|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
5.1.2009 22:02:20   
birdy
Claud, ti se kr umiri, mal pejt počit, dihi in si predstavlji da maš pikico v naročju. Verjem da porod kljub vsemu ni tok grozen, ne bom lagala, je bolečina ampak ko dobiš otroka... verjem, nisem mela lahkega poroda pa je blo k me je Nelči s tistimi učkami pogledala, vse poplačanuser posted image  
Tko da tud če ma kej bit, nej te ne bo strah!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
5.1.2009 22:03:29   
claud
diamantina-tvojga deca pa sploh ne razumem....mi je res hudo da ti to dela, ker moj je pa čisto nasprotje...res poskrbi za vse.....

Za balonchy in malega pauser posted image user posted image user posted image da bosta čimprej doma....

Torbo sm si pa jst že prpravla dons...pa za user posted image tud....mam pa neki tazga:
-3 tetra plenice
-1 povijalno
-pajacek z dolgimi rokavi
-žabice...take hlačke
-plišast kompletek
-kapico
-nogavičke
-copatke
-Plišast pajac-kot kombinezonček
-dekico
-lupinco

a sm kj pozabla?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
5.1.2009 22:05:39   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Torbo sm si pa jst že prpravla dons...pa za user posted image tud....mam pa neki tazga:
-3 tetra plenice
-1 povijalno
-pajacek z dolgimi rokavi
-žabice...take hlačke
-plišast kompletek
-kapico
-nogavičke
-copatke
-Plišast pajac-kot kombinezonček
-dekico
-lupinco

a sm kj pozabla?

Hmmmm, plenico al pa dve?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
5.1.2009 22:07:01   
Ajvy
 user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image
user posted image          vrivajo se   user posted image  

petrap

KAtjuša

Claud

user posted image user posted image user posted image      punce noge skup tiščat  !!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image  
         user posted image              user posted image  

mal heca mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image      

user posted image     user posted image   user posted image    user posted image user posted image   

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
5.1.2009 22:07:17   
claud
ajvy. birdy hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image ....sm se mogla mal skašlat, ker vi to najbolj razumete....

aja, mimogrede a vi vadte kj dihanje? Jst nism to nč vadla, no zdj če me zlo zagrab poskušam mal z dihanjem umirit....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
5.1.2009 22:07:36   
brkn83
grem js zdej pod tuš nato pa počivat. Naš user posted image  zdele ful brca, tk da se bom raje spravla mal počivat.

Aja tiste, ki pa imate jutri pregled - srečno...........potem pa se le javite kako je bilo.

Lahko noč vsem skupaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
5.1.2009 22:08:32   
birdy

ajvy. birdy hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image ....sm se mogla mal skašlat, ker vi to najbolj razumete....

aja, mimogrede a vi vadte kj dihanje? Jst nism to nč vadla, no zdj če me zlo zagrab poskušam mal z dihanjem umirit....

Dihanje?user posted image
Prvič mi ni pomagal, tko da se zdej niti ne matramuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
5.1.2009 22:09:27   
claud
birdy- ja une plenice morm pa še kupt! vem  da sm spustila jauser posted image

Ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
5.1.2009 22:09:48   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image

petrap

KAtjuša

Claud

user posted image user posted image user posted image      punce noge skup tiščat  !!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image  

mal heca mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image      

user posted image     user posted image   user posted image    user posted image user posted image   

Ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smajlikisevaljapotleh

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
5.1.2009 22:12:26   
Ajvy
Brkn...ti bi morala malo k kakemu Črnogorcu v šolo user posted image user posted image user posted image
ne, resno...ne pretiravaj...bodi pametna.....zatekanje ni nedolžna stvar....lahko da sos noge samo preobremenjene......
med ne morem in nočem je zelo velika razlika......huda bom...če ne boš vsaj malo počivala

nočka vsem ki se tja odpravljate user posted image user posted image

Claud....plenico.....sem jst mela za vsak slučaj....čeprav sem memsezdi potem uporabila kar P plenico....pamperske sem pa dam prnesla....

Glede dihanja....jst nisem nič vadla....sem se pol navadla v porodni sobi user posted image user posted image  mau heca....ne res nisem...ker sem potem itak eno svojo taktiko vžgala.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
5.1.2009 22:13:53   
Ajvy

Ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!!user posted image

tvoj scenarij user posted image ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
5.1.2009 22:17:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2
Katjuša.... kje si tolk pocen bodije kupila... pa full lepi so, da ne govorim o kombinezonu (ta vem da je kupljen v šparu)....

V C&A cena dveh je bla 4,5€ drugače je pa redna 5,9€ al neki takegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
5.1.2009 22:19:36   
claud

tvoj scenarij user posted image ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
5.1.2009 22:20:22   
Katjusa

petrap

KAtjuša

Claud

user posted image  

madonca kak seznam pa sme kr na 2. mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no sej bi že kr šla po eni strani (da bi lahko na trebuhu spala in da nebi blo treba ponoč na wc) za malega in za vse skupaj je pa boljše da še mal počakamo.... čeprav dons sem mela 2 prava popadkauser posted image user posted image user posted image user posted image sem se ravno vsedla pr G pa me vpraša kako sem in rečem da super in me je štihnlo v križu in vse na okol.... sem bla kr tih.... drugič me je pa skoraj uro kasneje v avtuuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak se je pol umiril in zdej je spet vredu tak da g je reku da ne bo veliko odstopanja od PDP (ampak to je reku pred pregledom)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
5.1.2009 22:20:40   
Ajvy

ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedouser posted image

jah...sam res...včasih je pa res tak....sploh če si srčen starš.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
5.1.2009 22:21:01   
Katjusa
Ajvy kje se ti jemlje da si ti tok pridna?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
5.1.2009 22:21:56   
Katjusa

ja v 99% je takuser posted image user posted image user posted image user posted image tamali se hitro naučijo starše okol prsta ovituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
5.1.2009 22:22:01   
claud
še neki...
a res v P ne pustijo da maš modrc?!user posted image
Mi je zdj sestrična od mojga rekla da so njo ful napizdle k ga je mela....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
5.1.2009 22:22:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ajvy kje se ti jemlje da si ti tok pridna?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne razumem....vprašanja user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
5.1.2009 22:23:10   
Ajvy

še neki...

kdaj zdej??V porodni si pod haljo totalni nagec......

v sobi pa ne vem kako je blo...mensezdi je imela moja cimra modrc.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
5.1.2009 22:24:48   
Katjusa

če tak lepo vse prebereš in prekomentiraš vsaki nameniš nekaj besed prav lepo je videt tvoje poste in kljub da se zdi da tebe noben ne bere (malokrat zasledim da te katera pokomentira) si ti še vedno pridna in s edržiš svojih načeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res si nekaj posebnega bi te mogle met vse za vzgleduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
5.1.2009 22:24:56   
claud

še neki...

kdaj zdej??V porodni si pod haljo totalni nagec......

v sobi pa ne vem kako je blo...mensezdi je imela moja cimra modrc.....

Sestrična je rodila poleti in ko je bla že v sobi je mela pod srajco modrc gor in so jo sestre nadrle k zmaja.....
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.1.2009 22:25:23   
Ajvy

ja v 99% je takuser posted image user posted image user posted image user posted image tamali se hitro naučijo starše okol prsta ovituser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne ...tega jst nisem imela v mislih.....jst swm misnla bolj to, kolk si  spremeniš življenje, da je tudi otroku bolj ugodno.....in lepše...kako vzpostaviš ne red, ker veš da tako otroku nudiš varnost in kako ga veliko objemčkaš in ljubbčkaš, da ve da je ljubljen.....in kako raje ostaneš doma in se igraš z njim ,kot da bi letal po kavicah......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.1.2009 22:27:04   
diamantina
Punce, hvala za tolažbo in vzpodbudne besede. Sem že  malo boljš, če je hlod, je hlod, kaj morem. Upam, da se mu bo kdaj obrnilo, čeprav dvomim ... eh, škoda besed.

Ajvy, dober seznamček si to uštimala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kam se vsem mudi, punce, februarja imamo rok, ne zapolnit celga januarja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo v vrsto pa čičat in čakat!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.1.2009 22:28:53   
Ajvy

če tak lepo vse prebereš in prekomentiraš vsaki nameniš nekaj besed prav lepo je videt tvoje poste in kljub da se zdi da tebe noben ne bere (malokrat zasledim da te katera pokomentira) si ti še vedno pridna in s edržiš svojih načeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res si nekaj posebnega bi te mogle met vse za vzgleduser posted image user posted image user posted image user posted image

ah...me pač ne marate user posted image user posted image user posted image user posted image  hec.....

ne vem,...to je zame smisel tega foruma...sej mogoče sem čudna....ampak ne morem se pogovarjat enostransko....pa še vem kako je lepo ko se nekdo s teboj poveseli nečesa kar si storil ali kar se ti je zgodilo v dnevu....to je zame smisel tega RR-ja....da držimo skupaj, si pomagamo in klepetamo.....

tko....nč zgledovat...vsak po svoje...

je pa res, da sem včasih žalostna, ampak kolkr sem napisala...to je moj problem....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?