|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
5.1.2009 23:03:28   
frutka_
Vem da imate ene kamine doma. Kako se obnesejo in na kaj kurite? Pa katerega imate?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 23:04:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
5.1.2009 23:19:27   
glugluglu
lex, ja saj jaz bi drugače zelo težko shajala s taščo ali pa tudi mamo vsak dan v isti hiši, ma ne vem, mogoče pa bi se bolj navadila, ker bi to bilo od začetka, ali pa ne, kaj pa vem,
lex, frutka, res sta dobri, da zjutraj vse otroke rihtata vsak dan, no pa, če je še kakšna, mene to doleti samo takrat ko Mitja ni, drugače on ta večja dva zjutraj pelje,
Frutka,
uau 4 predšolske otroke, pa vse mora sama zrihtati zjutraj, ta pa je res za občudovati,
kaj pa narediš, če mala spi, ko moraš večjega peljati v vrtec, jo kar zrihtaš? Meni je to najbolj grozno, zjutraj še tako spančka, jaz bi ga pa mogla budituser posted image . Tudi, če ga v spanju oblečem se zbudi.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 23:21:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.1.2009 23:25:02   
frutka_
Glugluglu, ko se zbudi eden se zbudi še drugi. Tako da s tem ni problema. Se je pa že zgodilo, ko je bila še čisto mičkena, da je spala in sem jo spečo samo v jajco prestavila pa v avto dala in je spala dalje. Ne moreš drugače. Jaz je doma ne bi pustila. Poznam pa starše, ki so to delali.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 23:30:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2856
6.1.2009 0:03:09   
Blacky30
Evo, ker se ravno odpravljam spat, sporočam, da sem uspešno prebrodila dan brez sladkarij. user posted image user posted image user posted image user posted image  Malo sem si sicer mojo kavo sladkala, samo brez tega ne gre. Drugač pa nobenega keksa, bonbona, koščka čokolade, nič, nothing, nada.user posted image user posted image user posted image  Bravo Blacky!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  To imam zdaj za zalet, da se najprej kile cukra dnevno odvadim. Če se bo lepa cifra pokazala na tehtnici, pa bom dobila voljo in se začnem ločevalno igrat. No, danes sem jedla krompirjev golaž in tople sendviče, eno mandarino, jabolko, hruško in banano, vse razdeljeno tekom dneva. Zaenkrat ostalo jem enako kot prej, samo sladkor ukinjam.

Hvala za pohvale okrog seznama.user posted image

Lex, idi se k tašči stehtat.user posted image

Mojcek, drži se. Ne vem, kako bi ti pomagala.user posted image  user posted image

Dzanika in netki, vidve pa imata menda isto taščo.user posted image  Moja pa je ravno obratno, total nematerinski tip in jo moram včasih prav okregat, da ne da dovolj na svojega sina. Kak različne situacije, ne? No, evo, pa rebeca ima tudi čisto ta tretjo plat zgodbe. Res zanimivo....samo tak kot smo si ljudje različni, tak so tudi tašče različne, saj menda so ljudje, ali??????user posted image

Rebeca, kaj imate vi doma svoj shujševalni center al kak se temu reče???user posted image

Karamela, ne prčkaj seznama!user posted image user posted image user posted image  Ti samo piši, bom jaz objavila. Si namreč shranim svojega ta zadnjega fiksnega in potem se vsi tvoji podatki izgubijo, ker naslednjič kopiram svoj zadnji seznam.user posted image

Levinja, tak stolček imamo mi podedovan, smo ga imeli pri Nejcu oz. ga ima Nejc še zdaj kot mizico in stolček in tako papca. Zato mu ga ne bom vzela stran in bo Teja dobila novega Prima Papo, al kaj so že.user posted image

Frutka, pa kaj si hecna, dojenčka samega doma pustit, to tud delajo????? Mater, kaj pa, če se staršu kaj zgodi po poti in ne more takoj domov?? Jaz vedno pomislim na najhujši možen scenarij in če imam zanj rešitev, potem se lotim zadeve. Sem smotana, mater....user posted image user posted image user posted image

Vauu, jaz vas tud občudujem tiste, ki zjutraj vstajate in spravljate tavečje v vrtec, pa še dojenčka zraven. Midve pa tak radi spiva do 8h, pol devetih, na toplem. Nejca mož vsako jutro odpelje v vrtec, hvala bogu. Ker jaz pa moram peš in v tej temi in mrazu niti ne bi šla, bi imela raje Nejca doma. Pa še z vozičkom ne morem po glavni cesti, pač pa zadaj po poljih in v taki temi ni šans, da grem tam mimo. Se itak psov tak bojim, da je groza, tam pa kar prosto hodijo.user posted image  No, po Nejca grem sama, Teja počaka doma pri babi, ko pa je bilo lepše al pa če mama dela, pa jo vzamem s seboj. Bojim se, da jo bom v tem snegu pa morala v kengurujčka spakirat in it peš po glavni cesti, ker po polju ne morem vozička gonit v snegu. Ja, tak mamo mi to....nič fajn.user posted image

Še seznam objavim in grem spat. Nočko.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
6.1.2009 0:09:13   
Blacky30
PRIČETEK DIETE - 5.1.2009

Julijske mačke:

nick - vrsta diete 

dzanika - ločevalna dieta
začetna teža:
izgubiti želi:  10 kg

flower - ločevalna dieta
začetna teža: 62,7 kg
izgubiti želi:  8 kg

levinja - ločevalna dieta
začetna teža:
izgubiti želi:  10 kg

UmpaLumpa - dieta "manj žri"
začetna teža: 89 kg
izgubiti želi:  20 kg

rebeca - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

karamela6 - dieta "manj žri"
začetna teža: 69 kg
izgubiti želi:  9 kg

mirjam80
- dieta "manj žri"
začetna teža:
izgubiti želi:  6 kg

netki - dieta "manj žri"
začetna teža:
izgubiti želi:  15 kg

Blacky - brez sladkarij
začetna teža: 79 kg
izgubiti želi:  15 kg

lex - brez sladkarij
začetna teža:
izgubiti želi:  3 kg 

glugluglu - brez sladkarij + prirejen Montignac
začetna teža: 61 kg
izgubiti želi: 6 kg

auroraa - Montignac
začetna teža:
izgubiti želi:  5 kg

nanka
- dieta brez OH
začetna teža: 74 kg
izgubiti želi:  10 kg

hruška debeluška - Scarsdale dieta
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

inigo - telovadba
začetna teža:
izgubiti želi: 

maya80 -
začetna teža:
izgubiti želi:  20 kg

sandrine -
začetna teža:
izgubiti želi:  3 kg

24julij -
začetna teža:
izgubiti želi: 

Prvo tehtanje 12.1.2009!!!!

Seznam je razdeljen po sklopih, na kupu so mačke z enako vrsto diete. Prosim, javite še manjkajoče podatke.user posted image  

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 6.1.2009 0:10:17 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
6.1.2009 0:09:21   
lili3
Stolček: imamo Antilop iz Ikee, ampak se hranimo še v ležalniku, ker še ne sedi.

Aljaž je tudi dobil, rdeče fleke po obrazu, sem tuhtala če sem se kaj pri hrani pregrešila ali če je na kaj alergičen (jabolko, hruška..), ampak so zgleda krivi Pampers robčki, ker sem ga z njimi brisala med hranjenjem z GH. Pa meni ful smrdijo, ampak smo jih dobili in jih je treba porabiti.

Mojcek, da te malo potolažim, tudi pri nas je zadnje čase slabše s hranjenjem in polivanjem. Smo nekje na 750ml na dan, pa je včasih pojedel že preko 900ml, ampak zdaj dobiva bolj zgoščeno. Je pa tudi pri nas muka s hranjenjem, večino poje preden zaspi, ali pa okrog 120ml, ko je lačen, ostalo pa mu poturimo, ko rata zaspan. Pa poliva tudi vedno bolj, čeprav mu zdaj dajemo že 6 žličk rižolinota notri, začeli pa smo samo z 1 žličko in je takrat pomagalo. GH pa malo poje, pol pa noče več.

Glede  hujšanja, jaz sem imela v nosečnosti gestacijski diabetes in sem bila celo nosečnost na dieti, nekaj podobnega kot Montignac, jedla sem večinoma hrano z nizkim glikemičnim indeksom in sem prišla iz porodnišnice za 4 kg lažja, kot pa sem zanosila. Sem v nosečnosti kr veliko jedla, ampak samo take stvari, ki ne dvigujejo sladkorja in ne redijo, tak da vam priporočam tak način.

Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 0:14:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 5:44:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2861
6.1.2009 6:56:38   
Tinky
Dobro jutro,

flower, hmmm je težka noč za vami, al si slabo spala, da si pred 6 bla že pokonci?

Sem žalostna, žalostna...
zgeda, da je Teo spet prehlajen, celo noč je kašljal kot težki kadilci, sicer iz noska mu še ne teče, imam pa na sumu, da ga boli grlo, ker je med hranjenjem bil full nemiren in jokal vsake toliko.
Jutri imamo posvetovalnico, tako da najbrž ne bo cepljen, sicer razmišljam, če je pametno sploh it. Bomo vidli kako bo danes.

Ob 10 moram ta večjega dojenčka peljat k zdravnici, Teo bo ta čas pri moji mami. Opažam, da je nenormalno vesel, ko ga peljem k njej, očitno se že zaveda, da je tam tako lepo, ker delajo same neumnosti, pa papa same dobrote.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2862
6.1.2009 6:58:29   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

avtosedeži: tile kiddy otroški sedeži so bolje ocenjeni za otroke kot maxicosi in romer, sem enkrat sama v eni reviji gledala, ker me je ta navdušil, imamo že lupinico od kiddy, samo ne vem, bi raje isofix, ampak ti so pa dragi kouser posted image .
Edino ena prijateljica mi je rekla, da so tile kiddy stočki poleti vroči za otroka, očitno zato prodajajo neke hladilne blazine, ali kaj?
jaz bi tazga:
pasove ima take kot od maxicosija tobi (so mi fajn, ker sami stojijo), zraven ima to mizico od kiddija, potem pa še isofix. Tazga pa nimajo nikjer.user posted image

glu, jaz linka ne vidim user posted image

Zdej so novi stolčki, ki so narejeni iz prevleke, ki diha, zato so otrokom prijazni tudi poleti. Moraš pa pazit, da vzameš novo kolekcijo.
(to mi je glih včeraj v BC razlagala)

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2863
6.1.2009 7:01:44   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Vem da imate ene kamine doma. Kako se obnesejo in na kaj kurite? Pa katerega imate?

Mi imamo od Wodtke, kutimo na drva.
Greje super, prostor se iz 19 stopinj v eni uri ogreje na 23, sicer zakurimo le zjutraj in zvečer, ker vmes itak greje sonce, da se sprehajam okoli v gatah in kanotjeri (tu pa tam moram celo okno odpret, ker imamo tudi več kot 26 stopinj)

Nimamo pa speljane dodatne cevi za dodatno ogrevanje, ker je še tako savna v hiši.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
6.1.2009 7:03:06   
neboglasnica
Dobro jutro!

Mi smo tudi spali tako-tako, ne vem kaj mu je. Pa še mene malce bolijo vse mišice, še tiste, za katere nisemvedela, da jih imam. user posted image

No, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki skoči v trgovino medtem ko otrok spi. VEDNO pa prej pokličem moža, ki dela cca. 10-15 minut z avtom stran, da odhajam in če ga čez 15 minut NE pokličem, ma da prileti domov, ker se je kaj zgodilo. Sem to delala pri vseh treh, ker sredi zime pa res ne mislim za 10 minut malega budit, ga oblačit, dajat v leden avto.... skratka, pri nas se je zaenkrat obneslo. Že trkam. Včasih so otroke pustili po par ur same, pa nam nič ni bilo. Mene je mami navadila na določeno uro spat in sem tako dve leti SAMA spala v veliki hiši dve uri in pol, dokler sestra ni prišla iz šole. Žal ni šlo drugače. Saj vem, da bi sedaj že kdo na CSD klical..

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
6.1.2009 7:15:13   
Tinky
flower, zgleda da sem prvi del posta kar preskočla, oprosti user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 8:13:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 8:17:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2868
6.1.2009 8:19:18   
pigama
Dobro jutro!

To noč je maša gospidična jedla 5x. Za znoret. Zvečer ji bom kar sendvič dala v posteljico, pa naj ga gloda, mene pa pusti spat. user posted image
Meni zjutraj ni treba otrok vlečt na mraz. Moram pa jaz ven s Pio čakat, da jo pobere šolski kombi. Mater je blo dons mrzl. Se čist prebudim. Maja počaka ta čas pri omi, Gašper je pa še najbolj pameten in vse lepo prespi.

Mojcek za tvojo punco user posted image  da vama končno uspe vse to pošlihtat

Neboglasnica včeraj sem hodila po CSD, nisem nič tožarla user posted image

za vse bolančke en velik user posted image

Zdaj grem pa svoj AMC pribor zalavfat, da mal reda nardim po bajti. Katera je že jamrala, da je pucanje pri treh otrocih never ending story ? Točno tako!!! Se beremo kasneje!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
6.1.2009 8:23:14   
pigama
Aja, pa še to; danes godujejo sveti trije kralji!!!

Vse naj, naj za god vsi Gašperji, Mihci ,...

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 9:06:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 9:12:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2872
6.1.2009 9:18:40   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

glu, se strinjam....vse se menite o taščah, pa o tem in onem, ampak priskočijo vam pa le na pomoč, če sem malo zlobna.
jaz je pa več nimam user posted image  pa bi mi kdaj hudo prav prišla, vsaj za kakšne pol ure...saj mam mamo, samo če nisi v isti hiši, ni isto.

pa ne zamerite, moje razmišljanje.

jaz sem prav vesela, da je mami pri nas ta teden, da mi Tiana popazi ko moram ta večja dva v tem mrazu zjutraj v šolo, popoldan pa na dejavnosti razvažat.

jaz bi preživela tudi če bi živeli na svojem.....tilna vozim vsepovsod s sabo, tudi če mi ponuja polno skrinjo, so v njej samo tiste stvari ki jih ne jemo, s svojimi nasveti mi ne pomaga nič, ker so zastareli, kupi mi nič tko za sproti ko rabim....samo za praznike ali RD da kaj. ........to je to
se pa mogoče nebi pritoževala če bi imela takšno taščo kot nekatere, ki ste z njo zadovoljne...
sej ne zamerim nobeni, pač napišete svoje mnenje....če pa bi tu živele namesto mene bi se vam zrolalo, meni je spila že vse živce....
to da hoče sinka doma, to da se vmešava in non stop visi na vratih ko sliši jok, to da me obtožuje nekaj kar mi niti na pamet ne pride da bi naredila (recimo to da hočem zaslužit z njeno posestjo).....oprostite, mimo tega pa ne morem...kaj pa moje življenje?????

zakaj pa me lahko moja mami pusti pri miru, nikoli ni nasprotovala ker sem se odselila, nikoli ni pametovala, pomaga mi sproti ko kaj rabim.......pa ne da jo hvalim, sej včasih mi kej ne paše in ji povem, pa je mir.....moj pa svoji nikol nč ne reče in pol ona misli da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2873
6.1.2009 9:28:00   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
user posted image

Tejle medvedki pa manjka še en lonec medu in velika lesena žlica.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
6.1.2009 9:38:15   
netki
evo za zajtrk je padu en jogurt z enimi kosmiči

kavico ne morem opustit, pa zjutraj obvezno en košček čokolade, ker mi cuker pade user posted image user posted image tolažim se s tem da kaj je en košček v primerjavi s tem da sem zmožna pojest celo čokolado pa še kej

tko da sem kr zadovoljna z začetkom

aja blacky, moje kile......84,2 kg user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!