Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:56:39
|
|
|
|
ilatic
|
He he gledam DD, te punce smo me pol zmagale. Joj komaj čakam jutri, čerpav mam P. Joj kaj naj naredim!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 18:57:47
|
|
|
|
ilatic
|
Mojcek kako je to hudo k imata take problemčke. Upam da bo čimprej boljše!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 19:00:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:26:14
|
|
|
|
Tinky
|
Ma kje bom pa jaz gledala DD, če ne vidim tv3???
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:38:50
|
|
|
|
maja24
|
Ahoj ta zgublena se je vrnila No poglejte našo Elči kolk se že smejčka
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 19:42:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:44:05
|
|
|
|
maja24
|
Pa tko sm se matrala da sm nekak do sm pregurala s posnetkom,evo zej pa to sranje,mah nej gre nekam
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 19:44:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:44:50
|
|
|
|
maja24
|
Zej pa je ,sam pop.izdit sm mogla
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:46:46
|
|
|
|
ilatic
|
sej je ponovitev 12 20 naslednji dan, jaz vedno takrat gledam.. razen če ne moreš zdržat.. vprašanje če bi jaz lahko, če bi vedla, da sem jaz po tv. Sej to je problem! Zdržat do naslednjega dne. Pa še srečanje je v četrtek v LJ, sam bom verjetn kr doma ostala, ker če bi šla na srečanje bi že ob 7h mogla za LJ, tukaj pa je zdaj zjutraj že -16 stopinj in ga ne bom izpostavljala takemu mrazu. Prav daens sem brala eno knjigo kjer odsvetujejo sprehajanje če je pod -10.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:48:48
|
|
|
|
Tinky
|
jaz sem pa odprla kakšna faca je Ela
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:48:57
|
|
|
|
ilatic
|
Maja kako je luštna!!!! Koliko malo rabijo da se smejejo a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 19:49:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:50:08
|
|
|
|
maja24
|
a ne kolk je corti
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 19:51:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:53:38
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Koliko malo rabijo da se smejejo a ne? Sam res ja
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:53:59
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Netki, če pa ti je tašča dala mercator nalepke, potem pa nimaš več kaj čez njo reči. Je super ženska!!! Ker jaz tu gor že cele dneve prosim za nalepke, pa se nobena ne javi, vse se na skrivaj po zs-jih menijo in pošiljajo, jaz pa sem tu kot luft zadnje dni. Razen Almeri najlepša hvala iz srca, ker mi je vse svoje točke odstopila, zlata je! Da ne govorim o tem, da sem bila v svojih postih že najmanj 5x ignorirana v zadnjih dneh. Če ne bi objavila seznama, da so ga punce videle, bi bila prepričana, da se moji posti sploh ne vidijo. Hja, tak je, očitno smo eni smotani, tečni in dolgočasni. Netki, glede tašče še enkrat....če pa praviš, da je tak, da se niti normalno z njo pogovarjat ne moreš, potem pa res ni haska, boljše pustit pri miru in se ne ubadat z njo, ker samo tebi živci gredo. ma kake pa klofaš ti.....tvoje poste je ful prijetno brati ker odgovoriš vsem naenkrat in komentiraš skoraj vse..... jaz ti skoraj vedno odgovorim, sploh če mene komentiraš
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 19:57:19
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ffulll maja! jaj se skoz trudim, da ga nasmejem. lukca najbolj nasmeji, če ga "grizem" po nogicah in se zraven napravlam kot huda žival in renčim tist, ko se smeji, že ko faco nardim kok mam jst rada mojga pliškota. Teo se tudi na ves glas smeji, če ga grizem. Pa obožuje, če ga poležem na deko, na tla seveda in ga vlečem oz. divjam, seveda pri tem pazim, da na ovinku ne butne z glavo ob hladilnik
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 20:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:00:48
|
|
|
|
ilatic
|
Naš pa se ta malim dvema smeji k mu pokažeta jezik in tko kot da pluvata. Zdej je pa že on začel to delat. Tko da mam čist mokro dnevno sobo k začenejo vsi s tem jezikom pluvat. Režijo se kot neumni
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:00:56
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ker jaz tu gor že cele dneve prosim za nalepke, pa se nobena ne javi, vse se na skrivaj po zs-jih menijo in pošiljajo, jaz pa sem tu kot luft zadnje dni. ... to pa name leti. Ni bilo mišljeno kot kako ignoriranje, šlo je le za "blagovno" menjavo. Ugotovila sem, da boj kot šalčke potrebujem nov depilator. Včeraj zvečer sem dobila še 3 nalepkice, ki ti jih z veseljem pošljem. Prosim sporoči mi tvoj naslov. Parni čistilec ima moja mama (neka italijanska firma) in je zelo zadovoljna z njim. Predvsem uporaben je za ploščice (v kopalnici). Fajn je ker ne uporablja čistila, očisti in dezinfecira pa kljub temu v nulo. Ilatic: kako ste lepi, pa za nov avatar! Maja: kakšna dobrovoljka je vaša čebela! Tinky: za muckota; upam da se pocajta.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:03:56
|
|
|
|
maja24
|
Ma naši julijčki so taprave face
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:04:30
|
|
|
|
netki
|
punce...na preverjeno je tema o hujšanju pop tv
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:06:52
|
|
|
|
ilatic
|
Zdaj gledam objave! Koliko jih imam malo!!?? Sam 569, le kdaj bom jaz na 2000. Verjetn ko se bom za četrtga odločila . Aja a pozna katera kakšnega cenilca nepremičnin???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:16:42
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Aja a pozna katera kakšnega cenilca nepremičnin??? ne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.