|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
7.1.2009 11:15:23   
memole
Jutro!

Jaz sem pa mal pred 11h vstala je blo tko fino spat!user posted image
Prej sem dala testo za pizzo delat da dragemu naredim pizzo preden gre v službo ker je popoldanski ta teden pa da si sabo vzame neki za pod zob!user posted image

Jz se pa matram z vabili bi rada klobuček pa kar sem nšla mi niso lepi ne pridejo tko lepo ko jih zrežeš risat pa ne znam!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
7.1.2009 12:07:48   
suzy85
Pozdravljene nevestice 2009!

Berem vas že kar nekaj časa, ker sva z dragim začela načrtovati poroko. Sicer datuma še nimama - ne morema se odločit al bo poroka letos jeseni al pa drugo leto spomladi. Pa vas mal berem, da bom v vsakem primeru vedla, kaj vse je treba uredit.
O poroki sma razmišljala že dalj časa, tak da v grobem že imava idejo kak, kdaj, kje... V planu imava cerkveno in civilno poroko - cerkveno na Rogli (če bo cerkvica dokončana), civilno pa verjetno v Žički kartuziji. Tud pogostitev boma mela kar na Rogli v hotelu. Po prvih ocenah bi naj blo okrog 80 povabljenih.
Sem pa gledla mal obleke po internetu, pa zaenkrat še nisem našla prave. Pa saj mam še čas!

lyra tvoje dve pupiki sta tak luštni. naša Eva bo naslednji teden stara 8 mesecev, pa se mi zdi da je minlo v trenutku.

pupsika user posted image user posted image user posted image  za službo!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 7.1.2009 12:08:35 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
7.1.2009 12:42:07   
Pupsika
Oj bejbeuser posted image

Gede mozoljev..je bil bolj hec oz. prispodobauser posted image ..jsz namreč nimam mozoljev, jih skoraj nikol nisem imela, ker imam suho kožo, v puberteti nisem mela enga mozolja, no kadar mam menstro se mi zmeraj eden naradi ampak tak bolj mejhen, tko, da težave z mozolji nimam...
pojem bom jst tko kot Total, na skretu čepelauser posted image user posted image .

Memole, joj upam, da te ne bodo mozolji napadli...to je res zoprno, mojo prijateljica je bla tolk mozoljasta boga reva, za vsako ko je bla kej nervozna ji je ven butnal.
No pošiljam ti pikepoke  že sedaj, da ne bo nevšečnostiuser posted image user posted image .

suzy85, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .
Hvala za čestitkeuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
7.1.2009 12:58:33   
total
Kera gre na poročni sejem 31.1,jaz mam namen it.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
7.1.2009 13:00:39   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Kera gre na poročni sejem 31.1,jaz mam namen it.

Midva z mojim greva absolutnouser posted image .
Bova prstane tam nabavlauser posted image user posted image ...komaj čakam!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
7.1.2009 13:08:24   
memole
Pupsika hvala!user posted image

Ja midva tudi greva na sejem!user posted image user posted image

Suzy85 dobrodošla pa upam da čimprej najdeta datum ki vama ustreza!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
7.1.2009 13:15:28   
zimbra
Itak da gremo na sejem, jaz čakam vse kupončke za popuste user posted image .

Suzy85, dobrodošla user posted image user posted image user posted image .
Ko imaš enrat datum se začne zares. Midva sva ga izbrala točno eno leto prej, pa sva imela kljub temu težave z gostilno, fotografom, bendom.. Tako da čimprej tem bolje.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
7.1.2009 13:17:37   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Itak da gremo na sejem, jaz čakam vse kupončke za popuste user posted image .

Suzy85, dobrodošla user posted image user posted image user posted image .
Ko imaš enrat datum se začne zares. Midva sva ga izbrala točno eno leto prej, pa sva imela kljub temu težave z gostilno, fotografom, bendom.. Tako da čimprej tem bolje.

user posted image user posted image user posted image zastonjšcauser posted image user posted image

jst grem tud naberat kuponeuser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
7.1.2009 13:44:52   
total
Pol se mogoč kje vidimo punce....user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
7.1.2009 13:50:58   
suzy85
Mi gremo v PK 1.2. - si bomo majhen izlet privoščli! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
7.1.2009 20:13:21   
soraia
dober večer nevestice!

Dobrodošle nove nevestice!!!

pupiska čestitke za službo!!!

sejem: mi tudi gremo, ne vemo pa še ali v soboto ali v nedeljo!
razmišljamo pa tudi, da bi šli ta vikend do Udin na sejem pogledat, ma še ni sigurno.

Mi smo danes končno še datum na upravni enoti rezervirali!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
8.1.2009 0:09:54   
mojca345
Memole....tvoji punčki je pa tko ime kot meniuser posted image

Oj, punce....hvala za tak LEP SPREJEMuser posted image user posted image ....zdele sem takoj dobila mravljince k sem brala vaše poste....namreč sva oba kr žalostna, ker sva včeraj parim ljudem povedala...malo širšim prijateljem,,in so odreagiral prav grdo....prov napadl so naju, pa da tko hitr....ena kolegica se je pa iz mene prav norca delalauser posted image user posted image ....kej tazga, ne moreš verjet....že pri sami poroki, so pač omejitve...govorimo denarju..pač eni več eni manj...in se že tle ene prav uno mečejo ven ( ne mislim nbene od vas. na enmu drugem forumu )...pol pa še ljudje k jih poznam več let, da tko negativno odreagirajo, pa res...mislim, halo...

njegova best frenda, sploh ni bila vesela za njega,ampak mu je pol ure razlagala, da je prehitr, pa da mora počakat..pa zakaj sploh poročit, da to ni potrebno....pa takeuser posted image ...jest sem mu rekla, da sorry, sam kaj bo "kuzla" vedla kak je to sploh, k sploh tipa nima...mislim, pa best frenda bi mu mogla stat ob strani..tko, da je za pričo zdej izbral drugega best frenda..k je bil na začetku pač šokiran, sam se je začel pol zezat in user posted image ...

moj best friend pa ljubosumen na mene, pa na njega....jest sem bila v šoku....5 let se poznava z best frendom, on pa men take....in mi je reku dragi, da je on sigurn mislu, da bom z njemu bla...da zdej pa k se poročim, to definitivno tako ne bo...in sem potem par dni kasnej dobila potrdilo, da je imel dragi res prav...

skratka, k poveš nekomu, da se poročiš, so ljudje tok šokirani, da ne vedo kaj govorijo, in pokažejo šele pravi obraz...in moram rečt, da nisem še vidla tok ljudi na kupu k bi bili ljubosumni in egoističniuser posted image user posted image ...in to ljudje, k jih poznam več let in imam rada....tko, da zdej sem uno kolegico k se mi je prav smejala, kr skenslala...user posted image

mam pa kolegico k se poznam kratek čas, iz mojga bloka in sva se ful ujele...spoznale sva se tak, da sem jest prihajala iz službe, k je v kletu reševala kolo svoje, k se je zapletl v drug kolo...in sem ji pomagala...pol sva šle na drink in to je bilo to...njo sem poklicala, je bila v šoku, ampak ful vesela...je rekla, a res Lara...ful dobr...kok sem vesela za tebe...pol pomen, da obstaja še upanje za mene, da bom spoznala tut jest ta pravega....in ker je cvetličarka se je ponudila da mi naredi šopek...je rekla, da ne bo ne vem kaj...sam sem ji rekla, da sem ful vesela, k vem, da bo to darilo res iz srca...user posted image user posted image

ona me je pa na rit vrgla, ker me je tako pozitivno presenetila, da ne morem verjet....
Best frenda je bila tudi vesela....sam na žalost sem za večino stvari sama, ker dragi ima izpite, jest pa imam zdaj malo frej...sam vseen, bi si želela, da bi imela koga da ga pokličem in se z njim pogovarjam...tut se lovim kako bi organizirala vse, pa da bi bilo res dober in si razbijam glavo, k me itak že boli od jutra do večera...bolezen me pa še kr ubija....sem se pa odločila, da bo konec tedna že O.K.user posted image ...bomo vidli...ne zgleda, da bi se kej izboljševal...

lansko leto sem bila tudi tok bolana, sem pa dejansko izgubila glas za 7 dni....user posted image ...pevka sem v prostem času tko, da je bilo to SMRT za mene...

v petek grem v poročni kotiček...sam se sprašujem, če bi sploh šlauser posted image ....obleke za 400 eur si ne moreva privoščit....pol greva v kamnik v salon, kjer imajo vse na enem mestu...v soboto pa v mb, zlatarna holc...

pol pa MIR ( sobota popoldne, nedelja ), pa da se stiskava....k on še živi doma, pa po poroki bova skupi živela....sam mene to prav bremeniuser posted image ..k ga pogrešam.....se je slišva, pa msn, pa včeri sva se vidla ( danes ne ), sam zdele k se vidva sva potem sam okol te porokeuser posted image , pa se ne moreva drug drugemu posvečat....
to me tudi bremeni mal....

datum imava 31.1. sobota na ljubljanskem gradu....en dan prej pa dekliščina...kaj se sploh počne na dekliščini ? vidim, da imam okol sebe spet ene frfe, k bom mogla spet sama mal organizirat program, ker so same brezglave....user posted image user posted image ...to me spet mori...namest, da bi se JAZ imela FAJN, glede na to, da je to MOJ DAN, se bojim, da bom na konc jest mogla njih zabavatuser posted image user posted image ..sliši se glupo..sam kako pa nej te moje frfe mal aktiviram, da bodo same kej naredile ??

jest bi mogla vas povabit na dekliščino....pomoje bi se imele prav fajnuser posted image ...k nbena od mojih ni oženjena še...in sploh ne razumejo mojih feelingov....in kaj je treba narest...

z dragim sva se dogovorila, da na poroki vsak pripravi še eno presenečenje za drugega ( materialno, duševno )....in jest UPAM, da bom lahko konec meseca kupla copatke za dojenčka....kapirate ?

Otroka si ful ful ful želiva...oba sva čist nora...jest sem vzgojiteljica, do nedavnega vodla privatni vrtec ( sam omenim )...sva že šla gledat kir voziček ( hauck ), pa avtosedež...glede denarja...kako bova prostor spremenila za bebiko....mava že vse naštudiran...tko, da midva sva vsestranska....user posted image user posted image

ravno v času poroke, bom lahko delala test, če mi bo zamujala...in upam, da user posted image ....

mala skrivnost : ravno naslednje dni morava ful delat na tem, k bo kmal ovulacijauser posted image user posted image user posted image . lubija itak z tem ne obremenjujem, ker ima predavanja, pa za izpite se pripravlja...tko, da nisva uno skoncentrirana na bebiko, kar je fajn, ker nisva potem obremenjena ( vem kaj vse psiha zna delat z vsemi temi nosečniškimi znaki )..jest se pa tudi nočem preveč z tem ukvarjat, ker se moram z poroko....tko da čist fajn....

no neveste, zdej sem vam pa res VSE povedala o nama....in najinih planih....k da smo best frende...

si pa res želim, da bi bil user posted image , k si ga ful ful želim...in vem, da če se nama še to zgodi, bo pa najina sreča še večja....user posted image

sva pa rekla, da k bo bo...to življenje odloči...tko k je z tem, da sva se spoznala...

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.1.2009 7:33:36   
Looney27
Dobrodošla Mojca345

Glede odobravanja in neodobravanja, da se poročiva je bilo pri nama podobno. Večina jih je nasprotovalo v smislu, da kdo se pa danes sploh še poroča, pa da to ni moderno pa kr eni posmehiuser posted image - to je pomoje favšijauser posted image .
Ko sem povedala best frendu me je mal otožno pogledal in dodal da bi se on tudi rad poročil pa njegova punca ni ravno za to, ker se kao njene kolegice ne poročajo ni "in"user posted image .  Pa sem mu odvrnila, da nikoli ne smeta gledati na to kar drugi mislijo temveč na to, kar čutita onadva in nato je rekel še da sploh ne more verjeti......... Saj mi je hudo za njega samo jaz mu ne morem pomagati.

Njegovi frendi so to bolje sprejeli in me je kar presenetilo. En me je kar objel in čestital user posted image

V bistvu pa je važno da so to odločitev zelo dobro sprejeli oboji starši user posted image . Midva imava rezerviran datum, gostišče, bend.... - skoraj vse pa se poročiva čez slabih 5 mesecev.

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.1.2009 8:12:52   
zimbra
Mojca345,
ne obremenjuj se s tem, kaj mislijo drugi in kako so reagirali. Ker omenjaš da dragi še študira, predvidevam, da sta mlajša in tega najbrž niso pričakovali, zato tak šok. Tudi sama sem bila kot študenta bolj "frfrasta" in mi poroka še na misel ni prišla. Če bi mi takrat kakšna prijateljica rekla, da se poroči, bi bila najbrž tudi jaz šokirana. Seveda pa se ji nikoli ne bi smejala. user posted image

Če sta vidva prepričana da želita ostalo življenje preživeti skupaj, potem se poročita in ne obremenjujta se z okolico. Glavno je, da se imata vidva rada in da vesta kaj hočeta. user posted image user posted image user posted image

Glede dekliščine pa ti svetujem, da če nimaš res dobre prijateljice, ki bi ti pripravila program, se tebi s tem res ni treba obremenjevati. Ne vem niti, kako bi zgledal program, ki si ga pripraviš sama. Navadno so to neke igrice itd. kjer je hec ravno v tem, da jih nevesta ne pozna in je smešna njena reakcija. Najslabše pa je kot si že rekla, da boš ti morala njih zabavat dan pred poroko. Jaz bi jih raje povabila na igro bowlinga, cartinga itd. Še vedno se imate lepo in se zabavate, nekaj spijete in se naklepetate, odpade pa ves program.

Pa v PK (al kak drug salon) vseeno pojdi pogledat. Povej prodajalki koliko denarja imaš na voljo in verjamem, da ti bo pomagala. Obleke iz prejšnjih sezon se dobijo za izposojo zelo ugodno. Gotovo boš dobila čudovito obleko tudi za manj denarja.

Tako da Mojca, ti kar pogumno. Saj veš da je "foušija" slovenski nacionalni šport. Če se ne obremenjuješ s tem, je življenje ful lažje. Vso srečo tudi pri dojenčku. user posted image

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
8.1.2009 11:19:07   
Pupsika
Hojuser posted image

Jst sem nazaj, sem bila na zdravniškem za službo in so mi rekli, da nujno rabim nova očala, ker sem na daleč slepa kot kurauser posted image ...
Potem sem  šla pa v službo( ii kako se dobr sliš, da lahko tako rečemuser posted image ) podpisat pogodbo, potem sem se mogla pa še v pisarni od šefa ustavt, in sva ful čvekala, dal mi je eno knjigo za prebrat, o skladih.

No potem pa je povlekel en velik rukzak in rekel, da je do dedek Mraz pustil zameuser posted image . In je tak ful šoprten ruzak, not pa termoska, pa en kup beležk, kulijev..sem bila prav navdušena, da so se tko spomnili nameuser posted image user posted image user posted image .

Joj Mojca no, to je pa res smolauser posted image ...pa kakšni ljudje te obkrožajo no????Mislim, katastroda, da tvoji prijatelji ne morejo biti veseliji za vaju, sram jih je lahko!

Se čisto strinjam z zimbro, foušija je slovenski nacionalni šport in ko se boš enkrat navdila, da ti to ne bo prišlo do živega, boš živela veliko lažjeuser posted image .
Vajin dan bo za vaju najlepši in klinc gleda ostaleuser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
8.1.2009 11:20:31   
Pupsika
Jst sem res srečna, da imam take prijatelje in dužino...ker kar berem na forumu je res grozno..Kakšni ljudjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
8.1.2009 11:40:37   
zimbra
Hej Pupsika, sem mislila da si ti danes že v službi, ker te cel dopoldan ni blo na RR user posted image .

Oooo, lepo da dedek mraz ni pozabil nate. A ni dober občutek ko prideš prvič v službo in so vsi do tebe ful prijazni? Že kar takoj veš, da ti bo tam lepo in tudi če bojo še taki delovni napori bo lahko zdržati. Tudi jaz mam carski delovni kolektiv in sem res zadovoljna.

Pa kak kuli zame prišparaj user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa začneš?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
8.1.2009 13:19:16   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Hej Pupsika, sem mislila da si ti danes že v službi, ker te cel dopoldan ni blo na RR user posted image .

Oooo, lepo da dedek mraz ni pozabil nate. A ni dober občutek ko prideš prvič v službo in so vsi do tebe ful prijazni? Že kar takoj veš, da ti bo tam lepo in tudi če bojo še taki delovni napori bo lahko zdržati. Tudi jaz mam carski delovni kolektiv in sem res zadovoljna.

Pa kak kuli zame prišparaj user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa začneš?

V ponedeljek začnemuser posted image .

Ja zimbra, res je dobe robčutek...čeprov nikjer ni idelano in to tudi ne pričakujem in vem, da bodo kdaj težki dnevi ampak,če je kolektiv dober je vse nekoliko lažje.
Tko, da jst grem polna veselja , zelo motivirana in zadovoljna v službouser posted image .

Še majčko sem dobla, sem zdele vidla, ko sem ceu ruzak okol obrnilauser posted image user posted image .

Itak, veš, da tebi bi vse dalauser posted image .

Drug teden greva en dan po službi na vinček, prav?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
8.1.2009 13:24:32   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Drug teden greva en dan po službi na vinček, prav?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image JAAAAA!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
8.1.2009 16:36:35   
memole
Ejla!

Kako kaj?

Jaz sem naredila nov vzorec za vabila in mi je dosti bolj všeč kot prvi tako da ostanem pri tem!user posted image user posted image user posted image

Mojca345 jaz takih ljudi sploh ne bi povabila na poroko pa tudi na dekliščino ne ker to zame niso nobene prijateljice in raje sem sama kot pa v slabi družbi!
Ti svetujem da orng premisliš če želiš z njimi preživeti dan in večer!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
8.1.2009 20:43:55   
mojca345
ja sej sva se dons pogovarjala...pa je reku lubi, da je brez veze, da izgubljava cajt o razmišljanju o njih...glede let je pa tko, da sem šla jest mal kasnej študirat.. je pa tko, da pač so si naši starši zamislil kako nej bi blo za nas...midva pa sva si zamislila tko kot čutiva...user posted image

jutri pa v salonnnnnnnnnnnnn....user posted image user posted image ...pa v zlatarno.....user posted image user posted image

se čujemo neveste..

moja best frenda je danes potrdila, da bo pričauser posted image ..in je spet ponovila...poročila se boš....crazy, crazy...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
10.1.2009 20:04:23   
memole
Ejla!

Kako ste?

Jaz sem bla danes na probi oblekc in se nikakor nisem mogla odločit za eno in sem tuhtala in tuhtala in na koncu le rezervirala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
10.1.2009 21:45:10   
Mandek
Pozdravljene!

Ko se je ta tema odprla, sem nekje čisto potihem in skoraj na skrivaj pripisala, da se letos poročim, čeprav še nisem bila povsem prepričana. No, drugi teden bo tri mesece odkar se nama je rodila mala princeska in zadnji dan, takrat, ko smo zapuščali porodnišnico, se je dragi sklonil k meni in rekel: "jaz ne bom ovinkaril, ker nisem najblj vešč v tem, imam pa te neskončno rad in najbolj sem ponosen nate, zato bi si želel, da bi v naslednjem letu postala moja žena:" Sledil je prstan iz belega zlata z dvojnim obročkom in kamenčkom in jaz, vsa obnemela in strmeča v njega in v lupinico s punčko in svet je naenkrat še drugič obstal...user posted image .
Nekako tako je šlo, zdaj sva zaročena, poročiva se septembra, ampak nimava še nič poštimanega, nič urejenega, ničuser posted image . Sva v fazi selitve na svoje in nama je trenutno to prioriteta. Ker pa s tem končava konec meseca, se bom potem malo bolj posvetila tem delu poglavja v življenju.
Še enkrat pozdravljene, torejuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
10.1.2009 21:55:46   
Mandek
user posted image To pa je moj zaročni prstan. Upam, da ni prevelik, ne znam pomanjšatiuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
10.1.2009 22:32:38   
mojca345
ful lepo mandek...tvoj dragi se je pa prav pripravil in izprsiluser posted image  ....če se sept. poročita imaš še ogromno časa, da si zmisliš kak bi imela in koliko ljdui povabila....kok je zdej vajina pikica stara ? midva si jo tudi zelo želiva...jest punčko, dragi pa pravi, sam da bo zdravo. user posted image  kako sta ji dala ime ?

imaš pa več teh programov za poroko...midva sva se odločila dokaj na hitro in tudi datum je dokaj blizu tako, da nisva mogla si kaj preveč zmišljevat....pomoje si pa zdej zelo zasedena z hčerko....pa če se selite....imaš pomoje polne roke dela....september je pomoje res optimum, da bosta vse do takrat naredila.....skratka imata polno leto dogodkov....

ja sej prvo čakaš, pol se pa vse kr naenkrat zgodi.a neuser posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......