Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 16:48:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ ok . Kako si pa ti kaj sedaj? Poskušam čimprej pregnati ta prehlad ali virozo ali kaj je že to, kar me je včeraj začelo mučit Kako kaj tvoje zdravje? Držim pestke, da uideš resnejšemu prehladu oz. virozi. Jaz sem pa že zdrava in lahko spet normalno jem. Si vidla zadnjič v Ajdi, da nisem vase spravila skoraj nič. Ampak ti moraš res začeti bolj konkretno jesti, ne smeš shujšati niti deke več, tak drobižek si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 16:50:00
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, pizza iz Ajde je bila tako dobra, da sva z potem "doma" (v apartmaju) še ostanke, ki sva jih vzela s sabo, pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 16:51:02
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, barbaw me je krepko prehitela v postih!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 16:58:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ ok . Kako si pa ti kaj sedaj? Poskušam čimprej pregnati ta prehlad ali virozo ali kaj je že to, kar me je včeraj začelo mučit Kako kaj tvoje zdravje? Držim pestke, da uideš resnejšemu prehladu oz. virozi. Jaz sem pa že zdrava in lahko spet normalno jem. Si vidla zadnjič v Ajdi, da nisem vase spravila skoraj nič. Ampak ti moraš res začeti bolj konkretno jesti, ne smeš shujšati niti deke več, tak drobižek si Hvala Špelin@ in ne drobižek, okostnjak sem. Si sedaj videla, da ne pretiravam, ko to pišem. Upam, da bo šlo kaj gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 16:59:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, pizza iz Ajde je bila tako dobra, da sva z potem "doma" (v apartmaju) še ostanke, ki sva jih vzela s sabo, pojedla , pridna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:00:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, barbaw me je krepko prehitela v postih!!!!!!!! Kako šele je meni Estrella ušla in že vidim, da me kmalu pihne tudi Barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:01:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Moram se še tle "pohvalt" da smo res imeli gliste,sem mali včer dala malo sladkorja z oljem in kapljico limone in je kakala zdle glistice,saj najbrž jih je zjutri tud sam je moj pozabu pogledat.Se pa skor niso vidle k so tko male tko da če ne bi iz firbca pogledala verjetn niti nebi vidla. Mi je blo pa že zjutri čudn k sta z mojim pojedla 100 ml keksolina pa pomalcala je celo skuto zdej je pa pojedla okol 150 ml zelenjavne juhice kar se tud že ni naredilo celo večnost. Čist sem paf k mala tolk je,pridna moja mačkica Kje pa ste pobrali gliste? A ji daješ kaj proti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:01:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, barbaw me je krepko prehitela v postih!!!!!!!! A se dam v mirovanje, da me prehitiš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:01:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, barbaw me je krepko prehitela v postih!!!!!!!! Kako šele je meni Estrella ušla in že vidim, da me kmalu pihne tudi Barbaw Ni še straha!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:12:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina sori sem pozabla odgovort:imam ameriški slamnik od bimbija. Aha, hvala ti, sem šla pogledat brošurico, bom poskusila tudi jaz s tem Bimbi sem Nejcu dajala,ko je začel hodit v vrtec,ker je bil skoz bolan.Sedaj je HB že dva meseca zdrav-trkam! Mu bom pa sedaj spet novo dozo začela dajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:33:34
|
|
|
|
tally
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:38:42
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Moram se še tle "pohvalt" da smo res imeli gliste,sem mali včer dala malo sladkorja z oljem in kapljico limone in je kakala zdle glistice,saj najbrž jih je zjutri tud sam je moj pozabu pogledat.Se pa skor niso vidle k so tko male tko da če ne bi iz firbca pogledala verjetn niti nebi vidla. Mi je blo pa že zjutri čudn k sta z mojim pojedla 100 ml keksolina pa pomalcala je celo skuto zdej je pa pojedla okol 150 ml zelenjavne juhice kar se tud že ni naredilo celo večnost. Čist sem paf k mala tolk je,pridna moja mačkica Kje pa ste pobrali gliste? A ji daješ kaj proti? Po moje doma ali pri sosedovih otrokih,vsi živimo na kmetijah in se nevede kej not zanese.Bom jutr poklicala P in ji povedala pol minaj pa svetuje kako naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:41:24
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelina katy82, tudi jaz sem zdaj drugi dan na Coldrexih Za par ur pomaga, potem pa spet začne v glavi "štepat", sinuse imam zabite,... Daj mi povej, kateri pripravek z ameriškim slamnikom daješ mali? Lepo, da je začela pridno papat Kaj prav gliste je imela? Kako pa se to pri zdravi? Špelina tud ti si bolna zgleda da nekaj razsaja evo ti pošiljam ter veliko pozitivne energije da čimprej ozdravmo Na gliste mi je pa posumil tast ker je bila mala modrikasta okoli oči in ust pa jedla je čedalje manj,zadnje dni skoraj nič sam je bla tud prehlajena zraven.Včer mi je pa dop...in sem ji dala stare arcnije in to je to.Mislm pa da drugače daš blato na preiskave in dobiš potem kak sirup ali tabletke ki jih moraš v razmaku jest Pa je to, kar si ji dala, dokončno pregnalo nadlogo? Ne vem ne verjamem da bo pomagala kr ena doza teh domačih ljekova tko da jutr kličem P
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:43:11
|
|
|
|
katy82
|
MI IMAMO PA 3.ZOBEK Tko da je vse skup kar se je dogajal potenciralo tečnobco naše male mačkice,ima pa dvojkico zgoraj levo in je potrjeno uradno na pol mali vampirček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:46:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 MI IMAMO PA 3.ZOBEK Tko da je vse skup kar se je dogajal potenciralo tečnobco naše male mačkice,ima pa dvojkico zgoraj levo in je potrjeno uradno na pol mali vampirček za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:49:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 MI IMAMO PA 3.ZOBEK Tko da je vse skup kar se je dogajal potenciralo tečnobco naše male mačkice,ima pa dvojkico zgoraj levo in je potrjeno uradno na pol mali vampirček za zobeka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:49:42
|
|
|
|
barbaw
|
Ta modra je pa še bolj mimo kot oranžna. Malo so pozni s tem. Sem se pa ful smejala, ko sem pisala ZS, ker je bilo pol modrega in pol oranžnega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:49:46
|
|
|
|
Anitka
|
O nove barve na RR-ji.Mi nekam hladno deluje
< Sporočilo je popravil Anitka -- 6.1.2009 17:50:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:51:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Moram se še tle "pohvalt" da smo res imeli gliste,sem mali včer dala malo sladkorja z oljem in kapljico limone in je kakala zdle glistice,saj najbrž jih je zjutri tud sam je moj pozabu pogledat.Se pa skor niso vidle k so tko male tko da če ne bi iz firbca pogledala verjetn niti nebi vidla. Mi je blo pa že zjutri čudn k sta z mojim pojedla 100 ml keksolina pa pomalcala je celo skuto zdej je pa pojedla okol 150 ml zelenjavne juhice kar se tud že ni naredilo celo večnost. Čist sem paf k mala tolk je,pridna moja mačkica Kje pa ste pobrali gliste? A ji daješ kaj proti? Po moje doma ali pri sosedovih otrokih,vsi živimo na kmetijah in se nevede kej not zanese.Bom jutr poklicala P in ji povedala pol minaj pa svetuje kako naprej. Če boste imeli še naprej te težave je boljše, da ji potem preventivno daješ enkrat na leto sirup (če še to obstaja, če ni kaj drugega).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:51:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O nove barve na RR-ji.Mi nekam hladno deluje kot da bi gledala oblačno nebo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:52:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 MI IMAMO PA 3.ZOBEK Tko da je vse skup kar se je dogajal potenciralo tečnobco naše male mačkice,ima pa dvojkico zgoraj levo in je potrjeno uradno na pol mali vampirček je prav fajn, ko veš da je sitnoba obrodila sadove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 17:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa všeč tale modrina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 18:00:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni je pa všeč tale modrina bolj kot tista oranžna , a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 18:10:37
|
|
|
|
katy82
|
Špelina imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 18:10:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni je pa všeč tale modrina bolj kot tista oranžna , a ne? Meni je všeč snežak zgoraj. Upam, da pomladna barva ne bo komaj junija.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Od postavitve na noge do hojeslovenkaKako dolgo je trajalo med tem, ko so se vaši otroci sami postavili na noge, ter tem, ko so shodili brez opore?Do 2 tedna (
20%)
Do 1 mesec (
16%)
1-2 meseca (
19%)
2-3 meseca (
16%)
3-4 mesece (
15%)
Več (
13%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!