|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
5.1.2009 21:10:41   
Alfabeta
ljubljana, jaz se priporočam za nalepkice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
5.1.2009 21:10:58   
mala pikica
Dober večer na dan, ki je bil za marsikatero na žalost že delovni user posted image Tudi za mene gre od jutri naprej zares. Pa kaj hočemo, takšno je življenje. Sicer pa mislim, da smo lahko v teh kriznih časih vsi veseli, ki imamo službo.

Upam, da prvi dan uvajanja za vse naše sončke ni preveč stresen in da je hitro minil prvi delovni dan tudi vsem mamicam.

martinca kaj boš hujšala s kakšno dieto? Jaz za takšne stvari nisem. Poskušam se držati, da ne jem po šesti uri zvečer, pa nekaj časa že vneto iščem kakšen rabljen ab rocket, da malo okrepim trebušne mišice. Pa še ga nisem našla in posledično še tudi mišice niso takpne kot bi morale biti user posted image Vsekakor te bomo tukaj vzbudbujale user posted image

koala mene je Gašper že tudi nekajkrat prav pošteno vgriznil pri umivanju zobkov. Bom pa tudi jaz morala uvesti neko drugo metodo, ker je to umivanje pri nas ena od tahujših stvari user posted image

katarinas boga Lara, se mi je kar zasmilila. So jo ravno na 1.rojstni dan namatrali. Ampak kaj hočemo, tako je to s tem uvajanjem. Pri nas se lahko zgodi, da bo še težje, ker bo Gašper star že skoraj 3 leta, ko bo šel prvič v vrtec. Sem veliko razmišljala, kaj bi bilo bolje, pa sva se vseeno z dragim odločila, da bo doma. Na srečo imamo to možnost. Kjer pa je ni, pa je pač ni in ne gre drugače. Upam, da bo jutri že bolje user posted image

user posted image

martinca obe z Luso sva bili v EP. Škoda, da se nismo dobile na eni kavici. Upam, da kmalu, čeprav nam ostanje samo še vikendi user posted image

Nina user posted image user posted image user posted image za kolke! Sem res vesela, da so v redu. Upam, da so vsaj malo pomagale vse naše pesti, pikapolonice in objemčki user posted image A, vidim, da si že napisala, da so pomagali. To je bilo najmanj, kar smo lahko storile user posted image

sunny kaj pa te je jezilo pri masleni kremi? Škoda, da me nisi poklicala, mogoče bi ti lahko kaj pomagala. Jaz pa sem se že ful veselila slikice. Sem pa prepričana, da je tudi zdaj fenomenalna. Slikico pa jutri zvečer kljub temu čakam user posted image Silikonsko podlago bom pa definitivno nabavila preden se lotim naslednje torte s tičino. Zarečenega kruha se največ poje. Sem že tolikokrat rekla, da ne bom več pekla s tičino, pa vendar... user posted image Sem še te hotela v zvezi z daleronom vprašat, ti ga Neja lepo vzame? Pravijo, da ima okus po ananasu in bi naj bil grenek user posted image Mi z jagodami na srečo nimamo težav user posted image Gašper bi verjetno celo stekleničko spil user posted image

sparove nalepke... mi jih tudi imamo še kar nekaj viška. Če katera rabi... Tokrat niso ravno zadeli s to akcijo user posted image

muzika ste našli varuško? In kako je bilo prvi dan v šoli?

mml Maticu pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image da kmalu mine vse skupaj, mamici pa en velik user posted image

nana tudi za Klemna user posted image user posted image user posted image in zate user posted image

Zdaj pa bo dovolj. Nočko vsem user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 5.1.2009 21:12:04 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
5.1.2009 21:33:34   
urssyy
LARA VSE NAJBOLJŠE !user posted image

NINA IN GOLOBČEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VAJUuser posted image VAJU ČUVA

Jaz moram povedat, da že tretji teden nič ne spim, ker je Vivi nervozna in se non stop prebuja in izgledam kot zombi. Danes bi morala 1.dan v službo,a je Vivi zopet včeraj zvečer dobila vročinouser posted image user posted image user posted image , kličem v službo da me ne bo in seveda so bili nezadovoljni....kot da to še ni dovolj, je danes zjutraj v roku pol ure dobila izpuščje po celem telesu-mislila sem da gre za 5.bolezen, na kar pridem k P. in pove, da lahko gre za ošpice, rdečke, alergijo ali virozo,,,,,,,,,od kar sem prišla od P. se samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kdaj se bo nehalo vse to,,,,,,,,,,tri tedne sem že skoz zaprta v hiši, od kod zdaj rdeče al ošpice al kaj že.........naj se neha prosim..user posted image user posted image .........talk sem utrujena ....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
5.1.2009 21:43:36   
lutiropan
urssyy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
5.1.2009 21:58:59   
urssyy
spet ima 39,5 Cuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
5.1.2009 22:29:23   
sani1
urssyy- ne bodi nervozna, ker to vse prenašaš na Vivien. Lepo se umiri in si ceci vse bo dobro in boš videla da bo...  user posted image user posted image user posted image   Mali Vivi pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi...

nana in alfabeta hvala za čvek!!!  mebe

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.1.2009 7:37:30   
martinca
dobro jutro!

lutiropan, meni je prav tako. pa hvala še enkrat.user posted image

alfabeta, user posted image Ajda za prvi dan vrtca.
kaj pa je to kandida?

dašabina, user posted image user posted image user posted image za - kilograme.

lusa, ja jaz sem bila nekaj čez deset tam. trenirko pa sem si kupila eno v H&M, dve pa v Newyorkerju.

obrigit, če bom shujšala toliko kot mislim, mi bo še ta konfekcijska številka prav ki jo sedaj nosim. samo ne bom v njej tako vkleščena kot sem sedajuser posted image . bom bolj na komot v njih.

koala, a še ti zbiraš sparove nalepke?

sani, no super, da me bo vsaj ena bodrila.user posted image saj doma imam pa Uroša zato.  user posted image
pa upam, da čimprej najdeš copat, da res ne bodo Manji prej premanjhni čevlji.

sunny, user posted image user posted image user posted image za vaju z Nejo, da zobek pride čimprej ven in da bosta potem z Nejo obe dobro spali ponoči.

alfabeta, a še ti lahko jaz pošljem sparove nalepkice? jih imam kar dost.

mala pikica, moja dieta je takšna: ne jej po šesti uri, ne jej sladkega ali pij (sokovi), ne jej slanih prigrizkov (kokice, čips...). lahko pa se tu in am malo pregrešiš. rečmo enkrat na teden je dovoljeno en košček čokoladeuser posted image . mislim, da bo takšno metodo imela tudi nana. a ne?
res škoda da se nismo dobile. pa kdaj drugič.

urssyy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu bolje z Vivien, in da se boš tudi ti lahko naspala.

ALJAŽ VSE NAJBOLJŠE OB TVOJI PRVI SVEČKI!

user posted image

NEJA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN!

user posted image

zdaj pa grem. se je Patrik zbudil. je spal od včeraj 19.20 pa do sedaj.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.1.2009 8:45:42   
Lunca1
Jutro.

Golobček user posted image  za kolke.

Sani pri nas smo zadnjič tudi enega zgubili, preiskali celo stanovanje in se je kar vdrl v zemljo. No na koncu se je našel pod previjalno podlogo za enkratno uporabo.user posted image

Mala pikica kako narediš masleno kremo?

Urssyy čim prej se pozdravite. user posted image

Aljaž vse naj naj za prvo svečko.

user posted image

Neja tudi tebi vse naj naj.
user posted image

Pa čestitke vsem za stopljene kilograme.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.1.2009 8:48:07   
Lunca1
Ljubljana kje na Brnčičevi je trgovina s slaščičarskimi zadevami?

Aja pa prosim če mi napišete kakšne dobre recepte za testo za torto, ker jaz znam samo osnovnega za biskvit 6 jajc, 6 žlic sladkorja in 6 žlic moke.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.1.2009 8:56:11   
koala
martinca, jaz mislim da jih bo zame dovolj, še niem vseh nalepila v zbirne kupončke, če pa je kakšna viška in jih Alfabeta ne rabi, pa jih bo Alexova botrca zelooooo vesela, ampak Alfabeta ima prednost, tako da jih njej pošlji če jih rabi.
Aja martinca kar se prigrizkov tiče, kokice (neslane) niso tak tabu, ko sem bila jaz mlajša sem imala ohoho preveč kilogramov, pa so mi pomagale da sem shujšala, sem jih grickala namesto česa drugega, pa so se kilogrami stopili, ja pa res da sem jih pripšravljala v avtomatu za kokice.

nana pa ti se boš ja posušila če boš še hujšala, ker zgledaš fenomenalno.

dašabina super za izgubljene kilograme.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.1.2009 9:03:05   
limma
Dobro jutro (iz službe),
jaz ne vem, ali se naj smejem ali jočem, naj si pogrizem nohte ali user posted image user posted image
Mi smo že drugi dan ostali brez varstva, ker je user posted image   teta, ki jo pazi, preko noči zbolela in bruha, driska ter leži z visoko vročinouser posted image  To mi je sporočila, ko sem bila že na 3/4 poti v službo... in tako je moja mami vzela dopust.
Dobra stvar je, da sta se včeraj imeli lepo, slaba pa, da me je strah, da še Neža zboli.... in da sva se včeraj videli samo 40 minut, potem je šla pa že spatuser posted image user posted image user posted image  

Za nazaj vsem vse najboljše user posted image user posted image user posted image

ALJAŽ IN NEJA, tudi vama želiva z Neži vse najlepše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.1.2009 9:43:56   
klaja
Aljaž in Neja vse najboljše za 1. svečko!!!

Golobček bravo za Nino, sem resnično vesela, da se je znebila vsega in je zdaj bolj komot!

Urssyyuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.1.2009 9:54:02   
lutiropan
Aljaž

user posted image

Neja

user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.1.2009 10:10:53   
koala
Urrssy, upam da se Vivi čimprej pozdravi, njo pa je zdaj res vse napadlo. Pa tudi tebi želim da se čimprej naspiš.

Aljaž vse naj naj ob prvi sevčki

user posted image

Neja vse naj naj ob prvi svečki
user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
6.1.2009 11:22:04   
martinca
koala, če jih ne bo potrebovala ti jih bom poslala. za kokice sem se pa odločila zaradi tega, ker jaz zelo rada jem te stvari, čipse, kokice, smokije. in bo brez tega shujševalna še bolj uspešna. samo ne vem pa kako se naj kruhu odrečem. s čim ga naj nadomestim?user posted image

limma, user posted image user posted image user posted image pa ne se preveč seitra, s to z varstvom se bo že nekako uredilo. saj bo teta ozdravela. Neža je pa takšan korenjakinja da bo vse bacile stran pregnala in ne bo zbolela.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
6.1.2009 11:26:31   
klepetka
LARA, VSE NAJ NAJ  TI ŽELIVA Z LANO

user posted image

ALJAŽ, TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU PRVE SVEČKE
user posted image

PRAV TAKO TUDI TEBI, NEJA ISKRENE ČESTTITKE ZA PRVI ROJSTNI DAN
user posted image

limma, user posted image user posted image user posted image user posted image , pa res upam in vam želim, da ne zboli še Neži, varstvo se bo pa že še poštimalo

urrsyy, veliko user posted image  Vivi, tebi pa en velikk user posted image user posted image .Upam da danes ni več vročine

mml, tud Maticu pošiljam velikoo  user posted image . Je danes kaj boljši?

nana, pa Klemnu prav takouser posted image .Je danes že kaj boljši?

naj bo dovolj za zdaj...šibam dalje

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 6.1.2009 11:28:33 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
6.1.2009 11:43:13   
sani1
Dober dan!

Misija copat uspešna. user posted image   mami za iskanje in tuhtanje. Bil je pa pod očkovim povštrom.  Zato je pa on zadnjo noč doma tako super spal...user posted image user posted image user posted image
Zdej ima pa en opran copat in en  umazan...user posted image

Vrtec je super preživela. Bila sama brez joka in stoka. In ko sem jo prišla iskat so vsi otroci lepo sedeli za mizo pili sok in jedli hruške. Sploh nisem mogla verjet.
V drugi skupini (sosednja vrata) isto stari otroci pa kadarkoli pridem jočejo in se prav derejo. Tako, da HB je Manja v "boljši" skupini...user posted image   al pa so tukaj otroci toliko bolj pridni...user posted image

Vsem ki hodite v vrtec želim tudi čim manj joka!!!user posted image

martinca- tudi jaz se držim takšnega načela kot ga imaš ti. Jaz jem kruh polnozrnat, ovsen, graham ali pa kupim v Hoferju kruh s semeni narezan. Je super poješ ga en košček in ga imaš dovolj pa še poceni je in kar nekaj časa počaka...Tako, da se ti ni treba odrekati kruhu. Samo malo zamenjaj okus...user posted image   Tem slanim stvarem se pa res odpovej, ker je to na splošno strup za telo... Raje pojej kakšen orešček.  No evo če potrebuješ še kakšno informacijo me kar vprašaj...user posted image

nana- tudi jaz začnem po desetem zopet malo bolj pazit, ker jutri imamo zopet polno mizo dobrot. 

limma- sej bo. user posted image   A ti si zdej vsak dan v Lj?

lunca- boš tudi ti pekla torto?

Neja vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!     user posted image user posted image user posted image user posted image   Da bosta z Manjo še naprej prijateljici...

Aljaž tudi tebi vse najlepše za prvo svečko!!!    user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa kuhat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   Sončki januarčic 08 - 5. del
6.1.2009 12:00:34   
karatina
ALJAŽ IN NEJA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO user posted image

Jaz sem tudi danes zadnji dan doma user posted image . Sem že en teden tako na trnih... Enostavno se ne morem pomirit in sprijaznit, da bom zjutraj odšla, ko bo Karin še spala, zvečer pa prišla domov le toliko, da jo dam spat user posted image .

Prebiram vas redno, le moja slaba volja mi ne da kaj dosti pisat...user posted image

Tudi pri meni je še kar nekaj Sparovih nalepk viška, pa ene tri Mercatorjeve, če katera potrebuje.

Lep dan

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
6.1.2009 12:00:54   
martinca
sani, si mi zdaj več kot dovolj nasvetov dala. grem juter v Lenart in bom šla še v Hofer po kruh. ker mi ponavadi jemo ali doma pečen bel ali pol bel kruh. ali pa kupljen beli ali pol beli kruh. zdaj pa hujšaj ob tem če moreš. user posted image
pa super, da je te Manja v "boljši" skupini.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
6.1.2009 12:04:15   
martinca
karatina, lahko jih pošlješ meni ali pa dašibini. zdaj pa se sama odloči. da ne bom jaz zdaj tako smešno izpadla, ko se tako borim za te mercatorjeve nalepkice. 
pa ne bodi preveč žalostna ker greš jutri v službo. user posted image user posted image saj Karin bo v varstvu tudi dobro, saj čez dva meseca bosta pa ponovno dosti skupaj.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
6.1.2009 12:09:40   
karatina
Se skušam tudi sama s tem tolažit. Bomo že nekak. Kar se mora, se mora. Se bom pa probala dogovorit, da bi ta kratek čas, ko moram delat, delala od 7-ih do 15-ih. Si itak ne predstavljam, kako bom z vedno večjim trebuhom sedela tam deset ur. Me je to že v prvi nosečnosti vrglo na bolniško.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
6.1.2009 12:10:34   
karatina
Pa za nalepke, mi lahko pošlješ naslov na ZS, ti dam na pošto.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
6.1.2009 12:13:16   
karatina
Zdaj vidim, kako ogromno pisavo ima moje zgornje sporočilo user posted image Saj tako slabo mi pa spet ne gre user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
6.1.2009 12:14:46   
Anchikaa
Dan.

Evo naša mala mis spi opoldanski spanec,je malo miru v hiši.Jaz pijem čaj,ker se me nekaj loteva,ati gleda pa Jamesa Bonda,ki me ne pritegne.

Neja vse naj naj ob prvem rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image

Aljaž tudi tebi vse najboljše ob prvem rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image

Kosilo že napol kuhano,samo finiširam še.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
6.1.2009 12:15:02   
TRIŠ
MML user posted image user posted image user posted image za Matica da se hitro pozdravi

Golobček sem se kar zjokala ob tvojem postu.Res si se trudila z Nino in to ti je sedaj poplačanouser posted image

Dašabinauser posted image user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilogramčke,jaz sem dobila 2 kg čez praznike gor pa so že izginili tako da sem vesela.user posted image

urssy upam da se stvari hitro poštimajo in da je Vivi zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJA IN ALJAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

Tako sedaj pa vam povem še da je bil Žan danes že sam v vrtcu in da je bil zelo priden .Ob 10 jim je sicer zaspal ampak se bo že navadil.Mi je rekla vzgojiteljica da je priden in da naj ga pustim do kosila.Sem vesela,čeprav se bojim tega kar še sledi,kajti Matic in Lana sta dobila krizo čez kak mesecuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?