Ima 60 cm in 5700g. Je rekla pediatrinja, da ni to čisto nič premalo, preveč pa tudi ne... Meni je pa tudi fanj, da ni bajsa... Danes bi morala bit tudi cepljana, ma midva sva se odločla, da cepljenje prestaviva do prvega leta, pol bova pa vidla... bravo Larika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 20:00:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee! bravo Jon ...pol dieta pomaga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:02:39
|
|
|
|
amor real
|
Patriku Lari za posvetovalnico. Mi smo jo pa imeli včeraj, Tomaž ima 6350 g in 70 cm, pedijatrinja pravi, da je res velik za njegovo starost, bili smo tudi cepljeni in je šlo vse b.p.. Proti rota virusu pa po posvetu s pedijatrinjo nismo cepili.... Šibam se smejat našemu črvičku, ko se tako jeti na žabo in ji mečka glavo (žaba za na njej past kravice)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:36:11
|
|
|
|
ključek
|
smo bili pri P, vse je ok. ker ne pusti pucati nosek, se ji zabije in zato kašlja. jo je poslušal, vse super. driska pa tudi ni nič problemov pustila, ker je živahna in igriva. tako da je v kartoteko napisal-zdrava. pa hvala vsem za pestke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 6.1.2009 20:37:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:37:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lari za posvetovalnico.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......