Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:02:20
|
|
|
|
birdy
|
Claud, ti se kr umiri, mal pejt počit, dihi in si predstavlji da maš pikico v naročju. Verjem da porod kljub vsemu ni tok grozen, ne bom lagala, je bolečina ampak ko dobiš otroka... verjem, nisem mela lahkega poroda pa je blo k me je Nelči s tistimi učkami pogledala, vse poplačan Tko da tud če ma kej bit, nej te ne bo strah!!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:03:29
|
|
|
|
claud
|
diamantina-tvojga deca pa sploh ne razumem....mi je res hudo da ti to dela, ker moj je pa čisto nasprotje...res poskrbi za vse..... Za balonchy in malega pa da bosta čimprej doma.... Torbo sm si pa jst že prpravla dons...pa za tud....mam pa neki tazga: -3 tetra plenice -1 povijalno -pajacek z dolgimi rokavi -žabice...take hlačke -plišast kompletek -kapico -nogavičke -copatke -Plišast pajac-kot kombinezonček -dekico -lupinco a sm kj pozabla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:05:39
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Torbo sm si pa jst že prpravla dons...pa za tud....mam pa neki tazga: -3 tetra plenice -1 povijalno -pajacek z dolgimi rokavi -žabice...take hlačke -plišast kompletek -kapico -nogavičke -copatke -Plišast pajac-kot kombinezonček -dekico -lupinco a sm kj pozabla? Hmmmm, plenico al pa dve?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:07:01
|
|
|
|
Ajvy
|
vrivajo se petrap KAtjuša Claud punce noge skup tiščat !!!!!!!!!!!!!!!! mal heca mora bit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:07:17
|
|
|
|
claud
|
ajvy. birdy hvala za tolažbo ....sm se mogla mal skašlat, ker vi to najbolj razumete.... aja, mimogrede a vi vadte kj dihanje? Jst nism to nč vadla, no zdj če me zlo zagrab poskušam mal z dihanjem umirit....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:07:36
|
|
|
|
brkn83
|
grem js zdej pod tuš nato pa počivat. Naš zdele ful brca, tk da se bom raje spravla mal počivat. Aja tiste, ki pa imate jutri pregled - srečno...........potem pa se le javite kako je bilo. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:08:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud ajvy. birdy hvala za tolažbo ....sm se mogla mal skašlat, ker vi to najbolj razumete.... aja, mimogrede a vi vadte kj dihanje? Jst nism to nč vadla, no zdj če me zlo zagrab poskušam mal z dihanjem umirit.... Dihanje? Prvič mi ni pomagal, tko da se zdej niti ne matram
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:09:27
|
|
|
|
claud
|
birdy- ja une plenice morm pa še kupt! vem da sm spustila ja Ajvy- sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:09:48
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy vrivajo se petrap KAtjuša Claud punce noge skup tiščat !!!!!!!!!!!!!!!! mal heca mora bit Ajvy, smajlikisevaljapotleh
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:12:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...ti bi morala malo k kakemu Črnogorcu v šolo ne, resno...ne pretiravaj...bodi pametna.....zatekanje ni nedolžna stvar....lahko da sos noge samo preobremenjene...... med ne morem in nočem je zelo velika razlika......huda bom...če ne boš vsaj malo počivala nočka vsem ki se tja odpravljate Claud....plenico.....sem jst mela za vsak slučaj....čeprav sem memsezdi potem uporabila kar P plenico....pamperske sem pa dam prnesla.... Glede dihanja....jst nisem nič vadla....sem se pol navadla v porodni sobi mau heca....ne res nisem...ker sem potem itak eno svojo taktiko vžgala.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:13:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!! tvoj scenarij ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zraven
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:17:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Katjuša.... kje si tolk pocen bodije kupila... pa full lepi so, da ne govorim o kombinezonu (ta vem da je kupljen v šparu).... V C&A cena dveh je bla 4,5€ drugače je pa redna 5,9€ al neki takega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:19:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!! tvoj scenarij ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zraven ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:20:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy vrivajo se petrap KAtjuša Claud punce noge skup tiščat !!!!!!!!!!!!!!!! mal heca mora bit madonca kak seznam pa sme kr na 2. mestu ja no sej bi že kr šla po eni strani (da bi lahko na trebuhu spala in da nebi blo treba ponoč na wc) za malega in za vse skupaj je pa boljše da še mal počakamo.... čeprav dons sem mela 2 prava popadka sem se ravno vsedla pr G pa me vpraša kako sem in rečem da super in me je štihnlo v križu in vse na okol.... sem bla kr tih.... drugič me je pa skoraj uro kasneje v avtu ampak se je pol umiril in zdej je spet vredu tak da g je reku da ne bo veliko odstopanja od PDP (ampak to je reku pred pregledom)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:20:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!! tvoj scenarij ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zraven ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedo jah...sam res...včasih je pa res tak....sploh če si srčen starš.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:21:01
|
|
|
|
Katjusa
|
Ajvy kje se ti jemlje da si ti tok pridna?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:21:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!! tvoj scenarij ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zraven ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedo jah...sam res...včasih je pa res tak....sploh če si srčen starš..... ja v 99% je tak tamali se hitro naučijo starše okol prsta ovit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:22:01
|
|
|
|
claud
|
še neki... a res v P ne pustijo da maš modrc?! Mi je zdj sestrična od mojga rekla da so njo ful napizdle k ga je mela....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:22:02
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy kje se ti jemlje da si ti tok pridna? ne razumem....vprašanja
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:23:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud še neki... a res v P ne pustijo da maš modrc?! Mi je zdj sestrična od mojga rekla da so njo ful napizdle k ga je mela.... kdaj zdej??V porodni si pod haljo totalni nagec...... v sobi pa ne vem kako je blo...mensezdi je imela moja cimra modrc.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:24:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy kje se ti jemlje da si ti tok pridna? ne razumem....vprašanja če tak lepo vse prebereš in prekomentiraš vsaki nameniš nekaj besed prav lepo je videt tvoje poste in kljub da se zdi da tebe noben ne bere (malokrat zasledim da te katera pokomentira) si ti še vedno pridna in s edržiš svojih načel res si nekaj posebnega bi te mogle met vse za vzgled
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:24:56
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud še neki... a res v P ne pustijo da maš modrc?! Mi je zdj sestrična od mojga rekla da so njo ful napizdle k ga je mela.... kdaj zdej??V porodni si pod haljo totalni nagec...... v sobi pa ne vem kako je blo...mensezdi je imela moja cimra modrc..... Sestrična je rodila poleti in ko je bla že v sobi je mela pod srajco modrc gor in so jo sestre nadrle k zmaja.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:25:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!! tvoj scenarij ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zraven ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedo jah...sam res...včasih je pa res tak....sploh če si srčen starš..... ja v 99% je tak tamali se hitro naučijo starše okol prsta ovit ne, ne ...tega jst nisem imela v mislih.....jst swm misnla bolj to, kolk si spremeniš življenje, da je tudi otroku bolj ugodno.....in lepše...kako vzpostaviš ne red, ker veš da tako otroku nudiš varnost in kako ga veliko objemčkaš in ljubbčkaš, da ve da je ljubljen.....in kako raje ostaneš doma in se igraš z njim ,kot da bi letal po kavicah......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:27:04
|
|
|
|
diamantina
|
Punce, hvala za tolažbo in vzpodbudne besede. Sem že malo boljš, če je hlod, je hlod, kaj morem. Upam, da se mu bo kdaj obrnilo, čeprav dvomim ... eh, škoda besed. Ajvy, dober seznamček si to uštimala. Pa kam se vsem mudi, punce, februarja imamo rok, ne zapolnit celga januarja. Lepo v vrsto pa čičat in čakat!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:28:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy kje se ti jemlje da si ti tok pridna? ne razumem....vprašanja če tak lepo vse prebereš in prekomentiraš vsaki nameniš nekaj besed prav lepo je videt tvoje poste in kljub da se zdi da tebe noben ne bere (malokrat zasledim da te katera pokomentira) si ti še vedno pridna in s edržiš svojih načel res si nekaj posebnega bi te mogle met vse za vzgled ah...me pač ne marate hec..... ne vem,...to je zame smisel tega foruma...sej mogoče sem čudna....ampak ne morem se pogovarjat enostransko....pa še vem kako je lepo ko se nekdo s teboj poveseli nečesa kar si storil ali kar se ti je zgodilo v dnevu....to je zame smisel tega RR-ja....da držimo skupaj, si pomagamo in klepetamo..... tko....nč zgledovat...vsak po svoje... je pa res, da sem včasih žalostna, ampak kolkr sem napisala...to je moj problem....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?