|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
6.1.2009 14:56:22   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

tana, mi imamo za plavanje neoprem hlačke. plenička se napije vode in jih vleče dol.hlačke držijo tel. temperaturo . meni osebno so boljše. pri nas imajo mamice večinoma hlačke, nekaj jih ima da tudi plenice. odločitev je pa tvoja

plavalne plenice se ne napijejo (jaz sem otrokoma za bazen kupila kar dm-ove...pakirane so v škatlah )... kaj si ti mislila na navadne...te so itak takoj polne vode

ne me zdaj zmest, bejbe!!user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.1.2009 14:57:21   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

katy82, pozdravite se!!! user posted image user posted image user posted image

Lino: delam z AM ali kar z navadnim polnomastnim mlekom.

Anitka, evo, dva dedca user posted image  Pošlji mi svoj mail na ZS, da ti pošljem fotke.

user posted image

Jejjjjjjjjj, najina sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
moj e-mail: anita.pergar@gmail.com

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.1.2009 14:58:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Anitka, evo, dva dedca user posted image  Pošlji mi svoj mail na ZS, da ti pošljem fotke.

user posted image

uuuuuuuuuuuuuu kako sta fajn, kir je kiri zdej???
pa kaj sta se zmenila, da se oba uštimata v rdeče, ali je to kaki dogovor da lovita pupe na rdečo barvouser posted image user posted image

Telepatija je bilauser posted image user posted image user posted image . Gal je desno.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.1.2009 14:59:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj špelin@, ne mi zamerit ampak sem pri tej fotki dobila asociacijo na pogovor dveh 90 letnikovuser posted image user posted image user posted image Sta tako šponskauser posted image user posted image Gregi se ja pa malo odebljal in laski so mu pognali, pa še vedno je atovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image samo kakšna pipa jima faliuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.1.2009 15:01:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A sploh še katera od majčic doji svojo štručko??

Jaz zvečer in zjutraj.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.1.2009 15:05:16   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

tana, mi imamo za plavanje neoprem hlačke. plenička se napije vode in jih vleče dol.hlačke držijo tel. temperaturo . meni osebno so boljše. pri nas imajo mamice večinoma hlačke, nekaj jih ima da tudi plenice. odločitev je pa tvoja

plavalne plenice se ne napijejo (jaz sem otrokoma za bazen kupila kar dm-ove...pakirane so v škatlah )... kaj si ti mislila na navadne...te so itak takoj polne vode

Ne sekiraj se user posted image ...ti naredi kot želiš;)

Jaz sem hotela le napisat, da se plenice, ki so namenjene za v vodo, ne napijejo in tako ne vlečejo dol.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.1.2009 15:06:16   
Anitka
Midva sva inhalacijo opravila kar v redu. Je ati priskočil na pomoč in vražič mali je danes manj jokaluser posted image user posted image . Pa je atiju spet greben zrasel.

Jutri gremo pa popoldan in takrat greva tudi do zdravnice, da ga pogleda.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.1.2009 15:07:12   
tana7

Jaz sem hotela le napisat, da se plenice, ki so namenjene za v vodo, ne napijejo in tako ne vlečejo dol.

meni so rekli, da je plus neoprenk, da jim je bolj toplo - kolk se pa to res pozna pri tem plavanju, pa nimam pojma - po moje nihče ne ve, ker dojenčki ne znajo tega povedat, da še sprobat bi morali obojeuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.1.2009 15:07:31   
Anitka

Mi smo uporabljali kar plenice namenjene za vodo pa so bile ok. Pa tudi ostali, ki so bili v Čatežu so imeli te plenice.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.1.2009 15:27:13   
Anitka
ku ku, kje pa ste?

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
6.1.2009 15:28:01   
sesil

meni so rekli, da je plus neoprenk, da jim je bolj toplo - kolk se pa to res pozna pri tem plavanju, pa nimam pojma - po moje nihče ne ve, ker dojenčki ne znajo tega povedat, da še sprobat bi morali obojeuser posted image

neopren res zadržuje temperaturo. preverla na lastni koži med potopi v mrzli vodi 15 stopinj. pol se pa še notri polulaš in je božansko prijetnouser posted image .
če imaš hlačke, potem samo te, brez plenice.
ej, kar boš naredila bo prav, sej voda v bazenu mora biti topla za user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
6.1.2009 15:52:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana jaz Galu ne ponudim takoj zajtrk ko se prebudi, vedno počakam vsaj 30 minut, mi pa že on sam pove, da bi jedel, ker ko začnem miksat zadeve skupaj se začne budim in tako vem, da je lačen in takrat tudi poje po 150-250 g. kako mu gres pripraviš, že z kravjim mlekom?

imam tist gres od ,milupe, ko je zraven že mleko, bom pa čokolino pripravila z alpskim mlekom
Katy hitro se pozdravita. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tekla v prejšnjih postih debata o  punčkah ali dečkih. No, da vam povem, da se jaz sploh ne vidim, da bi imela hčerko, zato si želim imeti še enega poba, moj pa pužo, da bo atijeva maza user posted image user posted image , ker očitno je, da je Gal mamin sinek. user posted image

Glavno je, da je otrok zdrav in živ, pa tudi če bova imela še dve hčerki user posted image .

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
6.1.2009 16:13:05   
katy82
Moram se še tle "pohvalt" da smo res imeli gliste,sem mali včer dala malo sladkorja z oljem in kapljico limone in je kakala zdle glistice,saj najbrž jih je zjutri tud sam je moj pozabu pogledat.Se pa skor niso vidle k so tko male tko da če ne bi iz firbca pogledala verjetn niti nebi vidla.
Mi je blo pa že zjutri čudn k sta z mojim pojedla 100 ml keksolina pa pomalcala je celo skuto zdej je pa pojedla okol 150 ml zelenjavne juhice kar se tud že ni naredilo celo večnost.user posted image user posted image user posted image

Čist sem paf k mala tolk je,pridna moja mačkicauser posted image    

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
6.1.2009 16:24:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Moram se še tle "pohvalt" da smo res imeli gliste,sem mali včer dala malo sladkorja z oljem in kapljico limone in je kakala zdle glistice,saj najbrž jih je zjutri tud sam je moj pozabu pogledat.Se pa skor niso vidle k so tko male tko da če ne bi iz firbca pogledala verjetn niti nebi vidla.
Mi je blo pa že zjutri čudn k sta z mojim pojedla 100 ml keksolina pa pomalcala je celo skuto zdej je pa pojedla okol 150 ml zelenjavne juhice kar se tud že ni naredilo celo večnost.user posted image user posted image user posted image

Čist sem paf k mala tolk je,pridna moja mačkicauser posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image za pridno mamino mačkico.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
6.1.2009 16:36:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj špelin@, ne mi zamerit ampak sem pri tej fotki dobila asociacijo na pogovor dveh 90 letnikovuser posted image user posted image user posted image Sta tako šponskauser posted image user posted image Gregi se ja pa malo odebljal in laski so mu pognali, pa še vedno je atovuser posted image

user posted image

katy82, tudi jaz sem zdaj drugi dan na Coldrexih user posted image  Za par ur pomaga, potem pa spet začne v glavi "štepat", sinuse imam zabite,... Daj mi povej, kateri pripravek z ameriškim slamnikom daješ mali?
Lepo, da je začela pridno papat user posted image  Kaj prav gliste je imela? Kako pa se to pri user posted image  zdravi?

barbaw, zdaj si spet v "obtoku" user posted image

Anitka, super, da je Gal dobro prestal inhalacijo user posted image  Fotke ti pošljem takoj, ko jih vse dol snamem, mi je vmes baterija šla, je še nekaj fotk ostalo user posted image

Te DM-ove plavalne pleničke so super user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
6.1.2009 16:36:09   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva sva inhalacijo opravila kar v redu. Je ati priskočil na pomoč in vražič mali je danes manj jokaluser posted image user posted image . Pa je atiju spet greben zrasel.

kakšne inhalacije pa imata to?
Zakaj pa so?
Sem vesela, da se je vaša stanje izboljšalo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
6.1.2009 16:40:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Lepo pozdravljene!
Najprej SREČNO 2009!

Joj,kak bi vas rada prebrala pa za vami podebatirala, pa mi nikakor ne uspe.
Torej bo samo poročilo.
Včeraj smo imeli posvetovalnico, ki bi jo morali imeti pri 6 mesecih. Opravil je vse vredu, razen cepljenja. Ponovno ni bil cepljen, ker pokašljuje (nonstop, se kar v eno vleče) in je imel na silvestrovo vročino.
Tako, da smo že 3 prestavili prvo cepljenje. Je rakla, da raje to, kot pa da  mu imunski sistem še bolj podre.
Njegova teža je 7550g in 70cm pri 7,5 mesecev.

Drugače je pravi živahen fant, razvajen, da te kap. Vsi mi pravijo, da tako navezanega otroka na mamo še niso videli. Saj če sem kje v bližini, se ne pusti pestovati nikomur drugemu, včasih še hranit ne. Če pa ga slučajno pustim babici v varstvu pa dokler ne pridem domov ne je nič (to je bilo 6 ur, ko bi že zdavnaj mogel jesti). Pa tud spi bolj slabo.
Je še vedno bolj malo. Tudi gh še nisva niti en obrok popolnoma zamenjala. Bova pa v kratkem začela z mlečnimi izdelki.
Spi, pa tak tak. Ponavadi kar dobro. Čez dan še 3-4 x po pol ure. Ponoči pa je še tudi 2x ponavadi.

Sem videla, da se že pogovarjate o večjih avtosedežih. Jaz imam lupinico, ki je do 15kg. Bo pa tudi čez kakšen mesec (mogoče že prej) presedel v večji sedež maxi cosi od 9-15kg, ker bo sestrici dobila za rojstni dan sedež od 15-36kg.

kako ste kaj ostali? Kako je Gregor? Kaj pa Žan (naty), pa Anitka, a vam kaj pomaga tista plošča?.
Joj,upam, da bom potem najdla vaše odgovore, če mi jih boste napisale.

Prosim še samo, če mi lahko poveste v čem je razlika med mlekom 1, nadaljevalnim 2 in potem 3. Pri nekaterih se že pri 8.mesecih začne dajati 3.Mi smo do sedaj uporabljali novalac ac od 0-12m. Sedaj pa so zaloge pošle in iščem kakšno drugo mleko.

lp

bobika, a mali še jemlje kakšna zdravila? Naš je po novem dobil Singulair, ker smo imeli pred božičem spet težave... Na srečo je zdaj bolje, celo kopanje v Moravskih je dobro prestal user posted image

Glede AM 3 pa res ne vem, v čem je finta. Jaz trojke nisem nikoli uporabljala, z  dvojke sem "prešaltala" direkt na navadno kravje mleko. Aja, enka je popolnoma prilagojena (kar najbolj podobna sestava materinemu mleku), dvojka je pa nekaj vmes (delno prilagojena).

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
6.1.2009 16:41:33   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

kakšne inhalacije pa imata to?
Zakaj pa so?
Sem vesela, da se je vaša stanje izboljšalo.

Inhalacije (Berodual+fiziološka) imava zato, ker se je prehlad razširil na pljuča.
Glede plošče pa si verjetno videla odgovor, a ne? Torej mi spimo bolje.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
6.1.2009 16:42:20   
Anitka
Špelin@ okuser posted image . Kako si pa ti kaj sedaj?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
6.1.2009 16:43:08   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: špelina

katy82, tudi jaz sem zdaj drugi dan na Coldrexih user posted image  Za par ur pomaga, potem pa spet začne v glavi "štepat", sinuse imam zabite,... Daj mi povej, kateri pripravek z ameriškim slamnikom daješ mali?
Lepo, da je začela pridno papat user posted image  Kaj prav gliste je imela? Kako pa se to pri user posted image  zdravi?

Špelina tud ti si bolna zgleda da nekaj razsaja evo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter veliko pozitivne energije da čimprej ozdravmouser posted image

Na gliste mi je pa posumil tast ker je bila mala modrikasta okoli oči in ust pa jedla je čedalje manj,zadnje dni skoraj nič sam je bla tud prehlajena zraven.Včer mi je pa dop...in sem ji dala stare arcnije in to je to.Mislm pa da drugače daš blato na preiskave in dobiš potem kak sirup ali tabletke ki jih moraš v razmaku jest

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
6.1.2009 16:45:11   
katy82
Špelina sori sem pozabla odgovort:imam ameriški slamnik od bimbija.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
6.1.2009 16:45:19   
špelin@

Poskušam čimprej pregnati ta prehlad ali virozo ali kaj je že to, kar me je včeraj začelo mučit user posted image
Kako kaj tvoje zdravje?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.1.2009 16:45:50   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelina

Špelina tud ti si bolna zgleda da nekaj razsaja evo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter veliko pozitivne energije da čimprej ozdravmouser posted image

Na gliste mi je pa posumil tast ker je bila mala modrikasta okoli oči in ust pa jedla je čedalje manj,zadnje dni skoraj nič sam je bla tud prehlajena zraven.Včer mi je pa dop...in sem ji dala stare arcnije in to je to.Mislm pa da drugače daš blato na preiskave in dobiš potem kak sirup ali tabletke ki jih moraš v razmaku jest

Pa je to, kar si ji dala, dokončno pregnalo nadlogo?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
6.1.2009 16:47:08   
špelin@
Špelina sori sem pozabla odgovort:imam ameriški slamnik od bimbija.

Aha, hvala ti, sem šla pogledat brošurico, bom poskusila tudi jaz s tem user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
6.1.2009 16:47:12   
Anitka

Poskušam čimprej pregnati ta prehlad ali virozo ali kaj je že to, kar me je včeraj začelo mučit user posted image
Kako kaj tvoje zdravje?

Držim pestke, da uideš resnejšemu prehladu oz. virozi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že zdravauser posted image user posted image in lahko spet normalno jem. Si vidla zadnjič v Ajdi, da nisem vase spravila skoraj nič.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (87%)

ne (13%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!