|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
5.1.2009 9:27:49   
zimbra
Jah, sej tudi jaz nisem najbolj prepričana katero bi. Zdaj ko gledam slike, mi nobena ni ravno wau. user posted image Pa sploh ne vem zakaj. Pri tej iz MA je še slika taka čudna, krilo je vse zvito, brez čevljev sem, pa že tako sem majhna.. Tam mi je bila zelo všeč, zdaj ko se gledam pa niti ne. user posted image

Pa tudi pri Pissi stojim na prstih in še na tistem podstavku. Mi je gospa tam rekla, da jo krajšajo tako, da spodvijejo blago spodaj, torej od tistega tila na koncu ne bi nič več ostalo glede na mojo višino. Se mi zdi, da bi obleka s tem ful zgubila... Ne vem no, sem še bolj zmedena zdaj, kot sem bila prej.user posted image

Mami sem itak v obeh lepa, sestra Pisse ni vidla razen na slikah, edino sestrična ki je bla z mano na obeh pomerjanjih pravi da je ta v MA boljša, zato sem jo rezervirala. Ah, zdaj pa sploh ne vem kaj bi???

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.1.2009 9:33:19   
Pupsika
zimbra te čisto razumem. Jst sem tudi bila nekaj časa v dvomih a sem sploh prav izbrala, kaj pa če mi je katera bolj pasala ...ma miljon vpšrašanj sem imela.
Ampak se mi zdi to normalno..pač si želimo biti najlepšeuser posted image .

Jst ti svetujem, da se odločiš na podlagi tega katera je bila tebi najbolj všeč in v kateri si se ti najbolje počutila.
V Krinolini pa vprašaj, če ta til nazaj prišijejo...a tko ne morejo naredit?? Jst ne vem, ker nisem nič kaj prida šiviljauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.1.2009 9:40:54   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika
V Krinolini pa vprašaj, če ta til nazaj prišijejo...a tko ne morejo naredit?? Jst ne vem, ker nisem nič kaj prida šiviljauser posted image .

Tista gospa je rekla da ne, ker zgornjega krila ne morejo kar odrezat, krajšajo tako da tisti til spodaj spodvijejo in dvignejo pod obleko da se ne vidi, da je krajšano.user posted image

Ne vem še kaj bom. user posted image Ti povem, da sem šla v soboto domov iz pomerjanja prav razočarana. Obema, mami in sestri je bilo krilo v MA sicer všeč, a nobena ni kazala pretiranega navdušenja. Sicer sem pomerila še par drugih in sta rekli, da je to, ki sem ga izbrala najboljše, ampak da bi pa dol padli od navdušenja pa nista... Obe sta me potem sicer prepričevali da je krilo super, a veš tisti občutek, ko pogledaš nekoga ki ga dobro poznaš in že po izrazu veš kaj si misli.. 

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.1.2009 9:51:36   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Tista gospa je rekla da ne, ker zgornjega krila ne morejo kar odrezat, krajšajo tako da tisti til spodaj spodvijejo in dvignejo pod obleko da se ne vidi, da je krajšano.user posted image

Ne vem še kaj bom. user posted image Ti povem, da sem šla v soboto domov iz pomerjanja prav razočarana. Obema, mami in sestri je bilo krilo v MA sicer všeč, a nobena ni kazala pretiranega navdušenja. Sicer sem pomerila še par drugih in sta rekli, da je to, ki sem ga izbrala najboljše, ampak da bi pa dol padli od navdušenja pa nista... Obe sta me potem sicer prepričevali da je krilo super, a veš tisti občutek, ko pogledaš nekoga ki ga dobro poznaš in že po izrazu veš kaj si misli.. 

Ja, sej te razumem.
Z menoj na pomerjanje je šla sestra od mojega in ji je bila moja zbrana obleka všeč ampak ne tko kot meni , ona je navijala čisto za drugo obleko in sicer v PK.
Jst sem se pa v moji počutila tako zelo lepo, da sem vedela, da sem se prav odločila.
Čeprov me na trenutke zbode, da ne bom v oblekci zgledala kot nosečnica, ker je A linijauser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.1.2009 10:23:43   
zimbra
Tvoja obleka je res super in če bi imela vsaj tvojo višino, bi tudi jaz oblekla nekaj v tem stilu. user posted image Ničl ne zgledaš kot nosečnica. Ko hodiš se itak obleka povije okoli tebe in se točno vidi da nisi noseča user posted image .

Zdaj bom najprej prespala in en mesec nočem nič slišat glede obleke, potem pa bom videla. Ko kupim čevlje in dobim malo barve jo bom šla še enkrat pomerit, potem pa se bo treba odločit dokončno. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.1.2009 11:10:55   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Tvoja obleka je res super in če bi imela vsaj tvojo višino, bi tudi jaz oblekla nekaj v tem stilu. user posted image Ničl ne zgledaš kot nosečnica. Ko hodiš se itak obleka povije okoli tebe in se točno vidi da nisi noseča user posted image .

Zdaj bom najprej prespala in en mesec nočem nič slišat glede obleke, potem pa bom videla. Ko kupim čevlje in dobim malo barve jo bom šla še enkrat pomerit, potem pa se bo treba odločit dokončno. user posted image

Hvala za tolažbo, super siuser posted image .

Jst sem šla v soboto v solarij...ii je pasalo...ker sem res bleda kot stena.
Pa še za novo leto je Moj fit pošiljal kupone in ugodnosti pri nakupu paketa za sončenjeuser posted image .
Bom kupila paket za 32€, dobila bo pa za 60€ sončenja...pa se bom lahko do poroke fino nasončilauser posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=rRWAhPLGykY

poglejte mojo žabo kako plešeuser posted image ...pa bodite pozorne pri 14sekundi kako ona obvladauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.1.2009 11:17:27   
zimbra
user posted image user posted image user posted image Sem skoraj umrla od smeha user posted image user posted image user posted image Tisto miganje z ritko je res carsko. user posted image
Prav mala balerina. Zdaj pa mami takoj v plesno šolo vpisat punco. 

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
5.1.2009 11:47:45   
memole
Ejla!

Kako kaj?

No pa se je začelo in zdej gre zares mene me že stiska!user posted image

V soboto imam pa prvo pomerjanje oblek in komaj čakam!user posted image user posted image user posted image
Upam da bom našla kakšno ki se bom v njej počutila božansko in mi bo vzela dih te ki sem jih na spletni strani gledala so mi vzele sam vprašanje kako bojo na meni zgledale!user posted image
Pri vabilih sem spet našla nekaj novega sam ne najdem nobene slike da bi lahko prerisala in naredila, sama obris klobučka ne znam narisat!user posted image

Sva pa z mojim od danes naprej na dieti ker tej prazniki so bili preveč preveč je blo vsega!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
5.1.2009 11:50:04   
memole
Aja pupsika tvoja mala je pa super tako da kr v plesno šolo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
5.1.2009 11:59:26   
Pupsika
Hvala memolei n zimbrauser posted image .
Imamo plesno šolo čist zraven tko, da ji ne udideuser posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
5.1.2009 12:50:13   
*maja
Evo pa smo štartali user posted image .
Midva imava od danes rezervirano Bistro, pa med prazniki sva uspela rezervirati gostilno oz. kar hotel user posted image ... tako da zdaj je uradno user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
5.1.2009 12:52:35   
zimbra
Super Maja, a potem ostaja datum 11.4.? Al sem kaj zabluzila in sta zamenjala gostilno?

Super ne, tole ko enkrat konkretno začneš rihtat stvari kar padeš v ta poročni filing..user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
5.1.2009 13:28:34   
*maja
Ne ne smo zamenjali gostilno user posted image . Smo na uradnem datumu 9.5. user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.1.2009 14:02:45   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ne ne smo zamenjali gostilno user posted image . Smo na uradnem datumu 9.5. user posted image .

Super, pa vse ostalo imata že izbrano?
Bolj kot se bliža datum, bolj me črviči. Midva morava še prstane izbrati, ostalo pa v glavnem že kar imava. Seveda naju čaka še milijon podrobnosti, a saj nekaj časa je še.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.1.2009 14:20:14   
memole
Maja super!user posted image

Ja midva tudi morava še prstane it mal pogledat pa izbrat taprave!
Joj se mi zdi kot da ni ne konca ne kraja s temi pripravami ko pomislim da imam že gostilno pa band pa fotografa pa civilno rezervirano da mam že ful potem pa ko se spomnim še na vabila pa prstane pa obleka pa rože me kr stisne k vidim da mam še kr nekaj za zrihtat dan d bo pa kmalu tu!user posted image
Aja pa še torta ajej že vidim da bom kr živčna te mesece zdej!

A se to sam meni dogaja a se še keri ker me kr stiska da mi ne bo uspelo vse zrihtat al pa da bom kej pozabla!user posted image
Pa kr neki sanjam sanjala sm že da smo mojo nono pozabli poklicat da jo moja starša prideta iskat na dan poroke!user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.1.2009 14:21:04   
*maja
Ah kje pa... bistra, gostilna in moja obleka je rezervirana, ostalo pa še nimam pojma kaj in kako.
Vabila bova sama naredila... za glasbo je tudi poskrbljeno... ostalo pa se mi še niti sanja ne.

Aja a kaj veste kakšne so cene tort pa kje jih mislite naročat, ker o tem se mi niti sanja ne?

< Sporočilo je popravil *maja -- 5.1.2009 14:22:31 >

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.1.2009 14:26:14   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: *maja
Aja a kaj veste kakšne so cene tort pa kje jih mislite naročat, ker o tem se mi niti sanja ne?

Za torto je nabolj priročno, če jo naročiš nekje v bližini gostilne, je potem manj težav s prevozom.
Poglej na Najino poroko, tam je cel forum namenjen prav tortam in boš dobila en kup nasvetov in tudi okvirne cene.
Tudi midva se še nisva odločila glede torte, čeprav so nama najbolj všeč iz Čokoladnega ateljeja Dobnik.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
5.1.2009 14:43:37   
memole
Jaz sem šla mal prašat za torto že lani tko okvirno ceno in je rekla z marcipanom in nekimi dodatki trinadstropna za cirka 80 ljudi da bi prišla tam okrog 200 eur!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.1.2009 16:01:15   
Pupsika
Midva se tudi nisva še za torto odločila...hm bo treba malo v akcijo.
Vem samo, da hočem simpl torto in obvezno z okusom raffaelouser posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.1.2009 16:44:34   
total
Ojla punce,pa so praznik mimo,hvala bogu,imam dost te gužve,nažiranja,tečnega folka...bo zdaj bolje,pa še naše leto je..user posted image user posted image user posted image

Zimbra lepa obleka,jaz grem tut kmalu v MA,kera pa je to kolekcija,a si kero od Linea probala?? Jaz upam,da najdem pravo..user posted image

*maja a sta se odločila za Oparo?

Pogrešam Iyro in Martino???

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.1.2009 18:04:42   
*maja
Ne nisva se odločila za Oparo, ker ni imel datuma (je bilo že zasedeno) edina možna varianta je bila 11.4., rezervirala sva si v Rakovem Škocijanu, je nama osebno na koncu ta varianta bila celo boljša kot Opara, ker si lahko zunaj ali notri kakor ti pač paše, pa še s prenočišči ne bo problema, ker je vse skupaj v hotelu.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.1.2009 18:44:07   
total
Aha,a je to ta gostilna za cesto,ko greš pol na avtocesto za NM?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.1.2009 19:41:51   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: total

Aha,a je to ta gostilna za cesto,ko greš pol na avtocesto za NM?

Misliš Opara če je tam user posted image ?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.1.2009 20:47:45   
total
Ne v Opari sem bla,ta v Škocjanu,ko maš razervirano?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.1.2009 21:10:19   
*maja
Ne ne ta v Rakovem Škocijanu je, če greš po avtocesti proti primorski, in potem zaviješ dol na Unec.

Matr sm to napisala user posted image , upam da razumeš.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......