Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:09:24
|
|
|
|
Marusah
|
Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:10:52
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? a prideš v MB? Ma sem bila 3 dni gor, pa te ni blo na spregled
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:12:09
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. vpraš jo raj, kdaj je bla nazadnje v kinu ko so bili še nemi filmi aha... pa zraven je bila spremljava klavirja v živo vsaka čast ja ker tko je blo tudi ko sem jaz v kino hodila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:12:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE&feature=related evo za tiste, ki jih zanima kako se obleče torta v Tičino maso. evo to je to. naroči pa tle puncam tičino, ki se dobi po 7 kg v vrhniški trgovini in so že kandidatke za nakup.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:13:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Saj vas ne dohajam tako citirate da ste že par strani pred mano Grem počasi v mižule, sem zmatrana, oči mi kar same skup lezejo Lepo in mirno nočko nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:13:29
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, evo mene... nič se mi ne da... igrače ležijo po celem stanovanju, a bo že Drugače nič novega, bom šla kar spat ker še nisem čist ok čer blacky saj igrač pa nima smisla pospravljat, ker jutri bodo spet vsepovsod ja, saj maš prav... sam moram s krpo po tleh malo potegnit, ker naša Liu dlako zgubla in bom jaz vsak čas zgubla živce to z dlako pa je tako kot pri mojih starših , mami miljavžentkrat na dan tla briše Ampak, ko imaš kužka rad ni nič težko no ja.... se strinjam... a je tako kot da bi imeli 2 bejbita, samo da en raste in je vedno bolj samostojen, ena pa je vedno bolj nesamostojna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:13:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... dopoldan smo vsi skupaj doma, popoldan pa moram z našo babi mal po trgovinah it
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:15:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Tko fajn čvekate, da sploh ne vem, kaj nej napišem se vid da sem spet kuhanca zlivala vase smo mel obiske ... Janez je prej samo dol padu, tko da nimamo več kalvarij z uspavanjem zvečer samo ga zdej do večera drživa pokonc. Blaža, so mi šle kar kocine pokonc, ko sem tvojo porodno zgodbo brala ful dobr, moja žal ni bla tko fajn, ma smo se kar matrali upam, da mi bo naslednji otrok prizanesu in se bo rodil vsaj pol kile lažji, pa z vsaj 2 cm manjšim obsegom glave!!!! no, sam poguma mi pa vseeno ni vzelo Tele torte so pa res hude, jaz jo imam tud namen sama naredit, najbrž bo kar nutelina z banano padla Blaža, a se ti da še enkrat tisti link pripopat, ker jaz pojma nimam kaj je to tičina masa Jutri greva pa z Janezom mal v nabavo, ker je izbor hrane na nuli ... mogoče se spet rumkroglic lotim popoldan, zdele se pa bašem še z rafaelo pecivom - spet A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? jaz te tudi prosim, da ga še enkrat pripopaj ali pa povej vsaj cca na kateri strani naj bi bil...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:15:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? a prideš v MB? Ma sem bila 3 dni gor, pa te ni blo na spregled res škoda, da se nismo nič videli samo tako polni program, kot smo ga imeli ta dec. - še ni bilo Lahko pa kakšno srečanje v CE spet organiziramo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:15:23
|
|
|
|
blaža
|
Zdej grem počsi še jaz spat. No še malo pred tv, pa spat okoli desete.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:15:40
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... dopoldan smo vsi skupaj doma, popoldan pa moram z našo babi mal po trgovinah it to se pa splača....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej grem počsi še jaz spat. No še malo pred tv, pa spat okoli desete. A si ziher, da že greš?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:26
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... poznamo, poznamo... že 1 leto hodim z Valom spat, pa mi še ni uspelo
|
|
|
|
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Tko fajn čvekate, da sploh ne vem, kaj nej napišem se vid da sem spet kuhanca zlivala vase smo mel obiske ... Janez je prej samo dol padu, tko da nimamo več kalvarij z uspavanjem zvečer samo ga zdej do večera drživa pokonc. Blaža, so mi šle kar kocine pokonc, ko sem tvojo porodno zgodbo brala ful dobr, moja žal ni bla tko fajn, ma smo se kar matrali upam, da mi bo naslednji otrok prizanesu in se bo rodil vsaj pol kile lažji, pa z vsaj 2 cm manjšim obsegom glave!!!! no, sam poguma mi pa vseeno ni vzelo Tele torte so pa res hude, jaz jo imam tud namen sama naredit, najbrž bo kar nutelina z banano padla Blaža, a se ti da še enkrat tisti link pripopat, ker jaz pojma nimam kaj je to tičina masa Jutri greva pa z Janezom mal v nabavo, ker je izbor hrane na nuli ... mogoče se spet rumkroglic lotim popoldan, zdele se pa bašem še z rafaelo pecivom - spet A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? jaz te tudi prosim, da ga še enkrat pripopaj ali pa povej vsaj cca na kateri strani naj bi bil... ma evo sej sem. poglej malo gor nad tabo.
|
|
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? a prideš v MB? Ma sem bila 3 dni gor, pa te ni blo na spregled res škoda, da se nismo nič videli samo tako polni program, kot smo ga imeli ta dec. - še ni bilo Lahko pa kakšno srečanje v CE spet organiziramo? jaz sem tut za, ku sem zadjega zamudila....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... poznamo, poznamo... že 1 leto hodim z Valom spat, pa mi še ni uspelo no ne 1 leto, 11 mesecev
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE&feature=related evo za tiste, ki jih zanima kako se obleče torta v Tičino maso. evo to je to. naroči pa tle puncam tičino, ki se dobi po 7 kg v vrhniški trgovini in so že kandidatke za nakup.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:17:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... dopoldan smo vsi skupaj doma, popoldan pa moram z našo babi mal po trgovinah it to se pa splača.... Ja, zanjo se splača, ker je imela včeraj RD, pa mora nekaj bonov vnovčit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:17:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej grem počsi še jaz spat. No še malo pred tv, pa spat okoli desete. A si ziher, da že greš? bom še vidla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:18:26
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... poznamo, poznamo... že 1 leto hodim z Valom spat, pa mi še ni uspelo Blaky, sem večni optimist enkrat mi bo moglo ratat. Če ne prej ko bo Lovro iz diskotek hodil domov
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:18:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? a prideš v MB? Ma sem bila 3 dni gor, pa te ni blo na spregled res škoda, da se nismo nič videli samo tako polni program, kot smo ga imeli ta dec. - še ni bilo Lahko pa kakšno srečanje v CE spet organiziramo? jaz sem tut za, ku sem zadjega zamudila.... najbolje, da kar v takoj januarju zrihtamo, ko smo še večinoma doma
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:19:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej grem počsi še jaz spat. No še malo pred tv, pa spat okoli desete. A si ziher, da že greš? bom še vidla. se mi je kar zdelo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:19:21
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Sej jaz tut počasi grem spat. Vsak dan rečem, da bom šla z Lovrotam spat, da se mal naspim, da mi nikol ne porata Pol pa ko tak zombi po stanovanju tehaniram.... SN kaj pa jutri delate z Lano? Me z Janey se gremo kopat v Habakuk... dopoldan smo vsi skupaj doma, popoldan pa moram z našo babi mal po trgovinah it to se pa splača.... Ja, zanjo se splača, ker je imela včeraj RD, pa mora nekaj bonov vnovčit Eh, pa Lana bo tut ziher kej dobila....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:19:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Tko fajn čvekate, da sploh ne vem, kaj nej napišem se vid da sem spet kuhanca zlivala vase smo mel obiske ... Janez je prej samo dol padu, tko da nimamo več kalvarij z uspavanjem zvečer samo ga zdej do večera drživa pokonc. Blaža, so mi šle kar kocine pokonc, ko sem tvojo porodno zgodbo brala ful dobr, moja žal ni bla tko fajn, ma smo se kar matrali upam, da mi bo naslednji otrok prizanesu in se bo rodil vsaj pol kile lažji, pa z vsaj 2 cm manjšim obsegom glave!!!! no, sam poguma mi pa vseeno ni vzelo Tele torte so pa res hude, jaz jo imam tud namen sama naredit, najbrž bo kar nutelina z banano padla Blaža, a se ti da še enkrat tisti link pripopat, ker jaz pojma nimam kaj je to tičina masa Jutri greva pa z Janezom mal v nabavo, ker je izbor hrane na nuli ... mogoče se spet rumkroglic lotim popoldan, zdele se pa bašem še z rafaelo pecivom - spet A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? jaz te tudi prosim, da ga še enkrat pripopaj ali pa povej vsaj cca na kateri strani naj bi bil... ma evo sej sem. poglej malo gor nad tabo. sori, nisem do tja prebrala... hvala ti, zlata si Pa poglej uro najinih postov RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:26 RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:16:26
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:19:39
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE&feature=related evo za tiste, ki jih zanima kako se obleče torta v Tičino maso. evo to je to. naroči pa tle puncam tičino, ki se dobi po 7 kg v vrhniški trgovini in so že kandidatke za nakup. Hudo, hudo, hudo .... sam tole je mal tu mač zame a je ta masa tko kot marcipan, al kako? jaz mam ful rada marcipan, pa bi ga kot del namaza torte uporabila, tko da te bom enkrat februarja najbrž prosila za kakšen nasvet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?