|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
6.1.2009 14:12:17   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A sploh še katera od majčic doji svojo štručko??

jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
6.1.2009 14:14:05   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj lahko celemu svetu razglasim tako kot sem prej za user posted image , da sem dobila user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da vidimo, če bodo šle hitreje kile dol, ker sem si zadala še malo težje dosegljiv cilj kot prej. Trenutno se dobro držim in sladko me še ne matra. Vprašajte me čez kake 3 tedne. user posted image

jeeeeee končno si dobila obiskuser posted image user posted image user posted image

barbaw koliko dni po končanem dojenju si dobilauser posted image ??

jaz sem jo imela že 4x. sem jo dobila ko je imela aneja 4,5 mesece. takrat sem polno dojila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
6.1.2009 14:15:11   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz pa sem že skuhala kosilo za naju z Vidkom. Danes boma jedla zelenjavno juho s knedelčki. Juhica je kuhana in čaka gospodiča, da se zbudi. Mama je pa danes bolj lačna kot včeraj. Sem pa pojedla zjutraj kos kruha z marmelado, sedaj pa bom jedla juhico. In to je vse za enkrat. Bi mogla na rojstni dan, pa ne bova šla, ker tam ne razumejo, če človek hujša, da potem pač ne je salam in kruha, zato boma midva raje šla na sprehod.

Pa saj ti ni treba nič jest. user posted image  Zakaj pa te silijo pa še manj razumem.

Pa to so starejši ljudje, ki ne razumejo. Pa če ti povem po resnici mi je muka tja hodit preveč pogosto. Sem bila v petek, imam sedaj še kak teden fora.user posted image

Ziher od tvojega žlahta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, to pa je moja žlahta.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
6.1.2009 14:15:37   
sesil
katy user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš in da boste kmalu bolje spali. tvoja user posted image je pa za hece ponoči.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
6.1.2009 14:19:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Vidim, da je tekla v prejšnjih postih debata o  punčkah ali dečkih. No, da vam povem, da se jaz sploh ne vidim, da bi imela hčerko, zato si želim imeti še enega poba, moj pa pužo, da bo atijeva maza user posted image user posted image , ker očitno je, da je Gal mamin sinek. user posted image

Glavno je, da je otrok zdrav in živ, pa tudi če bova imela še dve hčerki user posted image .

Saj jaz si tudi sebe nisem predstavljala s punčko, zdaj pa ne bi menjala za nič na svetu. user posted image  Mi je ful fajn imet punčko, pa se atijeva carta je, mamo pa vseeno bolj porajta. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
6.1.2009 14:19:05   
barbaw

Zdaj lahko celemu svetu razglasim tako kot sem prej za user posted image , da sem dobila user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da vidimo, če bodo šle hitreje kile dol, ker sem si zadala še malo težje dosegljiv cilj kot prej. Trenutno se dobro držim in sladko me še ne matra. Vprašajte me čez kake 3 tedne. user posted image

jeeeeee končno si dobila obiskuser posted image user posted image user posted image

Nimam pojma. user posted image   4 tedne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
6.1.2009 14:19:06   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale user posted image  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

Mislim, da kmalu, ker noge že iz lupinice moli, pri glavi pa je še nekaj placa.

jaz sem jo dala pred božičem. samostojno sedi pa že od 6 meseca.
imam pa vseeno še lupinco v avtu,ker  ko bove hodile plavat, takrat takoj zaspi in se mi zdi da je spanje v lupinici boljše - bolj leži.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
6.1.2009 14:19:07   
barbaw

jih je še nekaj malega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.1.2009 14:19:09   
barbaw

Ne, to pa je moja žlahta.user posted image

Saj bo bolje. Moraš pa vedet, da boš tudi enkrat stara. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.1.2009 14:22:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana jaz Galu ne ponudim takoj zajtrk ko se prebudi, vedno počakam vsaj 30 minut, mi pa že on sam pove, da bi jedel, ker ko začnem miksat zadeve skupaj se začne budim in tako vem, da je lačen in takrat tudi poje po 150-250 g. kako mu gres pripraviš, že z kravjim mlekom?

Katy hitro se pozdravita. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tekla v prejšnjih postih debata o  punčkah ali dečkih. No, da vam povem, da se jaz sploh ne vidim, da bi imela hčerko, zato si želim imeti še enega poba, moj pa pužo, da bo atijeva maza user posted image user posted image , ker očitno je, da je Gal mamin sinek. user posted image

Glavno je, da je otrok zdrav in živ, pa tudi če bova imela še dve hčerki user posted image .

tako sem tudi jaz razmišljala, pa me poglej sedajuser posted image  Vedno me je bilo strah, kako bom shajala s hćerko, pa ti povem, da je superuser posted image oz. res ni važno kaj je, rad ga/jo imaš enako

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.1.2009 14:23:13   
sesil
tana, mi imamo za plavanje neoprem hlačke. plenička se napije vode in jih vleče dol.hlačke držijo tel. temperaturo . meni osebno so boljše. pri nas imajo mamice večinoma hlačke, nekaj jih ima da tudi plenice. odločitev je pa tvoja

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.1.2009 14:23:54   
aurora28

Ja jaz dojim, ampak samo zjutraj in zvečer, občasno pa enkrat popoldan samo za žejo.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aha, imam 1 vprašanje: kdaj boste (oz. ste) dale  v avtu v sedež, obrnjen v smeri vožnje?

Gal se že lep čas vozi v avtosedežu, obrnjenem v smeri vožnje in zelo uživa. user posted image

Barbaw user posted image user posted image user posted image za obisk, jaz je še nisem dobila user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.1.2009 14:25:03   
Estrella*
No, danes pa Alja malo poje. Začne s takim veseljem, pa je po kakih dobrih 100g zadost in noče večuser posted image

EDINAOS: a te je česa strah???user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.1.2009 14:29:57   
sesil

No, danes pa Alja malo poje. Začne s takim veseljem, pa je po kakih dobrih 100g zadost in noče večuser posted image

ne, ni jo strah, saj prodaja stvari ki jih AT ne rabi več.

sem pa že zadnjič hotela napisat komentar na preveč denerja za porabljene testerje. pa sej za vložke in tampone tudi rabiš denar. torej smo na istemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.1.2009 14:31:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ne, ni jo strah, saj prodaja stvari ki jih AT ne rabi več.

sem pa že zadnjič hotela napisat komentar na preveč denerja za porabljene testerje. pa sej za vložke in tampone tudi rabiš denar. torej smo na istemuser posted image

Ja na to se pa sploh spomnila nisemuser posted image Maš pa čisto pravuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.1.2009 14:32:10   
barbaw

Bo pa jutri več pojedla. Samo da je. Predstavljaj si mojo, ki ni pojedla niti 50g. user posted image  zdaj je začela HB jest. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.1.2009 14:35:48   
Srčekgirll

jaz

Jst tud , zjutrej pa zvečer, pa verjetn bomo kmal sam 1x pol pa počas nehala, k se že zmrdešuje.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.1.2009 14:36:56   
sesil
aneja je za kosilo zmazala 1 full veliko jabolko (valda ni bilo biouser posted image )+3 piškote . sem samo gledala. ponavadi ne poje toliko.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.1.2009 14:48:05   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom??
Brina je ful hitra
sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja
skoraj teče po 4
in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidimuser posted image
bomo res potrebovali stajico???

joj ne sprašuj, šla sem samo v kuhinjo flaško oprat, pa se mi je dvignu na kavč, in štbunknu na glavo, pa me ni bilo 2 sekunde, sam do kuhinje sem prišla...prenosno posteljico imava še kr pri tašči, ampak bo treba po njo, verjetno kr danes.
Ej hiter je pa ful, jst ga dam rajš v hojicio, ker drugače vse dol zmeče, pa rože potrga, tak je pa v hojici in za mano hodiuser posted image , ravn prej sva jabolka lupila, pa se skrivala okrog šanka (imam otok)..
Drgač pa sem včasih na robu z živci, ko ga še preoblečt ne morem, pa ga morem včasih 3x v pol ure, ker kaka non stop.
Prej sem ga razvila, pa mi je ušel, in se polulal na dekno na kavču..

oprosti, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.1.2009 14:48:40   
tana7

jst

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.1.2009 14:51:20   
tana7

tana, mi imamo za plavanje neoprem hlačke. plenička se napije vode in jih vleče dol.hlačke držijo tel. temperaturo . meni osebno so boljše. pri nas imajo mamice večinoma hlačke, nekaj jih ima da tudi plenice. odločitev je pa tvoja

super
ful hvala
saj men se tut zdi, da so neoprenske boljše
torej daš samo neoprenske gor ali skupaj s pleničko - pleničko pod neoprenskeuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.1.2009 14:55:02   
kasso

plavalne plenice se ne napijejo (jaz sem otrokoma za bazen kupila kar dm-ove...pakirane so v škatlah )... kaj si ti mislila na navadne...te so itak takoj polne vode

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.1.2009 14:55:05   
kasso

Nimam pojma. user posted image   4 tedne?

Tudi jaz bi mogla ta mesec dobit, ker sem že sredi decembra prenehala dojit...zaenkrat ni ne duha ne sluha ouser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.1.2009 14:55:40   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom??
Brina je ful hitra
sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja
skoraj teče po 4
in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidimuser posted image
bomo res potrebovali stajico???

joj ne sprašuj, šla sem samo v kuhinjo flaško oprat, pa se mi je dvignu na kavč, in štbunknu na glavo, pa me ni bilo 2 sekunde, sam do kuhinje sem prišla...prenosno posteljico imava še kr pri tašči, ampak bo treba po njo, verjetno kr danes.
Ej hiter je pa ful, jst ga dam rajš v hojicio, ker drugače vse dol zmeče, pa rože potrga, tak je pa v hojici in za mano hodiuser posted image , ravn prej sva jabolka lupila, pa se skrivala okrog šanka (imam otok)..
Drgač pa sem včasih na robu z živci, ko ga še preoblečt ne morem, pa ga morem včasih 3x v pol ure, ker kaka non stop.
Prej sem ga razvila, pa mi je ušel, in se polulal na dekno na kavču..

joj to je blo podobno kot pri meni včeri, pazi, ker se hitro kaj naredi.

men je blo bolj ko je samo ležal na trebuhu, sem šla na WC in ga najdla tam kjer sem ga pustila. to zdele je pa kriza ko kar gre po svoje

tudi meni bi prav prišel kak dan mirovanja - kje so tisti časi?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.1.2009 14:55:46   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Anitka, a vam kaj pomaga tista plošča?

Jaz spim sedaj veliko bolje, Gal pa je tudi začel spati dosti bolje ponoči.

Za vas in vaše zdravje pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?