|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
4.1.2009 21:18:14   
benika
Tudi pri nas gre Jakob v vrtec šele s septembrom. Prav tako imam tudi jaz podaljšano porodniško in se v službo vračam s 4. marcem.

Z Jakobom se vam iskreno zahvaljujeva za rojstnodnevne čestitke. Tule je pa še nekaj utrinkov današnjega dne

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.1.2009 21:42:48   
obrigit
Sunny nič ni hudega dobila sem podaljšano ker sem padla z njo po stopnicah ko je imela 5 mesecev in je imela počeno stegnenico, ampak je sedaj hvala bogu vse vredu. edino takrat se je začela ravno plazit in je potem zaradi boleče nogice blokirala za cela dva  meseca . Tako da smo mi bili v fazi plazenja komaj pri 10 mesecih. Sedaj pa se že veselo kobaca in vstaja edino je še malo nestabilna.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
4.1.2009 21:56:39   
katarinas
Evo tako, misija pripravljati se za jutri, je končana! Ruzak spakiran, čeprav vem, da bom notri še kaj premetala, ali pa preden bomo zjutraj šli v vrtec, še kaj vrgla notri, da bom potem komaj nesla...no pač stara navada moja, rajši kakšna stvar več, kot premalo! user posted image

In še skrivnost je razrešena...namreč kaj je mučilo našo Laro - ven je pokukala spodnja štirka...hvalabogu, se že vidi ena tudi na drugi strani.

Vse slikce vaših user posted image  so ful lepe.

Sunny sem ti poslala ZS. Ampak si pa res pridna, imaš že biskvit pečen. Jaz bom verjetno to kar jutri pacala. In prosim za sliko, da vidim kako lepo si naredilauser posted image

user posted image  je pa šel k sosedu tečt v garažo, ima tekaško stezo... in to ob tejle uriuser posted image ...no enim se pač da, mene pa vse boli od dopoldanske hojeuser posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
4.1.2009 21:57:46   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Sunny sem ti poslala ZS.

No ga bom poslala, ko bom najdla kako se ga sploh pošljeuser posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
4.1.2009 22:00:10   
katarinas

Sunny sem ti poslala ZS.

No ga bom poslala, ko bom najdla kako se ga sploh pošljeuser posted image user posted image

Jao sem jaz blonduser posted image  sem pozabila kam moram kliknituser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
4.1.2009 22:02:22   
mala pikica
martinca čudovite slikice user posted image Pa vidim, da imaš novo frizuro. Ti zelo paše user posted image Mi je pa kar nerodno glede torte user posted image Pikapolonica ni bila tako zahtevna, tako da je šlo kar hitro, pa še niti nek mojster ne rabiš biti.

golobček že danes držim pesti za Nino, da bo jutri vse v redu. Pošiljam vama en velik user posted image in polno user posted image user posted image user posted image

klepetka sem pokukala user posted image Res lepo!!! In res imaš čudovite tri sončke! Lana pa je tako ali tako prava princeska user posted image

padci in buške... naš Gašper je tudi že imel nad okico malo presekano in posledično modrico nekaj dni. V zadnjih dveh dnevih pa si je pridelal majhne ranice na notranji strani ustnice, naslednje jutro pa še ne zunanji strani. Zato pa je na današnjih slikah kot en boksar, ki jih je dobil po ustih user posted image

vaney user posted image

nana
upam, da bo res Klemen kmalu boljši user posted image user posted image user posted image Bi pa nam tudi ti lahko pokazala kakšno slikico iz rojstnega dneva user posted image Pa nič mi nisi povedala, kako je torta uspela. Pa če je bila dobra user posted image

mml pa kaj je to zadnje čase nad vami user posted image Upam, da bo mirna noč in da ne bo treba na urgenco user posted image user posted image user posted image user posted image

obrigit mi tudi umivamo zobke s pasto First teeth, ki jo lahko pojejo.

lutiropan luškane slikice. Jaz imam na Pokljuko same lepe spomine, sem se tam naučila smučat user posted image

sunny držim pesti, da bo jutri šlo vse kot po maslu user posted image

benika tudi vaše slikice so čudovite! Se vidi, da je Jakob nadvse užival zraven torte user posted image Pa še enkrat moram pohvaliti vašo zdravnico, res je opravila težko delo!!!

Gašper se je okrog devetih zbudil in je pol ure jokal user posted image Pojma nimam kaj ga matra, se pa mi je tako smilil, sploh nisem vedela, kako mu naj pomagam. Zdaj lepo spi in upam, da bo tako tudi ponoči.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
4.1.2009 22:17:33   
Anonimen
Jakob, Anita in Lara vse naj naj za 1. rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Miha user posted image user posted image user posted image za hojo!
Žan user posted image user posted image user posted image za lulčka. Pri nam HB gre dobro dol.

Klemen , Anita in Matic vam pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prav tako pa pošiljam tudi veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ninin UZ.

Pa vse slikice in novi avatarji so full lepi.

Pri nas se tudi bolj borimo, kot pa peremo zobke. Pa dobro, mu full pojem sedaj zraven in je boljš. Pa še ko sestrico gleda, pa gre. Flaške pa mi sploh ne poznamo, tak da gre kao s čistimi zobki spat.
Glede hrane, pa Jan je že kr velike koščke in pri tem HB nima problemov.

Pri nas pa še kr pestro. Včeraj smo se šli najprej dop sankat, pop pa v toplice plavat. Danes pa smo se zopet sankali, pa še obiske smo meli...Jutri pa gre moj sonček prvič v vrtecuser posted image . NIč...začelo se je...

Lahko in mirno nočko vsem!!!

(odgovor članu lutiropan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
4.1.2009 22:25:31   
nana35
mml,upam,da bo Maticu kmalu bolje in da vam ne bo treba na urgenco...mene je takih reči zeloo strah,sploh zdaj ko je Klemen bolan,hripav,kašlja...

obrigit,jaz uporabljam pasto First teeth,ki jo lahko pogoltne.

lutiropan,lepe slikice in kolikooo snega...mi samo sanjamo o taki količini.

benika,tudi vaše slike so čudovite,kakor mali Jakob in njegov bratec.

mala pikica,torta je bila tako tako,uspela je še kar,jedla je pa nisem.So pa vso pojedli,torej je verjetno bila dobra.Slikice pa bom mogoče dala gor,ko jih dan na računalnik.Niso bog ve kake,smo bolj snemali s kamero.

anita,upam,da bo tvojemu sončku jutri lepo v vrtcu.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
4.1.2009 22:57:02   
muzika
Joj, kje vas najdem. Pa saj je bilo o tem nekaj govora, samo sem pozabila.user posted image

Jutri pa služba, po 15 mesecih. Kar stiska me.user posted image

Vsem slavljenčkom pa seveda vse najboljše. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
5.1.2009 8:13:53   
Lunca1
Lara vse naj naj.
user posted image

Upam da padalcem črnice hito izginejo.

Golobček dobro opravite danes.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.1.2009 8:26:29   
klaja
Lara in Jakob čestitke za 1. svečko, želim vama, da bi bilo vajino otroštvo polno smeha in dobre volje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
5.1.2009 8:34:47   
martinca
dobro jutro!

naša noč pa je bila danes user posted image ponavadi res lepo spi. se zbudi samo ene dvakrat na noč. danes pa se je zbudil nkrat. mislim, da ga zobki jezijo, malo je pa še verjetno luna kriva.

user posted image a začne danes katera s shujševalno? jaz absoutno začnem. če bo katera bi bilo fajn, da se bomo malo bodrile med sabo za večjo motivacijo.

nana, mislim sem na tisti trakec ko ga imaš za odštevanje do naslednjega rojstnega dne za Klemena. pa se ti pokaže če greš z miško na tvoj nick. upam, da zdaj veš kaj mislim. user posted image
oooo pa hvala za pohvale za očale. mi bo kar rit zrastla.user posted image

mml, user posted image user posted image user posted image za Matica.

user posted image a že jaz lahko Patrku z krtačko zobke umijem  ko še ima take čisto male ali naj s čim drugim poskusim? in kaj bi to bilo?

lutiropan, zelo lepe slike. so fantje res uživali na Pokljuki.

LARA VSENAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!

benika, tudi tvoje slike so zelo lepe.

obrigit, ojoj, samo da je zdaj vse v redu z njo.

mala pikica, tudi tebi hvala za pohvalo za mojo frizuro. je že kar malo stara. se bom morala spet malo pobarvat.  user posted image

midva s Patrikom pa greva danes malo v Mb po trgovinah. sicer je ati malo proti temu pa je.... ga. mami potrebuje novo trenirko.user posted image

aja sem še nekaj pozabila. a še katera potrebuje sparove nalepke?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.1.2009 11:21:54 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.1.2009 9:10:20   
nana35
martinca,saj trakec lahko narediš drugje.Pa vidim,da ga itak imaš.Rit ti bo spet zrasla?Pa ne zaradi očal...user posted image Shujševalna...po 10.1.
Zobke Patriku umivaj s kompletkom,ki ga kupiš v lekarni,krtačko za na prst,tako delam jaz,pa mislim,da še nekaj punc tukaj.

Škoda,da je Klemen bolan,bi midva tudi šla kaj v EP,tako pa greva popoldan k zdravnikuuser posted image .Bo že drugič bolje.Po trenerko gresta,ker se začne shujševalna kura,pa greš malo po hribih in doljinh na kakšen tek?

Grem...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
5.1.2009 9:27:57   
koala
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR sem jezna, sem mela cel spis napisan, pol pa namesto da bi skopirala po pomoti zbrišem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse ki sta danes prvi dan v službi upam da dan čimprej mine.

Vsi otročki ki se danes prvič uvajate v vrtec, veliiiiiiko novih prijateljčkov in leph uric v vrtcu.

nana, praj si pisala da Klemnu daješ sirup za izkašljevanje. A sem prav razumela da mu ga daješ zvečer? Ker koliko vem se ga naj neb dajalo po 18-ti uri. Pa nočem biti pametna, samo da Klemne nebi ponoči mantralo.
Nosek pa sem jaz Alexu zrihtala v sabih 4-iih dneh, pa ne z sesalcem ker nikoli nisem toliko pujsarije spravla kot z to metodo ki mi jo je priporočila soseda, sicer ni prijetna (sem preizkusila na sebi) je pa zeloooooo učinkovita. Jaz v to navadno pumpico nalijem fiziološko, da je pumpica polna, Alexa si posedem v naročje, potem pa mu z pupico špricnem fiziološko v nos da priteče pri drugi nosnici ven, človek nemore vrjet, koliko pujsarije je v tako malem nosu.

martinca, res ti pašejo nova očala, sem rtakoj ko sem videla slikice ugotavljala kaj na tebi je spremenjeno, no pogruntala sem šele ko je nana omenila, ti pa fuuuul pašejo. Alexu pa jaz zobke čistim z nenodent pasto in naprstno ščetko, ail pa z mam-ovim zajčkom.Samo mislim da bom kmalu presedlala na ščetko, ker me je že parkrat konkretno ugriznil.

triš user posted image user posted image user posted image  za Žanovega lulčka, sem zelooooooo vesela da še ni potrebna operacija.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
5.1.2009 9:42:17   
Sunny Morning
LARA za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
5.1.2009 10:55:05   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: koala

nana, praj si pisala da Klemnu daješ sirup za izkašljevanje. A sem prav razumela da mu ga daješ zvečer? Ker koliko vem se ga naj neb dajalo po 18-ti uri. Pa nočem biti pametna, samo da Klemne nebi ponoči mantralo.

Meni je v lekarni rekla,naj mu dam pred spanjem.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
5.1.2009 11:00:23   
Sunny Morning
katarinas imaš ZS

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
5.1.2009 11:20:55   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Meni je v lekarni rekla,naj mu dam pred spanjem.

Čudno, nas so učili da se ga pred spanjem ne daje, pa tudi v lekarni mi je zadnjič (sicer že več kot dve leti nazaj) rekla da ne pp 18-it uri. Vsaj tistega za izkašljevanje ne, za pomiritev kašlja pa.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
5.1.2009 11:25:17   
Katrin
Dan user posted image

Spet v službi ...

Čestitke vsem za prvo svečko user posted image

Anže gre v vrtec z naslednjim torkom (poskušam še ne razmišljati o tem preveč) user posted image  Sicer pa postaja en enkraten fant, ki že sedaj uveljavlja svojo voljo, pokaže trmo, žalost in smeh in je že prav navihan - mali lumpek user posted image

Punce, na tem mestu bi vas rada opozorila (da ne bo slabe volje user posted image ) - prevelike slike se brišejo (pazite pri voščilih) - vaša moderatorka user posted image

Lep dan vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
5.1.2009 11:50:01   
Anonimen
Lara vse najboljše ob pihanju tvoje prve svečke!
user posted image

Drgač pa smo mi danes imeli uvajanje v vrtec, sva bila z Janom 2 uri tam in se je kr lepo igral z ostalimi prijateljčki...jutri pa ga bom še tudi jaz uvajala, potem pa kr moja mami, ker jaz moram it delat.

Lp, Anita

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
5.1.2009 12:38:56   
Alfabeta
user posted image

Dan!

Zdajle vas samo malo pozdravljam iz službe. Malčica je še v vrtcu...so rekli, da jo lahko pustim, ker je bila že 3 tedne v varstu, če bo kriza me pa pokličejo....

Toliko za enkrat

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
5.1.2009 13:44:58   
majra
Dan!

Lara, vse najboljše za 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj ko bi morala mamica v službo, je Katja pokasirala vnetje ušes in smo dobile antibiotik. Sicer je sam en ušesek in to malo in na začetku, ampak ji je vseeno dala antibiotik, ker ga še ni imela. Pa predpisala nam je tudi Operil kaplice za otroke 4x na dan. Vem, da je bila pred kratkim debata o operilu, pa samo tako, v vednost.

Mamice, ki ste danes začele s službo, srečno, da bi/je dan minil čim hitreje.

Sončki, ki ste se začeli uvajati, čim več dobre volje in novih prijateljčkov

< Sporočilo je popravil majra -- 5.1.2009 13:45:42 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
5.1.2009 13:56:04   
mml
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
5.1.2009 13:59:42   
Lusa
ojla...končno se javljam..ta kišta mi dela tako počasi ,da poleg popizdevam...vsem tistim ,ki ste mi poslale maile in smse se zahvaljujem...

vsi slavljenčki mali in veliki ,ki ste in še boste praznovali vse lepo vam želim...mi pa še samo 4dni pa tud praznujemo...

benika-lepo ,da se še tu oglasaš in zelo lepo so jakobu zašili ustnico

mml-upam ,da je matic vsaj toliko boljši ,da nista pristala v bolnici

lutiropan-vidiš ,vi imate pikija ,mi pa bomo dobili domov za en teden punčko iz cunj in se bomo morali z njo ukvarjat ,ji kaj zašit ,dnevnik napisat..kako pa gre pri vas to s pikijem?In lepe slikce ste naredili ,mi nimamo niti malo snega...

aurora-tudi pri nas je vzgojiteljica rekla ,dokler otrok nima vročine ,lahko prihaja v vrtec...traja pa nekje 1leto ,da se imunski sistem spravi k sebi ,če gledam po Luši...me smo od 1do 2let vse fasale ,bile 1teden v vrtcu in 3tedne doma ...in veliko staršev nima babic ,dedkov ,da bi jih lahko popazili..tudi jaz sem ena izmed njih in zato venomer koristim bolniško(drugi pač ne) in bom prva letela s firme ,kljub pogodbi za nedoločen čas...pediatri so baje mnenja ,da je fajn ,če so otroci do 3let doma...če seveda imaš varstvo...pa hitro se pozdravite!

...daša je prava navihanka ,še vedno imamo samo 2zobka ,spimo tako,tako ,bi lahko bilo boljše...danes je bila v vrtcu do kosila in je bila še kar pridna..od srede naprej pa bo tam že tud prespala..veliko smo zunaj ,kljub nizkim temperaturam...z Lušo pa se hodive drsat ob hipermercatorih ,kjer je zastonj in ji že kar lepo gre...jutri se spet greve ,če me ne bodo kolena bolela ,ker sem pošteno padla nanje...
..drugač pa so mi danes povedali ,da sem še do 21.1.še doma user posted image ,22.pa se začne zares...danes sem bila malo po razprodajah ,sem si kupila dvoje hlač in od ene punce rabljene pancarje ,tako ,da letos po par letih se pa grem kooončno smučat...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
5.1.2009 14:04:13   
katarinas
Hello!

Hvala za vse čestitke!!

Evo pa smo dali čez prvi dan v vrtcu...sem mislila, da je naša bolj med pogumnimi, pa je revica boga skoraj skoz jokalauser posted image user posted image  Sem jo pustila pribl. uro in pol - nisem bila nič zraven, jo je vzgojiteljica kar vzela in jo nesla v sobo, se nismo uspele niti poslovit - ampak morda je tako boljše. Ko sva jo pa prišla iskat je imela še solzne učke ampak potem je bila pa bolj pogumna, se je smejala otrokom in jim mahala. Saj bo, jutri gremo seveda spet. Potem je pa v avtu zaspala ko ubita. Hja težka je ta vrčevtskauser posted image

Dašabina nismo se videle, ker smo prišli mi malo kasneje. Mislim, da z Mihom nista v isti skupini ampak nisem sigurna. Ampak za sprehodit do vrat vrtca pa je kar, a ne?

Nč grem zdaj pogledat kaj delata z očijem, sem naročila, da gresta spat, da vidim kdo me je ubogaluser posted image

Sunny se boš vsaj enkrat počutila pomembnouser posted image  Počakam na tvoj odgovor.

Bye

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?