Blacky30
|
Evo, ker se ravno odpravljam spat, sporočam, da sem uspešno prebrodila dan brez sladkarij. Malo sem si sicer mojo kavo sladkala, samo brez tega ne gre. Drugač pa nobenega keksa, bonbona, koščka čokolade, nič, nothing, nada. Bravo Blacky!!!!!!!!!! To imam zdaj za zalet, da se najprej kile cukra dnevno odvadim. Če se bo lepa cifra pokazala na tehtnici, pa bom dobila voljo in se začnem ločevalno igrat. No, danes sem jedla krompirjev golaž in tople sendviče, eno mandarino, jabolko, hruško in banano, vse razdeljeno tekom dneva. Zaenkrat ostalo jem enako kot prej, samo sladkor ukinjam. Hvala za pohvale okrog seznama. Lex, idi se k tašči stehtat. Mojcek, drži se. Ne vem, kako bi ti pomagala. Dzanika in netki, vidve pa imata menda isto taščo. Moja pa je ravno obratno, total nematerinski tip in jo moram včasih prav okregat, da ne da dovolj na svojega sina. Kak različne situacije, ne? No, evo, pa rebeca ima tudi čisto ta tretjo plat zgodbe. Res zanimivo....samo tak kot smo si ljudje različni, tak so tudi tašče različne, saj menda so ljudje, ali?????? Rebeca, kaj imate vi doma svoj shujševalni center al kak se temu reče??? Karamela, ne prčkaj seznama! Ti samo piši, bom jaz objavila. Si namreč shranim svojega ta zadnjega fiksnega in potem se vsi tvoji podatki izgubijo, ker naslednjič kopiram svoj zadnji seznam. Levinja, tak stolček imamo mi podedovan, smo ga imeli pri Nejcu oz. ga ima Nejc še zdaj kot mizico in stolček in tako papca. Zato mu ga ne bom vzela stran in bo Teja dobila novega Prima Papo, al kaj so že. Frutka, pa kaj si hecna, dojenčka samega doma pustit, to tud delajo????? Mater, kaj pa, če se staršu kaj zgodi po poti in ne more takoj domov?? Jaz vedno pomislim na najhujši možen scenarij in če imam zanj rešitev, potem se lotim zadeve. Sem smotana, mater.... Vauu, jaz vas tud občudujem tiste, ki zjutraj vstajate in spravljate tavečje v vrtec, pa še dojenčka zraven. Midve pa tak radi spiva do 8h, pol devetih, na toplem. Nejca mož vsako jutro odpelje v vrtec, hvala bogu. Ker jaz pa moram peš in v tej temi in mrazu niti ne bi šla, bi imela raje Nejca doma. Pa še z vozičkom ne morem po glavni cesti, pač pa zadaj po poljih in v taki temi ni šans, da grem tam mimo. Se itak psov tak bojim, da je groza, tam pa kar prosto hodijo. No, po Nejca grem sama, Teja počaka doma pri babi, ko pa je bilo lepše al pa če mama dela, pa jo vzamem s seboj. Bojim se, da jo bom v tem snegu pa morala v kengurujčka spakirat in it peš po glavni cesti, ker po polju ne morem vozička gonit v snegu. Ja, tak mamo mi to....nič fajn. Še seznam objavim in grem spat. Nočko.
|