mojca345
|
Memole....tvoji punčki je pa tko ime kot meni Oj, punce....hvala za tak LEP SPREJEM ....zdele sem takoj dobila mravljince k sem brala vaše poste....namreč sva oba kr žalostna, ker sva včeraj parim ljudem povedala...malo širšim prijateljem,,in so odreagiral prav grdo....prov napadl so naju, pa da tko hitr....ena kolegica se je pa iz mene prav norca delala ....kej tazga, ne moreš verjet....že pri sami poroki, so pač omejitve...govorimo denarju..pač eni več eni manj...in se že tle ene prav uno mečejo ven ( ne mislim nbene od vas. na enmu drugem forumu )...pol pa še ljudje k jih poznam več let, da tko negativno odreagirajo, pa res...mislim, halo... njegova best frenda, sploh ni bila vesela za njega,ampak mu je pol ure razlagala, da je prehitr, pa da mora počakat..pa zakaj sploh poročit, da to ni potrebno....pa take ...jest sem mu rekla, da sorry, sam kaj bo "kuzla" vedla kak je to sploh, k sploh tipa nima...mislim, pa best frenda bi mu mogla stat ob strani..tko, da je za pričo zdej izbral drugega best frenda..k je bil na začetku pač šokiran, sam se je začel pol zezat in ... moj best friend pa ljubosumen na mene, pa na njega....jest sem bila v šoku....5 let se poznava z best frendom, on pa men take....in mi je reku dragi, da je on sigurn mislu, da bom z njemu bla...da zdej pa k se poročim, to definitivno tako ne bo...in sem potem par dni kasnej dobila potrdilo, da je imel dragi res prav... skratka, k poveš nekomu, da se poročiš, so ljudje tok šokirani, da ne vedo kaj govorijo, in pokažejo šele pravi obraz...in moram rečt, da nisem še vidla tok ljudi na kupu k bi bili ljubosumni in egoistični ...in to ljudje, k jih poznam več let in imam rada....tko, da zdej sem uno kolegico k se mi je prav smejala, kr skenslala... mam pa kolegico k se poznam kratek čas, iz mojga bloka in sva se ful ujele...spoznale sva se tak, da sem jest prihajala iz službe, k je v kletu reševala kolo svoje, k se je zapletl v drug kolo...in sem ji pomagala...pol sva šle na drink in to je bilo to...njo sem poklicala, je bila v šoku, ampak ful vesela...je rekla, a res Lara...ful dobr...kok sem vesela za tebe...pol pomen, da obstaja še upanje za mene, da bom spoznala tut jest ta pravega....in ker je cvetličarka se je ponudila da mi naredi šopek...je rekla, da ne bo ne vem kaj...sam sem ji rekla, da sem ful vesela, k vem, da bo to darilo res iz srca... ona me je pa na rit vrgla, ker me je tako pozitivno presenetila, da ne morem verjet.... Best frenda je bila tudi vesela....sam na žalost sem za večino stvari sama, ker dragi ima izpite, jest pa imam zdaj malo frej...sam vseen, bi si želela, da bi imela koga da ga pokličem in se z njim pogovarjam...tut se lovim kako bi organizirala vse, pa da bi bilo res dober in si razbijam glavo, k me itak že boli od jutra do večera...bolezen me pa še kr ubija....sem se pa odločila, da bo konec tedna že O.K. ...bomo vidli...ne zgleda, da bi se kej izboljševal... lansko leto sem bila tudi tok bolana, sem pa dejansko izgubila glas za 7 dni.... ...pevka sem v prostem času tko, da je bilo to SMRT za mene... v petek grem v poročni kotiček...sam se sprašujem, če bi sploh šla ....obleke za 400 eur si ne moreva privoščit....pol greva v kamnik v salon, kjer imajo vse na enem mestu...v soboto pa v mb, zlatarna holc... pol pa MIR ( sobota popoldne, nedelja ), pa da se stiskava....k on še živi doma, pa po poroki bova skupi živela....sam mene to prav bremeni ..k ga pogrešam.....se je slišva, pa msn, pa včeri sva se vidla ( danes ne ), sam zdele k se vidva sva potem sam okol te poroke , pa se ne moreva drug drugemu posvečat.... to me tudi bremeni mal.... datum imava 31.1. sobota na ljubljanskem gradu....en dan prej pa dekliščina...kaj se sploh počne na dekliščini ? vidim, da imam okol sebe spet ene frfe, k bom mogla spet sama mal organizirat program, ker so same brezglave.... ...to me spet mori...namest, da bi se JAZ imela FAJN, glede na to, da je to MOJ DAN, se bojim, da bom na konc jest mogla njih zabavat ..sliši se glupo..sam kako pa nej te moje frfe mal aktiviram, da bodo same kej naredile ?? jest bi mogla vas povabit na dekliščino....pomoje bi se imele prav fajn ...k nbena od mojih ni oženjena še...in sploh ne razumejo mojih feelingov....in kaj je treba narest... z dragim sva se dogovorila, da na poroki vsak pripravi še eno presenečenje za drugega ( materialno, duševno )....in jest UPAM, da bom lahko konec meseca kupla copatke za dojenčka....kapirate ? Otroka si ful ful ful želiva...oba sva čist nora...jest sem vzgojiteljica, do nedavnega vodla privatni vrtec ( sam omenim )...sva že šla gledat kir voziček ( hauck ), pa avtosedež...glede denarja...kako bova prostor spremenila za bebiko....mava že vse naštudiran...tko, da midva sva vsestranska.... ravno v času poroke, bom lahko delala test, če mi bo zamujala...in upam, da .... mala skrivnost : ravno naslednje dni morava ful delat na tem, k bo kmal ovulacija . lubija itak z tem ne obremenjujem, ker ima predavanja, pa za izpite se pripravlja...tko, da nisva uno skoncentrirana na bebiko, kar je fajn, ker nisva potem obremenjena ( vem kaj vse psiha zna delat z vsemi temi nosečniškimi znaki )..jest se pa tudi nočem preveč z tem ukvarjat, ker se moram z poroko....tko da čist fajn.... no neveste, zdej sem vam pa res VSE povedala o nama....in najinih planih....k da smo best frende... si pa res želim, da bi bil , k si ga ful ful želim...in vem, da če se nama še to zgodi, bo pa najina sreča še večja.... sva pa rekla, da k bo bo...to življenje odloči...tko k je z tem, da sva se spoznala...
|