nana35
|
lusa,pri lutiropan bo verjetno že malček znal napisati kaj o Pikiju,pri Luši pa bo verjetno to naloga bolj za mamico . Lara,vse najboljše za 1.rojstni dan!!! martinca,shujševalna pade po 10.1.,ker sem človek,ki si postavlja meje,datume...in sem se odločila da po 10.,ker takrat gredo skoraj vsi r.dnevi pa prazniki že mimo in ne bo velikih skušnjav. Zakaj bi mogla jaz hujšat? Veš,da bom zadovoljna v svoji koži in da se bom dobro počutila, samo zato. Golobček za kolke!!!!Končno,zdaj bosta pa brez skrbi...niti ne morem verjeti,kako dolgo je trajalo,skoraj eno leto... mml,mislim da je Klemen nekje na istem kot Matic pri zdravju,kašlja in smrka... mislim grozno.Jaz tudi čakam in upam na izboljšanje.Jutri...upam da vsaj malo. Pošiljam lepe misli k Maticu. IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa ker se samo sliši baba pa de,tudi ata je vmes pa nana. Ančika,kako lepo da tale tvoja Daša mene kliče... Ji moraš povedat,da to ni moje pravo ime... Alfabeta,kako fajn,da je bila Ajda v vrtcu tako pridna,zdaj te res ne bo rabilo skrbeti,če bo tako nadaljevala. dašabina, za shujšanje.Kar tako naprej!!!Počasi boš taka,kot na stilski preobrazbi (ali nekako tako,kajne?). koala, za Alexov zobek. sani,tudi za malo Manjo,da bo rada hodila v vrtec in bo mami mirna v službi. Danes pa je veliko na mojem postu,se vidi da je veliko lepih stvari.