Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:12:17
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A sploh še katera od majčic doji svojo štručko?? jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:14:05
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj lahko celemu svetu razglasim tako kot sem prej za , da sem dobila . Pa da vidimo, če bodo šle hitreje kile dol, ker sem si zadala še malo težje dosegljiv cilj kot prej. Trenutno se dobro držim in sladko me še ne matra. Vprašajte me čez kake 3 tedne. jeeeeee končno si dobila obisk barbaw koliko dni po končanem dojenju si dobila ?? jaz sem jo imela že 4x. sem jo dobila ko je imela aneja 4,5 mesece. takrat sem polno dojila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:15:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem že skuhala kosilo za naju z Vidkom. Danes boma jedla zelenjavno juho s knedelčki. Juhica je kuhana in čaka gospodiča, da se zbudi. Mama je pa danes bolj lačna kot včeraj. Sem pa pojedla zjutraj kos kruha z marmelado, sedaj pa bom jedla juhico. In to je vse za enkrat. Bi mogla na rojstni dan, pa ne bova šla, ker tam ne razumejo, če človek hujša, da potem pač ne je salam in kruha, zato boma midva raje šla na sprehod. Pa saj ti ni treba nič jest. Zakaj pa te silijo pa še manj razumem. Pa to so starejši ljudje, ki ne razumejo. Pa če ti povem po resnici mi je muka tja hodit preveč pogosto. Sem bila v petek, imam sedaj še kak teden fora. Ziher od tvojega žlahta. Ne, to pa je moja žlahta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:15:37
|
|
|
|
sesil
|
katy , da se čimprej pozdraviš in da boste kmalu bolje spali. tvoja je pa za hece ponoči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:19:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Vidim, da je tekla v prejšnjih postih debata o punčkah ali dečkih. No, da vam povem, da se jaz sploh ne vidim, da bi imela hčerko, zato si želim imeti še enega poba, moj pa pužo, da bo atijeva maza , ker očitno je, da je Gal mamin sinek. Glavno je, da je otrok zdrav in živ, pa tudi če bova imela še dve hčerki . Saj jaz si tudi sebe nisem predstavljala s punčko, zdaj pa ne bi menjala za nič na svetu. Mi je ful fajn imet punčko, pa se atijeva carta je, mamo pa vseeno bolj porajta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:19:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj lahko celemu svetu razglasim tako kot sem prej za , da sem dobila . Pa da vidimo, če bodo šle hitreje kile dol, ker sem si zadala še malo težje dosegljiv cilj kot prej. Trenutno se dobro držim in sladko me še ne matra. Vprašajte me čez kake 3 tedne. jeeeeee končno si dobila obisk barbaw koliko dni po končanem dojenju si dobila ?? Nimam pojma. 4 tedne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:19:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Mislim, da kmalu, ker noge že iz lupinice moli, pri glavi pa je še nekaj placa. jaz sem jo dala pred božičem. samostojno sedi pa že od 6 meseca. imam pa vseeno še lupinco v avtu,ker ko bove hodile plavat, takrat takoj zaspi in se mi zdi da je spanje v lupinici boljše - bolj leži.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:19:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A sploh še katera od majčic doji svojo štručko?? jih je še nekaj malega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:19:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ne, to pa je moja žlahta. Saj bo bolje. Moraš pa vedet, da boš tudi enkrat stara.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:22:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana jaz Galu ne ponudim takoj zajtrk ko se prebudi, vedno počakam vsaj 30 minut, mi pa že on sam pove, da bi jedel, ker ko začnem miksat zadeve skupaj se začne budim in tako vem, da je lačen in takrat tudi poje po 150-250 g. kako mu gres pripraviš, že z kravjim mlekom? Katy hitro se pozdravita. Vidim, da je tekla v prejšnjih postih debata o punčkah ali dečkih. No, da vam povem, da se jaz sploh ne vidim, da bi imela hčerko, zato si želim imeti še enega poba, moj pa pužo, da bo atijeva maza , ker očitno je, da je Gal mamin sinek. Glavno je, da je otrok zdrav in živ, pa tudi če bova imela še dve hčerki . tako sem tudi jaz razmišljala, pa me poglej sedaj Vedno me je bilo strah, kako bom shajala s hćerko, pa ti povem, da je super oz. res ni važno kaj je, rad ga/jo imaš enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:23:13
|
|
|
|
sesil
|
tana, mi imamo za plavanje neoprem hlačke. plenička se napije vode in jih vleče dol.hlačke držijo tel. temperaturo . meni osebno so boljše. pri nas imajo mamice večinoma hlačke, nekaj jih ima da tudi plenice. odločitev je pa tvoja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:23:54
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A sploh še katera od majčic doji svojo štručko?? Ja jaz dojim, ampak samo zjutraj in zvečer, občasno pa enkrat popoldan samo za žejo. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje? Gal se že lep čas vozi v avtosedežu, obrnjenem v smeri vožnje in zelo uživa. Barbaw za obisk, jaz je še nisem dobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:25:03
|
|
|
|
Estrella*
|
No, danes pa Alja malo poje. Začne s takim veseljem, pa je po kakih dobrih 100g zadost in noče več EDINAOS: a te je česa strah???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:29:57
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, danes pa Alja malo poje. Začne s takim veseljem, pa je po kakih dobrih 100g zadost in noče več EDINAOS: a te je česa strah??? ne, ni jo strah, saj prodaja stvari ki jih AT ne rabi več. sem pa že zadnjič hotela napisat komentar na preveč denerja za porabljene testerje. pa sej za vložke in tampone tudi rabiš denar. torej smo na istem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:31:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, danes pa Alja malo poje. Začne s takim veseljem, pa je po kakih dobrih 100g zadost in noče več EDINAOS: a te je česa strah??? ne, ni jo strah, saj prodaja stvari ki jih AT ne rabi več. sem pa že zadnjič hotela napisat komentar na preveč denerja za porabljene testerje. pa sej za vložke in tampone tudi rabiš denar. torej smo na istem Ja na to se pa sploh spomnila nisem Maš pa čisto prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:32:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, danes pa Alja malo poje. Začne s takim veseljem, pa je po kakih dobrih 100g zadost in noče več EDINAOS: a te je česa strah??? Bo pa jutri več pojedla. Samo da je. Predstavljaj si mojo, ki ni pojedla niti 50g. zdaj je začela HB jest.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:35:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A sploh še katera od majčic doji svojo štručko?? jaz Jst tud , zjutrej pa zvečer, pa verjetn bomo kmal sam 1x pol pa počas nehala, k se že zmrdešuje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:36:56
|
|
|
|
sesil
|
aneja je za kosilo zmazala 1 full veliko jabolko (valda ni bilo bio )+3 piškote . sem samo gledala. ponavadi ne poje toliko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:48:05
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico??? joj ne sprašuj, šla sem samo v kuhinjo flaško oprat, pa se mi je dvignu na kavč, in štbunknu na glavo, pa me ni bilo 2 sekunde, sam do kuhinje sem prišla...prenosno posteljico imava še kr pri tašči, ampak bo treba po njo, verjetno kr danes. Ej hiter je pa ful, jst ga dam rajš v hojicio, ker drugače vse dol zmeče, pa rože potrga, tak je pa v hojici in za mano hodi , ravn prej sva jabolka lupila, pa se skrivala okrog šanka (imam otok).. Drgač pa sem včasih na robu z živci, ko ga še preoblečt ne morem, pa ga morem včasih 3x v pol ure, ker kaka non stop. Prej sem ga razvila, pa mi je ušel, in se polulal na dekno na kavču.. oprosti, ampak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:48:40
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A sploh še katera od majčic doji svojo štručko?? jst
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:51:20
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tana, mi imamo za plavanje neoprem hlačke. plenička se napije vode in jih vleče dol.hlačke držijo tel. temperaturo . meni osebno so boljše. pri nas imajo mamice večinoma hlačke, nekaj jih ima da tudi plenice. odločitev je pa tvoja super ful hvala saj men se tut zdi, da so neoprenske boljše torej daš samo neoprenske gor ali skupaj s pleničko - pleničko pod neoprenske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:55:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tana, mi imamo za plavanje neoprem hlačke. plenička se napije vode in jih vleče dol.hlačke držijo tel. temperaturo . meni osebno so boljše. pri nas imajo mamice večinoma hlačke, nekaj jih ima da tudi plenice. odločitev je pa tvoja plavalne plenice se ne napijejo (jaz sem otrokoma za bazen kupila kar dm-ove...pakirane so v škatlah )... kaj si ti mislila na navadne...te so itak takoj polne vode
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:55:05
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj lahko celemu svetu razglasim tako kot sem prej za , da sem dobila . Pa da vidimo, če bodo šle hitreje kile dol, ker sem si zadala še malo težje dosegljiv cilj kot prej. Trenutno se dobro držim in sladko me še ne matra. Vprašajte me čez kake 3 tedne. jeeeeee končno si dobila obisk barbaw koliko dni po končanem dojenju si dobila ?? Nimam pojma. 4 tedne? Tudi jaz bi mogla ta mesec dobit, ker sem že sredi decembra prenehala dojit...zaenkrat ni ne duha ne sluha o
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:55:40
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico??? joj ne sprašuj, šla sem samo v kuhinjo flaško oprat, pa se mi je dvignu na kavč, in štbunknu na glavo, pa me ni bilo 2 sekunde, sam do kuhinje sem prišla...prenosno posteljico imava še kr pri tašči, ampak bo treba po njo, verjetno kr danes. Ej hiter je pa ful, jst ga dam rajš v hojicio, ker drugače vse dol zmeče, pa rože potrga, tak je pa v hojici in za mano hodi , ravn prej sva jabolka lupila, pa se skrivala okrog šanka (imam otok).. Drgač pa sem včasih na robu z živci, ko ga še preoblečt ne morem, pa ga morem včasih 3x v pol ure, ker kaka non stop. Prej sem ga razvila, pa mi je ušel, in se polulal na dekno na kavču.. joj to je blo podobno kot pri meni včeri, pazi, ker se hitro kaj naredi. men je blo bolj ko je samo ležal na trebuhu, sem šla na WC in ga najdla tam kjer sem ga pustila. to zdele je pa kriza ko kar gre po svoje tudi meni bi prav prišel kak dan mirovanja - kje so tisti časi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 14:55:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Anitka, a vam kaj pomaga tista plošča? Jaz spim sedaj veliko bolje, Gal pa je tudi začel spati dosti bolje ponoči. Za vas in vaše zdravje pa veliko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?