Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:22:08
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky za Vala očitno sploh ne bo problemov z uvajanjem in spanjem super a ostali otroci spijo dlje kot uro to me čist tako zanima, k naša tudi ne spi kaj dosti več kaj pa potem delajo ti otroci k so budni, da ostalih ne zbudijo? stipe pri nas se meni danes tudi ne zdi tako mrzlo, se mi je v soboto bolj glede otroškega... je tako kot je rekla pina... če poteče februarja, da je potrebno oddati v januarju jaz pole že imam, sam še nakracat je treba gor številke. A iz SCD-je pošlejo kej kok je bilo celo leto porodniške? če sprašuješ zaradi dodatkov tega podatka ne rabiš ker vpisuješ iz dohodninske odločbe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:26:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
Nocoj Vam posljemo slikce s sprehoda po zasnezeni in zelo mrzli prestolnici Evrope ..., ki ne greje svoje institucije...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:29:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky za Vala očitno sploh ne bo problemov z uvajanjem in spanjem super a ostali otroci spijo dlje kot uro to me čist tako zanima, k naša tudi ne spi kaj dosti več kaj pa potem delajo ti otroci k so budni, da ostalih ne zbudijo? eni spijo dalj, eni manj, eni pa nič ... ob 14 vse zbudijo, to vem. Ko so budni se igrajo ali pa mal cartajo pri vzgojiteljicah. Danes so bili npr. ob pol dveh trije pokonci, ena punčka ki je tudi na uvajanju ni nič spala, Val je bil pa v naročju... Prav zadovoljna sem. Jutri gremo dalje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:29:50
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Nocoj Vam posljemo slikce s sprehoda po zasnezeni in zelo mrzli prestolnici Evrope ..., ki ne greje svoje institucije... no, le dajte... čakamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:30:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky za Vala očitno sploh ne bo problemov z uvajanjem in spanjem super a ostali otroci spijo dlje kot uro to me čist tako zanima, k naša tudi ne spi kaj dosti več kaj pa potem delajo ti otroci k so budni, da ostalih ne zbudijo? eni spijo dalj, eni manj, eni pa nič ... ob 14 vse zbudijo, to vem. Ko so budni se igrajo ali pa mal cartajo pri vzgojiteljicah. Danes so bili npr. ob pol dveh trije pokonci, ena punčka ki je tudi na uvajanju ni nič spala, Val je bil pa v naročju... Prav zadovoljna sem. Jutri gremo dalje... bravoooo za Vala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:30:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 za stipeta a bi ti tudi? sej svinjsko lahko ven vzamemo jaz bi bila čist zadovoljna s tistim, kar je v kozarcu drugega ne rabim Sej nekaj takega sem jaz mislila pri meni je tudi bolj na zdravje kot dober tek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:31:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky za Vala očitno sploh ne bo problemov z uvajanjem in spanjem super a ostali otroci spijo dlje kot uro to me čist tako zanima, k naša tudi ne spi kaj dosti več kaj pa potem delajo ti otroci k so budni, da ostalih ne zbudijo? eni spijo dalj, eni manj, eni pa nič ... ob 14 vse zbudijo, to vem. Ko so budni se igrajo ali pa mal cartajo pri vzgojiteljicah. Danes so bili npr. ob pol dveh trije pokonci, ena punčka ki je tudi na uvajanju ni nič spala, Val je bil pa v naročju... Prav zadovoljna sem. Jutri gremo dalje... bravoooo za Vala hvala hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:37:08
|
|
|
|
bamby
|
Nad pinino ponudbo sva se pa oba z gospodom bamby nasmejala , čeprav pravi gospod, da bi on samo klobaso in refošk spil. Torej bi stipetu le mineštra ostala . Stipe, a odstopiš ?????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:38:26
|
|
|
|
bamby
|
blacky, super vam gre tole uvajanje v vrtec . Večina nas vse to še čaka. Naš Tim je pa zaspal. Je prav bogi danes . Ga ves čas na bruhanje in kakanje navija, pa trebuh ga boli .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:41:58
|
|
|
|
pina-1
|
stipe, je reku Pino, da je blo kosilo za lizat prste. Ma je pustu malo še zate. Eno kost za oglodat šefla in ella, vidve pridita, pa se zapremo v kantino, je sodček poln črne kapljice
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:43:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Nad pinino ponudbo sva se pa oba z gospodom bamby nasmejala , čeprav pravi gospod, da bi on samo klobaso in refošk spil. Torej bi stipetu le mineštra ostala . Stipe, a odstopiš ????? minestro in refosk...ter domac kruh... nic druzga ne rabim...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:45:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: bamby Nad pinino ponudbo sva se pa oba z gospodom bamby nasmejala , čeprav pravi gospod, da bi on samo klobaso in refošk spil. Torej bi stipetu le mineštra ostala . Stipe, a odstopiš ????? minestro in refosk...ter domac kruh... nic druzga ne rabim... kok si ti dobra dušča. baso bi kar drugim odstopu. ŠE dobro da si s šeflo poročen, ker če ne bi se greble babe
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:46:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 stipe, je reku Pino, da je blo kosilo za lizat prste. Ma je pustu malo še zate. Eno kost za oglodat šefla in ella, vidve pridita, pa se zapremo v kantino, je sodček poln črne kapljice sam če prideva, bomo še v kantini spale
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:48:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: bamby Nad pinino ponudbo sva se pa oba z gospodom bamby nasmejala , čeprav pravi gospod, da bi on samo klobaso in refošk spil. Torej bi stipetu le mineštra ostala . Stipe, a odstopiš ????? minestro in refosk...ter domac kruh... nic druzga ne rabim... kok si ti dobra dušča. baso bi kar drugim odstopu. ŠE dobro da si s šeflo poročen, ker če ne bi se greble babe ja, njemu ni do base...čudno a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:52:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky za Vala očitno sploh ne bo problemov z uvajanjem in spanjem super a ostali otroci spijo dlje kot uro to me čist tako zanima, k naša tudi ne spi kaj dosti več kaj pa potem delajo ti otroci k so budni, da ostalih ne zbudijo? eni spijo dalj, eni manj, eni pa nič ... ob 14 vse zbudijo, to vem. Ko so budni se igrajo ali pa mal cartajo pri vzgojiteljicah. Danes so bili npr. ob pol dveh trije pokonci, ena punčka ki je tudi na uvajanju ni nič spala, Val je bil pa v naročju... Prav zadovoljna sem. Jutri gremo dalje... , me veseli, da je vse ok!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 16:54:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sreca da nisem zbircen pri hrani... volim ljuto i jednostavno... ... Base pa pustim Vam k boste sle v klet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:00:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 stipe, je reku Pino, da je blo kosilo za lizat prste. Ma je pustu malo še zate. Eno kost za oglodat šefla in ella, vidve pridita, pa se zapremo v kantino, je sodček poln črne kapljice sam če prideva, bomo še v kantini spale ni panike. smo dol nardili kao zimski vrt, pa je plavca
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:02:02
|
|
|
|
blaža
|
ej s temi vašimi pasulji, se še vklopit ne morem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:08:06
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž spi že tretjo rundo danes, pa vse skupaj do zdej ni blo več kot 45 min. Upam, da vsaj še malo odspi. kaj ve kera mogoče ti Bamby, pa lahko vprašaš, kako malo zmehčam tičino v mikrovalovki? sem vidla na You tube, ma nebi rada, da se mi scedi Verjetno lih malo na minimalca, da ne dobim muskelfiber.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:08:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 stipe, je reku Pino, da je blo kosilo za lizat prste. Ma je pustu malo še zate. Eno kost za oglodat šefla in ella, vidve pridita, pa se zapremo v kantino, je sodček poln črne kapljice sam če prideva, bomo še v kantini spale ni panike. smo dol nardili kao zimski vrt, pa je plavca zgoraj bojo pa dedci spušali vetrove!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:09:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo Blaž spi že tretjo rundo danes, pa vse skupaj do zdej ni blo več kot 45 min. Upam, da vsaj še malo odspi. kaj ve kera mogoče ti Bamby, pa lahko vprašaš, kako malo zmehčam tičino v mikrovalovki? sem vidla na You tube, ma nebi rada, da se mi scedi Verjetno lih malo na minimalca, da ne dobim muskelfiber. jaz jo dam v pečico na 50 stopnj in pol večkrat poskusim v kaki fazi je
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:17:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Drugač sem pa opazila, da se v SLO recesija že zelo pozna - Pina še kar ni v promet spravila tistih 10 kg
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:34:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 stipe, je reku Pino, da je blo kosilo za lizat prste. Ma je pustu malo še zate. Eno kost za oglodat šefla in ella, vidve pridita, pa se zapremo v kantino, je sodček poln črne kapljice sam če prideva, bomo še v kantini spale ni panike. smo dol nardili kao zimski vrt, pa je plavca zgoraj bojo pa dedci spušali vetrove! spodaj bodo pa basicarke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 17:59:47
|
|
|
|
bamby
|
blaža, verjetno nimaš kaj falit, če mehčaš tičino tko kot ti je rekla pina. Bom pa poslala mail sestri s tvojim vprašanjem, ker jaz se s tem ne ukvarjam . stipe, zelo lepo od tebe, da odstopiš baso g. bambyju. Zdaj pa ne vem ali si samo tako vljuden ali je druga taktika, da vse odstopiš zato, ker je basa le na slikci ??? Kdaj bodo slllliiiikeeeeeee????????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 18:14:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Vau, vse modro... so končno dojeli da je zima Mi smo bli v mestu, sem si kupla dvoje čevle no, bolj škorne... ene so take šmeksi, druge pa za v sneg iz Gora-texa sem mal premlevala ker ni blo glih poceni in sem si rekla, če lahko za tamalo zmečem en kup dnarja, zakaj si ne bi kaj kupila pa še rabim sej če bi blo za Lariso ne bi blo problema Pol smo šli še v Qlandio mal pogledat, sem iskala eno bundico za tamalo pa ni nikjer nič no, pol smo še Listek pa Davida srečal in njena starša in smo kar prisedli na kavico Zdej si morm pa še kakšne žametke kupt in bo to to sam za to bi pa rabla mal več cajta in ne vozička sabo Mam glih mal cajta, vas grem mal preletet da vidm kaj sem zamudila sigurno samo peko tort to pa ne smem brat, sem na dieti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?