|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
5.1.2009 14:19:05   
dašabina
Evo mi tud preživeli prvo uro vrtcauser posted image , sem bila zraven  in sva z vzgojiteljico vse predebatirale (to je bilo namesto uvodnega sestanka, ki pa je na začetku, ko se skupina odpira), jutri pa ga pripeljem ob 8.  in bo tam toliko časa, kolikor bozdržal.....
Katarinas, skupaj pa nista, bosta pa sosedauser posted image

LARA, VSE NAJ, NAJ ZA 1. SVEČKO!

user posted image
Vsem, ki ste šli 1. v vrtec, veliko veselja, vsem bolančkom in mamicam, ki ne spijo......user posted image user posted image
Pa za nove zobke in hodalne podvige, pa slikice so krasne, evo še mal, pa bomo vsi na 1. svečki.......user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
5.1.2009 14:30:06   
martinca
midva s Patrikom sva že nazaja iz Maribora. kak je to fajn ko greš enkrat nakupovat samo zase. sem bogatejša za dve trenirki, eno pižamo, in tri majice. user posted image user posted image pa še dosti nisem ven dala €.

shujševalna, meni se že pozna celo kilo in pol od včeraj. če bo tako šlo naprej bom res imela veliko motivacijo za hujšanje.

nana, zakaj pa moraš ti imet shujševalno. jaz ne vem kam bi še ti morala shujšat. zakaj pa šele 10.1.?

katrin, zdaj pa vidim zakaj ni mojega voščila za Laro.user posted image bom za drugič vedela.

lusa, super za nakup. a si bila v Mb?

katarinas, tvoja se tudi spravljata spat. moja tudi. pa še zdaj slišeim PAtrika iz sobe, Uroš pa je že verjetno zaspal. user posted image

zdaj pa grem pogledat, če že spita ali ne. nekam tiho je.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.1.2009 15:20:49   
Golobček
Samo toliko da vam sporočim da so naši kolki sedaj vredu. Široko povijanje ni več potrebno.Imamo pa kontrolo čez 1. leto!!!

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.1.2009 15:25:50   
benika
user posted image

Golobček, super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.1.2009 16:04:59   
martinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ninauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.1.2009 16:08:10   
mml
golobček super, da so Ninini kolki končno OK in da bo lahko zdaj veselo kobacala in hodila in pač uživala user posted image user posted image user posted image

martinca želim tu uspešno hujšanje. Jaz nisem za kakšne diete, tako da bom rajši pazila na to, kaj pojem in začela ta teden spet hodit na spinning. Se me držita še dobri 2 kili in pa super bi bilo, če bi se znebila še 4, ki so se mi obesila pred prvo nosečnostjo...to so plani, kaj pa bo bom pa videla...Sem se ravno spomnila, da sem tudi po Manci zadnji 2 kili shujšala, ko sem bila že v službi oziroma sem bila na svoji teži tik preden sem bila spet noseča user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.1.2009 16:53:29   
koala
Lara vse naj naj ob prvi svečki
user posted image

ngbnvfgjhghffgrfwsdegz7i8t64bh ju,. Še Alexove lepe želje in pozdravčki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.1.2009 17:17:44   
lutiropan
user posted image

Lara ob 1. upihnjeni svečki.

No, tako prvi delovni dan je za mano.... user posted image user posted image Kaja je bila super pridna, jo je babica pohvalila. Ene parkrat se je malo spomnila, pa klicala mama, ni bilo pa nič jokcanja. Je pa sedaj popoldne skoz za mano, pa samo kliče me...user posted image

Drugače pa vsem ki začenjate z vrtcem - uspešno uvajanje.

No kateri sedaj pošljem nalepke jaz, kateri pa klepetka.

Bolani hitro se pozdravite.user posted image

golobček super za Nino.user posted image

Dašabina sem šla mimo tvoje pisarne....saj bom kmalu spet dol, pa pridem potrkat in na kavico. ( moram še varstvo pri delu delat)

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 5.1.2009 17:19:57 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.1.2009 17:34:30   
mml

Matic je še kar bogi bogi bogi...težko diha, piska, kašlja malo manj...vročine nima, skratka čakam, da se začne izboljševati. Manca je danes jokala v vrtcu, ampak drugače je pa OK. Me je pa za dobro jutro pričakal prazen akumulator na avtu, tako da sem lahko otroka odtransporitrala nazaj v stanovanje, poklicala user posted image , da je prišel iz službe, odpeljal Manco v vrtec, po tem sva šla pa z Maticem v Kranj na servis po nov akumulator, ker ga na ljubljanskem servisu nimajo in bi ga dobila čez 3 do 4 dni. Matic je prespal celo pot od LJ do Kranja, pa še menjavo akumulatorja in tudi nazaj je spal...
No pa še user posted image  ima danes podaljšano službo, tako da sva morala z Maticem peljat Manco na telovadbo in jo greva čez 15 minut iskat...skratka ni mi dolgčas user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.1.2009 17:34:44   
Anchikaa
Dan.

Lara vse najboljše ob prvi svečki.user posted image

Pa še včerajšnji Lari vse naj naj ob 1.rojstnem dnevu.user posted image

Bravo Nina in mami da ne rabite več široko povijat.user posted image
Bravo Žanuser posted image

Tako mi smo imeli porazno noč,jo matrata kar 2 zobka in je posledično tudi malo tečnitisa čutit v njenem obnašanju.Zdaj se trudita z atijem malo zadremat,pa nevem če bo kaj uspeha,ker se samo sliši baba pa de,tudi ata je vmes pa nana.Mislim da ne bo uspeha,pol pa bo ob 7h že tečna ko driska da more it spat.Samo danes ne bo po njenem,ker se more it skopat.

Martinca sem takoj opazila nova očala pa novo frizurco.Lepo.

No,saj nimam kaj pametnega napisat,samo svoj pisker pristavim pri današnjem javljanju.

LP,
Anchikaa

< Sporočilo je popravil Anchikaa -- 5.1.2009 17:36:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.1.2009 17:40:28   
martinca
lutiropan, meni jih manjka 9. če jih imaš toliko te lepo prosim za njih. če ne pa tebe klepetka prosim če mi jih lahko pošlješ 9. hvala obema za pomoč pri zbiranju nalepk.

anchikaa, tudi tebi hvala za pohvale.

Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.1.2009 18:41:58   
Golobček
Kot sem že napisala so kolki OK !, tako da se mi je danes odvalil velik kamen od srca.
Z Nino se vsem zahvaljujeva za pikapolonice in objemčke- HVALA VAM so pomagale.
user posted image

Drugače pa so bili moji živci danes na vrhuncu, sem bla tako živčna da Nine niti slečt nisem mogla, mi je sestra priskočila na pomoč (me že pozna, pa ve kaj se takrat dogaja z mano, da sem tik pred tem da padem skup.)In ko mi je dr. povedal da so kolki OK in da široko povijanje ni več potrebno, bi se bla najraje zjokala. Sem se komaj zadrževala.
Ampak sedaj bo pačasi vse pozabljeno, moje vstrajanje in doslednost pa se je splačala, pa čeprav so bile nekatere stvari težke za naju obe.

Lara tebi pa želiva vse najboljše ob pihanju 1. svečke !!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Golobček -- 5.1.2009 18:47:33 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.1.2009 19:05:04   
lutiropan
lutiropan, meni jih manjka 9. če jih imaš toliko te lepo prosim za njih. če ne pa tebe klepetka prosim če mi jih lahko pošlješ 9. hvala obema za pomoč pri zbiranju nalepk.

Potem pa naj tebi klepetka pošlje, ki jih ima 10, jaz bom pa Dašabini, saj jaz jih imam na kartončku že 15 nalepljenih

A se strinjate vse?user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.1.2009 19:22:05   
Alfabeta
Čerr!

Najprej sem dolžna današnje poročilo o vrtcu...V glavnem je bila zelo pridna, precej bolj kot v privat varstvu, malo jokala, SAMA zaspala v posteljici, kar se še ni zgodilo, zajtrka sicer ni jedla, je pa zato pojedla ful kosilauser posted image , jokala je predvsem zato, ker je tam en fantek, ki kar precej joka in se potem razjoče še naša. Tako da izgleda da bo (trkam Knock, Knock)

Potem pa najprej....

golobček user posted image user posted image user posted image  bravo za NINO!!!!! Sem tudi jaz zelo vesela, čeprav ni mojauser posted image

A morda katera potrebuje 4 linote?

mml, pa kaj je z vašim Matičkom sedaj?user posted image  A nima nič zdravil? Veliko user posted image user posted image user posted image  zanj

martinca, jaz sicer ne bom šla na dieto samo zaradi hujšanja, ampak predvsem zaradi kandide. Izgleda da me tole baše, da me matra zdravje. Bom bolj striktna pri hrani, pa bo šlo še nekaj kg dol. Sicer pa ne vem kako bo z dojenjem. Menda bo še šlo. Bom pa pila več.

dašabina, antisklerin vzemi za jutri user posted image

katarinas, saj bo, vsak dan bo boljše user posted image ....se tudi jaz tako tolažimuser posted image

Kako ste pa ostale preživele prvi vrtčevski ali delovni dan? Saj so še nekatere a ne?

Takole....sedaj grem pa iskat navodila za dieto....user posted image

Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.1.2009 19:23:25   
dašabina
Lutiropan, se strinjam in sedaj že hvalauser posted image user posted image .
Nina bravo za kolke...user posted image
Alfabeta, vzeto na znanjeuser posted image
sem pa spet malo shujšala in imam že eno konfekcijsko manjuser posted image in sem si v ONa on našla trodelni kostimček in sem čista happy hvala ker mislite name, mam še dost za spravt doluser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 5.1.2009 19:25:36 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.1.2009 19:33:14   
Lusa
..se spet javjam ,ker me je zanimalo kako je z Nino..

Nina-zelo zelo zelo sem vesela nate in lahko si ponosna na svojo vztrajno mamico.Sedaj pa tudi jazuser posted image  ,ker sem si predstavljala kako živčno sediš poleg nine in čakaš na prvi doktarjev komentar.Hvala bogu je bil njegov komentar odličen.

mala pikica-nisem ti prej povedala oz pohvalila tvoje slikice prelepega Šarmerja Gašperja...na čem pa leži to Gašper ,ker mu je očitno to prevozno sredstvo zelo všeč....

martinca-ja v mb sem bila že ob 9.30 ,ob 10.30 pa sem morala že šibat po mojo princesko v vrtec...ti si bila kasneje a ne?Kje si si kupila trenirko?

vrtičkarji-upam ,da boste kmalu v vrtcu brez joka

mml-upam ,da bo ta noč boljša z maticem..to dihanje tud jaz vedno spremljam in gledam v prsni koš ,ko sta obe bolni ,ker sem tako navajena še od Ajše in približno vem ,kdaj je lahko z otrokom slabše.Sem zadnjič točno presodila ,da je čas za obisk dr ,ker je imela saturacijo samo 95.

..zdaj pa grem kak film pogledat..lepo noč vam želim..

Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.1.2009 19:49:40   
lutiropan
Lutiropan, se strinjam in sedaj že hvala

Jutri pošljem....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.1.2009 20:08:26   
obrigit
user posted image user posted image user posted image Nina user posted image user posted image user posted image  Golobček za vztrajnost in res super da so kolki sedaj vredu.

Martinica bravo za dober shophing. Samo zdaj ne smeš hujšat če imaš nove stvari,edino če si kupla eno št.majnšeuser posted image  to sem naprimer jaz delala in potem sem bila prisiljena shujšat,ker se mi je full luštalo da oblečem novo stvar.

Mml user posted image user posted image user posted image  za Matica in da bi bilo čim prej boljše.

Lara tebi pa vse najboljše ob prvi svečki. user posted image

In seveda user posted image  za vse ki ste bile danes prvi dan v službi in ste morale pustiti svoje srčke v takšnem in drugačnem varstvu.

Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.1.2009 20:10:56   
ljubljana
a katera rabi sparove nalepke?

Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.1.2009 20:24:08   
koala
Golobček, kako sem jaz vesela, ko sem prebrala da so Ninini kolki OK, user posted image user posted image user posted image  za obe, sem prav vesela da je ta tortura za vama, Zdaj se pa pripravi na dirke po stanovanju, imam pbčutek da bo Nina vse z svetlobno hitrostjo nadomestila.

Sem prej pozabila, Alex ima sedmi zobek. Ga j babi danes opazila.user posted image

< Sporočilo je popravil koala -- 5.1.2009 20:31:00 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.1.2009 20:43:13   
sani1
Čer...

Da se še jaz malo oglasim...   in poročam, da smo bili prvi dan v vrtcu.

Ena ura je minila kot bi mignil in Manja ni hotela domov.user posted image Je kar nosila igrače in raziskovala. Upam,da tako tudi ostane....  Jutri bo pa že sama ostala za eno urco in tako naprej...user posted image  
Jaz pa si bom v tem času lepo v miru privoščila kavico...user posted image

mml- upam, da je Matic kaj boljše in da boste imeli to noč mirno. Čeprav vidim, da se ti skoz nekaj dogaja. Tako ali drugače...user posted image

martinca- v enem dnevu 1,5kg. user posted image   če bo šlo tako naprej boš hujšala samo en teden pa boš vse prehitela....user posted image user posted image user posted image    Sem pa jaz vesela, ker kljub praznikom nisem pridobila niti grama  in je pujsmeter zadovoljenuser posted image user posted image user posted image ...  Te bom pa jaz bodrila in spodbujala, da ne boš grešila...

dašabina- super super super...  user posted image   Sem mislila nate in vidiš so moje misli pomagale, ker je manj na tehtnici...  Pa fino za kostimček...

alfabeta- kaj tebe muči zdej neki to zdravje. Upam, da ni kaj hujšega in da se čimprej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image

golobček- super za Nino, da se je rešila teh plenic. Pa tudi tebi bo lažje. Pa naj tako ostane in da mala pupa nadoknadi vse zamujeno.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes namesto razprodaj in trgovin pospravljala stanovanje.  Smo imeli katastrofalno ampak sem vse spravila v red. HB!!!
Se pa pri nas pogreša en copatek če bi katera imela idejo kje se lahko skriva naj mi sporoči...user posted image   Kot bi se v zemljo ugreznil. Povsod sem iskala pa ga ni in ni. Vsake toliko pri nas izgine copat. Tistega, ki sem ga nazadnje pogrešala sem našla za predalom. Zdej sem prvo šla tja pogledat pa ga ni in nimam pojma kje bi lahko bil. Ko ji bo premajhen ga bom sigurno našla...user posted image user posted image user posted image   Tako, da se nama dogaja...user posted image

nana- bo res treba zamenjat avatar, ker je ta že zastarel...  Bom? Če ne bom pa tebe prosila samo fotko morem še pravo poiskat...

Ma grem zdej še sebe spravit v red...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.1.2009 20:45:49   
Sunny Morning
Golobček in Nina
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
5.1.2009 20:48:05   
Sunny Morning
Čer.

Evo torta je gotova, čeprav je bila že popoldne prava polomija. Na koncu sem še kar dobro zrihtala, glede na to, da je pa to šele moja 2 torta v življenju, je pa vrhunska. user posted image  mala pikica se mi je problem pojavil že pri masleni kremi in sem takoj opustila idejo, da bom sploh kaj delala z maso, tako da je na koncu pristala smetana na njej. Ni panike, ker bom morala še dve špeči in bom takrat mogoče probala. Ti pa svetujem, da si kar nabaviš silikonsko podlago, ker je fenomenalna. Če pa še nimaš, si pa še tak valjar nabavi in ti bo delo ful olajšano.

Mi pa čakamo zgornje trojkice in je katastrofa. Včeraj je imela prvič sploh vročino in sem ji dala Daleron. Celo noč se je reva premetavala in stokala. Zjutraj sem ji ob 6.00 dala čokolino in sva potem spali do 8.45. Še dlje bi potegnili, če naju ne bi user posted image klical in zbudil. Jedla ni danes skoraj nič. Malo ima zabasan nosek in 3-4x na dan polno plenico. Po knjigi tipični znaki za zobe, pa tudi vidijo se že, samo še malo rabijo.

user posted image za vse nove vrtičkarje.

Jutri imamo "naporen" dan, pa še zadnji pred službo, tako da
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
5.1.2009 20:48:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nina

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
5.1.2009 21:08:15   
nana35
lusa,pri lutiropan bo verjetno že malček znal napisati kaj o Pikiju,pri Luši pa bo verjetno to naloga bolj za mamicouser posted image .

Lara,vse najboljše za 1.rojstni dan!!!

user posted image

martinca,shujševalna pade po 10.1.,ker sem človek,ki si postavlja meje,datume...in sem se odločila da po 10.,ker takrat gredo skoraj vsi r.dnevi pa prazniki že mimo in ne bo velikih skušnjav.user posted image Zakaj bi mogla jaz hujšat? Veš,da bom zadovoljna v svoji koži in da se bom dobro počutila, samo zato.

Golobček user posted image  user posted image  user posted image za kolke!!!!Končno,zdaj bosta pa brez skrbi...niti ne morem verjeti,kako dolgo je trajalo,skoraj eno leto...

mml,mislim da je Klemen nekje na istem kot Matic pri zdravju,kašlja in smrka... mislim grozno.Jaz tudi čakam in upam na izboljšanje.Jutri...upam da vsaj malo. Pošiljam lepe misli k Maticu.

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

ker se samo sliši baba pa de,tudi ata je vmes pa nana.

Ančika,kako lepo da tale tvoja Daša mene kliče...user posted image Ji moraš povedat,da to ni moje pravo ime...

Alfabeta,kako fajn,da je bila Ajda v vrtcu tako pridna,zdaj te res ne bo rabilo skrbeti,če bo tako nadaljevala.

dašabina,user posted image za shujšanje.Kar tako naprej!!!Počasi boš taka,kot na stilski preobrazbi (ali nekako tako,kajne?).

koala,user posted image za Alexov zobek.

sani,tudi user posted image  za malo Manjo,da bo rada hodila v vrtec in bo mami mirna v službi.

Danes pa je veliko user posted image  na mojem postu,se vidi da je veliko lepih stvari.

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?