špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Lepo pozdravljene! Najprej SREČNO 2009! Joj,kak bi vas rada prebrala pa za vami podebatirala, pa mi nikakor ne uspe. Torej bo samo poročilo. Včeraj smo imeli posvetovalnico, ki bi jo morali imeti pri 6 mesecih. Opravil je vse vredu, razen cepljenja. Ponovno ni bil cepljen, ker pokašljuje (nonstop, se kar v eno vleče) in je imel na silvestrovo vročino. Tako, da smo že 3 prestavili prvo cepljenje. Je rakla, da raje to, kot pa da mu imunski sistem še bolj podre. Njegova teža je 7550g in 70cm pri 7,5 mesecev. Drugače je pravi živahen fant, razvajen, da te kap. Vsi mi pravijo, da tako navezanega otroka na mamo še niso videli. Saj če sem kje v bližini, se ne pusti pestovati nikomur drugemu, včasih še hranit ne. Če pa ga slučajno pustim babici v varstvu pa dokler ne pridem domov ne je nič (to je bilo 6 ur, ko bi že zdavnaj mogel jesti). Pa tud spi bolj slabo. Je še vedno bolj malo. Tudi gh še nisva niti en obrok popolnoma zamenjala. Bova pa v kratkem začela z mlečnimi izdelki. Spi, pa tak tak. Ponavadi kar dobro. Čez dan še 3-4 x po pol ure. Ponoči pa je še tudi 2x ponavadi. Sem videla, da se že pogovarjate o večjih avtosedežih. Jaz imam lupinico, ki je do 15kg. Bo pa tudi čez kakšen mesec (mogoče že prej) presedel v večji sedež maxi cosi od 9-15kg, ker bo sestrici dobila za rojstni dan sedež od 15-36kg. kako ste kaj ostali? Kako je Gregor? Kaj pa Žan (naty), pa Anitka, a vam kaj pomaga tista plošča?. Joj,upam, da bom potem najdla vaše odgovore, če mi jih boste napisale. Prosim še samo, če mi lahko poveste v čem je razlika med mlekom 1, nadaljevalnim 2 in potem 3. Pri nekaterih se že pri 8.mesecih začne dajati 3.Mi smo do sedaj uporabljali novalac ac od 0-12m. Sedaj pa so zaloge pošle in iščem kakšno drugo mleko. lp bobika, a mali še jemlje kakšna zdravila? Naš je po novem dobil Singulair, ker smo imeli pred božičem spet težave... Na srečo je zdaj bolje, celo kopanje v Moravskih je dobro prestal Glede AM 3 pa res ne vem, v čem je finta. Jaz trojke nisem nikoli uporabljala, z dvojke sem "prešaltala" direkt na navadno kravje mleko. Aja, enka je popolnoma prilagojena (kar najbolj podobna sestava materinemu mleku), dvojka je pa nekaj vmes (delno prilagojena).
|