Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 17:48:24
|
|
|
|
ilatic
|
tkole jaz treniram
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 17:50:15
|
|
|
|
ilatic
|
to smo na silvestrovo
< Sporočilo je popravil ilatic -- 6.1.2009 17:52:30 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:00:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Iiiiiiiiii, kakšna lepa nova barva RR-ja. Ilatic, ful lepe fotke. Dobro ste se to ženske opicanile za silvestrovo!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:04:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:05:11
|
|
|
|
Blacky30
|
PRIČETEK DIETE - 5.1.2009 Julijske mačke: nick - vrsta diete dzanika - ločevalna dieta začetna teža: izgubiti želi: 10 kg flower - ločevalna dieta začetna teža: 62,7 kg izgubiti želi: 8 kg levinja - ločevalna dieta začetna teža: izgubiti želi: 10 kg UmpaLumpa - dieta "manj žri" začetna teža: 89 kg izgubiti želi: 20 kg rebeca - dieta "manj žri" začetna teža: 65 kg izgubiti želi: 7 kg karamela6 - dieta "manj žri" začetna teža: 69 kg izgubiti želi: 9 kg mirjam80 - dieta "manj žri" začetna teža: 70 kg izgubiti želi: 6 kg netki - dieta "manj žri" začetna teža: 84,2 kg izgubiti želi: 15 kg Blacky - brez sladkarij začetna teža: 79 kg izgubiti želi: 15 kg lex - brez sladkarij začetna teža: izgubiti želi: 3 kg glugluglu - brez sladkarij + prirejen Montignac začetna teža: 61 kg izgubiti želi: 6 kg auroraa - Montignac začetna teža: 76 kg izgubiti želi: 6 kg nanka - dieta brez OH začetna teža: 74 kg izgubiti želi: 10 kg hruška debeluška - Scarsdale dieta začetna teža: 65 kg izgubiti želi: 7 kg inigo - telovadba začetna teža: izgubiti želi: maya80 - začetna teža: izgubiti želi: 20 kg sandrine - začetna teža: izgubiti želi: 3 kg 24julij - začetna teža: izgubiti želi: Prvo tehtanje 12.1.2009!!!! Seznam je razdeljen po sklopih, na kupu so mačke z enako vrsto diete. Prosim, javite še manjkajoče podatke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:07:11
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Pri meni je enako. Ker pa imava samo en avto, ki ga on nonstop potrebuje, vse te opravke obesim nanj, da mi jih zrihta po službi ali vmes. Zato, ker ne morem nikamor, imam svojega Twingota za zlati avto. Ni bogvekaj je pa moje okno v svet in nisem odvisna od nikogar, jupi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:07:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:16:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:19:39
|
|
|
|
nanka
|
Blacky ajde pošlji mi svoj naslov, ti odstopim svojih Mercatorjevih nalepk, ker mi kot kaže ne bo zneslo zbrat jih še in bom to rundo pač ostala brez šalčk. Saj ni nobene škode jih ima tako ali tako preveč. Samo imam že nalepljene, če te ne moti. vvvvvvvy gg. tole vam pa Natka sporoča.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:19:40
|
|
|
|
ilatic
|
Blacky hvala za pohvalo. Hujšanje - Tiste k imate 60 kg mi ni jasno kam hujšate??? Jaz jih imam 57 in jih želim imeti 60kg. To se mi zdi ena normalna teža za visoke tam 170cm, ostalo je vse premalo. A ni tko? Mene pa nekaj zanima. A se vaši mulčki že kaj postavljajo na noge? Naš se, pa ne vem, če je dobro za kolke da mu pustim. Kdaj že pravjo da lahko stopijo na nogice?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:20:39
|
|
|
|
nanka
|
Ilatic vau, kakšne bejbe ste, ste se pa zrihtale A Tarik gre pa po očkovih stopinjah?
< Sporočilo je popravil nanka -- 6.1.2009 18:21:32 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:21:48
|
|
|
|
pigama
|
Blacky jaz uvajam GH že 1 mesec. Malo pa malo in sedaj misica zahteva dopoldne malico, kosilo, večerjo, vse ala cart . Nobene hrane mi še ni zavrnila. Sadje je najboljše, zelenjava patak tak. odvisno od dneva A pol ne boš kupla mojga čistilca? Lepe fotke!!!!! Dost za dans, grem igrat skrbno ženo, so ata le našli dom!!! Lep večer in mirno noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:26:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: populis Jaz tud ponavad smeti odnesem, pa na pošto grem(1 štuk nižje) pa do zelenjavarja(tud en štuk nižje) jaz pa za vse avto rabim, do pošte imam 3 km, tudi če mi kava zadiši se moram peljati vsaj 6 km. Pa še kofe, frizerja, kozmetični salon in trgovino z avto deli mam v spodnjem štuku . nanka: a jo vidiš kako se hvali. Jaz pa za vse potrebujem avto, tako kot ti. Take, ki imajo vse pr riti bi lahko imele pet otrok, a ne? Ker bi jim potem še vrtec spodaj naredili. Ah, včasih si ravno zaradi tega želim živeti v bloku. osa3: dobila,nalepila, hvala RR ima novo podobo? samo nekaj ur manjkam, pa je vse drugače. populis in ilatic: lepe fotke Kaj sem že hotela? metuljček321: za četrtek ne vem še, se mi ne ljubi voziček narazen, skupaj, narazen...pa še leden avto... Lan, čestitaM!!! in mami seveda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:27:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:28:55
|
|
|
|
ilatic
|
Zimska ja je dobra ideja in že imam novi avatar!!! Ja Iris je pa res lepa, me že skrbi kaj bo. Naš pravi, da bo stražil do 20. leta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:29:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:31:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:31:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:32:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:35:07
|
|
|
|
ilatic
|
kako to misliš, da se postavlja na nogice? a dvigne se ob opori? ne, naš tega še ne dela, pa še nič ne kaže da bo ne da se sam dvigne. Ko ga imam v naročju se z nogicami upira in hoče bit na nogicah. Ja Zimska hvala za odgovor se mi je zdelo da ni v redu še. Mislim, da ko lahko samostojno sedi brez opore, da ga šele takrat lahko postavljamo na nogice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:40:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:41:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:45:04
|
|
|
|
ilatic
|
ilatic povej kako tebi uspe imeti nič trebuha ob treh otrokih??? ???? Tudi jaz ne vem. Po moje imam tako presnovo. Če se zredim se pa itak v trebuh, noge, boke in rit imam pa vedno suhe. Imam pa ramena full široka pa zgledam pol full smešna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 18:52:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!