Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:20:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... poznamo, poznamo... že 1 leto hodim z Valom spat, pa mi še ni uspelo Blaky, sem večni optimist enkrat mi bo moglo ratat. Če ne prej ko bo Lovro iz diskotek hodil domov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:20:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... dopoldan smo vsi skupaj doma, popoldan pa moram z našo babi mal po trgovinah it to se pa splača.... Ja, zanjo se splača, ker je imela včeraj RD, pa mora nekaj bonov vnovčit Eh, pa Lana bo tut ziher kej dobila.... Naj šparajo za njen RD, ki bo že čez 11 dni Kako je minilo to leto
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:21:04
|
|
|
|
blaža
|
http://jbcakes.com/fondant_cakes.htm evo, če katera še ni poročena, tle maste razlog, da se poročite! Če hoče še kdo kej več od tičine naj na googlu odtipka: cakes fondant
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:21:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer blaža lahko rečemo kako o torticah kako se naredi maslena krema za pod tičino maso a ni marmelada 'prevodena' jaz bi danes naročila to maso, 2 za blacky, 2 zame, katera še ćeli 2 kg zdej pa sam še modelčke za plastelin kupit in akcija me prav zanima kaj bom skup spacala itak morm tri naredit, tako da ena bo že ratala maslena krem je samo margarina in ful sladkorja v prahu. meni to ni dobro za jest, mi je premastno, pa mam raje, da je prelita s čokolado če je torta čokoladna, al vanilijeva al orehova, ...če je sadna pa bi verjetno delala z masleno kremo. Pravijo, da je marmelda ok. Nisem pa še delala z njo. bi raje nardila masleno, ki tudi na you tube delajo z masleno. Pa naj si jo pol dola dajo, pa itak tudi dosti folka ne amra Tičine, pa si jo dajo dol. Odvisno koliko ti pomeni,d a je torta tudi lepa in ne samo dobra. jaz sem gurman in vse kar pojem mora tudi lepo zgledat. zame more torta tudi obvezno lepo zgledat, kar pa ne pomeni, da pojem tičino maso no, pa tale maslena krema spodaj, se mi tudi ne dopade sem bolj mislila, da je to ala kaka krema podobna nadevu meti bi ti 2 kg te tičine mase
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:21:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Tko fajn čvekate, da sploh ne vem, kaj nej napišem se vid da sem spet kuhanca zlivala vase smo mel obiske ... Janez je prej samo dol padu, tko da nimamo več kalvarij z uspavanjem zvečer samo ga zdej do večera drživa pokonc. Blaža, so mi šle kar kocine pokonc, ko sem tvojo porodno zgodbo brala ful dobr, moja žal ni bla tko fajn, ma smo se kar matrali upam, da mi bo naslednji otrok prizanesu in se bo rodil vsaj pol kile lažji, pa z vsaj 2 cm manjšim obsegom glave!!!! no, sam poguma mi pa vseeno ni vzelo Tele torte so pa res hude, jaz jo imam tud namen sama naredit, najbrž bo kar nutelina z banano padla Blaža, a se ti da še enkrat tisti link pripopat, ker jaz pojma nimam kaj je to tičina masa Jutri greva pa z Janezom mal v nabavo, ker je izbor hrane na nuli ... mogoče se spet rumkroglic lotim popoldan, zdele se pa bašem še z rafaelo pecivom - spet A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? jaz te tudi prosim, da ga še enkrat pripopaj ali pa povej vsaj cca na kateri strani naj bi bil... ma evo sej sem. poglej malo gor nad tabo. sori, nisem do tja prebrala... hvala ti, zlata si Pa poglej uro najinih postov RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:26 RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:26
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:22:24
|
|
|
|
blaža
|
[quote]IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://jbcakes.com/fondant_cakes.htm evo, če katera še ni poročena, tle maste razlog, da se poročite! Če hoče še kdo kej več od tičine naj na googlu odtipka: cakes fondant [/quote]
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:22:45
|
|
|
|
Marusah
|
Joj babe, sem že pozabla kak je fajn čvekat tu na RR. Pa sej še sama ne vem zakaj sem bolj malo gor Mal sem smotana, kaj čmo Se bom probala kej bolj pogosto javit.... Zdej pa šibam spat, ker je 5 ura kot bi mignil...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:24:24
|
|
|
|
Marusah
|
Nočko!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:25:57
|
|
|
|
MetiLu
|
Ella ne hvala, ker nisem ekspert za take mojstrovine Bom malo poenostavila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:27:11
|
|
|
|
mlavla
|
hvala ker ste tud mene razsvetlile s to tičino maso..a se lohka še jst vštulim pri naročilu?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:27:16
|
|
|
|
blaža
|
al pa kej takega?, lahko tudi v modri.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:27:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža al pa kej takega?, lahko tudi v modri.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:28:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža al pa kej takega?, lahko tudi v modri. je napaka, mi ne prilepi slikice, bom pogledala malo kaj je.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:28:32
|
|
|
|
mlavla
|
kakšna je pa cena? pa midva sva imela takšno maso na poročni torti...pa je zelo dobro zgledalo..sej mislim, da je v albumu slikca.. zdej se pa Neža neki oglaša...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:28:44
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz tudi grem, ker me kar pobira... pa šele 21:24 je... lahko noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:28:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla hvala ker ste tud mene razsvetlile s to tičino maso..a se lohka še jst vštulim pri naročilu? mlavla a bi ti 2 kg lahko prevzameš kje v lj
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:29:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Nočko!!!! nočko, pa pride še kaj sem pogledat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:29:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kakšna je pa cena? pa midva sva imela takšno maso na poročni torti...pa je zelo dobro zgledalo..sej mislim, da je v albumu slikca.. zdej se pa Neža neki oglaša... http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:31:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz tudi grem, ker me kar pobira... pa šele 21:24 je... lahko noč želim vsem Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:32:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz tudi grem, ker me kar pobira... pa šele 21:24 je... lahko noč želim vsem nočko pa še z moje strani nočko se grem malo dragemu posvetit Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:32:26
|
|
|
|
blaža
|
http://farm1.static.flickr.com/181/444467325_ce3accbb1f.jpg?v=0 To je meni fulll lepo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:32:40
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kakšna je pa cena? pa midva sva imela takšno maso na poročni torti...pa je zelo dobro zgledalo..sej mislim, da je v albumu slikca.. zdej se pa Neža neki oglaša... http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56 če prav razumem..me bi prišlo 12 eur..? A pa ima katera kaj predstave kolk te mase se porabi za eno torto, pa kolk časa je uporabna oz. kako se jo hrani?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:32:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz tudi grem, ker me kar pobira... pa šele 21:24 je... lahko noč želim vsem nočko pa še z moje strani nočko se grem malo dragemu posvetit Nočko! Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:33:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kakšna je pa cena? pa midva sva imela takšno maso na poročni torti...pa je zelo dobro zgledalo..sej mislim, da je v albumu slikca.. zdej se pa Neža neki oglaša... http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56 če prav razumem..me bi prišlo 12 eur..? A pa ima katera kaj predstave kolk te mase se porabi za eno torto, pa kolk časa je uporabna oz. kako se jo hrani? Dve kili maš dovolj za eno veliko torto, pa še za vso dekoracijo al pa dve manjši torti z dekoracijami.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?