petra1978
|
Zdaj sem napisala pol strani, potem pa we are sorry Mi smo doma brez interneta, smo nekaj preurejali eno sobo in odklopili vse kable, potem pa nazaj priklopili in več nič ne dela. Pride danes ali pa jutri računalničar, da pogleda. Zdaj pa se malo švercam preko wirelessa od sosedov (ti, ti). Vidim, da teče debata o ločevalni dieti. Jaz sem to dieto preizkusila in deluje. Pa še moji sestrični je zdravnik rekel, da lahko hujša s to dieto med tem ko doji. Čeprav jaz tega ne bi, se mi vseeno zdi, da otrok potrebuje bolj raznoliko prehrano. Imam pa jaz knjigo z recepti za vseh 90 dni in če katera rabi, ji lahko skeniram in pošljem na mail. Nekatere že dajate GH . Midva se še vedno polno dojiva in sem rekla, da bi rada, da je tako do 6. meseca, potem pa bomo počasi začeli. Čeprav mi vsi pravijo, da je to malo pozno, jaz mislim, da je vseeno OK, če bo pa mu premalo, bo pa že pokazal in bomo prej začeli. Naš Gal ga že 3 noči nekaj serje. Skoz se zbuja, danes sma jedla 4x . Kot en zombi že hodim okoli. POtem se pa ob 3h zbudi in bi se on pogovarjal, pa ob 5h je nekaj ful smešno v postelji, ko pa mi končno uspe, da zaspi nazaj, se je pa ob 6h zbudil z takšnim ipičnim jokom, da me je kar vrglo iz postelje. Verjetno je kaj sanjal. Potem pa še ga je ful težko potolažit. Revček moj mali. Jutri pa imamo 3. posvetovalnico in mislim, da bo Gal cepljen. Komaj že čakam, da se malo zmerimo, ker že nosi nekatere cotike št. 68. Raste got goba po dežju. Zdaj grem pa nekaj kuhat, je zjutraj ko je prišel iz nočne rekel, da bi danes samo zelenjavno juho in sirove palačinke. Njami.