mojca345
|
ja pr nama se to vse tako zelo na hitro odvija...planirava poroko kakih 14 dni...ja toliko o mesečnih pripravah...moram pa rečt, da je res kar nekaj stvari za narest...kljub temu, da je moja služba taka, da organiziram stvari za druge...je tokrat ker se gre za naju drugače...bolj sm na trnih...vzhičena...predvsem pa me zaustavlja to, da imam gripo...že 7 dni ležim...danes sem šla prvič v lj, da sva zrihtala zdej konč datum in sem šla probrat oblekce....iiiiiiiiiii......bi rada jo kr imela ....bom jo nosla še večkrat doma... moje priče še ni, ker pride 23.1. zdej živi pr dragem na finskem, tko da je šel dragi z menoj...pa sej bi mi bilo čudn, če bi ne bi šel...mal me je blo strah, po pravici povedan...tega pač še nisem nikol počela...probala sem ene par...ker imam rdeče lase..pa mi je bila najbolj všeč bela z rdečimi dodatki na obleki pa zlo dolgo vlečko..k je tut tko fajn težko za prevažat...zelo lepo je bilo, ko sem bila oblečena in me je dragi gledal, požiral z očmi, pa kako solzico sem tudi vidla ( čeprav ni priznal ). čustven zna bit full...sej zato ga imam ful rada...k pokaže. slikala sem se v 4 oblekak, tk, da sem doma prejle gledala....tko k se vidiš je spet drugače... če bi znala bi sem pripela... jutri sem doma...v petek grem v poročni kotiček...pa v kamnik naj nevesta...tm imajo še prstane tko, da bova skupi tam...v kotiček grem pa sama... živčna? nisem....bolj me nervira, da sem bolana...gripa že 7 dni...danes sem šla prvič od doma...ker je že čas, da grem probat obleko, drugače bo vse prepozno...pa datum sva šla uredit... nočem, da me je strah. hočem, da sem samozavestna...pač prepričana da je on res pravi in da nimam dvomov...in jest jih nimam, danes jih je on imel...je reku, da ga je strah...pa preden sva šla na tobačno, sva šla na kavico, da sem ga poslušala...pol se je pomiril in je blo vse cool... prav, da je živčen.... ....jest se pa sam smejim....sam rada bi vse točke prej rešila in obleko, prstane, torto in tralalla....da bom pol imela dovolj časa, da bom živčna...ker pričakujem, da bom...sej to je normalno.... pestro je tole res....
|