mala pikica
|
Dober večer na dan, ki je bil za marsikatero na žalost že delovni Tudi za mene gre od jutri naprej zares. Pa kaj hočemo, takšno je življenje. Sicer pa mislim, da smo lahko v teh kriznih časih vsi veseli, ki imamo službo. Upam, da prvi dan uvajanja za vse naše sončke ni preveč stresen in da je hitro minil prvi delovni dan tudi vsem mamicam. martinca kaj boš hujšala s kakšno dieto? Jaz za takšne stvari nisem. Poskušam se držati, da ne jem po šesti uri zvečer, pa nekaj časa že vneto iščem kakšen rabljen ab rocket, da malo okrepim trebušne mišice. Pa še ga nisem našla in posledično še tudi mišice niso takpne kot bi morale biti Vsekakor te bomo tukaj vzbudbujale koala mene je Gašper že tudi nekajkrat prav pošteno vgriznil pri umivanju zobkov. Bom pa tudi jaz morala uvesti neko drugo metodo, ker je to umivanje pri nas ena od tahujših stvari katarinas boga Lara, se mi je kar zasmilila. So jo ravno na 1.rojstni dan namatrali. Ampak kaj hočemo, tako je to s tem uvajanjem. Pri nas se lahko zgodi, da bo še težje, ker bo Gašper star že skoraj 3 leta, ko bo šel prvič v vrtec. Sem veliko razmišljala, kaj bi bilo bolje, pa sva se vseeno z dragim odločila, da bo doma. Na srečo imamo to možnost. Kjer pa je ni, pa je pač ni in ne gre drugače. Upam, da bo jutri že bolje martinca obe z Luso sva bili v EP. Škoda, da se nismo dobile na eni kavici. Upam, da kmalu, čeprav nam ostanje samo še vikendi Nina za kolke! Sem res vesela, da so v redu. Upam, da so vsaj malo pomagale vse naše pesti, pikapolonice in objemčki A, vidim, da si že napisala, da so pomagali. To je bilo najmanj, kar smo lahko storile sunny kaj pa te je jezilo pri masleni kremi? Škoda, da me nisi poklicala, mogoče bi ti lahko kaj pomagala. Jaz pa sem se že ful veselila slikice. Sem pa prepričana, da je tudi zdaj fenomenalna. Slikico pa jutri zvečer kljub temu čakam Silikonsko podlago bom pa definitivno nabavila preden se lotim naslednje torte s tičino. Zarečenega kruha se največ poje. Sem že tolikokrat rekla, da ne bom več pekla s tičino, pa vendar... Sem še te hotela v zvezi z daleronom vprašat, ti ga Neja lepo vzame? Pravijo, da ima okus po ananasu in bi naj bil grenek Mi z jagodami na srečo nimamo težav Gašper bi verjetno celo stekleničko spil sparove nalepke... mi jih tudi imamo še kar nekaj viška. Če katera rabi... Tokrat niso ravno zadeli s to akcijo muzika ste našli varuško? In kako je bilo prvi dan v šoli? mml Maticu pošiljam en kup da kmalu mine vse skupaj, mamici pa en velik nana tudi za Klemna in zate Zdaj pa bo dovolj. Nočko vsem
< Sporočilo je popravil mala pikica -- 5.1.2009 21:12:04 >