|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
23.12.2008 10:48:25   
zimbra
Pupsika, če damo tolk za prstane, kaj ne bi dale tale drobiž za čevlje  user posted image user posted image user posted image , a ne de?

Punce, 6. januarja se začnejo v Italiji razprodaje in tale ideja o Trstu ali Udinah ni tako napačna.. Bi se dalo kaj prihranit.

Soraia, v soboto grem v MA in bom vprašala za tvoje čevlje, čeprav mislim, da je bolje da kar pokličeš tja. Ti bojo ziher povedali še kako je z barvno paleto, pa to ali barvajo tudi drugje kupljene čevlje itd.
Oblekca pa je tudi meni lepa, predvsem barva je fenomenalna. Zelena bo barva moje poroke in svoji priči sem že naročila naj si izbere za oblečt kaj v tej kombinaciji.  user posted image

Pozdravljena Majcci, tebe pa že kar nekaj časa ni bilo gor. Kar pohiti z rezervacijo benda, da ne boš na koncu brez ostala. user posted image

< Sporočilo je popravil zimbra -- 23.12.2008 10:49:24 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
23.12.2008 11:03:24   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pupsika, če damo tolk za prstane, kaj ne bi dale tale drobiž za čevlje  user posted image user posted image user posted image , a ne de?

user posted image  user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
23.12.2008 11:04:06   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Punce, 6. januarja se začnejo v Italiji razprodaje in tale ideja o Trstu ali Udinah ni tako napačna.. Bi se dalo kaj prihranit.

Ja se strinjamuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.12.2008 8:19:20   
Pupsika
Drage moje nevestice!!

Božič je čas pričakovanja in luči.
Naj se prižge tudi lučka v vaših srcih...
Tiho, brez bliska in groma...
Z mirom in srečo...in z ljubeznijo...
Brez tesnobe in stiske....v veselju in hrepenenju....

Vse to  vam želimo Tjaša, mami in ati

user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.12.2008 9:25:03   
total

So dnevi in trenutki
polni sreče in miline,
ko v radosti oči zapremo in
si tiho zaželimo,da ne mine.

Vesele božične praznike moje drage nevestice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.12.2008 11:01:10   
zimbra
No, pa še jaz...

Čas ko zvezda se utrne,
stare vse poti zagrne,
nove z upi tlakovane vir so sreče nasmejane.

Čimveč nasmejanih dni v naslednjem letu vam želim.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.12.2008 13:49:42   
memole
Toplino sončnih žarkov
naj vam vsak dan v novem letu
prijetno počutje prinaša
in vedro razpoložejne vnaša!

Vesele božične praznike in srečno 2009!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.12.2008 18:23:04   
soraia
Še jaz, še jaz.

Zasijejo zvezde-
zlate, sredrne
in ena se utrne...

Zapremo oči,
se želja zaiskri,
jo zvezdica izpolni,
nam srečo podari.

Punce razprodaje v TRstu začnejo že 2. januarja.

In pa če katero zanima, bo poročni sejem od 9 pa do 12 januarja v Udinah.

eko, še link: http://www.udinesposa.it/udinesposa.asp

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.12.2008 15:23:45   
lyra*
Kje ste neveste?user posted image

Mi smo prej vsi spali.. In pol je telefon zvonil in se je moj čez glavo pokril sam,da nebi rabil it dvignituser posted image  In pol mi ni nč preostalo kot,da se vstanem.

So pa klicali,da dobimo obisk in se mi taaak nedauser posted image  Sm čist zmantrana oni pa bodo sedeli 3ure pr namuser posted image

Tko,da pičim zdj si hitr eno močno kavo skuhat,da nebom zaspalauser posted image

Pol pa vam prilepim še kakšno slikco mojih princeskuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.12.2008 15:27:22   
lyra*
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
27.12.2008 9:54:44   
*maja
Joj kolk sta cart tile tvoji pupi user posted image . Ko takole gledam slike takih malih buhtelčkov me takoj prime da bi spet mela še kakšnega user posted image , samo pol se pa spomnim kaj vse zraven pride pa me kar malo mine user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.12.2008 9:53:02   
total
Jutro drage nevestice,kak ste preživeli Božič? Mi smo se imeli krasno,šli smo k mojim v Belo krajino,ati je priravil večerjo,smo jedli domače pečene jurčke,pršut,domač kruh,domač sir z orehi,potratna potica,vinček..mmmm kuk je blo dober,je šla ziher kakšna kg goruser posted image ,pa kajuser posted image . Na 25. smo bli pr teti na večerji,potem je pa zapadel sneg in ko smo šli domov po ulici je bilo tako krasno, smo se vsi trije kepali ob desetih zvečer,Nik je ful užival,res lep bel Božičuser posted image ,smo imeli vsaj malo snega za praznike.

Iyra hvala za sporočilouser posted image user posted image user posted image user posted image ,pupike so že prave princeskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa danes gremo še na enega Božička,namreč moj ima z službo kosilo in bo otroke obiskal božiček,potem pa imamo bowling,to bo še smehauser posted image ,tko da se gremo počasi zrihtat in gremo uživat.

Uživajteuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.12.2008 20:12:24   
*maja
Pa kje ste vse nevestice, kaj ste vse popadale od praznovanja user posted image .

Jaz vam moram poročat user posted image ... sva danes z dragim odkrila Kulinarično zidanico Opara in sva totalno navdušena, da bi imela poroko kar tam, bi naredila vse v enem. Civilno poroko v vinski kleti in potem slavje naprej. Jutri kličem in se zmenim da prideva tja, samo bova po vsej verjetnosti morala prestavit datum iz maja na april, saj je maja res povsod vse zasedeno user posted image (no vsaj vse tisto kar bi midva imela), no upava da dobiva tukaj datum če ne 9.5. vsaj 25.4. in sva zmagala.
Držite pestke user posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.12.2008 21:09:51   
total
Maja midva sva šla gledat Oparo,sam se pol nisva odločila ker je predaleč v gorcah za svate,pa še meniji mi niso bili všeč.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.12.2008 21:41:15   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: total

Maja midva sva šla gledat Oparo,sam se pol nisva odločila ker je predaleč v gorcah za svate,pa še meniji mi niso bili všeč.

Nama je pa ravno to všeč, ker je odmaknjeno, pa še tast je skoraj od tam doma. Pa malo drugače vse skupaj izpade, če imaš poroko v vinski kleti.

< Sporočilo je popravil *maja -- 28.12.2008 21:42:31 >

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.12.2008 9:56:26   
total
No pol pa fajn,če vam je tko všečuser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
29.12.2008 12:53:57   
*maja
Hm sem klicala v zidanco in dobiva lahko datum 11.4. vse ostalo je pa že zasedeno user posted image . Gremo v petek tja pa da vidimo kaj in kako se lahko zmenimo.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
1.1.2009 10:49:06   
total
  Srečno novo leto 2009,veliko uspeha,ljubezni in zdravja vam želim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.1.2009 10:38:10   
memole
No končno je prišlo naše leto!
Vsem vam želim srečno in zdravo 2009 ter še naprej lepe priprave in da bo dan d nepozaben!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.1.2009 19:34:58   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Vsem vam želim srečno in zdravo 2009 ter še naprej lepe priprave in da bo dan d nepozaben!user posted image user posted image user posted image

Se podpišem user posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.1.2009 23:34:17   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Se podpišem user posted image .

Pa da bo sonce!user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
5.1.2009 8:23:04   
zimbra
Pozdravljene nevestice,

pa je prišlo leto ki ga ne bomo nikoli pozabile. Želim vam najlepši, najbolj sončen in nepozaben poročni dan. Pa zdrave in srečne ostale dni v letu.

Priznam, da je bilo lepo doma, a po tolikih dnevih brezdelja paše tudi služba in sodelavci. Jaz sem med prazniki po dolgem času spet videla svojo nečakinjo. user posted image user posted image user posted image Sem bila varuška par dni in je prav pasalo, sva se crtkale in igrale cel danuser posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.1.2009 8:27:46   
Pupsika
Dobro jutro tudi od meneuser posted image .

Ja, pa je konec praznikov...Sej je fino, da dnevi minevajo, da se bomo čimprej poročileuser posted image , ampak midve s Tjašo pogrešava atija, je bil toliko časa doma, da imam zdej prav krizouser posted image .

Upam, da ste se imele lepo!user posted image

Mi smo res uživali...da ne govorim kolk sem se nažiralauser posted image ...no sej zdej bo kak fitnes padu, da se malo k seb spravimuser posted image .

Zimbrauser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.1.2009 8:46:31   
zimbra
Pupsika tudi tebi milijon objemčkov user posted image .

Poglej v album.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.1.2009 8:59:19   
Pupsika
Jst sem pa tolk navdušena danes, moram poklicat gostilno in cvetličarko, da se zmenimo kdaj prineseva denar...iiiiiiiii, zdej gre pa zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ziiiimbra....lepa, lepa, lepa.......a sem že rekla,da si lepa in da ne vem katera ti bolj paše...ali Pissa ali pa tauser posted image user posted image user posted image user posted image . Fuuuuuul ti paše tudi ta oblekica, To pa je zdej dilema..jst če ti po pravici povem, se res ne morem odločiti katera ti bolj paše, ker ti obe krasno pristajata. Meni si lepa kakrkoliuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......