Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:54:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:55:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sej jaz jo tudi s tičino še nisem delala sem pa 100% informirana, pa to mi itak gre od rok, sem že stari maček. Mislim, da ne bo panike, da mi ne bi ratala. s plastelinom sem se pa zelo veliko igrala kot otrok in lih taka je Tičina, kot kak plastelin. Dobra si!!! Jaz se še piškotov ne spravim pečt, kaj šele torte Po moje bi bla moja torta taka za goste odganjat Potem sva podobni Jaz pa razmišljam, da bi jo na mizo dala in luči ugasnila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:55:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sej jaz jo tudi s tičino še nisem delala sem pa 100% informirana, pa to mi itak gre od rok, sem že stari maček. Mislim, da ne bo panike, da mi ne bi ratala. s plastelinom sem se pa zelo veliko igrala kot otrok in lih taka je Tičina, kot kak plastelin. Dobra si!!! Jaz se še piškotov ne spravim pečt, kaj šele torte Po moje bi bla moja torta taka za goste odganjat Tudi to pride včasih prav, pri kakšnih " gostih"
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:56:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:56:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:57:02
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. Ko sem bla še študentka smo s cimrami in cimri tut meli smreko kr celo leto... Ker ni blo kandidata, da bi jo pospravil.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:57:22
|
|
|
|
ella79
|
čer blaža lahko rečemo kako o torticah kako se naredi maslena krema za pod tičino maso a ni marmelada 'prevodena' jaz bi danes naročila to maso, 2 za blacky, 2 zame, katera še ćeli 2 kg zdej pa sam še modelčke za plastelin kupit in akcija me prav zanima kaj bom skup spacala itak morm tri naredit, tako da ena bo že ratala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:57:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. NEEEEEEEE, NISEEEEEEEEEM samo mičkeno starejša, pa ful otročja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:58:30
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. vpraš jo raj, kdaj je bla nazadnje v kinu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:59:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. vpraš jo raj, kdaj je bla nazadnje v kinu ko so bili še nemi filmi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:00:15
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, evo mene... nič se mi ne da... igrače ležijo po celem stanovanju, a bo že Drugače nič novega, bom šla kar spat ker še nisem čist ok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:01:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer blaža lahko rečemo kako o torticah kako se naredi maslena krema za pod tičino maso a ni marmelada 'prevodena' jaz bi danes naročila to maso, 2 za blacky, 2 zame, katera še ćeli 2 kg zdej pa sam še modelčke za plastelin kupit in akcija me prav zanima kaj bom skup spacala itak morm tri naredit, tako da ena bo že ratala maslena krem je samo margarina in ful sladkorja v prahu. meni to ni dobro za jest, mi je premastno, pa mam raje, da je prelita s čokolado če je torta čokoladna, al vanilijeva al orehova, ...če je sadna pa bi verjetno delala z masleno kremo. Pravijo, da je marmelda ok. Nisem pa še delala z njo. bi raje nardila masleno, ki tudi na you tube delajo z masleno. Pa naj si jo pol dola dajo, pa itak tudi dosti folka ne amra Tičine, pa si jo dajo dol. Odvisno koliko ti pomeni,d a je torta tudi lepa in ne samo dobra. jaz sem gurman in vse kar pojem mora tudi lepo zgledat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:01:34
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. vpraš jo raj, kdaj je bla nazadnje v kinu ko so bili še nemi filmi to tvojo izjavo ne bom nikol pozabla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:01:35
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer blaža lahko rečemo kako o torticah kako se naredi maslena krema za pod tičino maso a ni marmelada 'prevodena' jaz bi danes naročila to maso, 2 za blacky, 2 zame, katera še ćeli 2 kg zdej pa sam še modelčke za plastelin kupit in akcija me prav zanima kaj bom skup spacala itak morm tri naredit, tako da ena bo že ratala ja ja , jaz bom pa tudi s plastelinom vadila, ga imam že doma... še modelčke rabim Ella, nekaj je pina pisala za maso, da bi jo imela.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:01:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, evo mene... nič se mi ne da... igrače ležijo po celem stanovanju, a bo že Drugače nič novega, bom šla kar spat ker še nisem čist ok čer blacky saj igrač pa nima smisla pospravljat, ker jutri bodo spet vsepovsod
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:02:29
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, evo mene... nič se mi ne da... igrače ležijo po celem stanovanju, a bo že Drugače nič novega, bom šla kar spat ker še nisem čist ok čer blacky saj igrač pa nima smisla pospravljat, ker jutri bodo spet vsepovsod ja, saj maš prav... sam moram s krpo po tleh malo potegnit, ker naša Liu dlako zgubla in bom jaz vsak čas zgubla živce
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:02:59
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, evo mene... nič se mi ne da... igrače ležijo po celem stanovanju, a bo že Drugače nič novega, bom šla kar spat ker še nisem čist ok čer blacky saj igrač pa nima smisla pospravljat, ker jutri bodo spet vsepovsod pri nas so še v pralnem stroju
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:03:46
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. vpraš jo raj, kdaj je bla nazadnje v kinu ko so bili še nemi filmi aha... pa zraven je bila spremljava klavirja v živo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:04:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. vpraš jo raj, kdaj je bla nazadnje v kinu ko so bili še nemi filmi aha... pa zraven je bila spremljava klavirja v živo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:04:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, evo mene... nič se mi ne da... igrače ležijo po celem stanovanju, a bo že Drugače nič novega, bom šla kar spat ker še nisem čist ok čer blacky saj igrač pa nima smisla pospravljat, ker jutri bodo spet vsepovsod ja, saj maš prav... sam moram s krpo po tleh malo potegnit, ker naša Liu dlako zgubla in bom jaz vsak čas zgubla živce to z dlako pa je tako kot pri mojih starših , mami miljavžentkrat na dan tla briše Ampak, ko imaš kužka rad ni nič težko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:05:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa Midva z mojim sva jo imela, ko sva bla še sama tudi do marca, ki se nam jo ni dalo razdret. no ma v petek mam 30 let in sem hotla pospravit kramo, da ne bo gužve. uuuuuuuuu, kje je že to ja ti si pa verjetno stara. vpraš jo raj, kdaj je bla nazadnje v kinu ko so bili še nemi filmi aha... pa zraven je bila spremljava klavirja v živo vsaka čast
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:06:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Saj vas ne dohajam tako citirate da ste že par strani pred mano Grem počasi v mižule, sem zmatrana, oči mi kar same skup lezejo Lepo in mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:06:54
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Tko fajn čvekate, da sploh ne vem, kaj nej napišem se vid da sem spet kuhanca zlivala vase smo mel obiske ... Janez je prej samo dol padu, tko da nimamo več kalvarij z uspavanjem zvečer samo ga zdej do večera drživa pokonc. Blaža, so mi šle kar kocine pokonc, ko sem tvojo porodno zgodbo brala ful dobr, moja žal ni bla tko fajn, ma smo se kar matrali upam, da mi bo naslednji otrok prizanesu in se bo rodil vsaj pol kile lažji, pa z vsaj 2 cm manjšim obsegom glave!!!! no, sam poguma mi pa vseeno ni vzelo Tele torte so pa res hude, jaz jo imam tud namen sama naredit, najbrž bo kar nutelina z banano padla Blaža, a se ti da še enkrat tisti link pripopat, ker jaz pojma nimam kaj je to tičina masa Jutri greva pa z Janezom mal v nabavo, ker je izbor hrane na nuli ... mogoče se spet rumkroglic lotim popoldan, zdele se pa bašem še z rafaelo pecivom - spet A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri????
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:07:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Saj vas ne dohajam tako citirate da ste že par strani pred mano Grem počasi v mižule, sem zmatrana, oči mi kar same skup lezejo Lepo in mirno nočko morda nam uspe majčice ulovit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:08:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A pol ni nobene kandidatke za kavo jutri???? a prideš v MB?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?